|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chce bukiet w jasnym, białym kolorze, ewentualnie jakis paselowy, albo właśnie w rózu
|
|
|
|
|
#3755 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi chce mieć róż. Poza tym nie musi bukiet pasować do koszuli, bo na pewno każdy z naszych TŻ albo większość będzie mieć białą koszulę,do której wszystko pasuje. No i ma ładnie wyglądać a do czego ma jeszcze pasować? Ja się nie kieruję jakimiś wyciągniętymi z palca zasadami.
|
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bukiet ma nas "rozweselic". inaczej byloby trzeba brac bukiet w kolorze białym lub czarnym hehe
|
|
|
|
|
#3758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm co by tu wymyślić mi sie podobają lilienie dokłądnie taki buket ale z tych kwiatów http://www.uploadhouse.com/fileuploa...2132d0ac80.jpg kurcze jak Wy to szukacie ja wpisałam w gogle i nie moge nic ciekawego znaleźć z lilii
|
|
#3760 | |||
|
Zakorzenienie
|
szkoda
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1215168716 ten najpiekniejszy taki bede miecdo dekoracji sali...samochodu kosciola..tż będzie mial w butonierce taki roz...a koszula raczej nie bedzie rozowa. Cytat:
![]() Cytat:
moj tz bedzie mial biala koszule ale w butonierce wpieta bedzie rozowa roza
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
ja to najpierw musze miec suknie aby myslec o bukiecie, bo nawet nie wiem jaki jej styl będzie
![]() kurcze no zakochałam sie w tamtej ![]() patrzyłam, ze w hOlandii maja tez duzo salonów (nawet w tym miescie co bede mieszkała) wiec moze tam bedzie większy wybor?? |
|
|
|
#3762 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja trochę z innej beczki...Mój brat za 3 tygodnie się żeni a my razem z resztą mojego rodzeństwa wraz z ich mężami i żonami nie dostaliśmy zaproszeń. Bratowa przychodzi do nas czasem i mówi ostatnio, że już właściwie poroznosili zaproszenia a moja siostra do niej "a kiedy my dostaniemy", ona trochę zmieszana powiedziała, że nie myślała, żeby w ogóle nam dawać zaproszenia,bo to jest logiczne, że mamy być na ślubie. No ale jak chcemy to musi kupić. I tak trochę nie ładnie nas potraktowała. Powiedzcie, czy ja przesadzam, czy Wy też byście się wkurzyły?
|
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
super... odpisali mi z tego salonu
napisali, że nie wiedza o jaki model im chodzi i że wszytskie suknie są u nich na stronie netowej i dupa...anula ja bym sie wkurzyla. toz dla rodziny w pierwszej kolejnosci powinni dac |
|
|
|
#3764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze to ja myślałam, że bukiet musi pasować do czegoś
czyli moge jaki chcę nie musze dopasowywaćMagda a o jaką Ci chodzi suknię? a wysłąłas im w tym mailu link do tej sukni?
|
#3766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś tu wklejałam moje wizje bukietu. Generalnie chodzi o to, żeby był jasny bądź w różu z dodatkami zielonymi, jakieś trawy, liście- plus minus w ten deseń. Podobają mi się też słoneczniki, ale to wszytsko zależy od sukni, bo niestety nie do każdej pasuje taki słoneczny bukiet. Wklejam tylko kilka bukietów, które wpadły mi w oko
|
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
czyli jak suknia stronja to delikatny bukiet i odwrotnie?
![]() Baja ten pierwszy ładny
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3770 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że to bardziej skomplikowane. Ale w dużym uproszczeniu można tak powiedzieć
|
|
|
|
#3771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i wiadomo jak suknia piekna majaca duzo dodatkow to bukiecik skromniejszy
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe
|
|
#3773 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie to taka trochę mała paranoja, żeby bukiet pasował do wszystkich dekoracji. Zresztą ja mam trochę minimalistyczne podejście do ślubu i wesela i dekoracje będę ograniczać jak się da. Nasz kościół jest ładny taki jaki jest, są świeże kwiaty od parafian każdego tygodnia i czerwony dywan prowadzi do ołtarza. Myślę, że to wystarczy. Auto mamy bielusienkie, nie będziemy stroić. A nasza restauracja jest dosyć elegancka i wystrojem zajmuje się właścicielka.
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
dobra wysłałam im link do tej sukni
i zapytałam sie czy bylaby mozliwosc jej sprowadzenia.
|
|
|
|
#3775 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem o co ci chodzi. Dla mnie tak samo nie mają tak wielkiego znaczenia, ale ja nie wyobrażam sobie robić wesela i nie dać oficjalnych zaproszeń najbliższej rodzinie. Tu chodzi o traktowanie nas.
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pasujaco sala bedzie miala tylko bialo rozowe balony zrobione na filarach gdzie orkiestra oraz jeszcze w kilku miejscach...kolo mlodych rozowe kwiaty pasujacy do bialych nakryc na krzesla.. do tego gdzie niegdzie plywajace rozowe swiece auto mamy granatowe bedziemy stroic cos takiego do tego bedzie pasowal moj bukiet
|
|
|
#3777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybór bukietu to jest rzeczywiscie skomplikowana sprawa. Jeśli suknia jest skromna to można zaszalec z bukietem, jesli bogata to przeladowany bukiet nie bedzie dobrym wyborem. Dużo od samej formy zależy, np. bukiet wydłużony jest dobry dla dziewczyn o pełniejszych kształtach bo optycznie wydłuża. Poza tym bukiet musi miec własciwe proporcje, byc dopasowanym np do kwiatka-dekoracji przy sukni. ważne tez jaki jest strój pana młodego, bo też musi współgrac kolorystycznie. Jest jeszcze wiele innych zasad, wiec jak widac to trudne Cytat:
no i jej stroju oczywiście. A butonierka jest wykonywana na podstawie bukietu, wiec musi do niego pasowac
|
||
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
bukiety mozna sobie cos powybierac wkleje kilka w kilku postach
|
|
#3779 |
|
Wtajemniczenie
|
Sądzę, że każdemu się należy zaproszenie, ja też rozdam zaproszenia wszystkim, rodzicom też. Dobrze, że im zwróciłaś uwagę, skoro czujesz się potraktowana gorzej od innych.
|
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam czaarne wlosy i ciemna karnacje suknie princess i ten bukiet
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

już je chyba kiedyś pokazywałam.

hm co by tu wymyślić
mi sie podobają lilie