![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer w Częstochowie
Bardzo dziękuję anie_gabi za polecenie mi Hair Factory i Kuby
![]() Jestem zachwycona, włoski są śliczne. Szczególnie polecam właścicielkom kręconych włosów - tak ładnie ich jeszcze nikt nie obciął ![]() Widziałam też pracę innych fryzjerów - coś świetnego, także polecam gorąco Hair Factory xxxx Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-06-28 o 15:52 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
Witam! Ja mogę podzielić sie moimi wrażeniami z :
1.)L'oreal (na przeciwko elektryka)-pierwszy raz jak poszłam robiłam fryzurkę u p.Renatki byłam bardzo zadowolona ![]() Następnie nie dawno postanowiłam zrobić sobie pasemka ze strzyżeniem u p.Renatki.Efekt był dobry jednak nie rewelacyjny.Chciałam żeby mi coś doradziła a tam należy iść raczej jeżeli dokładnie wiesz czego chcesz.Zapłaciłam 180zł 2.)Tiffani -po wizycie w tym salonie wyszłam zażenowana.Robiłam tam pasemka ze strzyżeniem.Trzeba przyznać że sama fryzura była bardzo dobra,dokładnie taka jak chciałam,pani która mnie czesała nawet mi je wyprostowała.Jednak moje zażenowanie wynika z tego że jak zadzwoniłam i zapytałam o cene podano mi od 80-90.Kiedy przyszłam fryzjerka mogła juz ocenic stan i długość włosów powiedziała ze max100. W trakcie czesania zmieniały sie fryzjerki.Kazała mi sobie samej wysuszyc włosy!!! ![]() ![]() 3.)U Doroty(chyba)-farbowałam do spodu ciemne na wierzchu jasne+ obcięcie.Z fryzury byłam zadowolona,odcienie farb źle dobrane gdyż nie przechodziły płynnie tylko mocno ze sobą kontrastowały.Płaciłam ok 70,80 zł nie pamiętam dokładnie. Jak widać nie mam szczęścia do fryzur ![]() -stylista doradziłby mi fryzurę -koszty mieściłyby się za baleyage+strzyżenie do 200 - ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-25 o 16:52 Powód: edytowana ulica |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() dzieki z gory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
dziewczyny chce poddac sie dekoloryzacji wlosow robila to ktoras z was z czwy? jezeli tak prosze podajcie adres salonu cena nie gra roli. musze sciagnac czarny kolor(jakies 2 lata temu bylam blondynka) i pofarbowac na ciemny blond/ karmelowy. potrzebny mi naprawde ktos dobry i sprawdzony. dodam ze mam troche zniszczone grube dlugie wlosy
odp ![]()
![]() |
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() xxxxxxxjest (brama za Romeo i Julia), ale to kosztuje niestety... ale ludzie wychodzą zadowoleni, jeszcze nie spotkałam osoby, której się coś nie podobało ![]() ![]() Musiałabyś przedzwonić i się zapytać ![]() aaaaaaaaaaa i co najważniejsze - zależy jakiej farby używasz ! ![]() z palete najtrudniej usunąć kolor Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-06-28 o 15:50 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczynki
![]() mam pytanie a le bierze za obciecie Mosiołek??? orientujecie sie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a korzystalyście może z usług Pani Ilony z salonu Gracja xxxx Jakie wrażenia?
Mam zamiar czesać się tam na ślub. Macie moźe jeszcze jakieś inne sprawdzone fryzjerki, godne polecenia - chodzi o fryzurę ślubną! Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-06-30 o 20:55 Powód: prosze zapoznac sie z regulaminem forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Czesc, sluchaj jak chcesz tam isc to ja jako stala bywalczyni tego salonu jak najbardziej Ci polecam jednak z mala zmiankaą pani AGNIESZKA tylko Ona jest rewelacyjna naprawde....sama sie wybieram do niej bo mam dwa wesela i napewno nie bede zalowala jak zawsze super !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
ja wlasnie dzis bylam w salnie "Natura" .polecam bardzo, dzieki temu forum znalazlam ten salon i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-06-30 o 21:35 Powód: zasady forum nadal dzialaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
spam
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-02 o 08:47 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
spam
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-02 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
[quote=kaerlynn;7271168]Hej, dziewczyny
![]() moje włosy są NAPRAWDĘ ciężkie to uczesania ![]() jednym słowem: dramat!!! nie wiem nawet, czy z moich włosów da się zrobić fryzurę - można ściąć na skos prawie, a i tak nie widać że coś się zmieniło, bo tak różnie się kręcą ![]() czyli: potrzebuję naprawdę dobrego fryzjera. nie mam pomysłu, co mogłabym mieć na głowie, nawet nie mogę przynieść zdjęcia z sieci - bo każde włosy kręcone inne i się nie da 'powtórzyć' efektu. dlatego to powinien być człowiek, który spojrzy, i będzie wiedział, co można zrobić, żeby fajnie wyglądało ![]() ![]() nie mam jakoś bardzo dużo kasy, ale za dobry efekt jestem w stanie wyskoczyć trochę z pieniędzy ^^ xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-02 o 08:47 Powód: reklama jest platna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
NORIK0
"co do salonu fryzjerskiego.. dziś w gazecie pisali o stylistach z Częstochowy, którzy czeszą gwiazdy z programu: "Taniec z Gwiazdami" i "Jak Oni Śpiewają" Są to: Dariusz Suchecki i Jakub Chmielowski z Hair Factory ![]() a wiecie może na jakiej ulicy oni sie znajdują. bardzo chciałabym się do nich wybrać. i jak by ktoś wiedział jakie ceny tam mają. wiem ze nie są tani ale chciałabym wiedzieć ile mam do portfela włożyć;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Hair Factory jest xxxxxx Ceny - chyba najdrożej w Czewce
![]() Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-03 o 22:17 Powód: podanie nazwy ulicy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Jasne, tylko jaki sens forum czyli wymiany informacji z taką cenzurą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
ten temat juz byl poruszany i doglebnie wyjasniony....
mozesz na PV podawac namiary , to nie problem no i zawsze mozna zmienic forum,jak komus nie odpowiada regulamin ![]()
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
ja polecam GRACJE i panią Agnieszke , ide tam sie czesac juz ktorys razi jest ok. zna sie na tym co robi to najwazniejsze spojrzy, dotknie wlosy i juz wie co i jak poprostu polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
ja takze polecam Nature, i to zaden Spam. Dowiedzialam sie o niej z tego forum.
Edytowane przez NowaIza Czas edycji: 2008-07-08 o 22:13 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, potrzebuje dobrego i niedrogiego fryzjera, i chodzi mi tu o farbowanie a nie cięcie. Kogoś kto jest godny polecenia, i nie bierze dużo za farbowanie, pasemka, czy odrosty. I najlepiej zeby salon był czynny do 20:00 bo pracuję do późna i niestety cięko mi się gdziekolwiek załapać. Pomóżcie, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny!!!
mam prosbe czy ktoras z Was mogla by mi polecic fryzjera, który obetnie mnie dokładnie jak na tym zdjeciu sory nie wkleilo mi sie http://ikf.com.pl/fryzury-emo/fryzura14930.htm Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-08-15 o 16:59 Powód: post pod postem/korzystaj z opcij edycji i multicytowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
wybieram się do salonu natura...jak myślicie która z pracujących tam fryzjerek jest obecnie najlepsza??? proszę o poradę, z góry dziękuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Hej, dziewczyny byłam wczoraj u xxxxxxx.Zapłaciłam 170 zł, za balejage blond i strzyżenie, włosy prawie do ramion.Nie jestem zadowolona, mało tego chyba nigdy nie byłam tak niezadowolona z fryzjera, cięcie O.K., ale kolor-podobny kiedyś sama sobie zrobiłam w domu, żółty z przebłyskiem pomarańczu
![]() ![]() Jak zmyli mi farby czy rozjaśniacze wyglądało to spoko, widzę cieniutkie jasne pasemka i trochę moich ciemnych. Później mi nałożyli toner czy coś takiego( na samą nasadę włosów, żeby zejść z mojego naturalnego ciemnego koloru na odrostach), i to chyba od tego mam takie żółte. Na szczęście ten toner ponoć się trochę zmywa, mam nadzieję, że zejdzie szybko. Wkurzona jestem jak cholera ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-08-21 o 20:00 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Cześć, szukam dobrego fryzjera( zreszta jak wszyscy tutaj
![]() Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-08-19 o 23:30 Powód: prosze zapoznac sie z zasadami forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Kamisiii , nie wiem jak by Tobie zrobił włosy pan Mosiołek, ale ja mam naprawdę żółte, gdzieniegdzie jasnopomarańczowe.Kiedy mu powiedziałam, że włosy wyszły jaśniejsze niż się spodziewałam ostentacyjnie wziął pasmo moim włosów i obrażonym tonem powiedział:proszę mi powiedzieć gdzie ma pani popalone włosy? W salonie nie wyglądało to tak źle, dopiero później zauważyłam.Dziewczyny w życiu nie miałam tak spieprzonych w sensie koloru włosów u fryzjera, nie wiem co mam zrobić, chyba jutro do niego zajrze.Wyobraźcie sobie, mam ciemne oczy, czarne rzęsy i prawie czarne brwi, jak ja wyglądam, bo najbardziej żółte mam przy twarzy
![]() Zapomniałam dodać, że spóźniłam się 10 minut, wcześniej dzwoniłam, że się spóźnię i przeprosiłam, następnie weszłam i też przeprosiłam za spóźnienie a pan Mosiołek,żebym przyszła za 2 godziny bo mają opóźnienie, ani przepraszam ani pocałuj mnie w d..., a ja przepraszałam za 10 minut... Edytowane przez syla-78 Czas edycji: 2008-08-20 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Syla-78 i co przyszłas dopiero po 2 godz? Widać z Twojej wiadomości ze pan Mosiołek za bardzo czuje sie pewnie swoim fachu i uważa siebie za nie wiadomo kogo, kazdy fryzjer moim zdaniem nawet ten najlepszy powinien wysluchac uwag klientek, a w szczegolnosci taki ktoremu placi sie dość spore kwoty pieniedzy i oczekuje sie rownie wysokiego efektu pracy. Gdyby byl ok to przejal by sie tym ze ci sie nie podoba jak Cie ufarbowal czy jak wykonal swoja prace. Jesli jestes odwazna i masz silny charakter to mozesz isc do niego z reklamacja chyba ze powie Ci, ze po odejsciu od kasy reklamcji nie uwzglednia;] ale jesli jestes przekonana ze wygladasz starsznie i inni tez tak mowia, to uloż sobie w domu najpierw jakas dobra mowe i do dziela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Tez mi sie wydaje ze ten pan Mosiolek jest juz troche przereklamowany. Moze i niektorym klientkom potrafi zrobic fajna fryzurke, ale nie ma chyba u niego za grosz szacunku do klientki. Drogo nie zawsze znaczy dobrze. Co do fryzjerow to polecam dziewczyny z salonu 'Edyta' na Blesznie, bardzo ladnie obcinaja no i pieknie czesze (w szczegolnosci wieczorowe fryzurki) . Ostatnie moje dwie weselne fryzurki byly swietne i oryginalne. Jeszcze dlugo pozniej mi sie kolezanki pytaly gdzie sie czesalam. Polecam. Nie polecam natomiast salonu Trendy w okraglaku przy xxxxxxxxx. Bylam tam pare razy i jakos nie bardzo mi sie podobaly fryzurki - juz o podcinaniu grzywki nie wspominajac. Kompletnie nie dobrane do ksztaltu twarzy.
Salon Gracja - tez jak najbardziej ok. Dziewczyny mile, sympatyczne, ladnie czesza i obcinaja no i niedrogo jest. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-08-27 o 15:05 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.