|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Dziewczyny no normalnie takie pisarki z Was ze szok
Normalnie ledwie wczoraj mnie tu nie bylo a tu takie zaleglosci siedze sobie u Tżta - on prasuje, a ja sie bawie hehe Zaraz idziemy do urzedu pracy bo trza tz prace znalezc bo mi biedak przezywa ze teraz to sie czuje bezwartosciowy ze ja mam prace a on nie nooo ale on znajdzie prace bo jest madry i wyksztalcony heheh wczoraj bylam podpisywac umowe: dostalam mase papierow do wypelnienia i skierowanie na badania. Jak zalatwie to wszystko to mam sie z nimi skontaktowac i bede pracowac Dzis Tż prowadzi mnie do lekarza hehe kurde straszne to jest bo w moim miescie to znam kazda dziure a tu to nie mam pojecia gdzie jakis lekarz medycyny pracy urzeduje na szczescie do pracy trafie tylko mam lenia i od razu najchetniej bym poszla na emeryture ale to juz inna sprawa ![]() Popscene sliczne zdjecia My jak wracalismy znad morza to sluchalismy w radio relacji z tego koncertu Pokazywalam Tżtowi te zdjecia bo wczoraj jak mu opowiadalam ze chcesz isc na takie studia jak ja i ze mieszkasz gdzies tu niedaleko, a ze jestes z daleka to mi sie napalil ze ma jakiegos kolege co ma dziewczyne, ktora sie tu przeprowadzila znad morza nooo ale Was nie zna A Wy mieszkacie w Dąbrowie czy Sosnowcu??Dzis musimy sie oficjalnie tescia spytac czy na pewno mu nie bedzie przeszkadzalo ze bede tu mieszkac, Tż juz z nim rozmawial podobno, ale i tak sie stresuje
|
|
|
|
#3692 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja robię ruskie nie używając smalcu tylko oleju, więc Twój TŻ bez wyrzutów mógłby jeść. No chyba że jest weganinem i nie je też nabiału..
|
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3694 |
|
Wtajemniczenie
|
Samba, czy ta dziewczyna znad morza ma na imię Asia a jej chłopak Patryk?? Bo Patryk to dobry przyjaciel mojego TŻta. A z Asią jakiś czas mieszkałyśmy w tym samym domu
Jesteśmy z Sosnowca, chociaż ja pochodzę z Zielonej Góry.
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3696 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi ta kolekcja jest w salonie Tylko ona w wawie?? tak?? tylko, ze ja nie widziałam tej sukni tam
buuu
|
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, ale mnie ciekawi no
![]() Cytat:
![]() albo zadzwoń i zapytaj czy ja mają a jak ne to poroś o sprowadzenie
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-04 o 12:05 Powód: proszę nie pisać post pod postem!!! |
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja tam jeszcze nie byłam. tylko przeglądałam suknie w tym salonie przez neta i z tej kolekcji jest bardzo mało sukien. ciekawe czy by mogli sprowadzic?? tylko, ze ja bym musiała ja najpierw przymierzyc ech...
|
|
|
|
#3700 |
|
Wtajemniczenie
|
Wypytałam się o suknię z kolekcji Anna 1 o numerze 7005
http://www.anna-suknie.pl/ Cena 2590
|
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3702 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymyśliłam, że jak będę bezrobotna od września to wykorzystam trochę czasu na łażenie po salonach
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze maila im napisze
|
|
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa Tż mi teraz mowi ze to jakis daleki znajomy, ale nie pamieta imienia, tylko mu sie przypomnialo ze ta dziewczyna sie przeniosla dla niego znad morza Ehh Ci faceci Teraz twierdzi ze laska byla ze Szczecina ale ja to bym mu nie wierzyla, bo pewnie mu sie cos pomieszalo znow Zreszta duzo ludzi sie przeprowadza "za miloscia" w biurze podrozy pracowalam z dziewczyna ktora sie przeprowadzila z Darłówka do Bielska bo tu miala chlopaka
|
|
|
|
|
#3705 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teściu to pewnie się ucieszy, że nie dość że będzie miał syna przy sobie to i synowąCytat:
A znałam go 2 lata przez internet, potem sie spotkaliśmy i bach!
|
||
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny podacie mi adres maggie sottero
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
ich stronka teraz nie działa
![]() napisalam maila do tego salonu, zobaczymy czy odpiszą
|
|
|
|
#3708 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() patrzcie na tego konia http://pl.youtube.com/watch?v=JqG4PN...eature=related masakra :d w szoku jestem
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie to bede musiala albo cos wynajac tzn jakis pokoj bo o mieszkaniu nie ma mowy (ale to mi sie nie za bardzo oplaca) no albo zrezygnowac z tej pracy i poszukac czegos u siebie, ale to tez bez sensu, bo i tak za rok bede musiala sie tu przeprowadzic i zas szukac pracy tutaj ![]() A co do tego kolegi to Tż powiedzial ze to nie ta para, bo tamten "kolega" studiowal gdzie indziej. A to tak od razu jak sie spotkaliscie ze swoim Tżtem to zaiskrzylo i zdecydowalas sie tu studiowac i tu przeprowadzic?? To chyba juz dlugo ze soba jestescie co nie?? Ja tez mojego Tżta poznalam przez internet, przez przypadek bo mu sie cos pomylilo i do mnie napisal noo a potem jak juz sie spotkalismy to bardzo mi sie spodobal, ale zanim zostalismy para to sporo wody uplynelo bo ja sie balam tej wielkiej odleglosci az 70 km hehe
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Myslicie, ze oni z tych salonów w ogóle odpisują??
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się boję koników mimo, że TZ mi tłumaczy, że to one się boją bo one widzą, że człowiek jest od nich większy to prawda?szczerze to ja bym zadzwoniła
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-04 o 12:06 Powód: post pod postem tradycyjnie :] |
|
|
|
|
#3714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rozmawialiśmy przez internet 2 lata. Wysyłaliśmy sobie zdjęcia, podobaliśmy się sobie ale wiedzieliśmy, że i tak nic z tego nie będzie, bo to jednak 400km różnicy. Potem rzucił hasło, że może przyjadę na sylwestra, ja powiedziałam, że nie ma sprawy. On się w ogóle nie spodziewał, że podejmę temat i przyjechałam i stało się. Potem rozłąka, ja w tamtym czasie studiowałam w Toruniu romanistykę. Wielkie męki i decyzja, rzucam studia które i tak mnie nie jarały i jadę do Sosnowca, a że tutaj akurat był kierunek o którym już w liceum myślałam, pomyślałam sobie, że niezły zbieg okoliczności. Po 10 miesiącach zjechałam na studia i od tamtej pory byliśmy i jesteśmy już tak naprawdę razem. Szósty rok leci
|
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czasami wcale sie nie boja :d ale sa bardzo przyjazne
|
|
|
#3716 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj mam wolne
za to w weekend będę pracować po 10h:/Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nasza Basia jest otwarta na różne propozycje co do sesji Oczywiśącie te w nazej okolicy.Cytat:
![]() A co do TŻ to na pewno wkrótce dostanie świetną pracę, tylko musi się uzbroić w cierpliwość. Lepiej poczekać i ieć coś porządnego, niż brać pierwszą lepszą pracę |
||||
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie zwiazki na odleglosc sa bardzo meczace Ja to sie obawialam nawet takiego na 70 km noo a moglismy sie widywac co tydzien, a nie raz na pol roku Ale teraz sie ciesze, ze bedziemy mieli siebie na codzien Ide teraz z Tż do urzedu trzymajcie sie papap
|
|
|
|
|
#3718 |
|
Wtajemniczenie
|
Samba, powodzenia
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3720 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Normalnie ledwie wczoraj mnie tu nie bylo a tu takie zaleglosci
siedze sobie u Tżta - on prasuje, a ja sie bawie hehe
nooo ale on znajdzie prace bo jest madry i wyksztalcony heheh
tylko mam lenia i od razu najchetniej bym poszla na emeryture
My jak wracalismy znad morza to sluchalismy w radio relacji z tego koncertu