|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Witam
Ale jestem zmęczona zrobiliśmy sobie z TŻ wycieczkę rowerową nad Zalew, połączoną z krótkim opalaniem i padam 4,5 h jazdy po wertepach, pagórkach i wystających korzeniach drzew! Ale wrażenia niezapomniane wysmarowana 20tką rossmannowską nawet się nie spiekłam ale oczywiście zapomniałam o ustach i pieką jak szalone ![]() Chyba pokochałam upały
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wypowiedziała się ta przedstawicielka zdolnej młodzieży uznała, że my - osoby się jej czepiające - nie mamy do tego dystansu
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja już taką akcję skutecznei zakończyłam, moej akcja wakacyjna będzie pod tytułem "obkupić się pielęgnacyjnie na wszytskich promocjach możliwych, żeby mieć co zużywać na jesieni i w zimie"
Tak więc grejfrutowa seria Oriflame będzie niebawem moja, z SP chcę do twarzy Your Style Lirene bo jest 15% a Hex mi pozytywnie zaopiniowała ![]() Cytat:
![]() Mi jakoś upał nie doskwiera za bardzo- w laboratorium jest klimatyzacja i tylko 5-10 minut do autobusu i z powrotem na powietrzu ![]() Chyba powinnam się bardziej wysypiać, dziś dałam taki popis inteligencji, ze szkoda gadać, specjalnie wyciągnęłam jedną panią z przerwy śniadaniowej bo mi się zdawało, że dozownik z solą fizjologiczną ma jej za mało, bo nie naciągał nic, a to było tylko zakręcone Pojechałam sobie na BPU na rowerze, bo mnie Mag i Hex zagadały na gg i autobus przepadł , po cyzm się okazało, że jets trenerka inna w zastępstwie i dała nam taki wycisk, że myślałam, że nei wróc e o własnych siłach A myślałam że to środowy PowerStep jest najbardziej wyczerpujący ![]() A miałyście pudry prasowane Inglota? wczorja przypadkiem byłam w M1 i osbie pomacałam, nawet przyjemnie żółtaśne są, tylko jedne kwadratowe po 18 zł a okragłe za 28 ![]() I jeszcze o brązerach- używacie jednolitej warstwy na cała twarz czy tylko do modelingu poszczególnych jej partii? No bo się zastanawiam czy mi w ogóle potrzebny jakiś matowy. Jesli na całą twarz to w sumei bez sensu, u mnei podkład o pół tony źle dobrany już się odznacza a co dopiero brązer
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
wygląda na to, że nie będę miała jak obadać Chanela 61
wymacałabym go dzisiaj, ale że nie dotarłam do stolicy to )a potem już będę cały czas z TŻtem, on mnie do Sephory czy Douglasa nie puści coraz intensywniej myślę o pozbyciu się wszystkich cieni, które mam na rzecz jednej tylko palety Inglota - odpowiadają mi ich cienie (z bazą), miałabym w jednym miejscu wszystkie kolory, których bym naprawdę używała, a nie tylko od święta zły pomysł? ile tam można max cieni wcisnąć?
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam napisać Ci o brązerze Deborah jeśli myślisz o tym w brązowym pudełeczku, to odpuść. Zarówno zeszłoroczna wersja jak i tegoroczna zostawiają plamy, ciężko je równomiernie rozprowadzić. Ja aktualnie stosuję brązer tylko na policzki. Dwa lata temu kiedy moja skóra po Aknenorminie była idealna, to kładłam na całą twarz, żeby usunąć trupcia po grubej warstwie filtra i pudru. Teraz kompakt (wykańczam Matmate Givenchy, po sesji wreszcie będę miała czas odebrać Prisme Foundation od Majade - powinna mi już łeb urwać ) na całą twarz, a na policzki brązer. Właśnie przystosowałam do tej funkcji prasowane pryzmy w limitowanym odcieniu Peraly Satin. Kolory w opakowaniu szalone, powiedziałabym że przerażające (pomarańcz, róż... ) ale kolor daje minimalny i tylko ożywia skórę, b. delikatnie brązuje moje policzki - daje efekt dosłownie muśnięcia brązem. No i mogę decydować czy chcę mat czy rozświetlenie - jedna kostka ma mikrodrobinki
|
|
|
|
|
#4116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć mam nadzieję, że jednak okażą się ładne ![]() Cytat:
![]() Jeszcze zrobię do niego podejście i może wtedy złapie mnie za serce ![]() Cytat:
aktywny wypoczynek ![]() ja miałam wycieczkę do Arkadii nakupowałam parę bluzek w bershce (Za 25zł żal nie brać) szorty w NY i jestem szczęśliwa Cytat:
