|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
ale wy tempo macie, troche mne tylko nie bylo a mialam 40 stron do przeczytania
masakra A widzę, że tu przygotowania idą pełną parą. U nas na razie wszystko zatrymalo się w miejscu, porócz tego, że zmieniliśmy fotografa
|
|
|
|
#3842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie tez na razie stoii..tylko bukiecik mniej wiecej sobie sprecyzowałam jaki chce miec
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-04 o 20:34 Powód: tradycyjnie post pod postem |
||
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
jaki brat
![]()
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
zmieniliśmy na tańszą i fajniejszą fotografkę no i na miejscu
http://plfoto.com/101612/autor.html nawet są dwa moje zdjęcia
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
matko tz mialo byc
Cytat:
no to tylko pogratulowac
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
teraz będzie znajomym robiła sesję poślubną to zobaczymy jak się sprawdza w takich zdjęciach
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no fakt zapomnialam...kurcze a jego siostra?
|
|
|
#3850 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie pisalam Wam wcześniej, jakoś pominęlam. Ale my będziemy mieć za fotografa jedną z wizażanek.
http://odzwierciedlenie.prv.pl/gallery-4.htm To jest jej strona. Dziewczyna początkuje, ale bardzo mi się podobają jej zdjęcia |
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w ogole nie widac ze jest poczatkujaca
|
|
|
#3852 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chcieliśmy się decydować na fotografa w ogóle. Ale stwierdzilam, że nikt z mojej rodziny takich zdjęć nie zrobi, więc zmieniliśmy zdanie. Natalia ma Nam pstrykać na ceremonii a do tego jeszcze w plenerze. Na weselu rodzina będzie pstrykać i coś z tego, mam nadzieję, wyjdzie
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do końca miesiąca będzie nowa częśćCytat:
korzystna zmiana Cytat:
nie powiedziałabym, że to początkujący fotograf
|
|||
|
|
|
#3855 |
|
Wtajemniczenie
|
600zl
to dużo? bo się nawet nie orientuję
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
rozmawiałam z TZ niestety krótko bo zaraz wyjeżdzają na łódki będzie jutro w po południu
malutko
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-04 o 20:35 Powód: post pod postem |
|
|
|
#3857 | |||||
|
Rozeznanie
|
mm mniam mniam pierogi ruskie uwielbiam też
![]() Mi odpisali z Lisa Ferrera po godzinie chyba ![]() Cytat:
i też nie chce by TŻ mnie w jakiejkolwiek widział bo jeszcze sobie tak zapamięta ten obraz a będe w innej to nie chce tak ale na kompie mu pokazuje jakie mi się podobają mniej więcej modele, albo poprostu pokazuje mu strone internetową i on mi mówi jakie mu się podobają i potem ja mówie czy mi też. W większości przypadków podoba nam się to samo Dziś byliśmy na zakupach i przechodziliśmy koło jednego salonu, czailiśmy się troche przy wejściu TŻ chciał wejść ale powiedziałam kategoryczne NIE ![]() Cytat:
Niech mają pamiątke, szczególnie że zaproszenia robimy sami ![]() Cytat:
My restauracji stroić wogóle nie bedziemy (po za tym na sali już się własciwie z bukietem nie chodzi tylko się go odstawia) a auto to mnie szczerze mówiąc mało obchodzi, wątpie żeby wogóle ktoś zwracał uwage na to w jakim kolorze sa kwiaty na aucie a w jakim mój bukiet.Dodawaj dodawaj mi się nie chce oglądac stron z bukietami a tu sobie pooglądam conieco ![]() Moim zdaniem fajnie Ci ta babka odpisała. Tak szczerze. I zrezygnowałabym z tej sukienki, szczególnie że jeszcze innych nie przymierzałaś Cytat:
Cytat:
no i się stara bo musi zapełnić portfolio ![]() A my będziemy mieli sąsiadów którzy są zawodowymi fotografami (on będzie kamerował, ona robiła foty) i dodatkowo przyjaciel TŻ'ta jest amatorem ale robi foty że w dodatku chce zrobić to za darmo, ale wiadomo, że coś tam mu odpalimy no i ma super aparat więc myśle że będzie git bo na zdjęciach mi bardzo zależy
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
my placimy za caly pakiet 600zł
za tą cenę mamy reportaż ślubny, od przygotowań do wesela do oczepin i jeszcze trochę + plener innego dnia. Za tą cenę dostaniemy 50 zdjęć 13x18 w albumie, własną galerię na stronie www i ponad tysiąc zdjęć na DVD. Nasza fotograf daje nam wszystkie foty, czy to będzie 1000 czy 2000zdjęć. no to troszku dodalam mam nadzieje ze jakis ci przypadl do gustu
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2008-07-04 o 17:29 |
|
|
|
#3859 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba na Śląsku się bardziej cenią. Zresztą mnie interesuje jakość nie ilość. Wolę mieć 30 szczególnych zdjęć niż 1000 nudnych. Nigdy mi się nie chce ich oglądać później.
U nas w pakiecie jest album z 40 i plytka z 450 zdjęciami (bez przyjęcia weselnego). Nie wyobrażam sobie kiedy zdąży się tyle narobić, ale ok. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-07-04 o 17:24 Powód: dopisek |
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u mnie raczej 1000 zdjec nie bedzie nudnych bo beda na koniach a pozniej bryczka pojedziemy do karpacza i tam dalszy ciag sesji no i pozniej na wsi, na polu, w zbozu, na łące kwietnej. plus fotki z przygotowań , ślubu, wesela oj bedzie sie działo to zdjecia naszej fotograf http://www.fotografia.bluehorse.pl/ ps.. anuuulka widzialas sa nowe 3 pary w galerii http://www.karinaiadam.bluehorse.pl/ http://www.mariolaijacek.bluehorse.pl/ fajny motyw z tym sercem w oblokach i skrzydlami
|
|
|
#3861 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi, ladne zdjęcia i bardzo ale to bardzo przystępna cena. Ale ja już się przyzwyczailam, że tutaj jest wszystko przynajmniej o 1/3 droższe
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz juz Pani fotograf cenii sie 800zł czyli o 200zł wiecej niz podpisywalysmy umowe
|
|
|
#3863 |
|
Wtajemniczenie
|
Będziecie mialy piękną pamiątkę
Dobra mykam na pierwsze spotkanie nauk przedślubnych
|
|
|
|
#3864 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku dziewczyny, to ja nie będe pisać o swoim bo ja to płace STRASZNIE DUŻO!!!! Ale chciałam mieć w formie zdjęć najlepszą pamiątke i faktycznie robi rewelacyjne zdjęcia...tylko jest jeden "minus" zostaje tylko do pierwszego tańca |
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
bozzz lask iwchodze tu co 2 godizny i widze 3 strony wiecej.. co wams ie w domu nudzi? na spacer a nie oczy psujecie przed kompami
![]() ![]() ![]() ![]() a potem my mamy po 10 stron w plecy, ze tez macie sumienie nas tak zasypywac ![]() nie no zartuuje taki swietny humorek mam dzis.. ale tempo seruio macie niesamowite![]() ![]() ![]() Cytat:
najlepiej surowe bez zbbytnich ozdobien..![]() wydaje mi sie tak jak jednej z dziewczyn ze fajnie ze sczezrze ci napislaal jak to wyglada... a teraz pozostaje ci tylko szukac jej w holandii isc do krawcowej albo zmienic model ![]() a ja place duzooo za fotografa bo 2100 za 150 fotek w 2 albumach - wszytko od przygotowan do oczepin w jednym albumie, a sesja w drugim itd.. plus wszystkie fotki na plycie.. i nigdy niezmienie fotografa mimo tego ze wiem ze to duzo ale robi tak za***iste fotki.. ze niechce nikogo innego... a ze nieprzywiazuje wagi do kamery to ja odpuscilam wzielam tania... a to musi byc rewelacyjne zwalasza ze oboje z tz mamy chopla na punkcie fotek.. sami nawet robilismy amatorsko sesje takie wieksze i teraz mamy caly pokoj moj i jego w antyramach z fotkami wiec te ze slubu musza byc jescze lepsze... popscene.. masz za rowny rok slub super![]() ewurka slubujemy tego samego dnia ile placisz za fotografa?
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
strippi i anula ta wasza pani fotograf to też jedna z wizażanek? bo coś mi się tak zdaje
|
|
|
|
#3867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pokażesz, pokażesz
z resztą pewnie jakies fajniejsze będą na stronie ![]() Dziękuję bardzo, aż się zarumieniłam chociaż wczoraj znów mała zmiana w wyglądzie a w przyszym tygodniu idę się chyba farbnąć na rudo ![]() My za wszystko płacimy 1000 - mamy przygotowania, ślub, wesele i sesję innego dnia, ale bez wywołania Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
annfas.. na rudo.. super...
![]() uwielbiam rudosci...
|
|
#3869 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja wole zdjecia ![]() Cytat:
Cytat:
wiem ze ma konto na naszej klasie ![]() noo to super
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie doczytalam...
wow kocham rudy kolor tez chce sobie zrobic ![]() annfas super
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

masakra
A widzę, że tu przygotowania idą pełną parą. U nas na razie wszystko zatrymalo się w miejscu, porócz tego, że zmieniliśmy fotografa

Jami jami!
a po drugie jakos nie wierze , że mi jakas krawcowa tak dobrze suknię uszyję.
chociaż wczoraj znów mała zmiana w wyglądzie a w przyszym tygodniu idę się chyba farbnąć na rudo