|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
Mam manię poprawiania, ale to tylko dlatego, żeby dziewczyny nie miały opisów z błędami ![]() ^ Lets turn this dance floor into our own little nasty world.! Zróbmy z tego parkietu nasz własny niegrzeczny świat ! ^ I just want you to touch me. Chcę tylko, żebyś mnie dotknął... ^ Last night, boys have no feel.. Ostatniej nocy chłopcy nie mieli uczuć... ^ Keep loving me, make show you hold me tight, lets hear for the stars.. Kochaj mnie, pokaż że mnie mocno trzymasz, nasłuchujmy gwiazd...
|
|
#1772 |
|
Wtajemniczenie
|
Tutaj takie opisiki...hm:PP Jak wychodzicie gdzies etc.
Zreszta moze komus sie spodobaja ![]() -------------------------------------------------------------- ^ wypożyczona na ten wieczór. ^ Z fajnymi Łobuziakami... zawsze musi być fajnie! ; )) ^ my boyfriend thinks I'm studying ; )) mój chłopak myśli, że się uczę; )) ^ Wyszła. I nie wróci. ^ Z kimś, gdzieś, robiąc to, co zwykle… ^ >> wyfrunęłam z chaty << ^ Całe życie z wariatami ; ))ale fajnie jest ; )) ^ ~ Disappeared ~ want to find me? Only sMs ; )) ----------------------------------------------------------- I takie inneee juzz ![]() ^ Nie dla każdego i nie pytaj dlaczego. ^ Bo chcę być szczęśliwa... choć myślałam że to już niemożliwe. ^ Nie wierz nigdy. nie w tych co ciągle udają i ciągle uśmiechają się. ^ Troskliwy.. co to znaczy w tym szarym świecie.? ^ Bezmyślnie.Naiwnie.Zachła nnie. Za mocno.Za odważnie.Nieuważnie. POKOCHAŁAM GO.. ^ błękitem zalane spojrzenia ; )) ^ Zeby właśnie we Mnie widział szczęście i sens życia.. gdy wszystko inne traci sens. ^ Nienawidzę kiedy mówisz, że mnie znasz. ^ Jestem znakiem, że byłam i będę. Nie warto. Odkładać siebie na później. ^ Niebo jest na wyciągnięcie ręki tylko ciągle nie wiem jak tam dojść. |
|
|
|
#1773 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam do was ogromną prośbę...otóż właśnie się dowiedziałam że moja przyjaciółka jest w ciąży i potrzebuję jakichś opisów że bardzo się cieszę z tego powodu i żę jak bedzie czegoś potrzebowała to że może na mnie zawsze liczyć...tylko nie takie dosłowne bo nie wszyscy jeszcze wiedzą
Liczę na was kochanei żeby nie było:
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
_Anusia_ WRÓĆ
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;8087949]kochane!a macie cos zeby dac delikatnie facetowi zeby sie do mnie odezwal????plisssss!!!!!: )
bede bardzo wdzieczna[/QUOTE]Podbijam! ![]() ~Gorzka jak zapach fiołków..chłodna jak zieleń..~ |
|
|
|
#1776 |
|
Raczkowanie
|
Proosze 2 raz!
1- opisy o tym ze tesknie. 2- o tym ze jestem szczesliwa. Prosze o angielskie ale po polsku tez moga byc ![]() My - A świstak siedzi, bo wiewiórka była nieletnia! ![]() poprostu byc, urzeczywistniac sny ![]()
As you do mine Edytowane przez xxedkaaxx Czas edycji: 2008-07-03 o 18:56 |
|
|
|
#1777 |
|
Przyczajenie
|
A moze ktoras z was ma jakies opisiki o falszywych przyjaciolkach? dzis sie dowiedzialam ze taka mam
z góry thx
|
|
|
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
10 powodów aby Cię kochać, 10 by nienawidzić Ciebie!
Trochę nieba, trochę piekła ![]() Do You realy want to hurt me? (Naprawdę chcesz mnie zranić?) Już wiem co to niebo <3 Gdzie jesteś dziś, gdzie Ciebie szukać mam? Miłość to biegun ciepła, transcendentna energia! Kiedyś znajdę dla nas dom, z wielkim oknem na świat. Czas nie dogoni nas. Latać może każdy jeśli mocno wierzy w to... I love You forever and ever!
