|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Wiem, że moja sytuacja to nic w świetle ostatnich wydarzeń tutaj, ale jestem wściekła na siebie jak nie wiem.. Okazało się, że zamówiłam zwykły krem, a nie żel-krem od Dermedic Hydrain 3. Zorientowałam się dopiero jak odkleiłam wieczko zabezpieczające.. Boję się klaść go na twarz.
Kalafior działa pełną parą.---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Cytat:
Gulasz przynajmniej się nie przypali ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już w pełni możesz cieszyć się ciążą.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2134 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie mogło być inaczej Kochana ![]() Cytat:
aa Kochana szampon batiste też często ratuje moje włosy, ale nie mogę używać go zbyt często, bo moje włosy się przyzwyczajają. Jak miałam grzywkę i mocno się przetłuszczała, to używałam niemal codziennie i niestety musiałam szybko zmienić fryzurę, bo włosy do rana nie były świeże, a co dopiero cały dzień ale dobry wynalazek ![]() Troszkę czasu spędziłam w przychodni, potem latanie po aptekach, bo nie było dość ważnego leku, ale do rzeczy. Jakiś obrzęk mam górnych dróg oddechowych, dostałam więc sterydy wziewne oprócz tego cos do nosa, coś na gardło, neosine no i zalecenie leżeć tak więc uskuteczniam. Jutro muszę skoczyć do labolatorium po wyniki i do gina, więc spacerek muszę zrobić i tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2135 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie to teraz tak jak piszesz uskutecznić i szybko wrócić do zdrówka czego ci bardzo życzę 😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak wysypie mnie na buzi, to będę używała do smarowania brzuszka. Włosy przyzwyczajają się do tego suchego szamponu? No nieeeeee, a już myślałam, że każdego ranka sobie użyję. ![]() Obrzęk dróg oddechowych i sterydy? Elu, przecież to tak poważnie brzmi! A o której ginekolog?
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Ela zdrówka!
|
|
|
|
#2138 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie, 4 dni było dobrze i znów czuję się tak..... mdłościowo.
Znów coś w przełyku siedzi. Mam nadzieję, że to jednodniowa akcja.
|
#2139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Za to na mnie ta ciąża działa tak, że ja co chwilę coś robię. Jak nie jakieś cuda typu pasztet z fasoli, to upieke babeczki, ciasteczka.
Boze upe mi zaraz rozerwie.ile można. Nie umiem w miejscu u siedzieć. A odkąd zaczęłam II trymestr to już w ogóle mam w większości tyle energii, że gdybym pracowała to bym została pracownikiem miesiąca...😂 Szkoda tylko, że mam ryj tak paskudny, że szok no ale nie można mieć wszystkiego... To się cieszę chociaż z tego, że coś robię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za to nie mam w ogóle energii i zapału do czegokolwiek. Ale w dużej mierze to chyba wynika z nastroju. W pierwszej ciąży z tego oczekiwania miałam większą radość, a teraz więcej obaw Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2142 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak robię, kocyk, herbatka Cytat:
tak Kochana moje włosy się przyzwyczaiły, dlatego teraz tylko okazyjnie używam. Ale to może moje takie niereformowalne? ![]() No niestety brzmi niezbyt, ale wolę coś konkretnego już brać i może mi w końcu przejdzie, kilka dni już mnie trzyma, dzidzia to też na pewno męczy. Dlatego wierzę, że te sterydy pomogą i szybciutko wrócę do siebie i już nic nie złapie. Tylko jak to zrobić? ![]() Wizyta o 12.40 czemu tak późno??? Dziękuję Kochana ![]() Cytat:
Kochane pomóżcie, mamy na oku wózek i zagwozdke, bo w kolorze brązowym jest 500zl tańszy, prawie wszędzie, w każdym sklepie internetowym, na all, ceneo też pokazuje brązowy tańszy, używki też tańsze. Macie pomysł o co chodzi? Nie jest tragiczny jakis, no brązowy nie wierzę, że to po prostu przez to że nie do końca się ludziom podoba. A może? Co myślicie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może to dziewczynki tak działają? Bo jeśli noszę w sobie chłopca, to będzie leń!
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu jest istna tragedia ![]() No ale trudno. Przeżyje jakoś ![]() Jak mnie ludzie przestaną poznawać to będę się martwić bardziej 😂 URWA MAC właśnie mi wypadly drzwiczki z piekarnika... Jak zawsze ja. 😂 😂 😂 😂 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-01-29 o 18:40 |
|
|
|
|
#2145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiłam sobie Fruitellę i zjadłam jedną, ale żeby aż tak? Czasem lepiej jest wziąć mocniejsze leki, niż nie brać wcale i męczyć się dwa razy dłużej, tak więc mam nadzieję, że już niebawem napiszesz nam, że czujesz się niczym wiosenny skowronek. ![]() Może rzeczywiście chodzi o kolor? Musiałabym zobaczyć. Z takim przypadkiem spotykamy się, gdy zostają ostatnie sztuki. A podoba się Tobie? Można wiedzieć jaki to model? Mój będzie w kolorze latte, też brąz.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-01-29 o 18:43 |
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
URWA MAC! Drzwiczki z piekarnika mi wypadly 😂
Jak zawsze mi się coś spierdo*** w tym domu... Hahaha 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka ale duża już Twoja gwiazda
![]() Camelitos dużo zdrowia! Odpoczywaj a nie szoruj dom i stój w kuchni Zua GRATULUJĘ!!!!!! ściskam strasznie mocno...!!!!!
|
#2149 |
|
Wtajemniczenie
|
Elu, duzo zdrowka !!! Masz jeszcze gorączkę ? A co to za wózek ? Ciekawe z tą ceną, chyba im brązowe na magazynie zostały hehe
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2150 |
|
Wtajemniczenie
|
Norciu, Zua patrzcie brązowy https://dino.sklep.pl/nowy/promocja-...3456aae78b5076
i czarny https://dino.sklep.pl/nowy/promocja-...3456aae78b5076 Pierwsza myśl była taka, że a sumie wszystko jedno, szkoda za kolor płacić 500zl, ale potem zaczęłam się zastanawiać czemu tak jest, może jakiś materiał felerny, może płowieje? Kurcze sama nie wiem ![]() Norcia u Ciebie to na pewno nie przez fruitelle zwłaszcza jedną jak mogłaś w ogóle zjeść tylko jedna? Haha też mam nadzieję, że wyzdrowieje prędzej niż wyzione ducha ![]() Zua na szczęście nie mam gorączki, cały zestaw zalecony już wzięłam łóżeczko oblegane, grzejnik na full a z tym wózkiem to kurcze nie wiem, może jest brzydki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-01-29 o 19:13 |
|
|
|
#2151 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2152 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może napisz do sprzedawcy albo producenta z zapytaniem o to?Wzięłam jedną, bo coś nie poszło w skarpetki. ![]() Dzięki Bogu, że już gorączki nie masz. To potrafi być najbardziej męczące w chorobie. Cytat:
Bursztynek umie kojarzyć fakty.
|
|
#2153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą dodałam Wam złego linka, bo tam w jednym był fotelik, a w drugim nie, ale nieważne chodziło o kolor ale różnica w cenie jest i nawet jak brązowy ma fotelik ach już nic nie wiem ;DWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli Ci się podoba, a kosztuje 500 zł. taniej, to faktycznie nie ma co przepłacać za kolor. Tylko pytanie - co za tym stoi?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-01-29 o 19:34 |
|
|
|
|
#2155 |
|
Zadomowienie
|
zua, cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Tak się cieszę! Gratulacje! A miałam dziś pytać, jak samopoczucie przed zbliżającymi się wynikami...
Teraz tylko czekamy na takie same dobre wyniki u całej reszty naszych martwiących się... ![]() Patrycja, Blanka, cieszę się też, że u ginów wszystko dobrze! U mnie napięcie powoli rośnie przed usg, ale nawet nie mam za bardzo czasu o tym myśleć na szczęście. Już pojutrze rano, nie wierzę! aneczka, możesz być spokojna, że dam znać. Będziecie tu pewnie mieć niemal relację na żywo madziara, myślę o Was i Waszych trudnych nockach... Trzymajcie się, sukces jest coraz bliżej!U mnie drzemki Lidusi wróciły na stare dobre tory. Nie ma śladu po odstawieniu smoczka, a na dodatek od 1,5 tygodnia ani razu nie budziła się w nocy Gdzie wcześniej średnio co drugą-trzecią noc przebudzała się nad ranem na mleczko, ale poza tym karmię ją raz, czasem dwa razy dziennie, ale na razie nam to pasuje.Ela, to nie o kolor chodzi w tym wypadku, choć owszem zdarzają się takie sytuacje. Różnią się rokiem produkcji! Czy też rokiem, z którego pochodzi model. Mogą się różnić jakimiś detalami mniejszymi czy większymi.
2006.03.28 ur. Maksymilian 2012.05.15 ur. Kajetan 2017.01.02 ur. Lidia 2018.07.05 ur. Beniamin Edytowane przez folinka Czas edycji: 2018-01-29 o 19:52 |
|
|
|
#2156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Folinko, jesteś świetna.
|
|
#2157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W każdym razie w tych dwóch linkach co dałaś, różniły się rokiem produkcji.A, zapomniałam o ważnym! Trzymamy Cię za słowo z tym leżeniem w łóżku. Na co dzień jak jesteśmy w biegu leczymy się tabletkami, itp, a to wyleżenie też jest bardzo ważne, żeby organizm zebrał siły na walkę z chorobą! Zdrowiej
|
|
#2158 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eee tam, lata praktyki ![]() O ja się pochwalę, że mój nieszczęsny ząb dziś zrobiony, uff - tzn. leczenie kanałowe tego dziwnego zęba, co się zepsuł od środka. Wypełnienie tymczasowe, po porodzie tylko rtg i wypełnienie na stałe. Wszystko przez maleńką dziurkę od tyłu zęba A tak się martwiłam, czy mi zęba nie oszpecą, bo jedynka, a tu niepotrzebnie Uciekam zająć się obowiązkami domowymi jak najwięcej, żeby tż jak najmniej zajęć takich codziennych zostawiać, żeby mogli sobie łobuzować tylko we czwórkę. Nie wspomnę, że tż już od kilku dni odlicza czas, bo się cieszy, że będą szaleć (wziął dwa dni urlopu i w sumie ma 5 dni wolnego). Będę się odzywać, jak znajdę chwilkę. Trzymajcie mi się tu wszystkie zdrowo! Chociaż nie wiem, co ja się tak żegnam, jak przecież fizycznie będę teraz bliżej Was
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co na ból gardła?
Septosan można???? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

Kalafior działa pełną parą.

teraz już w pełni możesz cieszyć się ciążą.
ale najważniejsze, że wszystko ok.
aa Kochana szampon batiste też często ratuje moje włosy, ale nie mogę używać go zbyt często, bo moje włosy się przyzwyczajają. Jak miałam grzywkę i mocno się przetłuszczała, to używałam niemal codziennie i niestety musiałam szybko zmienić fryzurę, bo włosy do rana nie były świeże, a co dopiero cały dzień 
A o której ginekolog?

Znów coś w przełyku siedzi. Mam nadzieję, że to jednodniowa akcja.

W każdym razie w tych dwóch linkach co dałaś, różniły się rokiem produkcji.