Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-01, 18:38   #3721
ladyroses
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Ja mam prawie zawsze problemy, z zamówieniem ze sklepów tez teraz np. Zamowilam babci kubek. Zapomniałam go zamówić wcześniej wiec zamowilam w dzień babci. We wtorek(23.01) wysłałam maila z pytaniem czy wysłali, bo nie wiem czy do mnie nie doszła info czy jednak jeszcze przygotowują. Przeprosili, ze dużo pracy i napisali ze jutro wyślą. Wiec czekam na kuriera. Nie było go do piątku, nie było w poniedziałek (minął tydzien o mojego maila). We wtorek rano napisałam do nich maila, to dostałam jeszcze pyskówkę od nich, ze niby maja 7dni na wysłanie, ze już przeprosili i przepraszać nie maja zamiaru. Na stronie wyraźnie napisali, ze maja 3dni robocze na realizacje i wysłanie, a 7dni na drukowane (typu zaproszenie, metryka). Wysłałam im screen i napisałam, ze jak chcą okłamywać klienta to niech najpierw zmienią info na stronie. Przeprosili na odwal się i wysłali tego samego dnia.

Właśnie to była tylko kupka różowych i dziewczęcych. Polowe mniejsza była kupka bratowej dla chłopca

Po wizycie siostry wiem jak dziecko potrafi narobić dosłownie po pachy i kostki nawet jak tylko raz miało ubranko na sobie

Właśnie tez nie rozumiem czemu za wcześnie. Tez bym była zagubiona po takiej wizycie.

Musisz znaleźć sobie jakieś hobby. Ja robię makijaze. Schodzi mi pół dnia na wyspaniu się, zjedzeniu na spokojnie, wyjściu z psem, kąpieli, makijażu +zdjęcia i jest czas na robienie obiadu i przychodzi TZ bardzo szybko czas leci i robię to co lubie

Wróciłam od ginekologa, prawdopodobnie rotawirus i stad ta krew. Mam leżeć. Ale z Anastazją wszystko dobrze
Cieszę się że wszystko dobrze z małą

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ladyroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 18:39   #3722
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otoya Pokaż wiadomość
My już po wizycie. Mikołaj nadal jest Mikołajem, ale leżał tak zwinięty, że niewiele więcej dało się zobaczyć. Główkę miał przyciśniętą do brzuszka a nogi zarzucone nad głowę. Lekarz stwierdził, że na usg połówkowe jest jeszcze za malutki i mamy przełożone na 9 lutego. Zdziwił się, że jeszcze nie czuję ruchów. I taka jakaś niepocieszona jestem po tej wizycie.
Pod koniec lutego glukoza :/ teściowa pracuje w szpitalu w laboratorium i doradziła mi żeby najlepiej pójść w sobotę bo są najmniejsze kolejki.
Następna wizyta 1.03.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Triolka lekarz mocno przesadził ze swoją reakcją. Ja zaszłam w ciążę przy kilku kg nadwagi a i tak oprócz nich przytyłam już 6 kg. I ani słowem nie zająknął się, że coś nie tak. A w twoim przypadku w tej kwestii trzeba być dużo bardziej delikatnym. Ja bym powiedziała na następnej wizycie dla własnego bezpieczeństwa.

Super,że wszystko z synkiem ok.
A ruchy zobaczysz, jak już się zorientujesz, że to one to będziesz się śmiała ,że już wcześniej je czułaś a myślałaś ,że to bączki albo jelita

marmoladkazjablka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 18:40   #3723
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
Ja też już po wizycie, szyjka długa,zamknięta.
Odstawiamy luteinę. Znowu bąbel nie pozwolił posłuchać tętna na aparacie Dopplera, słychać było tylko jak majta kończynami. Serducho bije, 145/min, szybciutko obejrzał, podejrzał główkę,obw 19,4...nie wiem czy to dużo czy malo. Costam jeszcze sobie zmierzył ale nie pamiętam. 16.02 mam UP, a kolejna wizyta 01.03.18.
Dostałam antybiotyk na pęcherz ,bo wczoraj wieczorem zaczął mnie boleć brzuch przy siusianiu. I za tydzień mam zrobić posiew moczu.

