|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
|
|
#992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
możesz powiedzieć, że obiecywał już nie raz-a Ty bardzo byś chciała, zeby wcielił tą poprawę w życie bo najzwyczajniej w świecie boli Cię to-zwłaszcza tym okresie przedślubnym kiedy potrzebujesz Jego wsparcia. główka do góry ![]() p.s. może Jego już dopadł ten stres przedślubny?na długo wcześniej niż Ciebie? |
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Może i dopadł, sama nie wiem. Bardziej to mi się wydaje że przynosi stres z pracy do domu chociaz on będzie szedł w zaparte że nie. Najgorsze jest to, że nie mogę mu nawet powiedzieć co mnie boli, bo kończy się to na wyrzutach do mnie że go dołuje, że non stop mówię że jest zły (co jest bzdurą, bo ja chcę po prostu porozmawiać o tym co jest nie tak żeby to poprawić, przecież duszenie w sobie tylko wszystko pogarsza).
Tak czy inaczej dzięki dziewczynki za słowa wsparcia, idę się wypłakać w poduchę to może mi ulży. Dobrej nocki wszystkim i buźki.
|
#994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój B jak miał jakis problem w pracy to też początkowo nic nie mówił-jak pytałam.jakos pomalutku zaczął się otwierać i zwierzać. mówił że nie chciał wyjść na mięczaka-ot pokrętna męska logika ![]() będzie dobrze i proszę mi nie płakać |
|
|
|
|
#995 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi też jest smutno...
Była niedoszła TZ jest dziwna. Wczoraj mówiła o rozwodzie, dzis w NK umieściła zdjęcie swojego męża z dopiskiem "ktoś ważny". Napisala Kamilowi żeby się nie żenił, że ona mu dobrze radzi. A potem że ma białaczkę- że właśnie u niej wykryto ![]() Kurcze jak słyszę białaczka robi mi się słabo...ta straszna choroba zabrała już dwójkę znajomych mi osób... A ona ma małe dziecko ![]() a jednak kurcze pojawia się dziwna myśl , którą od siebie odpędzam, ze coś mi tu nie gra... I mam żal do siebie że ktoś jest chory a mi jakies glupie myśli do głowy przychodzą, jakaś zazdrość głupia się włącza... ehhh
|
#996 |
|
Wtajemniczenie
|
agunia miejmy nadzieję, że w końcu TŻ zrozumie, że czas się poprawić i tak też zrobi
![]() Milibili z tym "tyciem" mi się zawsze się tak robi przed okresem, tak jakby ciało puchło no i ze 2 kilo więcej się waży ![]() muszę poprasować nie chce mi się, ale w dzień się nie dało
|
|
#997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mogę podrzucić swoje pranko? ![]() w ten weekend w miasteczku niedaleko mnie odbywa się Święto kwiatów-czyli Lato Kwiatów- jadę podejrzeć najlepszych florystów-co roku pokazują piękne bukiety-może któryś mnie zainspiruje jeśli chodzi o bukiet ślubny ![]() interesują mnie cantedeskie ze storczykami i różami porobię fotki i wkleję
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-03 o 22:57 Powód: literówki:) |
|
|
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
agunia
Nie pozwalaj mu wpedzać sie w poczucie winy... Niech zrozumie że ty też czujesz, że cie to boli ![]() To prawda ze to moze być stres przedślubny, może Cię sprawdza ile dasz radę wytrzymać, czy potem przy byle jakiej okazji nie kopniesz go w pupkę Faceci...
|
#999 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Jestem juz całkowicie trzeźwa! Słowo harcerza! ![]() Cytat:
Jakiś zdesperowany chyba był! Co do Twojego przytycia... myślę że trochę racji mają dziewczyny... Jest gorąco-człowiek puchnie, przed okresem- to samo! Stosujesz tabletki antykoncepcyjne? Też zatrzymują wodę w organiźmie!!! To samo jeśli za dużo solisz! Jeśli chcesz, to coś Ci zaproponuję: Nie jedz ziemniaków w żadnej postaci i białego pieczywa! Tyczy się to także naszych ukochanych drożdżówek I jak najmniej słodyczy! Zobaczysz, że już po tygodniu poczujesz się lepiej i zauważysz tzw. <wciągnięty brzuszek>. Buziak Cytat:
I zaczynam się Ciebie bać... ![]() Widzę, że uważnie przestudiowałaś mój profil i Ukaszka... Fiu fiu- jakaś Pani detektywka!!! Cytat:
Nie płakaj misiaku Musicie poważnie pogadać tak jak mówiła Liluś! I nie kłócić się, tylko pogadać jak przyszły mąż i żonka! Cytat:
Bardzo dziwna sprawa... Znaczy smutna... Ale coś mi tu śmierdzi... ![]() Dziewuszki obiecałam Wam fotkę pazurków, ale nie mogę znaleźć kabla od telefonu. Jutro Wam wrzucę! ![]() Byliśmy po tatę- dobrze się czuje. Łukaszek był u księdzorka. I możemy w tym tygodniu iść na spisanko protokołu chyba. Się zobaczy... A teraz Was opuszczam kochane... Wybaczcie, ale obowiązki małżeńskie wzywają ![]() ![]() :diab elek:
|
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńka jesteś moim pomysłem na dobry humorek. Napisałąś że Twój TZ poszedł do księdzorka a ja przeczytałam kędziorka i tak sobie myślę co to jest ten kędziorek zwłaszcza że recenzentem mojej pracy jest pani dr. Kędziora- mam już jakąś schizę widocznieJuż wiem czemu annakacka tak Ciebie nie lubiła- bo pojawiłaś się na forum i z miejsca zdobyłaś wszystkie PM2008, bez udawania, bez wymyślania...zajęłaś miejsce maskotki forum, osóbki której posty zawsze są komentowane. Zazdrościła Ci. Teraz mogę śmiało polecać "na chandrę najlepsza kasieńka1985"
|
#1001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jasne jasne trzeźwiuteńka![]() o zapro dalej nic ![]() całkiem przyjemne te obowiązki skoro ledwo weszła a już uciekła-buziak Malenka ![]() izazusia mi to całkiem przypomina Byłą mojego B.-zdesperowana niezrównoważona psychicznie I.....A co to nie zawaha się użyć żadnego podstępu żeby osiągnąć cel. nie przzejmuj się nią-wydaje mi się ze ona dązy do tego żeby Ciebie-Was sprowokować. Była mojego B. po roku czasu nie bycia z Nim w związku wydzwaniała do Niego że jest z Nim w ciąży-ŻENUA-jak powiedział Jej że ona to słonicą nie jest-powiedziała że była w ciązy ale poroniła i bała się mu powiedzieć. widziszz takie są Desperatki nie zwracaj uwagi-w myśl zasady nie rusza się kupki bo zacznie śmierdzieć. A.K też użyła takiego podstępu żeby Nas zmusić do współczucia
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ja ślepota jedna .
|
|
|
#1003 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzięki za pochwały dotyczące moich włosów
Jesteście super i trochę mnie podbudowałyście bo tak generalnie to nie lubie takich upięć, ale skoro wam sie podoba to chyba nie jest źle. W każdym razie włosy i tak muszę mieć spięte, tyle wiem napewno. Welonu nie będę miała, tylko kwiatki we włosach, a co do tego błyszczenia to zwróciłam na nie uwagę dopiero po waszych komentarzach. Normalnie wszystko zauważycie... ))Kasieńka dobra jesteś z tymi drinami od rana, ale jak to mówią :piwko z rana jak śmietana", więc dlaczego nie mogłoby być drink z rana... ![]() Agatko trzymaj się nadal!!! Tak w ogóle to wróciłam niedawno bo jeżdziłam po swoją suknię, która teraz wisi sobie na szafie w pokoju przy okazji były zakupki (jak to zwykle u mnie, zakupowe uzależnienie), chciałam buty, wyszłam ze spodenkami i bluzką, ale co tam...nie mogłam sobie odmówić.Wkleję jeszcze zdjęcia swoich kolczyków, bo akurat sobie przypomniałam, że tych zdjęć jeszcze nie pokazałam i zmykam spać. Ps. Asiuk, dostałam PW, na 100% Cię znajdę
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia1007 ale ładnie się mienią
.
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Dziewczyny
![]() jutro wraca B-muszę się wyspać ![]() miłych snów
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę się wyspać i być rześka na przyjazd ukochanego
. Ja też zaraz spadam spać...
|
|
#1007 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko! 7 stron i zajęło mi to 2 godziny i już mój Tz powiedział, że jego zaniedbuję
![]() Po kolei: kotekk81 pewnie, że poświętujemy razem z Tobą. Podaj tylko datę i godzinę ![]() izazusia, monai, Agata R, kina2807 wysłałam już Wam zaproszenia brawurkaa i pozostała reszta wizażanek wysyłajcie zaproszenia - bardzo chętnie przyjmę kasienka1985 pić tak od rana nie ładnie ![]() I już więcej nie pamiętam co miałam napisać ![]() Więc zyczę Wam wszystkim dobrej nocki i uciekam do mojego biedaka
|
|
|
|
#1008 |
|
Wtajemniczenie
|
już chyba czas lulciu
Dobranoc moje najfajniejsze, najlepsze, naj..., naj..., najukochańsze wizazanki ![]() Asiuk, znalazłam Cię u izazusi na NK, oczywiście zaproszonko poszło ![]() malutka chyba jeszcze nikt nie przyjął
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
Gosia, nie uwierzysz ale mam ta sama fryzure chyba i mamy slub jutro :P
Wczoraj bylam u spowiedzi, trafil mi sie idealny ksiadz, ZERO pytan, 5min i po strachu |
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Taska już jutro?
ja cię kręcę. fryc rzeczywiście podobny do gosia1007, ładny ![]() A u mnie tak fajnie chłodno, w nocy padał deszcz,uff...
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
Niby juz wszystko jest, ale dzisiaj;
kwiaciarnia cukiernia paznokcie dostarczenie do restauracji napojow, sokow itd Jutro; fryzjer/makijaz kwiaciarnia sala hotel Slub :P Dziewczynki, czuje lekki stresik, ale zupelnie leciutki
|
|
|
|
#1012 |
|
Wtajemniczenie
|
Taska:) ty to masz nerwy ze stali w takim razie
![]() Podobała mi się Twoja wyliczanka...jakoś ten ślub w dosć odległym miejscu...
|
#1013 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kotki w piątkowy ranek!
Dziś bez alkoholu- obiecuję!!! Dzień rozpoczęłam kawką i kromalem z pasztecikiem. ![]() No to popiszemy... Cytat:
![]() Zawstydzasz mnie niesamowicie... ![]() Ale jest mi niezmiernie miło, że tak myślisz!!! Nawet nie wiesz, jak bardzo... Cytat:
Naprawdę elegancja- Francja! Kwiaty jeszcze we włoski tak jak mówisz i będzie pięęęęęęęęęęęęknie!! ![]() Już nie mogę się doczekać końcowego efektu każdej z Was!!!! Achhhhhh... Cytat:
![]() A na drina zapraszam!! Jeśli masz ochotkę moja droga na rozluźnienie!!! Ja się wczoraj tak rozluźniłam,że na pracy się skupić nie mogłam!!! ![]() Cytat:
Aż mnie w brzucholku coś zakręciło jak się postawiłam w Twojej sytuacji ![]() A może to tylko kawa pracuje w jelitkach??? hehehehehhe W każdym razie podziwiam za spokój ducha! Ja to bym z kibelka nie wyłaziła! ![]() Fryzik równie śliczny jak Gosiaczka!!! Mniamniuśny!!! ![]() Trzymam kciukasy za Was dziewuszki moje kochane!!! Żeby się wszystko udało!!! Buziaczek dla Was dla osłody przygotowań... A co do zaproszeń... Liluś moja kochana... nie bij!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1014 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje dizewczyny
![]() Gosia dajemy rade |
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja tylko na chwileczkę, więc nie gniewajcie się, że nie czytałam wszystkich postów. Kurcze to już jutro
. Miałam nadzieję, ze dzień przed ślubem będę mogła odpocząć, a tu jeszcze tyle spraw do załatwienia. Wczoraj do pierwszej w nocy robiliśmy jeszcze naszą figurkę na tort (tzn. bardziej TŻ robił , bo w takim lepieniu to jest lepszy). Chcieliśmy coś śmiesznego, ale już nie mieliśmy siły na kombinacje. Ale się denerwuję, chyba w ogóle nie będę w nocy spała. Jeszcze dzisiaj spowiedź, mam nadzieję, ze dostanę rozgrzeszenie Taska, Gosieńko pomyślę o Was jak się będę za bardzo denerwowała. Trzymajcie się. Buziaki |
|
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
Taska sliczna fryzurka
Zazdroszczę Ci tego spokoju.
|
|
|
|
#1017 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witajcie skarbki
Cytat:
![]() pytałam się jaką trzeba mieć długość włosów do tego upięcia, ale nikt mi nie odpowiedział, więc moze Ty kochana mi odpowiesz ![]() ja też chcę deszczu, przywołaj troszkę i dla mnie ![]() Cytat:
jutrzejsze dziewuszki trzymam kciuki, żeby wszystko było po Waszej mysli a nam zostało jeszcze 50 dni
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W życiu bym takiej nie ulepiła! ![]() Trzymam kciukasy również za Ciebie kochana!!! Powodzenia! A mi zostały już tylko: 2 miesiące, 2 tygodnie i 2 dni!!!
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-07-04 o 09:17 Powód: Zaawansowana skleroza!!! :D |
|
|
|
|
#1019 |
|
Wtajemniczenie
|
Intergra mam pytanie czy można u Twego TZ składać zamówienie na takie cudo??
Bardzo mi się podoba- i jak ładnie zarysowany biuścik u Panny Młodej Dbałość o każdy szczególik![]() No no dziewczynki czas leci tak prędko że aż strach normalnie!!! Kolejne pójdą na stracenie Podpiszą papierki i już przepadło![]() Chociaż nie wiem czy powinnam tak pisać bo gdy coś w tym stylu napisałam na wątku "Wychodzę za mąż w wieku 19 lat" usłyszalam od założycielki że jeszcze nie dorosłam do małżeństwa
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: Dzisiaj o 09:17. Powód: Zaawansowana skleroza!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

no i ze 2 kilo więcej się waży 

Kasieńka jesteś moim pomysłem na dobry humorek. Napisałąś że Twój TZ poszedł do księdzorka a ja przeczytałam kędziorka i tak sobie myślę co to jest ten kędziorek zwłaszcza że recenzentem mojej pracy jest pani dr. Kędziora- mam już jakąś schizę widocznie

nie ładnie