|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Nie mam dni wolnych u mnie w mieścinie sklepy do 17
|
|
|
#3692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3693 | |
|
BAN stały
|
Mnie również Cytat:
Miłego dnia
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhhh...
pytalam juz na watku Sephorowym ale nikt mi nie odp,zapytam i tu. czy ktoras z Was używala olejku z drobinkami Nuxe i olejku z Sephory i ma jakies porownanie? kusi mnie ten Nuxe ale cena
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono, ja ostatnio szukałam tego olejku z Sephory, obeszłam całą Sephorę w Galerii Dominikańskiej i nic. A Nuxe widziałam w fabryce zdrowiam mieli nawet promocję - kosztował 65 zł i też już go nie widzę na stronie - chyba poszedł jak woda
Też mnie kuszą obydwa
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko z tą głową to dziś chyba zbiorowa przypadłość...też mnie trzyma, i połowę znajomych, i połowę biura...
EDT cudne są Ja tak zrobiłam kilka razy, raz były nawet trzy pod rząd. I do tej pory mam rozregulowany cykl... mi się nie opłaciło.
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się wprawdzie nie rozregulował, ale pod koniec drugiego opakowania miałam straszne bóle brzucha ( tzn, skurcze) i nabrałam wody, nawet mnie piersi zaczęły boleć ( a nigdy nie bolały) a na finał miałam tak bolesny okres, że przypomniały mi się czasy "bezpigułkowe"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3698 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
, ale maziałam się testowo. Nie wiem czy moja relacja coś wniesie, ale spróbuję pomóc ![]() - ten Sephorowski ma nieznacznie większe drobinki od Nuxe - Nuxe jest jakiś taki bardziej treściwy, mam wrażenie że fajniej zachowuje się na skórze i lepiej pielęgnuje - Nuxe jest diablo wydajny, Sephorowski minimalnie mniej - obydwa nie są obrzydliwie tłustawe a po chwili od aplikacji są praktycznie niewyczuwalne Tyle przychodzi mi do głowy ![]() Taiwo, boskie koszulki Ta "Blondes.." to Hollister, prawda ? Ja też mam jedną z tej serii Humor Tee. Głosi ona "Blonde is another word for hot" No a jakiś czas temu w Zarze widziałam taką z napisem "I'm not your angel". Zastanawiałam się czy nie powinnam jej kupic W ogóle koszulki z takimi nadrukami są cudowne. Eh, gdzie jest Różowy Strachulec moja kompanka do rozmów na temat koszulek z zabawnymi nadrukami...
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3700 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale faktycznie ciemna teraz jestem i drobinki widać ślicznie, a wchłania się u mnie od razu. A testowałaś Nuxe w takim razie, czy będzie Ci odpowiadać ? Bo na mnie one obydwie zachowują się tak samo, i Nuxe ma jedynie minimalnie gęstszą konsystencję, więc też Cię może tłuścić.
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i drobinki są za to tlustej warstwy nie ma. dziwna sprawa tylko nadal szkoda mi wywalic tyle kasy na to kurcze.ale chce toooo... jak nie znajde w sephorze nastepnym razem to sobie klikne chyba na all
|
|
|
|
|
#3704 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wróciłam do domku i włączyłam "uspokajacz" - ale zamiast za szybkę pralki patrzę w ekran komputera
![]() Przy okazji odkryłam, że wejscie na słuchawki mam z boku monitora nigdy bym na to nie wpadła, oswieciła mnie poprzednia właścicielka.Wszystkim, którzy narzekają na upał, bardzo współczuję, ja dzis miałam dodatkowe rozrywki zafundowane przez PKP w postaci pociągu, w którym nie otwieraja się okna. Ani w przedziale, ani na korytarzu. Godzinna jazda w takich warunkach to przeżycie doprawdy nieco ekstremalne między innymi dlatego piorę, bo ubranie z siebie odlepiałam...
|
#3705 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
moje dzisiejsze zakupy
nie piszcie, ze jestem infantylna-sama świetnie zdaję sobie z tego sprawę
|
#3706 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny za dwa tygodnie lecę do Turcji z TŻ!!
![]() Cieszę się jak wariatka bo nigdy nie leciałam samolotem A dzisiaj 4,5 h na rowerze po górkach, pagórkach i wystających z ziemi korzeniach Ledwo siedzę ![]() Cudowny był upał dziś Paulinko żółte majtki śliczne ![]() yoono też szukam jakiejś oliwki, olejku z drobinkami, ale Nuxe i Sephora trochę drogie Gdybyś znalazła jakiś miły w fajnej cenie to daj znać
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, potrzebuję wsparcia informacyjnego
Otóż zastanawiam się nad wyjazdem do Chorwacji na wakacje, ale nie wiem, czy żeby wjechać do Chorwacji samochodem potrzeba paszportu czy wystarczy dowód osobisty...? Zależy mi na informacji od osoby, która była w Chorwacji jakoś niedawno - mam przewodnik sprzed kilku lat, który podaje, że paszport być musi, a z kolei strona chorwackiego MSZ powiada, że wcale nie
|
#3708 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
ja wciąż nie mam żadnych planów na wakacje ![]() no pogoda dziś bossska, u mnie na osiedlu wreszcie cisza, wszystkie bachory się pochowały, bo za gorąco ![]() żółte majtki razem z koszulką będa mi robić za piżamę
|
|
#3709 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A to mój nowy nabytek ![]() Nie mogłam sie powstrzymać i zakupiłam właśnie na allegro w śmiesznej cenie sukienkę melrose (uwielbiam ciuchy tej firmy). http://www.allegro.pl/item391788912_...lrose_34 _.html |
|
|
|
|
#3710 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo ładna |
||
|
|
|
#3711 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam zagwozdkę paszportową. Wystarczy dowód czy nie?
Chodzi o Grecję. Konkretnie - Rodos. Jeśli któraś z was była i wie,to byłabym bardzo wdzięczna |
|
|
|
#3713 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
dzieki
![]() ale ja w niej nie wyjde do ludzi bedzie piżamka ![]() no słodkie, dlatego kupiłam
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie marzyla Tunezja na wakacje... ale nic z tego
zamiast tego bedzie Baltyk , a we wrzesniu ( o ile wypali) samochodowa objazdówka Praga-Wiedeń-Bratysława-Budapeszt. to chyba paszportu nie bedzie trza? ( a moze dostane Gruszke w pracy to moze i bedzie ta Tunezja...)
|
|
|
|
#3715 |
|
BAN stały
|
Paulinko za ile kupiłaś tą bieliznę?
|
|
|
|
#3716 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do balsamów, przerzuciłam się już niemal całkowicie na ten AA. Seria Dermatopica jak w załączniku. Raz tylko, w ramach testu kupiłam tez apteczny AA, ale dla cukrzyków. O bogowie, jak mnie po nim skóra swędziała! Jak sie lepił! Jaki był absolutnie koszmarny... ![]() Za to mój plan niesprzątania wypalił w 100 procentach. ![]() Oj tak. Ja w sumie lubię być kobietą, ale dwie rzeczy ten model ma wybitnie nieudane. Miesiączkę i biust. Doszłam do wniosku, że się koszulki ulubionych kapel głupio wybrzuszają (czy raczej wypiersiają, bo na brzuchu jeszcze mi się nic nie wybrzusza). Cytat:
![]() Szczególnie, że ja nie chodzę z bólu po ścianach chyba tylko dlatego, że ból jest zbyt duży na takie akrobacje. ![]() Cytat:
Chcemy tym razem zabrać dziecko, więc siła rzeczy urlop nie będzie w moim stylu. Nawet się nie cieszę. Dwa tygodnie na plaży i nad basenem to dla mnie gehenna. Śliczne. Też lubię sypiać w takich zestawach. Mam z pięć czerwonych.
|
|
#3717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czuć go od rana do wieczora. Otoczenie twierdzi,że jest bardziej ogoniasty niż większość perfum ![]() Cytat:
niesamowity jest, fakt U mnie dla odmiany leci XIII Stoleti na zmianę z szantami
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
może jutro się postaram
![]() boskie Bardzo dużo butów podoba mi się z tej firmy
|
#3719 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
wszystko z wyprzedazy
![]() koszulka i biustonosz po 25zł, majtki żółte za 20zł a majtki czarne za 10zł no ja tez sypiam w tego typu zestawach mam jeden niebieski, jeden czarny, jeden żólto-czarny i jeden zielono-czerwono-biały
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

u mnie w mieścinie sklepy do 17 

cudne są 

nigdy bym na to nie wpadła, oswieciła mnie poprzednia właścicielka.
między innymi dlatego piorę, bo ubranie z siebie odlepiałam...

Ledwo siedzę 
Gdybyś znalazła jakiś miły w fajnej cenie to daj znać