Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-31, 16:12   #3541
goldika
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
O rety zupełnie nie wyobrażam sobie połączenia Nutelli i dżemu. Chyba mega słodko jest

Ja tez się boje wejść na wagę. Nie jem nie wiadomo ile A kilka kg już mam na plusie. Tak cały czas porównuje do 1 ciąży gdzie Przytylam tylko 8 kg

Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
Dżem porzeczkowym domowy kwasny. Dla mnie sama nutella jest za słodka a przelamana kwaśnym dżemem jest pycha
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 16:13   #3542
frik frik
Zadomowienie

A co do dokarmiania mm, to wolałabym tego uniknąć. To ile mama ma mleka zalezy od tego, ile dziecko je. Z butelki leci latwiej niz z cycka, gdzie trzeba sie nagimnastykowac.
Ja dalam w trzeciej dobie swoje mleko w butelce, bo tak mnie bolaly brodawki. Musialam odpoczac od tej tortury. Dostala tylko w nocy z butelki a na drugi dzien nie chciała cycka, tak mi się plakac chcialo na szczęście ją pozmuszalam i chwycila.
Generalnie nie jestem za dokarmianiem tez pozniej, bo przez to robi sie mniej pokarmu, laktacja sie zaburza, dziecko sie przestaje najadac i uwazam to za polapke

Sent from my F5321 using Wizaz Forum mobile app
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 16:14   #3543
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Dżem porzeczkowym domowy kwasny. Dla mnie sama nutella jest za słodka a przelamana kwaśnym dżemem jest pycha
A to muszę tak spróbować kiedyś. Mam Jeszce domowa marmolada śliwkowa, może też by było ok

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 16:15   #3544
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neesanek Pokaż wiadomość
Witam się po wakacjach Przejechaliśmy Maderę wzdłuż i w szerz. Nietsty 2 połowa wyjazdu była bardziej pochmurna i nie udało nam się wyjść w góry. Szczyty znajdowały się w chmurach, były 2 stopnie i silny wiatr i jakimś cudem przekonałam TŻta, że to nie pogoda dla 1,5 rocznego dziecka tylko zjezdzaliśmy z gór i mega słońce i 18 stopni.
Dzisiaj czekała mnie chwila prawdy czyli wejście na wagę po tygodniu objadania się ale nie jest źle. Od początku ciąży przytyłam niecałe 3kg
Starałam się co jakiś czas podczytywać ale przyznaję się, że nie nadrobiłam wszystkiego.
Agusgus gratulacje!
Goldika 130 lakierów Gratuluję zakupu wózka!
Ja jeszcze nic nie kupiłam dla córeczki, a już wg pierwszej strony jestem w 6 miesiący więc czas najwyższy. Ciągle rozglądam się za dostawką z siedziskiem dla starszego dziecka ale ceny są chore! Nowa do mojego wózka z adapterami kosztuje ok 500zł!!! I jeszcze nie mam pewności, że Łucja będzie chciała na niej jeździć
U mnie kalendarz chiński nie sprawdził się 2 razy. W 2 przypadkach zapłodnienie było po planowanym terminie owulacji więc ja już w nic nie wierzę
Witamy pi wakacjach szkodaszkoda było wracać?
Stary 2018-01-31, 16:24   #3545
neesanek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez weIka Pokaż wiadomość
Cała Madera, na dole piękne słoneczko, u góry totalna mgła i temperatura o 15 stopni niższa Super, że jesteście zadowoleni i mam nadzieję wypoczęci
Mega zadowoleni. Po wakacjach z dzieckiem ciężko wrócić do końca wypoczętym:P

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Witamy pi wakacjach szkodaszkoda było wracać?
Ja bym mogła się tam przeprowadzić i mieć ciągle pogodę wiosenno letnią
neesanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 16:28   #3546
sweetrose
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _annika_ Pokaż wiadomość
A ja wam sie musze pożalić ze znów mam mega problemy z jedzeniem. Dalej nie czuje głodu, nie mam na nic ochoty. Jem na sile wyłącznie ze względu na rozsądek, ale to i tak są mega małe porcje

Normalnie na hasło naleśniki z nutella i bita śmietana bym sie obsliniła po kolana, a teraz nic

Dziś sie ważyłam i spadłam 1 kg na wadze w ciagu ostatniego miesiąca. Wyglądam jak szkielet z doczepiona z przodu gigantyczna pilka lekarska...
Biedna jesteś, może próbuj jeść te dania które normalnie bardzo lubilas i poproś tz żeby przygotował posiłki.
A ogólnie od początku ciąży jak stoisz z wagą?
Cytat:
Witam się po wakacjach Przejechaliśmy Maderę wzdłuż i w szerz. Nietsty 2 połowa wyjazdu była bardziej pochmurna i nie udało nam się wyjść w góry. Szczyty znajdowały się w chmurach, były 2 stopnie i silny wiatr i jakimś cudem przekonałam TŻta, że to nie pogoda dla 1,5 rocznego dziecka tylko zjezdzaliśmy z gór i mega słońce i 18 stopni.
Dzisiaj czekała mnie chwila prawdy czyli wejście na wagę po tygodniu objadania się ale nie jest źle. Od początku ciąży przytyłam niecałe 3kg
Starałam się co jakiś czas podczytywać ale przyznaję się, że nie nadrobiłam wszystkiego.
Agusgus gratulacje!
Ja jeszcze nic nie kupiłam dla córeczki, a już wg pierwszej strony jestem w 6 miesiący więc czas najwyższy. Ciągle rozglądam się za dostawką z siedziskiem dla starszego dziecka ale ceny są chore! Nowa do mojego wózka z adapterami kosztuje ok 500zł!!! I jeszcze nie mam pewności, że Łucja będzie chciała na niej jeździć
U mnie kalendarz chiński nie sprawdził się 2 razy. W 2 przypadkach zapłodnienie było po planowanym terminie owulacji więc ja już w nic nie wierzę
Ale Ci zazdroszczę tych wakacji,fajnie tak sobie odpocząć...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
sweetrose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 16:59   #3547
misiol
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olanzapinka Pokaż wiadomość
Ja liczyłam na chłopca właśnie ze względów ekonomicznych
Haha, no to znów mamy podobnie z tych samych względów liczyłam na drugą dziewczynkę

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
Zazwyczaj dziewczynki są jeszcze gorsze i namawiają do złego chłopców...

A potem i tak wszystko jest na chłopców

mój brat do dziś mi to wypomina. A ja nie wiem, o czym on mówi
misiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 17:04   #3548
agugus90
Zadomowienie

Neesanek, super, że odpoczeliscie! Czekamy na słoneczną fotorelację

To teraz która następna ma zaplanowany wyjazd?

agugus90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 17:05   #3549
_annika_
Zadomowienie

Cytat:
Agusgus gratulacje!
O jezu ale zazdroszczę! Cudnie mieliście Ja juz sie nie mogę doczekać jak sie maluchy urodzą i gdzie pojedziemy

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
A co do dokarmiania mm, to wolałabym tego uniknąć. To ile mama ma mleka zalezy od tego, ile dziecko je. Z butelki leci latwiej niz z cycka, gdzie trzeba sie nagimnastykowac.
Ja dalam w trzeciej dobie swoje mleko w butelce, bo tak mnie bolaly brodawki. Musialam odpoczac od tej tortury. Dostala tylko w nocy z butelki a na drugi dzien nie chciała cycka, tak mi się plakac chcialo na szczęście ją pozmuszalam i chwycila.
Generalnie nie jestem za dokarmianiem tez pozniej, bo przez to robi sie mniej pokarmu, laktacja sie zaburza, dziecko sie przestaje najadac i uwazam to za polapke

Sent from my F5321 using Wizaz Forum mobile app
Zgadzam sie w 100% Właśnie miałam wcześniej pisać Agnieszkę ze miała złote położne ze odmawiały mm, vo najczęściej w szpitalach jest właśnie na odwrót i mimo ze matka sie nie zgadza to położne na sile wciskają dziecku mm ;(

Cytat:
Napisane przez sweetrose Pokaż wiadomość
Biedna jesteś, może próbuj jeść te dania które normalnie bardzo lubilas i poproś tz żeby przygotował posiłki.
A ogólnie od początku ciąży jak stoisz z wagą? Ale Ci zazdroszczę tych wakacji,fajnie tak sobie odpocząć...

Od poczatku ciąży przytyłam 3kg. Ja ogólnie nie mam problemu z gotowaniem. Cały czas robię jakieś smakołyki które zawsze uwielbiałam, ale jakoś mi nic nie wchodzi teraz ;(
_annika_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 17:10   #3550
sweetrose
Rozeznanie

Cytat:
O jezu ale zazdroszczę! Cudnie mieliście Ja juz sie nie mogę doczekać jak sie maluchy urodzą i gdzie pojedziemy

Zgadzam sie w 100% Właśnie miałam wcześniej pisać Agnieszkę ze miała złote położne ze odmawiały mm, vo najczęściej w szpitalach jest właśnie na odwrót i mimo ze matka sie nie zgadza to położne na sile wciskają dziecku mm ;(

Od poczatku ciąży przytyłam 3kg. Ja ogólnie nie mam problemu z gotowaniem. Cały czas robię jakieś smakołyki które zawsze uwielbiałam, ale jakoś mi nic nie wchodzi teraz ;(
A może jakby ktoś inny by ugotowal to wtedy miałabyś większą ochotę coś zjeść... Koniecznie porozmawiaj o tym z lekarzem przy wizycie może też coś doradzi

sweetrose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 17:12   #3551
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agugus90 Pokaż wiadomość
Neesanek, super, że odpoczeliscie! Czekamy na słoneczną fotorelację

To teraz która następna ma zaplanowany wyjazd?

My pewnie nieprędko wyjedziemy na wakacje. Co roku od kiedy sie znamy zawsze w wakacje wyjazd byl ale teraz z takim noworodkiem raczej sobie nie wyobrażam

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 17:14   #3552
_annika_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweetrose Pokaż wiadomość
A może jakby ktoś inny by ugotowal to wtedy miałabyś większą ochotę coś zjeść... Koniecznie porozmawiaj o tym z lekarzem przy wizycie może też coś doradzi

Nie sadze, bo w restauracji tez dłubie w talerzu jak marudny 3 latek
Stary 2018-01-31, 17:16   #3553
misiol
Zadomowienie

Cytat:

Dziś sie ważyłam i spadłam 1 kg na wadze w ciagu ostatniego miesiąca. Wyglądam jak szkielet z doczepiona z przodu gigantyczna pilka lekarska...
A co lekarz na to? Wyssają z Ciebie wszystko te maluchy

Cytat:
:
Ale super wakacje! Wiadomo, jak to jest odpoczywać z dzieckiem, ale zmiana otoczenia dobrze robi

Agugus gratulacje! Tak to nie docenią pracownika, a jak grozi odejściem, to nagle się kasa na podwyżkę znajduje
misiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 17:17   #3554
pajeczyna
Zadomowienie

Z niemowleciem podobno podrozuje sie najlepiej Wiadomo, nie w pologu, ale jak juz sie bedziesz dobrze czula to bobasa pod pache i na wakacje! mysle, ze w sierpniu juz spokojnie mozna sie gdzies wybrać, a mlode jeszcze duzo spi, mleko masz pod reka, nigdzie nie ucieka-idealny czas na podroze (podobno ). Oby tylko bylo zdrowe i dacie rade.

pajeczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 17:17   #3555
pacia91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
My pewnie nieprędko wyjedziemy na wakacje. Co roku od kiedy sie znamy zawsze w wakacje wyjazd byl ale teraz z takim noworodkiem raczej sobie nie wyobrażam

Ja w tym roku planuje jechać z moją mamą i maleństwem nad morze pod koniec września o ile wszystko będzie ok i dzieciaczek będzie dobrze znosił podróże. Niestety mój mąż ma wtedy najlepszy utarg w pracy więc nie da rady z nami jechać.
Rozmawiałam o tym z położna i mówiła, że jak wszystko jest ok to można spokojnie jechać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-01-31, 17:20   #3556
goldika
Zakorzenienie

My w sierpniu chcemy jechać nad morze.

Annika współczuję braku apetytu a z drugiej strony trochę zazdroszczę bo ja tersz bym jadła wsyzstko jak leci :/
Stary 2018-01-31, 17:24   #3557
_annika_
Zadomowienie

A jeszcze jedno pytanie... widziałam ze przewinął sie temat aliexpress. Ja tez jestem zauroczona ciuszkami i gadżetami dla dzieci z tego sklepu, aczkolwiek mam mieszane uczucia cyz cos zamawiać dla dziecka stamtąd.

Wiadomo, cos takiego jak gryzak to odpada z miejsca... wahałam sie jeszcze nad ciuchami i kocykami. Z jednej strony to co u nas w sklepach tez jest produkowane w Chinach, ale z drugiej jakoś sie łudzę, ze unia wymusza na importerach jakieś testy toksykologiczne...

Mam koleżankę która często jeździ do Chin po tych wszystkich fabrykach i mowi ze tam jest mega dramat. Pracują No ludzie gorszy na trąd, a środki którymi barwią tkaniny są tak toksyczne, ze pracownicy po jakimś czasie maja odparzenia na skórze :/

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez misiol Pokaż wiadomość
A co lekarz na to? Wyssają z Ciebie wszystko te maluchy

Ale super wakacje! Wiadomo, jak to jest odpoczywać z dzieckiem, ale zmiana otoczenia dobrze robi

Agugus gratulacje! Tak to nie docenią pracownika, a jak grozi odejściem, to nagle się kasa na podwyżkę znajduje
No lekarz jak to lekarz... „Proszę sie przemoc i spróbować cos jeść małymi porcjami” Super rada

Cytat:
Napisane przez pajeczyna Pokaż wiadomość
Z niemowleciem podobno podrozuje sie najlepiej Wiadomo, nie w pologu, ale jak juz sie bedziesz dobrze czula to bobasa pod pache i na wakacje! mysle, ze w sierpniu juz spokojnie mozna sie gdzies wybrać, a mlode jeszcze duzo spi, mleko masz pod reka, nigdzie nie ucieka-idealny czas na podroze (podobno ). Oby tylko bylo zdrowe i dacie rade.

Zgadzam sie. Najlepiej wspominam te wyjazdy, bo dzieciak cały czas śpi a rodzice mogą zwiedzać lub wylegiwać sie na płazy. Najgorzej to było chyba w okresie kiedy córka uczyła sie chodzić. To był zapieprz na pełny etat
Stary 2018-01-31, 17:31   #3558
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
A jeszcze jedno pytanie... widziałam ze przewinął sie temat aliexpress. Ja tez jestem zauroczona ciuszkami i gadżetami dla dzieci z tego sklepu, aczkolwiek mam mieszane uczucia cyz cos zamawiać dla dziecka stamtąd.

Wiadomo, cos takiego jak gryzak to odpada z miejsca... wahałam sie jeszcze nad ciuchami i kocykami. Z jednej strony to co u nas w sklepach tez jest produkowane w Chinach, ale z drugiej jakoś sie łudzę, ze unia wymusza na importerach jakieś testy toksykologiczne...

Mam koleżankę która często jeździ do Chin po tych wszystkich fabrykach i mowi ze tam jest mega dramat. Pracują No ludzie gorszy na trąd, a środki którymi barwią tkaniny są tak toksyczne, ze pracownicy po jakimś czasie maja odparzenia na skórze :/

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

No lekarz jak to lekarz... „Proszę sie przemoc i spróbować cos jeść małymi porcjami” Super rada

Zgadzam sie. Najlepiej wspominam te wyjazdy, bo dzieciak cały czas śpi a rodzice mogą zwiedzać lub wylegiwać sie na płazy. Najgorzej to było chyba w okresie kiedy córka uczyła sie chodzić. To był zapieprz na pełny etat
Kurczę,ja planowałam kupić na Ali kilka otulaczy i pieluch...ale teraz to się poważnie nad tym zastanawiam

marmoladkazjablka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 17:36   #3559
tanzanka
Zadomowienie

Goldika nie myślałam w sumie nawet bardziej o robocie niż urządzeniu wielofunkcyjnym. Małe mieszkanko mamy, nie swoje to też to gromadzenie rzeczy z trudem przychodzi

Agnessa czemu Mytrax? bo tez celuje w Joie jakiegoś

Życzę każdej szybkiej sprzedaży/wynajęcia mieszkania
Freddy a Tobie spokojnego kupna

Feliska mi kalendarz się nie sprawdził
I mi TZ tez mówi ze teraz przytula się najpierw brzuch potem cycki

Lady przestań wertować te internety

Jowita super, że wsio ok

Pacia
I apetyt mam podobny. Tez nie lubię się z wagą. Czuje się z tym trochę źle.. bo ciąża wiąże się z wzrostem wagi. Schizuję, że tyje za dużo i za szybko

Neesanek super, że wakacje udane! Malutko na wadze przybrałaś

My zaczniemy po 18.02 szkołę rodzenia TZ musi się dowiedzieć, że nasze życie nie będzie usłane różami
Położna musimy wybrać, ale nie wiem czy nie łączy się to z wyborem przychodni, której nie mamy tutaj trza się tym zająć

Agus świetne wieści!! gratulacje!

Marmoladka dogadzacie sobie
Choć nie lubię nutelli

Smoczek dostaliśmy wczoraj i nie zamierzam kupować, używać też nie bardzo bym chciała chyba chociaż trochę polemizuje sobie

Co do czapeczek.. ja jestem strasznym zmarźluchem... myśle, że może być różnie z tymi czapeczkami

Uf!!! Nadrobiłam!

Co do warsztatów. Trwały 4h.... racji żywnościowych za bardzo nie mieliśmy, TZ umierał z głodu. Dzielnie mimo to słuchał. Było trochę przydatnych informacji. Kilka suvenirów przyniosłam to będą na czarną godzinę
Mam spisane modele maxicosi, ten lżejszy nie ma amortyzacji

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tanzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 17:43   #3560
_annika_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
Kurczę,ja planowałam kupić na Ali kilka otulaczy i pieluch...ale teraz to się poważnie nad tym zastanawiam

No ja właśnie dla siebie czasem cos zamówię na Ali. I czasem te rzeczy są Ok, a czasem śmierdzą takimi chemikaliami ze aż nos urywa.

A taki noworodek to jest mega delikatny... tu sie stresujemy czy lepiej emolenty czy zwykle mydełko bo delikatna skórka, a potem kocyk z Aliexpress na to

Chociaż mi mega żal bo nigdzie w Polsce takich pięknych wzorów nie widziałam jak tam...

Edytowane przez _annika_
Czas edycji: 2018-01-31 o 17:47
Stary 2018-01-31, 17:44   #3561
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tanzanka Pokaż wiadomość
Goldika nie myślałam w sumie nawet bardziej o robocie niż urządzeniu wielofunkcyjnym. Małe mieszkanko mamy, nie swoje to też to gromadzenie rzeczy z trudem przychodzi

Agnessa czemu Mytrax? bo tez celuje w Joie jakiegoś

Życzę każdej szybkiej sprzedaży/wynajęcia mieszkania
Freddy a Tobie spokojnego kupna

Feliska mi kalendarz się nie sprawdził
I mi TZ tez mówi ze teraz przytula się najpierw brzuch potem cycki

Lady przestań wertować te internety

Jowita super, że wsio ok

Pacia
I apetyt mam podobny. Tez nie lubię się z wagą. Czuje się z tym trochę źle.. bo ciąża wiąże się z wzrostem wagi. Schizuję, że tyje za dużo i za szybko

Neesanek super, że wakacje udane! Malutko na wadze przybrałaś

My zaczniemy po 18.02 szkołę rodzenia TZ musi się dowiedzieć, że nasze życie nie będzie usłane różami
Położna musimy wybrać, ale nie wiem czy nie łączy się to z wyborem przychodni, której nie mamy tutaj trza się tym zająć

Agus świetne wieści!! gratulacje!

Marmoladka dogadzacie sobie
Choć nie lubię nutelli

Smoczek dostaliśmy wczoraj i nie zamierzam kupować, używać też nie bardzo bym chciała chyba chociaż trochę polemizuje sobie

Co do czapeczek.. ja jestem strasznym zmarźluchem... myśle, że może być różnie z tymi czapeczkami

Uf!!! Nadrobiłam!

Co do warsztatów. Trwały 4h.... racji żywnościowych za bardzo nie mieliśmy, TZ umierał z głodu. Dzielnie mimo to słuchał. Było trochę przydatnych informacji. Kilka suvenirów przyniosłam to będą na czarną godzinę
Mam spisane modele maxicosi, ten lżejszy nie ma amortyzacji

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tanzanka, pochwal co dostałaś na warsztatach żadnego jedzonka nie było do kupienia?
Pytam bo się też wybieram

ladyroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 17:57   #3562
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
No ja właśnie dla siebie czasem cos zamówię na Ali. I czasem te rzeczy są Ok, a czasem śmierdzą takimi chemikaliami ze aż nos urywa.

A taki noworodek to jest mega delikatny... tu sie stresujemy czy lepiej emolenty czy zwykle mydełko bo delikatna skórka, a potem kocyk z Aliexpress na to

Chociaż mi mega żal bo nigdzie w Polsce takich pięknych wzorów nie widziałam jak tam...
Dokładnie, ja mam ten sam ból.
Takie wzory tetry znalazłam

Stary 2018-01-31, 18:01   #3563
goldika
Zakorzenienie

Tetry chyba bym z aliexpress nie brała. Ale kocyk czy ciuszek jakiś raczej tak. Tetra ma więcej kontaktu z buzia maluszka.
A te rzeczy i tak trzeba solidnie wyprać.
I jest różnica między takimi co walą ma kilometr chemia, a takimi co nie śmierdzą.
Olkowi jak zamawiam piżamy z super bohaterami to mają metki Marvel czyli takie jak te w h&m itp. I wcale nie śmierdzą.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-01-31, 18:11   #3564
pajeczyna
Zadomowienie

Tez mam schizy z waga, a sie tego nie spodziewałam. Bo wiadomo, ze sie tyje i nie ma w tym nic zlego o ile to nie jest 20kg Ale przytylam w ciagu ostatniego czasu sporo, jakiś taki skok mialam chyba. W 2 tygodnie 1.5kg. Waze sie zawsze rano na czczo, w dzien to mam rozbieznosci kosmiczne, nawet 2kg wiecej wieczorem

pajeczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 18:20   #3565
Feliska
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Aliexpress - ja się trochę boję zamawiać dla dzieci coś, sama nie wiem, czy te ceny faktycznie są aż tak konkurencyjne, żeby ryzykować jakość i chemiczność kosztem czekania 1-2 miesiące i oszczędzenia może 2 zł.. Sama nie wiem.

Boże, zjadłam dziś takiego pysznego burgera, jednego z lepszych w życiu. Ale tak się nażarłam, że teraz cierpię, żołądek mam w gardle.
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 18:33   #3566
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Ja mam dzisiaj niekończący się odkurzacz.
Non stop chce mi się jeść, gęba mi się nie zamyka.
Ładne jaja wyjdą jak się jutro zważę przed wizytą
Idę jutro do swojej szkoły rodzenia na masaż do rehabilitantki. Dalej boli mnie bark,nie mogę spać i potrzebuje pomocy. Okazało się , że prowadzi tam też zajęcia w ramach szkoły rodzenia i zajęcia gimnastyczne dla kobiet w ciąży.Pewnie gdybym miała bezproblemową ciążę to bym chodziła, super że jest też położną to czuję się bezpiecznie,że mnie nie uszkodzi i ma specjalne łóżko dla ciężarnych żeby leżeć na brzuchu

Stary 2018-01-31, 18:41   #3567
Guerka
Wtajemniczenie

Ja właśnie wrocilam z SR byla kąpiel noworodka, jak czyścić uszka, oczka, nosek, jak dbać o pępek itd fajne zajęcia

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-01-31, 18:52   #3568
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
Ja właśnie wrocilam z SR byla kąpiel noworodka, jak czyścić uszka, oczka, nosek, jak dbać o pępek itd fajne zajęcia

Juz??
To Twoje 1 zajęcia?
U mnie to wiem,że najpierw Jet trochę teorii o porodzie,ciąży i połogu,a dopiero potem reszta.

Stary 2018-01-31, 18:55   #3569
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość

Ale fajnie!
To mnie najbardziej ciekawi w szkole rodzenia

ladyroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-31, 19:08   #3570
Feliska
Zakorzenienie

Ja zaczynam dopiero za 2 tygodnie, ciekawa jestem czy dużo się ciekawego, nowego dowiem
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości