|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Cytat:
Olivka nie czytaj takich bzdur, ona niech sie swoją ciążą cieszy a my tu sobie spokojnie bzykanko wakacyjne pozaliczamy i najpóxniej na wrzesień będzie happykids hihihiiiJa się cały miesiąc starałam a tu raczej miesiąc bezowulacyjny był ;( i co... http://www.wunschkinder.net/forum/za...59738/nummer=1 Gdybym wiedziała, ze zachodzenie w ciąże jest takie czasochłonne szybciej bym się do tego zabrała!!! co do pogody to wczoraj 35 stopni a dziś...ciemno, wietrznie i lunie dziś bankowo
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz samo się czyta
![]() kurde fajna stronka ale ja nie umiem niemieckiego buuuuuuu |
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też z niemca nie wiele już pamiętam ale jakoś daje rady i przy pomocy dobrych duszków jakoś idzie
![]() Olivka zobaczysz, ja mam takie wrażenie że my dwie razem jakoś świętować będziemy w lipcu najpóźniej w sierpniu![]() Inaczej być nie może ![]() I wiesz jeśli tylko będzie dziewczynka to jak nic Olivka
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
no my to weteranki to jak zafasolkować to razem ![]() pierwsza dobra wiadomość w tym tygodniu zdałam egzamin na 3,5 ![]() kurde koleżanka nie zdała i ma październik a to nasz ostatni egz na magisterce Wiecie dalej mam cyce jak silikony, może mi tak zostanie
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nadal nic, jutro rano ide na badanie krwi.
|
|
|
#216 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzieki! Ocene mam na dyplomie najlepsza z calego seminarium Cytat:
Taka siódmą wode po kisielu, nawrt kiedys bylam zauroczona porzadnie takim jednym z Sieniawy... Cytat:
jak przystalo na moj pierwszy dzien wakaji pogoda STRASZNA!! chumry itd, a wczoraj jak sie kisilam w garsonce to bylo 30 stopni... głowa mnie boli przez te zmiany pogody,ehh... Nie martw sie, tez zobaczysz swoje 2 kreski niedlugo Cytat:
A z cycow sie pewnie mezus cieszy
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka ja też południowiec, nawet kiedys u Ciebie byłam tam, bo moja ciocia zakonnica była na placówce bodajże w Starej Wsi. A do Myślenic tak bardzo daleko nie jest de mnie. Kiedys Cie tam nawiedze
A ja ide zaraz po spodenki. Sama, bo mój Tż spi, ale to niedaleko mnie. Dał mi pozwolenie, że moge sama sobie kupic, choc zawsze z nim musze, bo inaczej przezywa
|
|
|
|
#218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Olivka a skad jestes?? Ja ze Świdnika, wiec tez poludnie lapie Domi! koniecznie fote spodenek!! A ja zabieram sie za sprzatanko itd. Zamierzam uprac dywan, umyc okno, wywalic reszte notatek na strych i bede miec WAKACJE Ktoras z Was jest z Wawy?
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
fruzienka i olivka_7 gratuluję zdanych egzaminów! Same zdolne dziewczyny na tym forum! ![]() Mam dziś jakiś strasznie leniwy dzień, nic mi się nie chce, zwłaszcza, że siedzę w pracy... No, ale na szczęście dziś piątek, a na weekend wyjeżdżam z koleżankami na działkę, to sobie trochę odpocznę. Pozdrawiam!
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka jaka ja jestem ślepa
GRATULACJE ze zdanego egzaminu |
|
|
|
#221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi juz mam wprawe ![]() Cytat:
![]() Gratuluje egzaminu Zapylimy sie zapylimy Jak narazie moj TZ to cichcem bierze co chce i ucieka hih spi w drugim pokoju przez Maxia chorobe a ze bylam zla na niego to we snie przyszedl zrobil swoje i poszedl k...wa a ja nawet nie steknelam tale to trwalo ![]() Ta´k podal ze ja sama powiedzialam ze to sensu nie ma ( mowilam ze sensu nie ma bo obiecal ze bede miala caly dzien dla siebie a on jak ja koncze malego mi przywozi i do pracy jedzie a mi chodzi o cale dni wolne jak sie umawialismy wczesniej) Tlumaczenie wolne mojego TZ klamka zapadla Dziewczyny ja Wam cos po cichu powiem jak chcecie rady co do ubioru to tylko Gabi i tylko ona |
||
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
To moj synek po sniadanku
Do tego ma cale rece w samoopalaczu dorwyl sie maly i nie widzialam hihih |
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Domi odwiedź, odwiedź zapraszam
![]() fruzienka koło Krakowa mieszkam , Myślenice dokładniej. ja to dopiero mam lenia a muszę do środy zrobić dwa sprawozdania a najpierw pouzgadniać wszystko Dzięki za gratulacje ufff mam to już za sobą, tylko napisać pracę i się obronić
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze no nie zaladowalo
|
|
|
|
#225 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widze ze "sasiadkami" jestesmy Milego wypoczynku na dzialce!! A gdzie masz dzialke? daleko gdzies? Ja mam za chelmem, blizej Hrubieszowa. Troche daleko ![]() Cytat:
Kasiu powiedz mi, ile trwa faza lutealna? Tzn ja biore luteine od 15 dnia cyklu do @, to jak mam wpisac w kalendarzyku? W ogole ciemna jestem w tych sprawach ale przez wakacje nadrobie swoja wiedze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
U zdrowej kobiety (poza okresem poporodowym, karmienia piersią i
premenopauzy) powinna trwać między 11 a 17 dni. Faza lutealna krótsza niż 11 dni stale oznacza słabe ciałko żółte i może utrudniać zajście w ciążę - wtedy rozwiązaniem jest branie syntetycznego progesteronu jak się chce zajść w ciąże po owulacji. Bardzo rzadko zdarza się, że mimo niezapłodnienia ciałko żółte przetrwa do 21 dni. Nazwywa się to LUG, czyli "syndrom" przetrwałego ciałka żółtego. A ile trwa twoj cykl bierzesz pierwszy raz luteine?? |
|
|
|
#227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skad Ty to wiesz wszystko Czyli jesli ja biore progesteron to powinnam liczyc tyle dni, ile biore?Bralam w zeszlym miesiacu od 14 dnia cyklu przez 23 dni. Czyli wyszlo 37 dni, jesli dobrze licze, bo u mnie na polonistyce to roznie bywa
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
To nie moja działka, tylko jednej z moich koleżanek, z którymi właśnie jadę. Zresztą to właśnie tam poznałam mojego męża, więc mam sentyment do tego miejsca. Działka jest na totalnej wiosce ok. 4 km za Ostrowcem Lubelskim, ale właśnie dlatego ma swój urok. Totalna cisza i spokój. Czasami to bardzo potrzebne.
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz jdno dziecko mam a ja jak cos robie to musze wszystko a przynajmniej duzo na dany temat wiedziec hihiInteresuje mnie medycyna i nie tylko Tak musisz to zaznaczyc to wazne W sumie dopiero po trzech cyklach mozesz okreslic dokladnie faze lutealna -tak mowia
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Tak apropos niczego a raczej wczorajszych kawalow... tak sie dzis natknelam
![]() Na ławce w parku siedzi chłopak zajada cukierek po ckukierku: -Jak będziesz jadł tyle cukierków to dostaniesz próchnicy. - Strofuje go babcia -Mój dziadek dozył 120 lat i miał wszystie zęby. -Ale on nie jadł tyle słodyczy? -Nie, on się po prosty nie wpierd**** w nie swoje sprawy! Gadają ze sobą dwie przygłuche babcie: Jedna: W zeszłym roku to mieliśmy takie wielkie rzodkiewki- i demonstruje ich wielkość. Na to Druga: A gdzie on mieszka?? Siedzi sobie starsza pani i widzi, jak młody chłopak ziewa i szeroko otwiera buzię. Ona na to: - Dziękuję! - Za co? - Za to, że pan mnie połknął! - Słoni nie jadam!- odparował chłopak - Dziwne,wydawało mi się, że świnie wszystko jedzą... -Babciu, widziałaś moje tabletki? - pyta niesmialo wnuczek. Miały taki napis LSD... -Pier**** tabletki! Widziałeś tego czerwonego smoka w kuchni?