Jasny brązer na całą twarz, a ciemniejszy do modelowania, ale skoro masz ciemniejszy podkład to może tylko coś do modelowania starczy
|
|
#4117 |
|
|
ojj Organzzo a ja zazdroszczę zakupów
Jakieś topy i szorty by mi się przydały Muszę odkopać listę ziz co zabrać ze sobą na wyjazd bo sama się z tym nie uporam tak łatwo A dużą różnicę dostrzegasz miedzy Baby Dollem klasycznym a tym magic? |
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakąś napewno podobne jest w nich to, że po jakimś czasie czuć różę, a różne są owoce, które wybijają się pierwsze.. w magic głównie grapefruit, w tamtych pomarańcza, kwaśna porzeczkaw sumie nie przyszło mi na myśl żeby je porównać ale pewnie pomyliłabym nadgarstki i nie wiedziała który jest który
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie są idealne na teraz, lubię takie owocowo-słodkie zapachy. U mnie mało czuć kwiatki ![]() Zresztą na opakowaniu jest napisane (tzn. na takim zdejmowanym plastiku na flakonie po otwarciu pudelka), że to jest eau de toilette legere, więc pewnie z założenia ma być lżejsza i może również oznacza to, ze mniej trwała Nie wiem, nieważne. ![]() Fajnie, że napisałaś o kremach Lirene - ja mam ochotę na ten mus nawilżający Ale póki co mam zbyt wiele próbek i kremów, więc odkładam ten zakup na potem..A jutro albo w sobotę wracam do SP po Trussardi Skin - ja nie wiem, jak mogłam przegapić ten zapach, dziś już miałam flakonik w koszyku, ale jakoś się powstrzymałam, mimo wszystko do tej pory za mną chodzi i chyba skończy jednak w mojej szufladzie... Przyszedł mój Amber Diamond Jest piękny, maczkowi AB mówię definitywne papa - posiadam dwa ładniejsze brązery i teraz dodatkowo Diora |
|
|
|
|
#4120 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze muszę sobie uzmysłowić, że naprawdę ładne, że rzeczywiście potrzebuję etc. głupie, ale tak mamskoro tak to wybaczam nietrwałość właściwie najbardziej podoba mi się ten zapach teraz.. po tym jak większość wywietrzała, taka dzika róża, czuję się trochę jak w zacienionym ogródku z dzikim krzewem Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chciałam dziś obejrzeć w Sephorze, ale mieli dwa testery różowych, a ambera wcale..
|
|
#4121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razi eDeborah ostatecznie odpuszczam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to widzę, że nie pozostaje mi nic innego jak zamówić Hoolę Benefitu, tylko za co
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko krycia wielkiego się po nim nie spodziewam, za to wielce widoczny jest na twarzy. Nie bierz (lub przetestuj na własnej skórze przed zakupem).
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
mam problem z kupujacym na allegro. nie odpowiada na maile, i nie wiem, chyba nie zamierza w ogole zaplacic za kupione przedmioty
troche sie niecierpliwie, bo za tydzien jade, myslalam, ze troche grosza mi wpadnie a tu prosze - akurat musialam trafic na taka osobe, ktora wylicytowala a placic nie zamierza
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skrzynki nie sprawdzałam od 1,5tyg Nie masz do niego/niej numeru telefonu? Rzyrafko
|
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
aga mam, nie odbiera
nawet wplaty robione na poczcie dochodza na drugi dzien... najlepsze, ze pierwszy zakup byl w poprzedni poniedzialek, drugi w ten miniony, co byl. juz pal licho ta prowizje... wyslalam upomnienie z allegro i jeszcze maila od siebie. poczekam jeszcze chwile, mam nadzieje, ze kupujacy da znac co i jak.
|
#4127 |
|
|
Dziewczyny Spicy Desert na Tru
http://pl.strawberrynet.com/makeup.a...neId=6321#6321 |
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
ziz ale pech
Może jeszcze wpłaci...nosku nie kuś, proszę, ledwo dzisiaj przyszedł mój Amber i kupiłam perfumy, a tu takie cudo.. No cóż, zachowam resztę rozsądku i po prostu oddalę się od komputera
|
|
|
|
#4129 | |
|
|
Cytat:
Bo bardzo chciałabym mieć, ale... chyba nie powinnam..
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
boze, spicy desert
