Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-03, 20:15   #4111
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Witam

Ale jestem zmęczona zrobiliśmy sobie z TŻ wycieczkę rowerową nad Zalew, połączoną z krótkim opalaniem i padam 4,5 h jazdy po wertepach, pagórkach i wystających korzeniach drzew! Ale wrażenia niezapomniane wysmarowana 20tką rossmannowską nawet się nie spiekłam ale oczywiście zapomniałam o ustach i pieką jak szalone
Chyba pokochałam upały
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 20:30   #4112
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Ja tez nie Isa z tym tlustym..noo tym wlasnie to bym nie przesadzala na twoim miejscu..to ostatnia rzecz z ktora mi sie kojarzysz

BTW Cmoksiu weszlam na Twojego bloga i widze zdolna mamy mlodziez w tym pieknym kraju...jeszcze rozumiem jakis skomplikowany przepis ...ale na serek z truskawkami..brak slow po prostu..

ale wypowiedziała się ta przedstawicielka zdolnej młodzieży uznała, że my - osoby się jej czepiające - nie mamy do tego dystansu
Stary 2008-07-03, 21:03   #4113
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Może rozpoczniemy jakąś akcję zużywania zapasów ?
Ja już taką akcję skutecznei zakończyłam, moej akcja wakacyjna będzie pod tytułem "obkupić się pielęgnacyjnie na wszytskich promocjach możliwych, żeby mieć co zużywać na jesieni i w zimie" Tak więc grejfrutowa seria Oriflame będzie niebawem moja, z SP chcę do twarzy Your Style Lirene bo jest 15% a Hex mi pozytywnie zaopiniowała

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
A ja chyba osiągnęłam kosmetyczne optimum. Nic mi nie zalega (poza setkami cieni, ale to się nie liczy ),
masz setki cieni?! Toczemu ja o tym nic nei wiem

Mi jakoś upał nie doskwiera za bardzo- w laboratorium jest klimatyzacja i tylko 5-10 minut do autobusu i z powrotem na powietrzu
Chyba powinnam się bardziej wysypiać, dziś dałam taki popis inteligencji, ze szkoda gadać, specjalnie wyciągnęłam jedną panią z przerwy śniadaniowej bo mi się zdawało, że dozownik z solą fizjologiczną ma jej za mało, bo nie naciągał nic, a to było tylko zakręcone

Pojechałam sobie na BPU na rowerze, bo mnie Mag i Hex zagadały na gg i autobus przepadł , po cyzm się okazało, że jets trenerka inna w zastępstwie i dała nam taki wycisk, że myślałam, że nei wróc e o własnych siłach A myślałam że to środowy PowerStep jest najbardziej wyczerpujący

A miałyście pudry prasowane Inglota? wczorja przypadkiem byłam w M1 i osbie pomacałam, nawet przyjemnie żółtaśne są, tylko jedne kwadratowe po 18 zł a okragłe za 28
I jeszcze o brązerach- używacie jednolitej warstwy na cała twarz czy tylko do modelingu poszczególnych jej partii? No bo się zastanawiam czy mi w ogóle potrzebny jakiś matowy. Jesli na całą twarz to w sumei bez sensu, u mnei podkład o pół tony źle dobrany już się odznacza a co dopiero brązer
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:21   #4114
cmoksia
Zakorzenienie

wygląda na to, że nie będę miała jak obadać Chanela 61 wymacałabym go dzisiaj, ale że nie dotarłam do stolicy to jutro pewnie z Tatą nie zdążę o żadną drogerię zahaczyć po egzaminie, bo przed to już napewno, nie wiem czy na sam egzamin zdążę (choć mam 2,5h na dojazd, powinnam bez korków jechać 1h, ale wiadomo jak to jest rano w Wawie )
a potem już będę cały czas z TŻtem, on mnie do Sephory czy Douglasa nie puści tym bardziej, że bedziemy mieć wieczorem gości, a rano wracamy do Skierniewic

coraz intensywniej myślę o pozbyciu się wszystkich cieni, które mam na rzecz jednej tylko palety Inglota - odpowiadają mi ich cienie (z bazą), miałabym w jednym miejscu wszystkie kolory, których bym naprawdę używała, a nie tylko od święta zły pomysł? ile tam można max cieni wcisnąć?
Stary 2008-07-03, 21:24   #4115
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A miałyście pudry prasowane Inglota? wczorja przypadkiem byłam w M1 i osbie pomacałam, nawet przyjemnie żółtaśne są, tylko jedne kwadratowe po 18 zł a okragłe za 28
I jeszcze o brązerach- używacie jednolitej warstwy na cała twarz czy tylko do modelingu poszczególnych jej partii? No bo się zastanawiam czy mi w ogóle potrzebny jakiś matowy. Jesli na całą twarz to w sumei bez sensu, u mnei podkład o pół tony źle dobrany już się odznacza a co dopiero brązer
Ja miałam taki trójkolorowy, w opakowaniu wyglądał ślicznie, ale już spotkanie z pędzlem... dramat. Widoczny na twarzy, "grubo zmielony" jeśli można tak powiedzieć o pudrze prasowanym, strasznie miękki przez co już po pierwszym użyciu były spore wyrwy w strukturze.

Zapomniałam napisać Ci o brązerze Deborah jeśli myślisz o tym w brązowym pudełeczku, to odpuść. Zarówno zeszłoroczna wersja jak i tegoroczna zostawiają plamy, ciężko je równomiernie rozprowadzić.
Ja aktualnie stosuję brązer tylko na policzki. Dwa lata temu kiedy moja skóra po Aknenorminie była idealna, to kładłam na całą twarz, żeby usunąć trupcia po grubej warstwie filtra i pudru. Teraz kompakt (wykańczam Matmate Givenchy, po sesji wreszcie będę miała czas odebrać Prisme Foundation od Majade - powinna mi już łeb urwać ) na całą twarz, a na policzki brązer. Właśnie przystosowałam do tej funkcji prasowane pryzmy w limitowanym odcieniu Peraly Satin. Kolory w opakowaniu szalone, powiedziałabym że przerażające (pomarańcz, róż... ) ale kolor daje minimalny i tylko ożywia skórę, b. delikatnie brązuje moje policzki - daje efekt dosłownie muśnięcia brązem. No i mogę decydować czy chcę mat czy rozświetlenie - jedna kostka ma mikrodrobinki
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:24   #4116
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Organzzo wlasnie mi sie przypomnialo ze pisalas cos o Manii GA?
Jak ci sie nie spodobaja to ja jestem pierwsza w kolejce Mysle ze sie jakos dogadamy
Będę mieć to na uwadze choć mam nadzieję, że jednak okażą się ładne

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
pakosta no jak spojrzy, to wiesz... Zawsze możesz odwrócić wzrok
Chociaż ja na Baby Doll sama popędzę spoglądać i niuchać

Ja nie wiem, co zrobię, jak w moim SP nie będzie tego zapachu, chyba się rozpłacze na środku sklepu, tak się na niego nastawiłam
ładne są, ale mnie jakoś nie uwiodły.. tzn mogłabym mieć, ale nie koniecznie. Grapefruita na mnie czuć tylko na początku potem zamienia się w kwiaty (?) i już pozostaje takim słodziakiem, choć trochę nietrwały.. psikałam się koło 17 i teraz już ledwo czuć
Jeszcze zrobię do niego podejście i może wtedy złapie mnie za serce
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Ale jestem zmęczona zrobiliśmy sobie z TŻ wycieczkę rowerową nad Zalew, połączoną z krótkim opalaniem i padam 4,5 h jazdy po wertepach, pagórkach i wystających korzeniach drzew! Ale wrażenia niezapomniane wysmarowana 20tką rossmannowską nawet się nie spiekłam ale oczywiście zapomniałam o ustach i pieką jak szalone
Chyba pokochałam upały
fajnie aktywny wypoczynek
ja miałam wycieczkę do Arkadii nakupowałam parę bluzek w bershce (Za 25zł żal nie brać) szorty w NY i jestem szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja już taką akcję skutecznei zakończyłam, moej akcja wakacyjna będzie pod tytułem "obkupić się pielęgnacyjnie na wszytskich promocjach możliwych, żeby mieć co zużywać na jesieni i w zimie" Tak więc grejfrutowa seria Oriflame będzie niebawem moja, z SP chcę do twarzy Your Style Lirene bo jest 15% a Hex mi pozytywnie zaopiniowała

bardzo dobry jest krem z serii Your Style niby gęsty i treściwy a dobrze się wchłania, świetnie nawilża, twarz nie błyszczy się nadmiernie chyba kupię (narazie używam próbki)