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko, co najważniejsze, staje się tylko raz w życiu "Miałeś być przy niej,pilnować czy nie gubi się..." Praca jeszcze nikogo nie zabiła,ale po co podejmować ryzyko? ![]() Zdumiewające, jak małą część życia zajmują znaczące rzeczy... "I będę latać i biegać i skakać,marzeniami będę żyć do końca świata.." ...jak dym z papierosa oddalam się, odpływam, ulatniam się, znikam... Nie jestem pesymistką, ale optymistką z doświadczeniem... Ironia jest ostatnia fazą rozczarowania aż w jedną krótką chwile pojmiesz po co żyjesz... |
|
|
|
#1780 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki potrzebuję opisów, o tym, że jestem w ciąży. tylko takie dyskretne. prosze bardzo ważne ponieważ mój boy jeszcze o tym nie wie, bo jest w Kanadzie. od 2 tygodni.
|
|
|
|
#1781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
^ Uśmiechnij się... Może ktoś tęskni za Twoim uśmiechem... ^ Miłość zmniejsza odległość i pozwala sercom przeniknąć się wzajemnie. ^ Przesyłam całusa lecz tylko słowami, bo odległość, która nas dzieli nie pozwala dać ustami.. ^ Czemu cię nie ma na odległość ręki?Czemu mówimy do siebie listami? ^ -tęsknisz? -nie..poprostu lubie patrzec za okno.. ^ Kiedy tęsknie, zamykam powieki i jesteś. ^ bałam się tęsknić..tęsknota oznaczałaby, że pogodziłam się z tym, że nigdy juz nie będziemy razem.. Eee.. chyba trochę zjechałam z tematu...no ale moze cos sie przyda; )) choćby jeden; ))----------------------------------------------------------- ^ Tak blisko,nie ma znaczenia jak daleko,nie można być już bliżej serca ![]() ^ Obserwując kochanków trzymających się za ręce i śmiejących się myślę, o rzeczach, które kiedyś robiliśmy... ^ Lubię wspominać chwile, których nigdy nie przeżyłam.. ^ Wciąż wpatrzona w te same oczy, wciąż wsłuchana w ten sam głos...x33 ^ Popatrz... I znów wzeszło słońce... A przecież nie wierzyłeś...; )) |
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka911
" Sex baby sex, ils trouvent que c’est un délice, baby sex. " a co to znaczy? ;> chciałabym wiedzieć, nim ustawię na opis :P
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
Nie pokochasz. Ja nie wierze. ! Dawno temu już szaleńców mi zabrakło do tej walki.
Znów miałam głupią minę, Gdy zatrzasnąłeś drzwi Kolorami tęczy wymalowałam pokój, Bo ciągle wierzę - wierzę w Nas, Gdy Wreszcie Przed Nim Stanę, To Wszystko Mu Wygarnę Jak Było A Jak Mogło Być Gdyby Mnie Pokochał. Chyba sam w to nie wierzysz że może być jak kiedyś. Chciałam zamknąć świat w swych dłoniach, Wiedzieć więcej niż dziś wiem Lęk przed każdym dniem pokonać Nie połykać snów na sen Żebym poczuć mogła jak się czuje Bóg. Skrzydła me porozrywał wiatr.. Moje serce pękło na pół Niemożliwe bym już Słowa nie usłyszała z twych ust Dzisiaj czuję jak przemija czas I żal przeradza niemoc w strach. Dobry los już opuścił mnie Odszedł nocą kiedy spałam. Zostać na dłużej z tobą to jak znaleźć raj.<33 By kochać - Nie mam na to sił..O nie, co za wstyd. ! </3 Moja głowa pełna smutnych bzdur Wysłuchaj mnie, nim powiesz `nie` Bo dwa razy to nie zdarza się Ostatnia z szans, byś poczuł raz Co znaczy `być i mieć` Bo co jest wart twój cały świat. ? Dziś `nic` to za duże słowo..
|
|
#1784 |
|
Wtajemniczenie
|
Siemano
Jestem nowa i od razu prosze o opisy związane z tym,że jak dla mnie są nudne wakacje...mam nadzieje że sie polepsza i bedzie git majonez i o tym, że źle zrobiłam i chciałabym żeby nic się nie wydało..... )))) pozdro ;*
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a coś o tym że jutro czeka mnie spotkanie z facetem z którym rozmawiam na gg ? i że się boje że się chłopak rozczaruje ale chciałabym żeby było fajnie?
|
|
|
|
#1786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tchnąłeś we mnie nowe życie ![]() .. to co Mam, to co się zdarzyło Nam .. .. bo teraz dwa serca we mnie biją ![]() ...o rany! -banany... w kremie morelowym... mmm :P Małe ciałko, które ogrzewam miłością .. ...a pod sercem Skarb ukryty ![]() Bijące serduszko, tuż pod moim..
|
|
|
#1787 |
|
Raczkowanie
|
You make me feel so grand... I wanna give this world to you... / sprawiasz że czuje się najwspanialsza... chcę dac Ci cały świat
Someone ask me what i saw in you , my only answer was everything/ ktoś zapytał mnie co w Tobie zobaczyłam , moją jedyną odpowiedzią było : wszystko I'll just pretend to hug you untill you get here / bede udawac ,ze Cię przytulam dopóki nie zjawisz się tutaj I just can't wait to open my eyes in the morning, to see her/his face again // nie moge sie juz doczekac, kiedy otworze rano oczy by zoabczyc znow jej/jego twarz Kochanie, kiedy gasną światła, potrzebuję Cię ; )
|
|
#1788 |
|
Rozeznanie
|
Chaque jour vers l’Enfer nous descendons d’un pas /codziennie krok po kroku w śmierdzącej ciemności
C’est le Diable qui tient les fils qui nous remuent ! / To Diabeł nas prowadzi, nici dzierżąc w ręku! Nous nous faisons payer grassement nos aveux ,Et nous rentrons gaiement dans le chemin bourbeux / za wyznania każemy sobie płacić drogo i idziemy ochoczo znów błotnistą drogą Ty znasz tego potwora, co jak sen kołysze... Im dłużej trwasz w niewinnym śnie, tym dłużej masz wszystko co chcesz Chciałby na wyżyny człek A tu ciagle niż! Nie uciągnie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż... ![]() Mężczyźni mają taki talent do prowokowania łez u kobiet? zaraz się odwodnie...
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuje opisów odnośnie tego, że mój ukochany nauczyciel nie żyje, a jego żona - moja wychowawczyni jest w stanie krytycznym...Jestem załamana i nie wiem jak dalej żyć
|
#1790 |
|
Przyczajenie
|
siema wszystkim (( ; opisy macie boskie <3
Jego uśmiech przywraca równowagę.. kiedy tak mówisz zastanawiam się czy istnieje ktoś oprócz mnie.. co jest w niej takiego że nie nadążasz za swoim tętnem? daj mi emocje bo lubie jak jest intensywnie . daj się wkręcić ; ) w spauzowanej stopklatce szczęścia. wyraża więcej niż tysiąc słów ; * bo ten pier.olony lans jest w modzie ; ) Dzień w dzień oddychac dla Niego.. może czujesz to co ja i czymś tęsknisz ? i choć w życiu się potykam, na parkiecie jestem Bogiem jak PFK company. bo świat nabrał barw . kocham <3 poprosze kilogram szczęścia. cokolwiek o mnie wiesz to wciąż mało. czy nie jest trochę tak, że znasz mnie taką jaką chcesz mnie znać? zrozum, kocham gdy JESTEś, a nie bywasz .. gdy jesteś dumny trzymając mnie za rekę... może się na coś przydam ( ; Edytowane przez kiah xd Czas edycji: 2008-07-04 o 10:35 |
|
|
|
#1791 |
|
Konto usunięte
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;8087949]kochane!a macie cos zeby dac delikatnie facetowi zeby sie do mnie odezwal????plisssss!!!!!: )
bede bardzo wdzieczna[/quote]prosze jeszcze raz ![]() ![]() a jak wam sie podoba ten: postawilam swoje zycie na ...na te pare slow od ciebie
Edytowane przez b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e Czas edycji: 2008-07-04 o 10:09 |
|
|
|
#1792 |
|
Zadomowienie
|
On natchniony i młody był.
Świec tysiące palili mu znad głow unosił sie dym. Wyrwij murom zęby krat zerwij kajdany połam bat a mury runą, runą i pogrzebią stary świat. Aż zobaczyli ilu ich poczuli siłę i czas. Badź pewny ja zmieniłam twarz, nie zwątpie w nas. Bądź pewny ja poruszę świat by móc Ci dać cos wiecej.
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
#1793 |
|
Rozeznanie
|
Deszczowy dzień, deszczowa noc, letni sen, wtopiony w mrok...
|
|
#1794 |
|
Przyczajenie
|
Kochać i kochanym być,to szczęście dla którego warto żyć..
Teeraz pare ode mnie ; ]] ` Historia to uzgodniony zestaw kłamstw. `W życiu nie ma kursu dla początkujących – od razu trafiamy do grupy zaawansowanych. *** `Jestem jak otwarta księga,tylko napisana trudnym językiem.`Mówię żegnaj a tak naprawdę czekam na kolejne spotkanie ![]() `I love You"czy"I hate You"..Co mam Ci teraz powiedzieć? *** `L'amour est la cle de la vie - miłość jest kluczem życia i dziŚ na tyle.. myślę że się spodobają ;-)
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
* Bo książę zapomniał, że miał kochać.
* Paryż zawsze tu będzie. * Ukradę dla Ciebie cały świat Jestem kleptomanem miłości * Chcę Ci powiedzieć co u mnie słychać jak trudno mi bez Ciebie oddychać. * Tylko dla mnie mruczysz dalej * Niebieski balonik porwało mi niebo. * Optymistycznie. I w dupie mam wszystko co nie jest cacy. * Życie jest piękne, wiesz? * Kocham cię jak irlandię...
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#1796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Coś ode mnie: Jedna myśl deszczem zamyka mi oczy Ciągle powracasz w moich snach... To nie miłość lecz chęć zawładnięcia mną...
|
|
#1797 |
|
Zadomowienie
|
W tym właśnie sens
Pamiętać ,zapomnieć - śmiać się czy grać Puste kieszenie i torba pełna snów Dlaczego kochamy się tylko w snach ? Lecz we mnie zostało coś z tamtych lat Widzisz Mała, nawet dobrze mi z tym, może to śmiesznie brzmi, Nie kocham Cię. Tak, to prawda jest, przestań w końcu No przestań zgrywać się Wokół tyle jest przestrzeni Co z tego kiedy ludzi jest za wiele Tylko ja i ty.... Nie puszczę cię nigdzie sama stąd nie pójdziesz Zostaniesz tu ja będę czekał aż uśniesz Bo zanim zgasną resztki dnia I tak nie spotkamy się więcej i tak I tak nie będziemy się więcej już znać I tak nasze usta nie będą już ze sobą więcej grać... _________________________ _________________________ ____ Mam nadzieję, że komuś chociaż jeden się będzie podobał Pozdrawiam. ;*
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Moje nadzieje, marzenia, moje sny.. - wszystko oddam za Twój jeden szept..
Nic nie mów, wszystko tak proste jest, słowa mogą wszystko zepsuć. Przecież wiesz.. To, co mam - tylko dla Ciebie jest. Kolorowe wzgórza z papieru i plastiku. Nie ma czasu na uczucia - to, co zbędne, się wyrzuca. Moim bratem jest echo, które za mną ciągle wyje.. Kto ma w głowie odrobinę wyobraźni, nie lekceważy prawdziwej przyjaźni. |
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
'Wlecze się za mną
Tak jak list gończy Moja nadzieja..' 'Nim neonówek gwiazdy błysną Nim oczy się nacieszą dniem..' 'moje sny są pełne ciebie i w sobie moje serce czujesz..' 'być kimś więcej, niż tylko cieniem twoich marzeń..' 'Czemu ze wszystkich Pragnień na świecie Ty - mnie wybrałaś..' 'Tacy sami.. choć inni, kłamstwa kolorami W zwierciadle ploty obraz zakłamany..' 'Marzeń nigdy nie dość Z oczu nie trać ich Nigdy nie gub ich.." i tak nawet nikt nie czyta ale to co ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
#1800 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

Liczę na was kochane

chyba trochę zjechałam z tematu...no ale moze cos sie przyda; )) choćby jeden; ))