az chce sie spytac 'kto mi kliknie' ale ze za tydzien jade to jednak bede twarde. jeszcze kiedys sie pojawi, aj hołp
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak taka mieszanka będzie wyglądała na moim białoróżowym policzku ![]() EDIT: czy ja dobrze widzę? wszystko na tru jest po polsku?
|
|
#4132 |
|
|
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby co, to ja Ci kliknę ![]() Widziałam, ze białasa też się pozbywasz.. To już żaden maczek Ci chyba nie został, hmm? Ja na pewno pożegnam się z AB, a co do dwóch pozostałych to wciąż się waham, mam do nich jakiś sentyment ![]() -------------- Ale była u mnie straszna burza w nocy Obudziłam się o 2 od grzmotów i nie mogłam zasnąc gdzieś do 3:30 (wtedy ostatni raz patrzyłam na zegarek), było tak głośno, że się nie dało zasnąć, lało jak z cebra i co chwila się błyskało... Jedyny plus jest taki, ze dzisiaj trochę chłodniej i przyjemniej. Już tylko 5 dni i lecę ![]() Gdyby któraś była zainteresowana, to oba Shimmery Diora (Amber i Rose) też są na Tru. |
|
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ja nie śpię od 4.30, bo zaczęło nagle tak mocno lać, że się obudziłam Deszcz był potrzebny, bo roślinki umierały od upałów, ale wg. mnie za bardzo się schłodziło - w porównaniu do wczoraj to chyba ponad 10 stopni różnicy jest A ja nie lubię takich skoków temperatur W tym momencie pada i to mocno. Nie piszcie już o tej Baby doll, bo umrę chyba
|
#4135 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę Wam deszczu. U mnie gorąco i pustynia. Nawet nie mam jak zrobić przeciągu w mieszkaniu, bo na balkonie mam robotników ocieplających blok.
I tak dzisiaj dzień litości, bo nie wiercili i nie stukali od 7 rano. ![]() Wczoraj poszłam na zakupy kosmetyczne do Plazy i wróciłam z niczym. Chciałam lakier do paznokci w jakimś wesołym kolorze, najchętniej One Seconde Bourjois, ale były tylko 2 odcienie do wyboru. Powąchałam wodę Kiwi w YR i nie kupiłam, ale nie wiem czy po nią nie wrócę. Czuję nasycenie kosmetyczne, ale jest to stan przejściowy. Wynika ono z tego, że z Tru leci do mnie różowy Shimmer Diora, żeby beżowemu nie było smutno , dwa potrójne cienie Clinique i mini błyszczyki Biothermu.Przed wyjazdem nad morze mam jeszcze jedną misję do spełnienia - pojechać przez pół miasta do drogerii, która reklamuje się jako największa w mieście i obadać, co tam mają. Liczę na stoisko Vipery (lakier) i kosmetyki do ciała Joanna, których nie ma nigdzie w okolicy! |
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Będę miała kotka
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie
Chciałabym mieć kotka, ale niestety nie mam takiej możliwości - u mnie ciągle nie ma kogoś w domu, a mamy alarm, wiec nic nie może się ruszać, a przecież nie zamknęłabym kociaka na pół dnia w łazience, bo tylko tam nie ma czujników
|
|
|
|
#4138 |
|
|
madziarra super
|
|
|
|
#4139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za rzadko go uzywam po prostu.Cytat:
![]() koty sa fajnie nawet super fajne a wiesz jakiego? kotek, kotka? dachowiec czy innej rasy? napisz nam wszystko a jak sie juz maluch w domu pojawi to prosze mu zrobic sesje zdjeciowa a my sie tu pozachwycamy i oddamy mu nalezny hold
|
|
#4140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu
A kiedy wracasz? Też jedziesz na dwa tygodnie, prawda?Ja będę z powrotem 23.07. Cytat:
Dajesz dobry przykład, nie mogę być gorsza ![]() Cytat:
Pokaż kiedyś, ten z avatara jest przecudny |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

zrobiliśmy sobie z TŻ wycieczkę rowerową nad Zalew, połączoną z krótkim opalaniem i padam
4,5 h jazdy po wertepach, pagórkach i wystających korzeniach drzew! Ale wrażenia niezapomniane
wysmarowana 20tką rossmannowską nawet się nie spiekłam ale oczywiście zapomniałam o ustach i pieką jak szalone 

Mysle ze sie jakos dogadamy
Jakieś topy i szorty by mi się przydały 

ale pewnie pomyliłabym nadgarstki i nie wiedziała który jest który

Bo bardzo chciałabym mieć, ale... 

napisz nam wszystko a jak sie juz maluch w domu pojawi to prosze mu zrobic sesje zdjeciowa a my sie tu pozachwycamy