Jasny brązer na całą twarz, a ciemniejszy do modelowania, ale skoro masz ciemniejszy podkład to może tylko coś do modelowania starczy
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:31   #4117
noseknosek

ojj Organzzo a ja zazdroszczę zakupów Jakieś topy i szorty by mi się przydały
Muszę odkopać listę ziz co zabrać ze sobą na wyjazd bo sama się z tym nie uporam tak łatwo

A dużą różnicę dostrzegasz miedzy Baby Dollem klasycznym a tym magic?
Stary 2008-07-03, 21:42   #4118
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
ojj Organzzo a ja zazdroszczę zakupów Jakieś topy i szorty by mi się przydały
Muszę odkopać listę ziz co zabrać ze sobą na wyjazd bo sama się z tym nie uporam tak łatwo

A dużą różnicę dostrzegasz miedzy Baby Dollem klasycznym a tym magic?
Teraz wszędzie przeceny, można poszaleć

jakąś napewno podobne jest w nich to, że po jakimś czasie czuć różę, a różne są owoce, które wybijają się pierwsze.. w magic głównie grapefruit, w tamtych pomarańcza, kwaśna porzeczka
w sumie nie przyszło mi na myśl żeby je porównać ale pewnie pomyliłabym nadgarstki i nie wiedziała który jest który
Double with me?
Stary 2008-07-03, 21:42   #4119
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ładne są, ale mnie jakoś nie uwiodły.. tzn mogłabym mieć, ale nie koniecznie. Grapefruita na mnie czuć tylko na początku potem zamienia się w kwiaty (?) i już pozostaje takim słodziakiem, choć trochę nietrwały.. psikałam się koło 17 i teraz już ledwo czuć
Jeszcze zrobię do niego podejście i może wtedy złapie mnie za serce

bardzo dobry jest krem z serii Your Style niby gęsty i treściwy a dobrze się wchłania, świetnie nawilża, twarz nie błyszczy się nadmiernie chyba kupię (narazie używam próbki)
Mnie uwiodły - psiknęłam na nadgarstek, niuchnęłam i zakupiłam Dla mnie są idealne na teraz, lubię takie owocowo-słodkie zapachy. U mnie mało czuć kwiatki

Zresztą na opakowaniu jest napisane (tzn. na takim zdejmowanym plastiku na flakonie po otwarciu pudelka), że to jest eau de toilette legere, więc pewnie z założenia ma być lżejsza i może również oznacza to, ze mniej trwała Nie wiem, nieważne.

Fajnie, że napisałaś o kremach Lirene - ja mam ochotę na ten mus nawilżający Ale póki co mam zbyt wiele próbek i kremów, więc odkładam ten zakup na potem..

A jutro albo w sobotę wracam do SP po Trussardi Skin - ja nie wiem, jak mogłam przegapić ten zapach, dziś już miałam flakonik w koszyku, ale jakoś się powstrzymałam, mimo wszystko do tej pory za mną chodzi i chyba skończy jednak w mojej szufladzie...

Przyszedł mój Amber Diamond Jest piękny, maczkowi AB mówię definitywne papa - posiadam dwa ładniejsze brązery i teraz dodatkowo Diora
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:58   #4120
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie uwiodły - psiknęłam na nadgarstek, niuchnęłam i zakupiłam Dla mnie są idealne na teraz, lubię takie owocowo-słodkie zapachy. U mnie mało czuć kwiatki

