|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Cytat:
Dziś się dowiedziałam, że premie u mnie w firmie będą wyplacane w marcu a nie w kwietniu jak myślałam początkowo więc wcześniej będzie można rozplanować wydatki wyprawkowe... To dobra wiadomość, a ja taka bez sensu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo teraz to mam powody do doła Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo nie od dziś wiadomo, że pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3305 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam pocytowane ale wszystko mi uciekło
Co do th ermomixa to polecam grupę na fb, tam ludzie polecają co warto zrobić, wrzucają przepisy itd. ja też mam tm od niedawna i staram się robić ciągle coś nowego. Baaardzo polecam chałkę, u mnie wszyscy uwielbiają! Co do lidlomixa to mama coś mówi, że może kupi bo wiadomo ten oryginalny to kupę kasy kosztuje a ten z Lidla ma nie najgorsze opinie.Dzwonił dzisiaj do nas znajomy co im się tydzień temu córka urodziła i nas zaprosili za 2 tyg. w weekend do siebie. Powiedzcie co kupić ??? Miś szumiś (o ile nie mają) będzie ok czy lepiej pieluchy ? w smyku widziałam, że teraz jest promo na szumisie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze do tego długa droga. 12 jazd, egzamin wewnętrzny z teorii, potem zwykły w Word i chyba najgorsze to egzamin praktyczny. Umieć to jedno ale i stres robi swoje na pewno. Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie stresuj się niepotrzebnie, jak mała codziennie daje o sobie znać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() 12 jazd to zleci szybciutko, raz dwa ![]() Stres jest nieunikniony niestety ale może Cię motywować do działania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba łatwo nie będzie. Mieszkanie do remontu co prawda ale cena nie jest zaporowa. Wydaje mi sie ze lepiej do remontu kupic i niech kazdy sobie urządza wg gustu swojego Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Rozeznanie
|
Triolka śliczne ciuszki
Agugus super że wszystko ok U mnie wieczór tak jak i cały dzień w łóżku, teraz trochę lepiej się czuje mam nadzieję że będzie teraz już tylko coraz lepiej Ja ruchy czuje już bardzo często i codziennie jednak na początku też tak było że np przez 2 dni czułam potem przez kilka dni nic. Wczoraj po antybiotyku mały tak szalał że aż byłam w szoku. Widać było że mu niezasmakowal. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogło tak być. A ja się jaram jak pochodnia bo przyszła mi paczka z h&m. Bluza,3 bluzki,majtasy i tą sukienka szyfonowa. Wszystko takie fajne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi też dzisiaj przyszła paczka z hm 3 bluzki i sweterek tylko nawet nie mam siły przymierzyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pisze też w sensie że może dlatego nie możecie znaleźć kupca - mało ludzi się decyduje na kupno mieszkania bo wkładu nie maja a bez tego bank nie chce im dać kredytu. |
|
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypracujesz sobie odpowiednią kasę przynajmniej. Ja bo już odliczam dni do l4, w pracy tyle zmian i niedomówień, że nie mam ochoty się w to angażować już teraz. Wstawiłam dziś w koncu na olx ogłoszenie z naszą kawalerka do wynajmu i już 5 osób dzwonilo więc mam nadzieję, że szybko kogoś znajdziemy sensownego bo jak sobie przypomnę poprzednie szukanie lokatora to masakra... ludzie się umawiaja, a potem nie przychodzą bez słowa. No i oczywiście wszystko na mojej głowie bo tz nie ogarnia takich rzeczy, a mieszkanie w zasadzie jest jego 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
A no może i być tak jak mówisz.
Gdybym miała naprawdę sporo kasy to bym zaraz kupowała bo mam wypatrzone w swojej okolicy. Metraż i okolica spoko. Ale niestety nie możemy sobie na to pozwolić póki nie sprzedamy tego bo po prostu nas nie stać. Zobaczymy. Może jeszcze ktos chętny sie znajzie Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyciągnęłam,obejrzałam,na wieszaki i do szafy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pacia dzięki, już się zapisałam do grup na fb w sumie nie pomyślałam o tym ![]() A chałkę oczywiście już znam, oczywiście jak wszędzie zrobiła furrorę !
|
|
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle, kto to mnie pociesza - watkowa naczelna panikara 😉 Właśnie to jest takie śmieszne z tymi mieszkaniami czasem. Jak potrzebujesz wynająć to nie ma nic sensownego a jak szukasz lokatorów to też problem. Jak to działa? 🤔 |
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużego to by nam nawet nie przyznali bo tylko mąż pracuje A nie zarabia wiele. Choć plusem jest na pewno jego umowa na czas nieokreślony Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3327 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Melduję się na szybko po wizycie, jak będę w domku to Was ponadrabiam Z dzidziusiem wszystko super, na 99% będzie dziewczynka ❤ Ale się wierciła na usg, Pani doktor nie nadążała za nią ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3329 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cookido masz ? Ja mam i sobie chwalę bo wszystkie przepisy mam na nośniku ooo właśnie ta brioszka z czekoladą co ostatnio wrzucałam to też z TM, mąż bardzo zachwalał, mama również 😀 robiłam z połowy porcji bo my we dwójkę tylko teraz.Mąż w ogóle jest testerem moich wszystkich eksperymentów kulinarnych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
jak masz zdjęcie to wrzuć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak weźmiecie na więcej lat to owszem, ogólnie spłacicie dużo, ale przynajmniej nie odczujecie tak bardzo miesięcznego dodatkowego wydatku. A jednak swoje to swoje i lepiej na lata żeby było ![]() Cytat:
![]() lepiej, że się wierciła niż jakby miała uparcie spać i zaczęłabyś się jeszcze martwić ![]() i gratuluję potwierdzonej dziewczynki Moja mama mnie dziś dobiła, bo mówiłam jej, że koleżanka będzie mieć drugą dziewczynkę, a ona "hm... fajnie, już druga dziewczynka a u nas nawet pierwszej nie ma...' no mi też smutno, że nie córeczka, ale przecież synek też na pewno musi być fajny i na pewno będzie takim synkiem mamusi, nie? cały czas próbuję sobie domawiać następne plusy posiadania synka, oczywiście kocham go mocno, ale przez moje marzenia o dziewczynce trochę mnie życie zaskoczyło ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
stamtąd masz przepis na tą brioszkę z czekoladą?
Edytowane przez Feliska Czas edycji: 2018-01-30 o 20:00 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

to mama coś mówi, że może kupi bo wiadomo ten oryginalny to kupę kasy kosztuje a ten z Lidla ma nie najgorsze opinie.

Chyba łatwo nie będzie. Mieszkanie do remontu co prawda ale cena nie jest zaporowa. Wydaje mi sie ze lepiej do remontu kupic i niech kazdy sobie urządza wg gustu swojego 

mi też dzisiaj przyszła paczka z hm 3 bluzki i sweterek tylko nawet nie mam siły przymierzyć
wypracujesz sobie odpowiednią kasę przynajmniej.
w sumie nie pomyślałam o tym
no mi też smutno, że nie córeczka, ale przecież synek też na pewno musi być fajny i na pewno będzie takim synkiem mamusi, nie?