Obzarlismy się jak głupki z TŻ w maku
A teraz lecę do rehabilitantki.

Najważniejsze że wszystko ok
Płeć potwierdzona? Mogę Ci wpisać do pierwszego postu?

Stary 2018-02-01, 18:48   #3724
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
Najważniejsze że wszystko ok
Płeć potwierdzona? Mogę Ci wpisać do pierwszego postu?

Nie, lekarz twardo trzyma się terminu połówkowego

Pytałam też o immunoglobulinę, faktycznie tym przepisem zmuszają lekarzy pracujących na NFZ w poradniach do zamawiania immunoglobuliny i szczepienia pacjentek na wizytach. Mój lekarz mówi,że lekarze się buntują bo nie dość ,że często placówki nie mają jak przechować zastrzyków, a jeśli chodzi o kasę z NFZ to taka wizyta jest płatna tylko 10% więcej niż normalna.
Więc ustaliliśmy,że robimy tak,że mnie przyjmuje do szpitala,szczepi i wypuszcza.

Stary 2018-02-01, 18:58   #3725
goldika
Zakorzenienie

Marmoladka i otoya gratuluję udanych wizyt

Ja dziś mam cały dzień dola jakiegos. Auto u mechanika... okazało się, że zamiast 1000zl trzeba turbina jeszcze wymienić czyli kolejne 700zl
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 19:04   #3726
Rosalyn
Zakorzenienie

Coś jest dziwnego z tymi dniami ostatnio. Ja też jakaś przygnębiona. Ale wczoraj to głowa mnie bolała cały dzień a dziś tak bez powodu...

Goldika współczuję wydatków na auto. My właśnie mieliśmy taki sam wybór - albo remonty starego albo kupno nowego. Czasem się opłaca auto zmienić zamiast płacić za naprawy...

Edytowane przez Rosalyn
Czas edycji: 2018-02-01 o 19:06
Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 19:25   #3727
tanzanka
Zadomowienie

A ja piszę z toną pozytywnej energii!
Witajcie moje Kochane!
Cieszę się, że na wizytach wsio dobrze oby tak dalej
Otoya wyjaśni się niebawem

Mnie brzuch ciąga, w nocy się budzę, Mały świruje, jest ok!
Zamierzam się bardzo cieszyć obecnym stanem! Jeszcze bardziej niż dotychczas
Przytyte też mam sporo, chora nie byłam, ale wagi pilnowałem, ćwiczyłam, a teraz ciążowa klucha

Byłam z Mama na zakupach! Babcia szalała! Nie mogłam jej powstrzymać. Już chwale się co mam

IMG_2170.jpg
Body, bluza, czapeczka Smyk IMG_2171.jpg
Dres 3w1 TKmaxx
IMG_2172.jpg
Półśpiochy Smyk
IMG_2173.jpg
Pajac i skarpetki Smyk
IMG_2174.jpg
Bawełniany kocyk i trzy bambusowe muślinowe otulacze TkMaxx
IMG_2176.jpg
Wanienka, pojemniki, kocyk bawełniany, prześcieradła Ikea + łóżeczko Ikea białe szczebelkowe

Nie planowałam łóżeczka, a tu Babcia namówiła i o, jest!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tanzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 19:31   #3728
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tanzanka Pokaż wiadomość
Witajcie moje Kochane!

Przytyte też mam sporo, chora nie byłam, ale wagi pilnowałem, ćwiczyłam, a teraz ciążowa klucha

Byłam z Mama na zakupach! Babcia szalała! Nie mogłam jej powstrzymać. Już chwale się co mam

Załącznik 7414351
Body, bluza, czapeczka Smyk Załącznik 7414356
Dres 3w1 TKmaxx
Załącznik 7414361
Półśpiochy Smyk
Załącznik 7414366
Pajac i skarpetki Smyk
Załącznik 7414371
Załącznik 7414376
Wanienka, pojemniki, kocyk bawełniany, prześcieradła Ikea + łóżeczko Ikea białe szczebelkowe

Piękne zakupy Tanzanka

Stary 2018-02-01, 19:36   #3729
Feliska
Zakorzenienie

tanzanka wow, to się nazywają zakupy!!! konkret! widzę, że babcia się wczuła
moja mama niestety dalej ma doła, że to chłopiec i na razie nie kupiła jeszcze nic :P ale cóż, liczę, że oszaleje jak się młody pojawi na świecie

marmoladka najważniejsze, że z maluchem wszystko ok do połówkowego szybko zleci !

w ogóle to dostałam jeszcze dziś od przyjaciółki cały zestaw palmers'ów, bo ona dostała tam od kogoś i nie używała... na moje oko warto ze 150-200 zł bardzo się cieszę może uniknę rozstępów dzięki temu pięknemu prezentowi !
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 19:37   #3730
triolka
Zadomowienie

Cytat:
Nie, lekarz twardo trzyma się terminu połówkowego

Pytałam też o immunoglobulinę, faktycznie tym przepisem zmuszają lekarzy pracujących na NFZ w poradniach do zamawiania immunoglobuliny i szczepienia pacjentek na wizytach. Mój lekarz mówi,że lekarze się buntują bo nie dość ,że często placówki nie mają jak przechować zastrzyków, a jeśli chodzi o kasę z NFZ to taka wizyta jest płatna tylko 10% więcej niż normalna.
Więc ustaliliśmy,że robimy tak,że mnie przyjmuje do szpitala,szczepi i wypuszcza.

Marmoladka i będziesz tak przyjęta na oddział? Rozumiem że on da Ci tam jakieś wskazania na skierowaniu?

Kurcze może też powinnam się upomnieć o takie rozwiązanie..

Stary 2018-02-01, 19:42   #3731
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Coś jest dziwnego z tymi dniami ostatnio. Ja też jakaś przygnębiona. Ale wczoraj to głowa mnie bolała cały dzień a dziś tak bez powodu...

Goldika współczuję wydatków na auto. My właśnie mieliśmy taki sam wybór - albo remonty starego albo kupno nowego. Czasem się opłaca auto zmienić zamiast płacić za naprawy...
Pierwszy raz coś wymieniamy w tym aucie. Ma 10 lat i raczej do tej pory nie było żadnych problemów. Ponoć to są części ktoś si zużywają ale szkoda że i tak trzepia po kieszeni :/
Stary 2018-02-01, 19:43   #3732
sweetrose
Rozeznanie

Cytat:
Ja też już po wizycie, szyjka długa,zamknięta.
Odstawiamy luteinę. Znowu bąbel nie pozwolił posłuchać tętna na aparacie Dopplera, słychać było tylko jak majta kończynami. Serducho bije, 145/min, szybciutko obejrzał, podejrzał główkę,obw 19,4...nie wiem czy to dużo czy malo. Costam jeszcze sobie zmierzył ale nie pamiętam. 16.02 mam UP, a kolejna wizyta 01.03.18.
Dostałam antybiotyk na pęcherz ,bo wczoraj wieczorem zaczął mnie boleć brzuch przy siusianiu. I za tydzień mam zrobić posiew moczu.

Obzarlismy się jak głupki z TŻ w maku
A teraz lecę do rehabilitantki.

Gratulacje
Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Ja mam prawie zawsze problemy, z zamówieniem ze sklepów tez teraz np. Zamowilam babci kubek. Zapomniałam go zamówić wcześniej wiec zamowilam w dzień babci. We wtorek(23.01) wysłałam maila z pytaniem czy wysłali, bo nie wiem czy do mnie nie doszła info czy jednak jeszcze przygotowują. Przeprosili, ze dużo pracy i napisali ze jutro wyślą. Wiec czekam na kuriera. Nie było go do piątku, nie było w poniedziałek (minął tydzien o mojego maila). We wtorek rano napisałam do nich maila, to dostałam jeszcze pyskówkę od nich, ze niby maja 7dni na wysłanie, ze już przeprosili i przepraszać nie maja zamiaru. Na stronie wyraźnie napisali, ze maja 3dni robocze na realizacje i wysłanie, a 7dni na drukowane (typu zaproszenie, metryka). Wysłałam im screen i napisałam, ze jak chcą okłamywać klienta to niech najpierw zmienią info na stronie. Przeprosili na odwal się i wysłali tego samego dnia.

Właśnie to była tylko kupka różowych i dziewczęcych. Polowe mniejsza była kupka bratowej dla chłopca

Po wizycie siostry wiem jak dziecko potrafi narobić dosłownie po pachy i kostki nawet jak tylko raz miało ubranko na sobie

Właśnie tez nie rozumiem czemu za wcześnie. Tez bym była zagubiona po takiej wizycie.

Musisz znaleźć sobie jakieś hobby. Ja robię makijaze. Schodzi mi pół dnia na wyspaniu się, zjedzeniu na spokojnie, wyjściu z psem, kąpieli, makijażu +zdjęcia i jest czas na robienie obiadu i przychodzi TZ bardzo szybko czas leci i robię to co lubie

Wróciłam od ginekologa, prawdopodobnie rotawirus i stad ta krew. Mam leżeć. Ale z Anastazją wszystko dobrze
Biedna, obyś przeszła go łagodnie. Lez i dbaj o siebie i dużo pij
Cytat:
Witajcie moje Kochane!

Załącznik 7414351
Dres 3w1 TKmaxx
Załącznik 7414361
Półśpiochy Smyk
Załącznik 7414366
Pajac i skarpetki Smyk
Załącznik 7414371
Załącznik 7414376

Ale super zakupy
Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
tanzanka wow, to się nazywają zakupy!!! konkret! widzę, że babcia się wczuła
moja mama niestety dalej ma doła, że to chłopiec i na razie nie kupiła jeszcze nic ale cóż, liczę, że oszaleje jak się młody pojawi na świecie

marmoladka najważniejsze, że z maluchem wszystko ok do połówkowego szybko zleci !

w ogóle to dostałam jeszcze dziś od przyjaciółki cały zestaw palmers'ów, bo ona dostała tam od kogoś i nie używała... na moje oko warto ze 150-200 zł bardzo się cieszę może uniknę rozstępów dzięki temu pięknemu prezentowi !
Super taki prezent

sweetrose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 19:44   #3733
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie moje Kochane!

Załącznik 7414351
Dres 3w1 TKmaxx
Załącznik 7414361
Półśpiochy Smyk
Załącznik 7414366
Pajac i skarpetki Smyk
Załącznik 7414371
Załącznik 7414376

Ale zakupy
Poważnie się robi na wątku z tymi zakupami!
Stary 2018-02-01, 19:46   #3734
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Pierwszy raz coś wymieniamy w tym aucie. Ma 10 lat i raczej do tej pory nie było żadnych problemów. Ponoć to są części ktoś si zużywają ale szkoda że i tak trzepia po kieszeni :/
A to nie, bo my w odstawkę mieliśmy 17to letnie auto. No trzepie, wiem jak to jest. Zwłaszcza teraz jak i tak inne wydatki są...

Tanzanka prześliczne zakupy. I dawaj nam tu trochę pozytywnej energii!!! 😉

Stary 2018-02-01, 19:48   #3735
goldika
Zakorzenienie

Feliksa super prezent! Teraz sumiennie się smaruj

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
A to nie, bo my w odstawkę mieliśmy 17to letnie auto. No trzepie, wiem jak to jest. Zwłaszcza teraz jak i tak inne wydatki są...

Tanzanka prześliczne zakupy. I dawaj nam tu trochę pozytywnej energii!!! 😉

Na pocieszenie dotarłam dziś 2 karty z pzu do apteki.
W życiu bym się nie spodziewała, że coś takiego jest. Nawet nie wiem gdzie mogę je wykorzystać.
Stary 2018-02-01, 19:49   #3736
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Ale zakupy
Poważnie się robi na wątku z tymi zakupami!
No poważnie! Zwłaszcza dla tych co postanowili jeszcze czekać z takimi zakupami. 🙃 Jak ja na przykład. Wiem że każdy robi jak uważa za słuszne, ale mnie to stresuje...

Stary 2018-02-01, 19:49   #3737
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie moje Kochane!

Załącznik 7414351
Dres 3w1 TKmaxx
Załącznik 7414361
Półśpiochy Smyk
Załącznik 7414366
Pajac i skarpetki Smyk
Załącznik 7414371
Załącznik 7414376

Wow Wow! Ale super zakupy!!! Tez myśle o zakupach jak już mi trochę ból brzucha przejdzie

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 19:50   #3738
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Feliksa super prezent! Teraz sumiennie się smaruj

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Na pocieszenie dotarłam dziś 2 karty z pzu do apteki.
W życiu bym się nie spodziewała, że coś takiego jest. Nawet nie wiem gdzie mogę je wykorzystać.
A czo to?

Stary 2018-02-01, 19:53   #3739
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
No poważnie! Zwłaszcza dla tych co postanowili jeszcze czekać z takimi zakupami. 🙃 Jak ja na przykład. Wiem że każdy robi jak uważa za słuszne, ale mnie to stresuje...
Mnie tez dlatego tak przeżywam, że ten wózek zamówiliśmy
Ale zazdroszczę tym co już kupują i czerpią radość z tego. Ale nas tez to czeka tylko, że później myślę, że po kwietniowej wypłacie zamówię apteczne rzeczy. Materacyk to pewnie maj.... a łóżeczko myślałam, żeby Tz rozłożył jak będę w szpitalu po porodzie.
Stary 2018-02-01, 20:00   #3740
tanzanka
Zadomowienie

A dziękuję :P Nie spodziewałam się takich zakupów,a na pewno nie dziś

Goldika współczuję akcji z autem My mamy UWAGA 19letniego golfa III Jest po moim Tacie i mamy go z przywłaszczenia, nawet nie jest nasze
Feliska, ale kochana! <3 Smaruj się teraz sumiennie

Patrzyłam dzisiaj w SMyku na wózki i jestem przerażona... Nie wiem co mam brać pod uwagę, czym się kierować. W internetach jestem kozak, a na żywo... Pomocy!!
tanzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 20:03   #3741
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
A czo to?

Wysłałam zgłoszenie do pzu, że byłam w szpitalu i mi za to $ wypłacili.
A dziś w skrzynce znalazlam 2 karty płatnicze na zakupy w aptece - za każdy pobyt w szpitalu dali mi na nich po 200zl. Ale chyba nie można w pierwszej lepszej aptece wykorzystać.
Stary 2018-02-01, 20:06   #3742
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez triolka Pokaż wiadomość
Marmoladka i będziesz tak przyjęta na oddział? Rozumiem że on da Ci tam jakieś wskazania na skierowaniu?

Kurcze może też powinnam się upomnieć o takie rozwiązanie..

Tak,dokładnie tak
Pogadaj ze swoim ginem.

Stary 2018-02-01, 20:07   #3743
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
A dziękuję :P Nie spodziewałam się takich zakupów,a na pewno nie dziś

Goldika współczuję akcji z autem My mamy UWAGA 19letniego golfa III Jest po moim Tacie i mamy go z przywłaszczenia, nawet nie jest nasze
Feliska, ale kochana! <3 Smaruj się teraz sumiennie

Patrzyłam dzisiaj w SMyku na wózki i jestem przerażona... Nie wiem co mam brać pod uwagę, czym się kierować. W internetach jestem kozak, a na żywo... Pomocy!!
Mi się wydaje, że im więcej się ich ogląda tym gorzej podjąć decyzję
My mamy Passata b6. Dostaliśmy od mojego taty4 lata temu wiec historia podobna

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Tak,dokładnie tak
Pogadaj ze swoim ginem.

A Twój gin przyjmie Cię w szpitalu w którym pracuje?
Bo moja gin nie pracuje w zadn szpitalu chyba.
Stary 2018-02-01, 20:14   #3744
neesanek
Rozeznanie

Zakochałam się w kocyku z Zary. Prawda,że przyda się piąty kocyk? https://www.zarahome.com/pl/wyprzeda...ntId=300278351
neesanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 20:17   #3745
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neesanek Pokaż wiadomość
Zakochałam się w kocyku z Zary. Prawda,że przyda się piąty kocyk? https://www.zarahome.com/pl/wyprzeda...ntId=300278351
Zdecydowanie! W razie srogiej zimy zawiniesz Malucha w 5 kocykow
Stary 2018-02-01, 20:24   #3746
misiol
Zadomowienie

Cytat:
No jasne, za dwa lata czeka nas budowanie namiotów

Marmoladka, otoya gratuluję wizyt. Z dziećmi wszystko dobrze, a to najważniejsze!

Tanzanka, super zakupy! Aż mnie korci, żeby coś kupić ale chce jeszcze miesiąc poczekać

Goldika, współczuję wydatkow na auto. Rozumiem Cię bardzo dobrze, u nas to też pozycja, która dość mocno obciąża budżet.

Feliska super prezenty! A ja dalej się smaruję zwykłym balsamem

Czapeczki na jesień, zimę i wiosnę polecam z cocodrillo. Są świetnie wyprofilowane. I serio wolę jedną drogą, która zakryje uszy, a nie oczy, zamiast 3 tańszych, które ciągle się ściągają
misiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 20:25   #3747
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście!

Stary 2018-02-01, 20:28   #3748
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiol Pokaż wiadomość
No jasne, za dwa lata czeka nas budowanie namiotów

Marmoladka, otoya gratuluję wizyt. Z dziećmi wszystko dobrze, a to najważniejsze!

Tanzanka, super zakupy! Aż mnie korci, żeby coś kupić ale chce jeszcze miesiąc poczekać

Goldika, współczuję wydatkow na auto. Rozumiem Cię bardzo dobrze, u nas to też pozycja, która dość mocno obciąża budżet.

Feliska super prezenty! A ja dalej się smaruję zwykłym balsamem

Czapeczki na jesień, zimę i wiosnę polecam z cocodrillo. Są świetnie wyprofilowane. I serio wolę jedną drogą, która zakryje uszy, a nie oczy, zamiast 3 tańszych, które ciągle się ściągają
Czapki to ja najlepiej Lubie kupować przymierzając maluchowi (żeby zasłaniala to co ma zasłaniać, nie zaslaniala oczu, nie zjezdzala). I też jestem zdania, że lepiej jedna konkretna niż kilka tańszych
Stary 2018-02-01, 20:43   #3749
pajeczyna
Zadomowienie

Ok, to my po wizycie meldujemy sie dosc pozno, ale jeszcze bylismy na goracej czekoladzie z malinami i bita smietana

It's a girl!

Tym razem gin nie miala watpliwosci. Mowie, zeby tam poogladala, bo ciagle nie wiadomo kto to. Ona oglada, oglada i nagle mowi: "Nie no, cipka jest!"

Cipka cipką, ale łożysko weszlo do gory, jest 1,6mm od ujscia wewnetrznego, szyjka dluga, takze dostałam zaswiadczenie na joge/fitness i mozemy isc skakac i spokojnie jechac w gory

pajeczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-01, 20:47   #3750
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się wydaje, że im więcej się ich ogląda tym gorzej podjąć decyzję
My mamy Passata b6. Dostaliśmy od mojego taty4 lata temu wiec historia podobna

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

A Twój gin przyjmie Cię w szpitalu w którym pracuje?
Bo moja gin nie pracuje w zadn szpitalu chyba.
Tak, on pracuje na oddziale w tym szpitalu.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez pajeczyna Pokaż wiadomość
Ok, to my po wizycie meldujemy sie dosc pozno, ale jeszcze bylismy na goracej czekoladzie z malinami i bita smietana

It's a girl!

Tym razem gin nie miala watpliwosci. Mowie, zeby tam poogladala, bo ciagle nie wiadomo kto to. Ona oglada, oglada i nagle mowi: "Nie no, cipka jest!"

Cipka cipką, ale łożysko weszlo do gory, jest 1,6mm od ujscia wewnetrznego, szyjka dluga, takze dostałam zaswiadczenie na joge/fitness i mozemy isc skakac i spokojnie jechac w gory

No świetne wiadomości!
Gratuluję córeczki!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości