|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Cytat:
Mnie przerażają zapłaty za przedmioty kupione z ręki do ręki. Kurier wiadomo też bezpieczny. |
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem, że to banał ale naprawdę najważniejsze jest że dziecko jest zdrowe! Chyba nie ma osoby, która by się nie zgodziła z tym... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki żeby się wszystko dobrze ułożyło Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, kalendarz chiński się nie sprawdził
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3368 |
|
Zadomowienie
|
Ej, ja tam już dawno się przyznałam, że trochę mi żal, że to nie różowe ciuszki oglądam
I lalek Barbie, bo nigdy nie miałam oryginalnej. Ale wiadomo, że najważniejsze, że mój męski lokator dobrze się rozwija, a ciuszki z Batmanem, które namiętnie ogląda TZ, też mają swój urok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
![]() tu jest taki kalendarz :P |
|
|
|
#3370 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby faktycznie wszystko się dobrze skończyło i to jak najszybciej. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to wg tego wychodzi dziewczynka
![]() ![]() Wcześniej patrzyłam na inny i wyszedł chlopak. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
freddy spokojnie, przede wszystkim spokój
na pewno wszystko pozytywnie rozwiążecie agugus no wlaśnie, batmany, mali dżentelmeni etc no i mąż jest zachwycony, bo jednak będzie mógł kupić bodziaka z napisem "widziałem dziś cycka, a Ty?" ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3373 |
|
Zadomowienie
|
No jak nic wg kalendarza wychodzi chłopak. Teraz muszę sobie spisać kiedy się starać o dziewczynkę
![]() Mój już znalazł komplecik w moro, no i ogląda sobie zestawy Lego, bo tak jak ja czailam się na rekompensatę sobie braku Barbie, to on klocków ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
|
|
#3375 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się teoretycznie sprawdził ten kalendarz, ale dziwne mi sie w nim wydaje ze np 21-latki oprócz stycznia "produkuja" same dziewczynki
![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co powiedziecie na ten kalendarz jak są bliźniaki chłopiec i dziewczynka jak u anniki? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe co Chińczycy mają w tej kwestii do powiedzenia ![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
póki co mówił gin ze chlopak ale ostatnio coś tak niepewnie mówił ze mnie to juz zmylilo. we wtorek mam polowkowe także się okaże. a ja już mam dużo niebieskich rzeczy ale by byly jaja,tzn w sumie może ich nie być co będzie to będzie ale nie ukrywam mielibyśmy niespodziankę. na razie muszę te 4 kąty ogarnąć a później niech się dzieje co chce ![]() tz zaraz będzie. idę mu obiadek odgrzac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli nie to wiesz nie chcę Cię straszyć ale różnie bywa ![]() A dziewczynka w niebieskim też slodko wygląda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje ze polowkowe juz rozwieje te wątpliwośc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"]
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli wezmę pod uwagę wiek nieskończony to by wychodziło dobrze. jak zapłodnienie było we wrześniu a 30 lat skonczylam w grudniu to w momencie zapłodnienia miałam 29 i to by się zgadzało. przy pierwszym tez ajjj kombinacje alpejskie... okaże się a ja tu liczę i zaraz obiad Tztowi Spale ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie. Bierzecie żelazo w którym jest też kwas foliowy?
W moim żelazie jest 350mg kwasu foliowego + biorę witaminy w których jest 400g. Czyli razem 750g. Czy można to przedawkowac? Bo uwaga, uwaga nie krzyczcie. Przed chwilą wyczytałam, że to powoduje autyzm u dziecka i panikuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ladyroses Czas edycji: 2018-01-30 o 22:09 |
|
|
|
#3386 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny tz właśnie poczuł kopniaka
leze i przeglądalam telefon a tz trzymal rękę na brzuchu i nagle kopniak a tz "o matko ale dostałaś" a ja na łóżku aż podskoczylam Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tz nie czuje i nie widzi nic... Nawet jak brzuch mi skacze to on tego nie widzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też czuje juz. I brzuch regularnie mi skacze. Tylko nie mogę zlapac kopniaka tak żeby Młody poczuł brata. A nie ma cierpliwości żeby trzyma łapkę na brzuchu przez kilka minut. |
|
|
|
|
#3389 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i nie można się z Wami nie zgodzić, najważniejsze że wszystko narazie idzie w dobrym kierunku ![]() Marzeniem mojego męża jest kupienie takiego pluszowego stroju małego dinozaura dla malucha jak już zacznie śmigać... zobaczymy, czy słowa przejdą w czyny ![]() U mnie te kopniaki jeszcze nie są na tyle mocne, żeby je było czuć na zewnątrz. Jeszcze troszkę
|
|
|
|
|
#3390 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego co się da lepiej brać w formie leku, np. magnez. Tu po wyprodukowaniu muszą sprawdzić, czy rzeczywiście w tabletce jest tyle substancji, ile trzeba. Cytat:
Cytat:
A po pierwszej ciąży straciłam połowę włosów. Myślałam, że wszystkie wypadną. I każdej mojej koleżance po ciąży wypadały ![]() Też mi się podoba joie mytrax. Ale tak zachwalacie bebetto holland, że jeszcze się okaże, co wybierzemy ![]() Cytat:
a jak ktoś nie widzi różnicy w ciąży, to i po ciąży też nadmiernie nie wypadną. Taką mam teorię ![]() Cytat:
Bo z dwoma pokojami za kilka lat pewnie będziecie szukać czegoś większego. Cytat:
A te słodkie ogromne misie chętnie postawiłabym darczyńcom na wycieraczce ![]() Cytat:
No nic, ważne, że Tż zadowolony. O ile siusiak nie odpadnie ![]() Tak się zastanawiam, w czym ja będę chodzić wiosną. Chodzi mi o kurtkę /płaszcz. Nie chciałabym wydawać milionów monet na płaszcz na 3 miesiące, ale w swetrze może mi być czasem za zimno ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- No i oczywiście gratuluję udanych wizyt! Cieszę się z Wami bardzo ![]() ![]()
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

trzymam kciuki żeby się wszystko dobrze ułożyło

oby faktycznie wszystko się dobrze skończyło i to jak najszybciej. 

póki co mówił gin ze chlopak ale ostatnio coś tak niepewnie mówił ze mnie to juz zmylilo. we wtorek mam polowkowe także się okaże. a ja już mam dużo niebieskich rzeczy
ale by byly jaja,tzn w sumie może ich nie być

No nic, ważne, że Tż zadowolony. O ile siusiak nie odpadnie