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ten mnie normalnie rozwalil
))W przedziale pociągu siedzi starsza kobieta z synem i wnuczkiem. Nagle wpada mężczyzna i woła: -Zgwałcę wszystkich! -Pedał! - komentuje wnuczek. -Oszczędź chociaż babcię! - woła syn. Babcia protestuje: - Jak wszystkich, to wszystkich!
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki,
moge sie przylaczyc do waszego Gangu?? ![]()
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie tan ze smokim i tabletami podoba
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Karania witaj sie i rozgosc
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Kathi dzieki i co za diabelski avatarek...
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na praktycznie samym koncu, przy lesie, sasiedzi sa, ale nie zaraz przez plot itd. Uwielbiam takie klimaty! Ze smokiem wymiata Karenina - witam! Wczesniej chyba sie witalysmy na staraczkach?? Moja przyjaciolka mi dzisiaj powiedziala, ze wczoraj jej TZ jej sie przyznal, ze ja zdradzil Nie dosc ze nie mogl utrzymac k***** w spodniach to jeszcze jezyka za zabami! Powiedzial jej na dzien przed obrona!!! Mogl poczekac, dac jej sie uczyc, a tak? Trzymajcie mocno kciuki, zeby zdala Takich sk***** powinni za jaja wieszac na drucie kolczastym ![]()
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
To moze troche humoru:
Facet wytatuowal sobie imie swojej narzeczonej na penisie.Nazywala sie ona WANDA niestety jakos tak wyszlo, ze w calosci mozna je bylo zobaczc tylko, gdy mial pelna erekcje a normalnie bylo widac tylko pierwsza i ostatnio litere W i A... I tak raz byl w publicznej toalecie i obok niego sikal murzyn i rzucilo mu sie w oczy, ze on tez mial na penisie W i A, wiec tak mowi do niego: - O widze, ze twoja dziewczyna tez ma na imie Wanda! Murzyn na to: Nieee, a dlaczego tak myslisz? Facet: No bo inicjaly W i A to myslalem, ze to tak jak u mnie... Murzyn z usmiechem: Eee..nie, ja tu mam wytatuowane WITAMY NA JAMAJCE ZYCZYMY MILEGO DNIA.... ![]()
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zero wyczucia! No, ale tacy są właśnie faceci... Brak słów... Mąż czy tylko chłopak?
|
|
#239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja wsi spokojna, wsi wesola:
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe kobietka zmienna jest ja wlasnie na tym etapie jestm
![]() Co u ciebie slonko egzaminu juz gratulowalam nie wiem czy czytalas ![]() E no kawal klasa jest hahaha Cytat:
Chwalisz sie czy zalisz i wyszlam z domu fruzienka a chatka jak z bajki jakie widoczki normalnie slicznie tak sielsko czarodziejsko jak w bajce |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

happykids

Nawet tyle przyjemnosci mi sie nie nalezy zeby raz w tygodniu do ludzi wyjsc tylko pieluchy kaszki i gary 
Taka siódmą wode po kisielu, nawrt kiedys bylam zauroczona porzadnie takim jednym z Sieniawy... 

Same zdolne dziewczyny na tym forum! 

W ogole ciemna jestem w tych sprawach
ale przez wakacje nadrobie swoja wiedze