Zresztą na opakowaniu jest napisane (tzn. na takim zdejmowanym plastiku na flakonie po otwarciu pudelka), że to jest eau de toilette legere, więc pewnie z założenia ma być lżejsza i może również oznacza to, ze mniej trwała Nie wiem, nieważne.
Ja nigdy nie kupowałam tak od razu zawsze muszę sobie uzmysłowić, że naprawdę ładne, że rzeczywiście potrzebuję etc. głupie, ale tak mam

skoro tak to wybaczam nietrwałość właściwie najbardziej podoba mi się ten zapach teraz.. po tym jak większość wywietrzała, taka dzika róża, czuję się trochę jak w zacienionym ogródku z dzikim krzewem
Cytat:
Fajnie, że napisałaś o kremach Lirene - ja mam ochotę na ten mus nawilżający Ale póki co mam zbyt wiele próbek i kremów, więc odkładam ten zakup na potem..
warto, zwłaszcza, że nie kosztują wiele
Cytat:
A jutro albo w sobotę wracam do SP po Trussardi Skin - ja nie wiem, jak mogłam przegapić ten zapach, dziś już miałam flakonik w koszyku, ale jakoś się powstrzymałam, mimo wszystko do tej pory za mną chodzi i chyba skończy jednak w mojej szufladzie...
na szczęście nie wąchałam
Cytat:
Przyszedł mój Amber Diamond Jest piękny, maczkowi AB mówię definitywne papa - posiadam dwa ładniejsze brązery i teraz dodatkowo Diora
ajj, zazdroszczę chciałam dziś obejrzeć w Sephorze, ale mieli dwa testery różowych, a ambera wcale..
Double with me?
Stary 2008-07-03, 22:09   #4121
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Ja miałam taki trójkolorowy, w opakowaniu wyglądał ślicznie, ale już spotkanie z pędzlem... dramat. Widoczny na twarzy, "grubo zmielony" jeśli można tak powiedzieć o pudrze prasowanym, strasznie miękki przez co już po pierwszym użyciu były spore wyrwy w strukturze.
Hmm jak grubo zmielony to moze ładnie kryć (manhattan też do miałkich nie należy a ładnie się wtapia) ale jesli miałby tworzyć maskę to szkoda
W takim razi eDeborah ostatecznie odpuszczam.

Cytat:
oj nie kuś, promocja jeszcze trochę potrwa a ja muszę szybko sprzedać mój zestaw na all
Cytat:
Jasny brązer na całą twarz, a ciemniejszy do modelowania, ale skoro masz ciemniejszy podkład to może tylko coś do modelowania starczy
podkładu się pozbyłam już
No to widzę, że nie pozostaje mi nic innego jak zamówić Hoolę Benefitu, tylko za co
Stary 2008-07-03, 22:14   #4122
agnieska
Zakorzenienie

Rzyrafko krycia wielkiego się po nim nie spodziewam, za to wielce widoczny jest na twarzy. Nie bierz (lub przetestuj na własnej skórze przed zakupem).
Stary 2008-07-03, 22:20   #4123
zizou
Zakorzenienie

mam problem z kupujacym na allegro. nie odpowiada na maile, i nie wiem, chyba nie zamierza w ogole zaplacic za kupione przedmioty troche sie niecierpliwie, bo za tydzien jade, myslalam, ze troche grosza mi wpadnie a tu prosze - akurat musialam trafic na taka osobe, ktora wylicytowala a placic nie zamierza
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 22:29   #4124
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Rzyrafko krycia wielkiego się po nim nie spodziewam, za to wielce widoczny jest na twarzy. Nie bierz (lub przetestuj na własnej skórze przed zakupem).
ok, dzięki
Stary 2008-07-03, 22:34   #4125
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
mam problem z kupujacym na allegro. nie odpowiada na maile, i nie wiem, chyba nie zamierza w ogole zaplacic za kupione przedmioty troche sie niecierpliwie, bo za tydzien jade, myslalam, ze troche grosza mi wpadnie a tu prosze - akurat musialam trafic na taka osobe, ktora wylicytowala a placic nie zamierza
Zizek, nie denerwuj się. Może przelew już poszedł? Ja mam ostatnio koszmarnego pecha do przelewów bankowych i internetowych, idą do 10dni a skrzynki nie sprawdzałam od 1,5tyg

Nie masz do niego/niej numeru telefonu?

Rzyrafko
Stary 2008-07-03, 22:40   #4126
zizou
Zakorzenienie

aga mam, nie odbiera nawet wplaty robione na poczcie dochodza na drugi dzien... najlepsze, ze pierwszy zakup byl w poprzedni poniedzialek, drugi w ten miniony, co byl. juz pal licho ta prowizje... wyslalam upomnienie z allegro i jeszcze maila od siebie. poczekam jeszcze chwile, mam nadzieje, ze kupujacy da znac co i jak.
Stary 2008-07-03, 22:44   #4127
noseknosek

Dziewczyny Spicy Desert na Tru

http://pl.strawberrynet.com/makeup.a...neId=6321#6321
Stary 2008-07-03, 22:47   #4128
snowqueen
Zakorzenienie

ziz ale pech Może jeszcze wpłaci...

nosku nie kuś, proszę, ledwo dzisiaj przyszedł mój Amber i kupiłam perfumy, a tu takie cudo.. No cóż, zachowam resztę rozsądku i po prostu oddalę się od komputera
Stary 2008-07-03, 22:51   #4129
noseknosek

Cytat:
ziz ale pech Może jeszcze wpłaci...

nosku nie kuś, proszę, ledwo dzisiaj przyszedł mój Amber i kupiłam perfumy, a tu takie cudo.. No cóż, zachowam resztę rozsądku i po prostu oddalę się od komputera
snow też powinnam się oddalić i to czym prędzej.. Właśnie zalicytowałam coś na Allegro.. i sama nie wiem czy lepiej żebym wygrała czy przegrała tą aukcję Bo bardzo chciałabym mieć, ale... chyba nie powinnam..
Stary 2008-07-03, 22:51   #4130
zizou
Zakorzenienie

boze, spicy desert az chce sie spytac 'kto mi kliknie' ale ze za tydzien jade to jednak bede twarde. jeszcze kiedys sie pojawi, aj hołp
Stary 2008-07-03, 23:14   #4131
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
a mi się (na zdjęciu) dla odmiany podoba Sunrise Party tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak taka mieszanka będzie wyglądała na moim białoróżowym policzku

EDIT: czy ja dobrze widzę? wszystko na tru jest po polsku?
Stary 2008-07-03, 23:25   #4132
noseknosek

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
a mi się (na zdjęciu) dla odmiany podoba Sunrise Party tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak taka mieszanka będzie wyglądała na moim białoróżowym policzku

EDIT: czy ja dobrze widzę? wszystko na tru jest po polsku?
ano jest od kilku dni już..
Stary 2008-07-04, 07:41   #4133
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
boze, spicy desert az chce sie spytac 'kto mi kliknie' ale ze za tydzien jade to jednak bede twarde. jeszcze kiedys sie pojawi, aj hołp
Tak samo pomyślałam. Może upoluję coś innego, a jak nie, to pewnie jeszcze się pojawi Jakby co, to ja Ci kliknę

Widziałam, ze białasa też się pozbywasz.. To już żaden maczek Ci chyba nie został, hmm?
Ja na pewno pożegnam się z AB, a co do dwóch pozostałych to wciąż się waham, mam do nich jakiś sentyment

--------------

Ale była u mnie straszna burza w nocy Obudziłam się o 2 od grzmotów i nie mogłam zasnąc gdzieś do 3:30 (wtedy ostatni raz patrzyłam na zegarek), było tak głośno, że się nie dało zasnąć, lało jak z cebra i co chwila się błyskało... Jedyny plus jest taki, ze dzisiaj trochę chłodniej i przyjemniej.

Już tylko 5 dni i lecę Wczoraj kupiłam buty do nurkowania i już teraz pozostaje mi się tylko spakować. Planuję to zrobić w weekend, a potem iść na pocztę, żeby mi zważyli walizkę - nie mam wagi w domu a wolałabym uniknąć ew. niespodzianki na lotnisku i dopłacania do nadbagażu, a ze mną to nic nie wiadomo

Gdyby któraś była zainteresowana, to oba Shimmery Diora (Amber i Rose) też są na Tru.
Stary 2008-07-04, 07:58   #4134
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Ja nie śpię od 4.30, bo zaczęło nagle tak mocno lać, że się obudziłam Deszcz był potrzebny, bo roślinki umierały od upałów, ale wg. mnie za bardzo się schłodziło - w porównaniu do wczoraj to chyba ponad 10 stopni różnicy jest A ja nie lubię takich skoków temperatur
W tym momencie pada i to mocno.

Nie piszcie już o tej Baby doll, bo umrę chyba Jak mi wpadnie trochę grosza to sobie chyba kupię na pocieszenie 15 ml Cat Deluxe, bo nie wiem czy BD jeszcze będzie wtedy w promocji
Stary 2008-07-04, 08:17   #4135
droga A
Zadomowienie

Zazdroszczę Wam deszczu. U mnie gorąco i pustynia. Nawet nie mam jak zrobić przeciągu w mieszkaniu, bo na balkonie mam robotników ocieplających blok.
I tak dzisiaj dzień litości, bo nie wiercili i nie stukali od 7 rano.

Wczoraj poszłam na zakupy kosmetyczne do Plazy i wróciłam z niczym. Chciałam lakier do paznokci w jakimś wesołym kolorze, najchętniej One Seconde Bourjois, ale były tylko 2 odcienie do wyboru. Powąchałam wodę Kiwi w YR i nie kupiłam, ale nie wiem czy po nią nie wrócę.
Czuję nasycenie kosmetyczne, ale jest to stan przejściowy. Wynika ono z tego, że z Tru leci do mnie różowy Shimmer Diora, żeby beżowemu nie było smutno , dwa potrójne cienie Clinique i mini błyszczyki Biothermu.

Przed wyjazdem nad morze mam jeszcze jedną misję do spełnienia - pojechać przez pół miasta do drogerii, która reklamuje się jako największa w mieście i obadać, co tam mają. Liczę na stoisko Vipery (lakier) i kosmetyki do ciała Joanna, których nie ma nigdzie w okolicy!
droga A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 08:19   #4136
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Będę miała kotka W przyszły weekend

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 08:37   #4137
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajnie Chciałabym mieć kotka, ale niestety nie mam takiej możliwości - u mnie ciągle nie ma kogoś w domu, a mamy alarm, wiec nic nie może się ruszać, a przecież nie zamknęłabym kociaka na pół dnia w łazience, bo tylko tam nie ma czujników
Stary 2008-07-04, 08:58   #4138
noseknosek

madziarra super Koty są przecudowne
Stary 2008-07-04, 09:18   #4139
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Tak samo pomyślałam. Może upoluję coś innego, a jak nie, to pewnie jeszcze się pojawi Jakby co, to ja Ci kliknę
to jak sie pojawi po moim powrocie to bede miala do Ciebie romans

Cytat:
Widziałam, ze białasa też się pozbywasz.. To już żaden maczek Ci chyba nie został, hmm?
ano. tak mnie wzielo na czystki za rzadko go uzywam po prostu.
Cytat:
Ja na pewno pożegnam się z AB, a co do dwóch pozostałych to wciąż się waham, mam do nich jakiś sentyment
ja tez czuje sentyment ale jako zem jest twarda a nie mientka to...

Cytat:
koty sa fajnie nawet super fajne a wiesz jakiego? kotek, kotka? dachowiec czy innej rasy? napisz nam wszystko a jak sie juz maluch w domu pojawi to prosze mu zrobic sesje zdjeciowa a my sie tu pozachwycamy i oddamy mu nalezny hold
Stary 2008-07-04, 09:25   #4140
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
to jak sie pojawi po moim powrocie to bede miala do Ciebie romans
Nie ma problemu A kiedy wracasz? Też jedziesz na dwa tygodnie, prawda?
Ja będę z powrotem 23.07.

Cytat:
ano. tak mnie wzielo na czystki :rolleeys: za rzadko go uzywam po prostu.
Mnie też powinno, bo to trochę absurdalne, takie gromadzenie, nic nowego nie mogę kupić, bo porobiłam jakieś chore zapasy. Najpierw pstryknę im wszystkim ładne fotki pamiątkowe :d a potem się będę zastanawiała, co dalej...

Cytat:
ja tez czuje sentyment ale jako zem jest twarda a nie mientka to...
Dajesz dobry przykład, nie mogę być gorsza

Cytat:
koty sa fajnie nawet super fajne a wiesz jakiego? kotek, kotka? dachowiec czy innej rasy? napisz nam wszystko a jak sie juz maluch w domu pojawi to prosze mu zrobic sesje zdjeciowa a my sie tu pozachwycamy i oddamy mu nalezny hold
A czemu Twoich nie widziałyśmy, żeby hołd oddać? Hmm? Pokaż kiedyś, ten z avatara jest przecudny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości