|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. V
u mnie też nic ciekawego się nie zapowiada
|
|
|
|
#752 |
|
Konto usunięte
|
czemu?
ja w poniedzialek nad morze, mam nadzieje ze bedzie pogoda...
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pięknie, słonce swieci tylko troche wiatr jest.
|
#755 |
|
Rozeznanie
|
a u mnie ciemno i pochmurno, ale i tak mam dobry humor
|
#756 |
|
Konto usunięte
|
u mnie tez ladnie, ale ponoc od jutra czy tam poniedizalku ma byc brzydka pogoda
|
|
|
|
#757 |
|
Wtajemniczenie
|
Uuuu... to na sapcerki będziesz chodziła niqsia
Z TŻ jedziesz? Ja jade 28 lipca w gory z przyjaciolka i jej rodzicami. powiem szczerze,ze nie bardzo mi sie chce teraz jechac... wczesniej sie cieszylam na ten wyjazd a teraz stwierdzam,ze nie bardzo;/ po prostu najchetniej zostalabym w domu i nigdzie nie wyjezdzala, chociaz pewnie dobrze zrobi mi ten wyjazd... Dziewczyny tak sie martwie,ze mi jakas do wrzesnia go sprzatnie sprzed nosa ![]() ![]() na naszej klasie tylko jemu pisza laski z mojej klasy,ze ladne fotki etc... a innym facetom nie:/ ale on mi powiedzial,ze smieje sie z nich io w ogole nie przyjmuje zaproszen od nieznajomych wzielam sobie ta opcje,zeby nie widzial ,ze wchodze do niego na profil, bo tez nie chce,zebym ja GO nie widziala w moich gosciach, bo teraz tylko siedze i sprawdzam i sprawdzam...
Edytowane przez Olga:P Czas edycji: 2008-07-04 o 11:32 Powód: pomyłka |
|
|
|
#758 |
|
Konto usunięte
|
z TZ
wezme parasol i bedzie fajnie ;D ale tez mysle zeby jakies karty i inne *******y, jakas ksiazke, krzyzowki. najgorzej ze TV nie bedziemy miec
|
|
|
|
#759 |
|
Wtajemniczenie
|
chińczyka
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak tak też raczek heh nienawidzę moich urodzin .. stara dupa ze mnie w ogole ze znajomych to tylko mi 2 kumpele złożyły życzenia + rodzinka.. uroki urodzin w wakacje :P....
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jojj co ja zrobiłam;/ ![]() Byłam na tej nocce i miałam tylko swoje 3 piwa, bo sie okazało,z e wogóle przypał bedzie i nie chciałysmy pić wiecej. Oczywiscie potem ktoś jeszcze 2 nam dał... No i było pięknie. Trzeźwa byłam i w ogóle...pech chciał, ze zaczęli koło nas palić ziolo i oczywiście mi dali...i nie wiem po chuj wziełam... jeszcze potem drugiego bucha;/ Ku*** i zgon ;/ xD jeszcze poszłam sie gibnąć do altanki na podłodze (bardzo wygodnej zresztą ) ****a przez 8 godzin próbowałam zasnąć na 5 minut i mi nie dali bo cały czas ktos sie pytał o cos Potem jeszcze koleś nam wbil do tej altanki i gadał takie głupoty, spiewał tam i w ogóle jak smiesznie spał. Jeszcze koleś tekstem "powiedz idzesz na szluga to odrazu sie obudzi" i zaczął mu tak huhać tym dymem go tam juz brało na wymioty przez sen. Ja też co zrobiłam, tak leze leze i nagle mnie na wymioty wzieło i nie chciałam w altance bo nie byłoby jak siedzieć, a na dworze zimno i padałoxD a moja kolezanka stoi w drzwiach i nie mogłam przesunać jej nogi xD to wziełam pod nogami przeszłam i w ostatnim momencie blef na ziemiexD Wrociłam na chate o 7 rano spałam do 12 bo mnie obudzili ![]() ![]() Ale wszystko pamietam i na tyle dobrze
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
oj anecia anecia
nie ladnie![]() połączyyli moją klase z biol-chem'em -,-" ; /
|
#763 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prezenty będą Cytat:
![]() Cytat:
![]() To fajny wieczór miałaś ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
jedna grupa profil biol chem druga grupa moj niemiecki.. yy.. dziwne to jest ale w sumie idzie zrozumiec bo po co 2 klasy po 14 uczniow
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
anecia ty menelu!
![]() Ej weźźźcie k***a Wczoraj był taki z*****sty dzień a dziś mi baby w sekretariacie powiedziały że nie mogę się przepisać bo nie ma już miejsc
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Może jeszcze da rade przepisać się we wrześniu
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję :/ Ale wolałabym teraz bo mogą być jakieś inne ksiązki itd :/
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
hejoo ;* a ja dzisiaj byłam w mojej szkole i załatwiłam sobie ang. ;D bo na moim profilu okazalo sie będę miała niemiecki ale załatwiłam sobie u dyra ang ;D haha jestem zadowolona bo ang chce zdawac na maturze a z niemca cienka jestem
no jutte dokładnie;D głupio miec w wakacje urodziny ;p stenior cześć
|
|
#769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zreszta po co Ci książki?![]() A na jaki profil chcesz sie przepisac i z jakiego?
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam na zebraniu klasowym i wogule niektóre takie super osóbki...
A niektóre...zal wejźcie takie maniury w szpileczkach np i wogule jedna miała różowe rurki;p dramat
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko czekam az do mnie takie dojdą Ale mam nadzieje ze nie bede miala takich. A ty jestes na hotelarstwie tak? Bo tam jest własnie sporo takich
|
|
|
|
|
#772 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem szczerze,ze moja klasa juz mi sie nie podoba po wypowiedziach na forum
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie w kl jest jedna taka dziewczyna o której wcześniej wam pisałam ;D kto ją zna to tylko mi współczuje że jestem z nią w klasie ;/ fajny test zarzuciła na forum : "zobaczymy za kim będzie sie najwiecej chłopaków uganiać! " i takie tam różne .. jak dla mnie to conajmniej dziwne
ale mam nadzieję że jakoś się dogadamy bo reszta wydaje się ok a nie chcę sie za bardzo do nikogo zrażać póki co
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
oj dziewczyny są wakacje nie gadajmy o szkole
|
#776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
a co ja mam powiedzieć? ja w gimnazjum wogóle nie miałam j.niemieckiego
Do mnie do klasy narazie 5 osób sie zapisało
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo są takie jakby grupki... w sensie takim,że jedna grupa jest uważana przez tą drugą jak dzieciaki, natomiast ta druga to totalni imprezowicze, którzy oczywiście na spotkaniu zapoznawcztym się chcą %% :| ta dziwka z mojej klasy pokłociła się już z moim OW (z jednej strony dobrze, jedna mniej do odstrzału),a i do mojej klasy doszła następna paniusia z wyglądu...
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Kur** mać;/;/;/
Moja wychowawczyni to koleżanka mojego brata i teraz kur* on będzie doslownie wszytko wiedział co ja robie;/ i będę mieć przeje**;/;/ Bo on taki jest;/ poprostu czad;/
|
|
|
#780 | |||
|
Rozeznanie
|
powiedziałabym nawet, że w niektórych miejscach sie spaliłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() o! Jutte to ma zawsze racje (nie żebym sie podlizywała ;P)
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

Dziś urodzinki?
Fajnie mieć 16 lat 
Włosomaniaczka
i oczywiście mi dali...i nie wiem po chuj wziełam... jeszcze potem drugiego bucha;/ Ku*** i zgon ;/ xD jeszcze poszłam sie gibnąć do altanki na podłodze (bardzo wygodnej zresztą

Ja tylko czekam az do mnie takie dojdą
Ale mam nadzieje ze nie bede miala takich. A ty jestes na hotelarstwie tak? Bo tam jest własnie sporo takich