Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-04, 12:54   #2191
klaudens
Zakorzenienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV

Ej jak fajnie, ja bym na przysięge też sobie pojechała

moja babcia od strony mamy miała 16 lat jak zaszła w ciąże z dziadkiem, ktory jest 12 lat straszy od niej , babcia okłamywała dziadka ze ma wtedy 18stkę , no ale sa ze sobą mieli ślub - musieli przez sąd oczywiscie przejść - i 4kę dzieci
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 12:55   #2192
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

a ciągle jakieś problemy, nie możemy się zupełnie dogadać... ciągle ktoś ma pretensje o wszystko i o nic... teraz postanowiłam, że trochę od siebie odpoczniemy, może nam to zrobi lepiej, najpierw stwierdził, że ok, później pisał ciągle smsy i wiadomości na n-k i gadu, a dzisiaj rano dzwonił i ma focha... i stwierdził, że z nim zerwałam... :/ jak sobie chce... :/
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 12:58   #2193
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Ejj jaka nie miła straszy mnie Moj tż ma jeszcze rok nauki , gorzej pozniej bo on juz do pracy bedzie sie brał , mam nadzieję że juz nie bedą brać

a tak apropos wojska to szczerze Wam powiem, że sobie tego nie wyobrażam Telefonu nie mogą mieć - tylko dzwonic czasem jak są "grzeczni" . W ogole "fala" zawsze jakaś tam jest mniejsza czy większa . No i dodatkowo panienki opierające sie o płot wojska
Telefony mogą mieć ale im zabierają jak zauważą... mojej byłej koleżanki chłopak był w wojsku to w ciągu 2 tyg 5 tel mu zabrali ale dzwonił a to z budki jak ich na miasto puścili a to jakoś inaczej sobie radził..
A jako takiej fali już nie ma.. to nie to co kiedyś..

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Moi koledzy byli i za bardzo nie narzekali. Telefony moga mieć, ale po kryjomu (jednemu ukradli 5), z falą to tylko sobie jakiś spokojny chłopak nie poradzi, a panienki sa wszedzie

jak ma zdradzić to nie musi iśc do wojska żeby to zrobić..

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 12:59   #2194
klaudens
Zakorzenienie

Ostatnio jak się sprzeczaliśmy z tż, bo (ehem nawet niepamietam o co poszło , aaaa juz wiem ) gapił sie ciagle na laski , a ja mialam okres i złość od razu to powiedziałam, mu przecież chciałes byc na przyjacielskim stosunkach , ja jestem wolna . Wiecie jak spanikował, ze ja pewnie teraz szukam innego chłopaka , a mam go dla rozrywki, za ja go nie kocham i dlaczego mu nie powiedzialam, ze dalej jestesmy"bliskimi przyjaciólmi"a nie już para, aż pozniej walnął beksa. To było słodkie
Karolciu , a morał taki , niech pocierpi , nie daj mu satysfakcji ze chcesz z nim bardzo być , udawaj niedostępną .Niech pomysli troche, a jak kocha to bedzie szalał za Tobą niedługo
Stary 2008-07-04, 13:09   #2195
justyla122
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio jak się sprzeczaliśmy z tż, bo (ehem nawet niepamietam o co poszło , aaaa juz wiem ) gapił sie ciagle na laski , a ja mialam okres i złość od razu to powiedziałam, mu przecież chciałes byc na przyjacielskim stosunkach , ja jestem wolna . Wiecie jak spanikował, ze ja pewnie teraz szukam innego chłopaka , a mam go dla rozrywki, za ja go nie kocham i dlaczego mu nie powiedzialam, ze dalej jestesmy"bliskimi przyjaciólmi"a nie już para, aż pozniej walnął beksa. To było słodkie
Karolciu , a morał taki , niech pocierpi , nie daj mu satysfakcji ze chcesz z nim bardzo być , udawaj niedostępną .Niech pomysli troche, a jak kocha to bedzie szalał za Tobą niedługo
ja czasem teź udaję niedostępną i taką obojętną i działa

Witam wszystkie ja już po pracy, ale dzisiaj nudy byłyu mnie bardzo ładna pogoda, ale dzisiaj Tż późno wrócić z pracy ma, więc nie wiem co będziemy robić. A jutro jadę z rodzicami do siostry na weekend, a Tż ze mną nie może bo pracujeale to tylko 2 dni, więc wytrzymamy.
justyla122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 13:09   #2196
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

myślę, że wczoraj to on głupiał i szalał, wymyślał co by tu zrobić, żeby mi przeszło... a dzisiaj już odpuścił...
Stary 2008-07-04, 13:17   #2197
justyla122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
myślę, że wczoraj to on głupiał i szalał, wymyślał co by tu zrobić, żeby mi przeszło... a dzisiaj już odpuścił...
a ja wczoraj byłam niedobra dla Tż ta miałam drugi dzień okresu i takie nerwy:/że co chwile zła na niego byłam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-04, 13:22   #2198
klaudens
Zakorzenienie

To ja widze, ze my wszystkie takie niedobre jesteśmy dla tż jak okresiki mamy Hihi biedaki ja mam najgorsze spięcia i tak z mamą ;]
Stary 2008-07-04, 13:23   #2199
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

Cytat:
to ja jak wczoraj powiedzialam ze zlecialam z tych schoodow i dlaczego to jaka mine zrobil.. i nagle mu sie przypomnialo ze jechal przez gliwice i patrzal za innymi dupamia ja jak zwykle w smiech i taaa na poczekaniu wymyslil bo patrzec to on patrzy ale jak idze jakas gruba fee i sie smieje.. ale mine mial boska albo jak go wkrecilam ze go zdradzilam a nie chcalm sie przyznac to taki biedok wystraszony byl a ja oczywiscie lezki w oczkach czy by mi wybaczyl xD noa le wiecej tak nie zrobie bo co za duz to niezdrowo:P
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 13:25   #2200
klaudens
Zakorzenienie

Mart to ostro zrobiłaś z tą zdradą moj tż mowi , ze na temat zdrady i sexu nie mozna żartować
Stary 2008-07-04, 13:25   #2201
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

ja się staram być miła jak mam okres, bo mi się wydaje, że i tak ma ze mną ciężko więc chociaż wtedy ma ze mną luz...

klaudens, ja też uważam że na temat zdrady nie wolno żartować... mój (ex?)tż jak by coś takiego wymyślił, to zostałby szybciej przegoniony niż jakby faktycznie zdradził...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-04, 13:30   #2202
klaudens
Zakorzenienie

To też zależy od charakteru człowieka.
Ja bym mojego tż wygoniła na zbity pysk, on na mnie smiertlenie by sie obraził

Insomnia, czy Ty dalej chcesz taką kartkę łączkową dla mamy?
Stary 2008-07-04, 13:32   #2203
_AsiCza__
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Już jestem, wczoraj w nocy wróciłam z kajaków :P
Oczywiście nie obyło się bez okresu, którego dostałam w ostatni dzień kajaków ( wczoraj) Ale no cóż.. przynajmniej nie miałam go przez wszystkie dni ;]

Ogólnie to było fajnie, opaliłam się.. może troszkę schudłam :P
Ale tak mnie wszystko boli że Szzzzzoook ! :P
Podobno to co my przepłynęliśmy w 3dni, inni przepływali przez 6 !
Byłam z takim fajnym kolegą w kajaku, mogłam sobie robić przerwy jak już wiosłować nie dałam rady
A zabaw to takich nawymyślaliśmy, że hej
Popychaliśmy się z innymi kajakami w krzaczory chlapaliśmy się za pomocą wioseł, przez co mi się najwięcej dostawało bo siedziałam z przodu
A inni się potem pytają "Aśka co się stało, deszcz padał?"
A ja " Nie kur.. napluli na mnie wiesz? "

Jej ale ja dawno na wizazu nie byłam :P

pomoz zwierzaczkom - www.toz.pl

Po prostu Aska
_AsiCza__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 13:32   #2204
taka ja
Wtajemniczenie

wojsko to jeste luuuz teraz;D

A ja się zastanawiam dziewczynki czy ja jestem tak bardzo brzydka i tak głupia kurcze jak patrze jakie paskudne laski i jakie idiotki mają chłopaków a ja nie mam to sie zastanawiam czemu tak jest i pewnie jestem jeszcze głupsza i brzydsza od nich bo jakie jest inne wytłumaczenie???
taka ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 13:34   #2205
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
To też zależy od charakteru człowieka.
Ja bym mojego tż wygoniła na zbity pysk, on na mnie smiertlenie by sie obraził
u mnie czy by to było prawdą czy wymyśliłby to, dostałby w ryj i tyle... koniec związku i znajomości... jedyna różnica to taka, że gdyby to prawda była chciałabym wiedzieć dlaczego... nie z kim, ale dlaczego...

Cytat:
Napisane przez _AsiCza__ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Już jestem, wczoraj w nocy wróciłam z kajaków :P
Oczywiście nie obyło się bez okresu, którego dostałam w ostatni dzień kajaków ( wczoraj) Ale no cóż.. przynajmniej nie miałam go przez wszystkie dni ;]

Ogólnie to było fajnie, opaliłam się.. może troszkę schudłam :P
Ale tak mnie wszystko boli że Szzzzzoook ! :P
Podobno to co my przepłynęliśmy w 3dni, inni przepływali przez 6 !
Byłam z takim fajnym kolegą w kajaku, mogłam sobie robić przerwy jak już wiosłować nie dałam rady
A zabaw to takich nawymyślaliśmy, że hej
Popychaliśmy się z innymi kajakami w krzaczory chlapaliśmy się za pomocą wioseł, przez co mi się najwięcej dostawało bo siedziałam z przodu
A inni się potem pytają "Aśka co się stało, deszcz padał?"
A ja " Nie kur.. napluli na mnie wiesz? "

Jej ale ja dawno na wizazu nie byłam :P
cieszymy się twoim szczęściem

taka ja, śliczna jesteś jak my wszystkie może jesteś za bardzo wymagająca?
Stary 2008-07-04, 13:39   #2206
klaudens
Zakorzenienie

Taka ja nie gadaj głupot Po prostu faceci często boją sie pieknych kobiet, wiem że to głupio brzmi, ale oni zdają sobie sprawę z tego, że taka kobieta może dużo wymagać od niego i wiedzą tez, że pociąga ona innych mężczyzn, dlatego też boją sie zdrady i "męczarni" z pilnowaniem swojej panny . Głowa do góry !

A ja mam do Was pytanie, co ja mam odpowiedziec ładnie tztowi , gdy
np.odbieram swiadectwo maturalne , cieszymy sie oboje z tego że zdałam, ze pojde na studia , tż nagle smutny, pytam "nie cieszysz sie ze zdałam?" on mowi ze b.sie cieszy , mija troche czasu i nagle " Ja jestem taki prostak przy Tobie" ( przypominam uczy sie w zawodowce,ale pod zadnym pozorem nie jest jakims durniem, rodzice mu nie pomagaja i nie interesowali sie nim ) .
Wtedy wziełam go do piersi, pogłaskałam go po głowie, mowiaz ze tak nie jest,zeby nie mowił i zeby pamietał ze on dalej tez moze gdzies sie dokształcać .
Stary 2008-07-04, 13:40   #2207
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

to nie bylo ze go zdradzilam tylko rozmowa co by bylo gdyby i jak to ja dodaslam troche efektow tzn lzy i zaczol wyciagac ze mnie co zrobilam a ja mu mowie ze nic i przez 10 min mu tluklam ze tylko tak sie zapytalam ale przez te lzy mi nie chcial wierzyc no ale w koncu dal sie przekonac ze nic nie zrobilam bo tak to ze zartowac ze zdradzilam to nie bo to za duze ryzyko i w ogole
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 13:43   #2208
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
To ja widze, ze my wszystkie takie niedobre jesteśmy dla tż jak okresiki mamy Hihi biedaki ja mam najgorsze spięcia i tak z mamą ;]
ja się przed okresem wściekam bo mam napięcie przed miesiączkowe... i nawet mi się zdarza beczeć na reklamach

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-07-04, 13:43   #2209
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

klauduś, myślę że postąpiłaś idealnie.. ja bym tak nie potrafiła... jak mój tż czasem uważa, że w czymś jestem lepsza od niego, to potrafię powiedzieć tylko "no co ty, wcale nie" i koniec...
Stary 2008-07-04, 13:45   #2210
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Insomnia, czy Ty dalej chcesz taką kartkę łączkową dla mamy?
Chceeee

Ja Wam wyślę w przyszłym tyg., jak TŻ będzie miał druga zmianę. Niestety, wrzuciłam je do szuflady i zapomniałam

Cytat:
Napisane przez taka ja Pokaż wiadomość

A ja się zastanawiam dziewczynki czy ja jestem tak bardzo brzydka i tak głupia kurcze jak patrze jakie paskudne laski i jakie idiotki mają chłopaków a ja nie mam to sie zastanawiam czemu tak jest i pewnie jestem jeszcze głupsza i brzydsza od nich bo jakie jest inne wytłumaczenie???
Kiedyś, jak nei miałam TŻ-a, też się tak zasyanawiałam. "Czego mi brakuje?", 'Co ma ona, czego nei mam ja?". Mam wiele ślicznych kolezanek, niestetych samotnych. Ja wiem dlaczego sa same, czekają na księcia na białym rumaku i same nei wiedzą czego chca. Gsy się jakiś pojawia, wycofują się...

Ja gdybym tak powiedziała mojemu TŻowi jak arta, to na pewno byłabym juz stanu wolnego. TŻ powiedział, że byłby skłonny wybaczyc mi wiele, oprócz zdrady. gdyby się dowiedział, albo jakbym się przyznała, nie chciałby miec ze mna żadnego kontaktu...

Mój Eksior kiedyś zapewnił mnie, że wybaczy mi i zdradę. To był gwóźdź do trumny, bo postanowiłam spróbować. Gdybym ja miała np taki pogląd, nigy TZowi bym o tym nei powiedziała

Klaudens pięknei sie zachiowałaś. Mój TŻ też mi czasem tak mówi.. Bo on skończył technikum, ma maturę, ale nei chce isc dalej na studia. A ja pnauje swoej studia, podyplomowe jeszcze itd.. i on boi się, że ja kiedyś poczuję się lepsza i poszukam sobie innego "na swoim poziomie";/ przykro się tego słcuha...

Wywloczka, ja płakałam ostatnio dlatego, ze miałam ochotę na arbuza
Stary 2008-07-04, 13:52   #2211
taka ja
Wtajemniczenie

mi juz nawet moja mama dogryza czemu nie mam chłopaka i ja sama nie wiem czemu bo chciałabym ale nie mam...i kiedyś myślałam ze nie jestem brzydka a teraz mi sie wydaje ze chyba jednak jestem;(
Stary 2008-07-04, 13:52   #2212
klaudens
Zakorzenienie

Koniec już o zdradach bo to przykry temat

U mnie słońce piękne

Insomnia, to w wolnej chwili będę coś tam robić . A moj tż martwi się, że jak pojde na studia to spotkam faceta na swoim poziomie itd. Przykre to jest, kiedy kocha sie bardzo druga osobę . Potrafię też na szczęscie zrozumieć jego myśli .
Stary 2008-07-04, 13:53   #2213
justyla122
Zakorzenienie

Cytat:

Spokojnie znajdziesz i Ty chłopaka i to w najmniej oczekiwanym momencieOstatnio jechałam autobusem i po wyjściu z niego chłopak bardzo bardzo przystojny poprosił mnie o numertakże głowa do góry nigdy nie wiadomo kiedy spotkasz kogoś na swojej drodze

Cytat:
Taka ja nie gadaj głupot Po prostu faceci często boją sie pieknych kobiet, wiem że to głupio brzmi, ale oni zdają sobie sprawę z tego, że taka kobieta może dużo wymagać od niego i wiedzą tez, że pociąga ona innych mężczyzn, dlatego też boją sie zdrady i "męczarni" z pilnowaniem swojej panny . Głowa do góry !

A ja mam do Was pytanie, co ja mam odpowiedziec ładnie tztowi , gdy
np.odbieram swiadectwo maturalne , cieszymy sie oboje z tego że zdałam, ze pojde na studia , tż nagle smutny, pytam "nie cieszysz sie ze zdałam?" on mowi ze b.sie cieszy , mija troche czasu i nagle " Ja jestem taki prostak przy Tobie" ( przypominam uczy sie w zawodowce,ale pod zadnym pozorem nie jest jakims durniem, rodzice mu nie pomagaja i nie interesowali sie nim ) .
Wtedy wziełam go do piersi, pogłaskałam go po głowie, mowiaz ze tak nie jest,zeby nie mowił i zeby pamietał ze on dalej tez moze gdzies sie dokształcać .
MAm ten sam problem bo moj Tż też jest po zawodowce, ale bardzo dobrze się wysławia i w ogóle lubi oglądać programy naukowe. Jest elektrykiem , a to dobry zawód, a obecnie jest w technikum i zobaczymy jak mu pójdzie. Czasem mnie denerwuje gadaniem, że ja pewnie rozmyślam o tym, że on ma gorsze wykształcenie odemnie, ale gdyby tak było nie byłabym z nim 3 lata!!
Stary 2008-07-04, 13:54   #2214
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
mi juz nawet moja mama dogryza czemu nie mam chłopaka i ja sama nie wiem czemu bo chciałabym ale nie mam...i kiedyś myślałam ze nie jestem brzydka a teraz mi sie wydaje ze chyba jednak jestem;(
Ja też nie jestem ładna i co z tego? kiedys się jakiś pojawi, cierpliwości wiem, ze łatwo się tak mówi, ale tak jest.

Cytat:
Koniec już o zdradach bo to przykry temat

U mnie słońce piękne
U mnie teraz też. jak zniknęłam, była u mnie burza teraz mam maseczkę na twarzy, mokrą głowę i depiluję nogi

Justyla mój tez ma technika elektryka
Stary 2008-07-04, 13:55   #2215
wywloczka
Zakorzenienie

taka ja wcale nie jesteś brzydka... i wybij sobie to z głowy.. bo bardzo ładna z Ciebie dziewusska więcej wiary w siebie..

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-07-04, 13:59   #2216
justyla122
Zakorzenienie

ja idę jeść obiad
Stary 2008-07-04, 14:04   #2217
taka ja
Wtajemniczenie

dziękuje za pocieszenie dziewczynki moje kochane;*

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-04, 14:04   #2218
klaudens
Zakorzenienie

To smacznego Ja sie wsciekam bo u nas nie ma techników zaocznych czy tam wieczorowych
Stary 2008-07-04, 14:07   #2219
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyla122 Pokaż wiadomość
ja idę jeść obiad
Smacznego ja miałam skromny obiad z racji tego, że sama w domu jestem. Płatki na mleku

Cytat:
dziękuje za pocieszenie dziewczynki moje kochane;*
zawsze do usług

Cytat:
To smacznego Ja sie wsciekam bo u nas nie ma techników zaocznych czy tam wieczorowych
Mój TŻ normalnei skonczył technika elektryka, a teraz zaocznei robi sobei technika BHP
Stary 2008-07-04, 14:12   #2220
klaudens
Zakorzenienie

Moj tata jest elektronikiem i elektrykiem

a ja bede miała jajeczko sadzone, kartofelki młode z koperkiem i kalafiorek , za ktorym nie za bardzo przepadam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości