Mamusie majowe 2018 cz. 6 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-02, 09:08   #331
skorpio87
Rozeznanie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 6

Dzień doberek!

Domii zdrówka dla synka Niud dla Twojego również
Domima mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej i Twoje zmartwienia wydają się już dużo mniej straszne niż wczoraj?
Mój TŻ też Azarro Chrome - uwielbiam!

ja bym jeszcze spała, ale obudził mnie kurier gls! TŻ coś nazamawiał... u nas każdy ma swoje konto, jak idziemy na zakupy to raz ja płacę, raz On, różnie, ale nigdy nie było spiny o kasę - nawet co miesiąc mi przesyła bez gadania określoną kwotę, bo ja się zajmuję rachunkami
skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:09   #332
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Nat już wczoraj pisałam, że najbardziej chyba boli chyba zostawienie synka na dłużej. Zupełnie tego nie widzę. A rycze bo jestem w ciąży I hormony mi walą w łepetyne. No mam nieźle wahania nastroju.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wiem, rozumiem, ale co zrobisz... Popłacz sobie trochę jak ma Ci to przynieść ulgę, a potem pomyśl sobie, że tak musi być i jakoś trzeba się zorganizować i koniec.
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:11   #333
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Rumians moje dziecko jest grzeczne gdy jestem kierowcą, ja jako kierowca na miętowych smakach jadę i czuję się lepiej niż jako pasażer, bo wówczas wymiotować mi się chce lub wymiotuję. Jako kierowca teraz robię krótkie trasy, max 20 km. Gdyby nie lokomocyjna może byłoby inaczej.
Wciąż marzę o wyjeździe do Ikea, ale to 100 km. Może pod koniec lutego pojedziemy z tz.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2018-02-02 o 09:12
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:12   #334
_Nat_
Wtajemniczenie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8104365 1]Hej ; )
Ja nie śpię, ale trochę dziś poza zasięgiem - grzeję tyłek u rodziców pod kocykiem, a jak wróci mężu z pracy to wieziemy ich na ten wyjazd weekendowy.

Rodzice spakowani po zęby - nawet kosmetyczkę mama sobie zakupiła podróżną z tej okazji 2x do galerii jeździła specjalnie po nią, wolne wzięła pół dnia dzisiaj chociaż nie ma potrzeby, bo i tak czekamy na mojego męża (ja w taką trasę nie pojadę z gałganicą - nie wiem jak wasze maluchy, ale moja strasznie się uaktywnia jak wsiadam za kierownicę )

No i proszę nigdzie nie potrzebowali jeździć tyle lat, a tu taka ekscytacja [/QUOTE]

U mnie wręcz przeciwnie, maluch spokojny jak mama prowadzi, a może tak ujowo prowadzę, że go wytrzęsie na wszystkie strony i zasypia?

Fajnie Twoim rodzicom, widzę, że z tym nie jeżdzeniem to tak jak moi. Praca, praca i praca. Ze 3 razy do roku latają do nas i to całe ich wakacje.
Stary 2018-02-02, 09:12   #335
sweetmedi25
Zakorzenienie

Edzka kciuki za wizytę

sweetmedi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:16   #336
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Terre d'Hermessssssssssssssssss ssss, Fahrenheit Diora
No ale ani lacosty ani 1 million to one nie przypominają więc odpadają jeśli Twój tż lubi coś lekkiego i świeżego.
Pozdrawiamy z tego miejsca męża Domimy, który też się musi tym psikać dzięki naszej rekomendacji

Własnie mam plan kupić perfumy mężowi na walentynki i sobie też a co tam Jakiś słodziak ulepny mi się marzy strasznie od jakiegoś czasu ... hmm
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:16   #337
sweetmedi25
Zakorzenienie

My też mamy osobne konta ale kasę wspólną. po prostu mój mąż jest troszkę rozrzutny więc większość kasy przelewa na moje konto a dla siebie zostawia na jakieś drobne bieżące wydatki. i taki układ bardzo się nam sprawdza bo ja nie mam problemu z oszczędzaniem i nie jestem podatna na wydawanie tak jak mój mąż ale i tak muszę pochwalić męża bo jest progres jeśli chodzi o zarządzanie pieniędzmi. Nauczył się nawet korzystać z promocji i czasem mówi na siebie łowca okazji

Stary 2018-02-02, 09:20   #338
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Ja i TŻ mamy po kilkanaście flakonów a ja wciąż nie mogę się psikać, bo odruch wymiotny. Jak ktoś wsiada do windy popsikany, muszę wysiąść. Jak w kościele, muszę się przesiąść.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:22   #339
sweetmedi25
Zakorzenienie

Domima mam nadzieję że dzisiaj lepiej u Ciebie

Stary 2018-02-02, 09:23   #340
_Nat_
Wtajemniczenie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8104384 6]Pozdrawiamy z tego miejsca męża Domimy, który też się musi tym psikać dzięki naszej rekomendacji

Własnie mam plan kupić perfumy mężowi na walentynki i sobie też a co tam Jakiś słodziak ulepny mi się marzy strasznie od jakiegoś czasu ... hmm[/QUOTE]

Wąchałaś z nowości Because it's you Armaniego? Ja się psiknęłam na lotnisku, pomyślałam "sympatyczne" i wzięłam. Teraz jestem niezadowolona bo właśnie jak dla mnie to taki ulepny słodziak, a ja takich nie lubię. Ale jest trwały, moze akurat Tobie podpasuje.
Stary 2018-02-02, 09:27   #341
Edzik_87
Zadomowienie

Hej

Ja się właśnie powoli zbieram bo na 11.40 wizyta u gina..
Wczorajsze badania wszystkie ok..nawet płytki krwi podskoczyły ze 135 tys na 142 tys i hemoglobina 12,5 także super

Ponadrabiam Was w drodze bo będę jechała komunikacją miejską..

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:27   #342
brunetka2000
Zakorzenienie

Hej mamcie Joie chrom kto slyszał proszę o opinie sorki, ale ja jestem sto lat za murzynami i wcale sie nie znam na tych wozkach

brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:27   #343
niud
Wtajemniczenie

My mamy osobne konta i co miesiąc rozliczamy wspólne wydatki. Ja robię w większości zakupy +płacę za żłobek, a tż płaci rachunki. Wiadomo do tego dochodzą jakieś wyjścia, przeglądy samochodu czy gadżety do domu
Dzięki temu płacimy 50/50 no i kontrolujemy wydatki. No i każde ma swoją kasę i może sobie kupić co chce i nie musi się z tego tłumaczyć

Edytowane przez niud
Czas edycji: 2018-02-02 o 09:47
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:28   #344
Qazsew
Zakorzenienie

Dzien dobry
domiii oby synkowi szybko przeszlo,moze ten przeciwgoraczkowy za bardzo zadzialala co wogole lekarka stwierdzila?
Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość
Jak ktoś potrzebuje to od 60zł dostawa dpd gratis

https://smalldesign.pl/
A czy tam są te body czy śpioszki i inne bluzeczki ktore widac na foto na dole?bo nijak nie moge znalezc,widze tylko otulacze,metryczki,opaski ,apaszki,kubki,zadnych ciuszków

U nas jedno konto,ale tylko tz pracuje,najsmieszniejsze ze nawet nie wie ile na nim jest bo ja sie wszystkimi oplatami zajmujenigdy mi nic nie wypomnial bo ja z tych co milion razy analizuje zanim cos kupina zakupy spozywcze jezdzimy razem raz w tygodniu i widzi jakie sa ceny,czasem to on cos zaszaleje jedzeniowo bo ja sie staram konkretnie kupic co potrzebuje i nie chodzic glodna po sklepie zeby nie brac niepotrzebnych rzeczy
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:30   #345
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ktoś potrzebuje to od 60zł dostawa dpd gratis

https://smalldesign.pl/
Ale otulacze już w normalnych cenach tylko smok wawelski, minnie, moro i wieloryby w super promo

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:30   #346
Qazsew
Zakorzenienie

edzka1104 kciukasy za wizyte,dobrze ze wyniki ok
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:32   #347
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Co tu dzis taki spokoj z rana? Tylko my nie spimy? 😎

Ja odprowadzilam mlodego do przedszkola, zrobiłam zakupy, poszlam odebrac wyniki w diagnostyce.
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Termometr w porzadku bo sprawdzalam na sobie w nocy 2 rozne termometry. Odczekalam ponad godzine, przykrylam mlodego po uszy, przytulilam go i temperatura skoczyla do 35.9 i 36 utrzymuje sie mu caly czas

Taki osłabiony, biedny.

Dzięki za kciuki, wizyta dopiero wieczorem o 18:15, także trochę poczekam. Za to oporzadzilam się już tu i tam z tej okazji.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Hej

Wczorajsze badania wszystkie ok..nawet płytki krwi podskoczyły ze 135 tys na 142 tys i hemoglobina 12,5 także super

To również. Fajna morfo.
Ja to plytek mam zawsze dużo, ale za to hgb poleciała na łeb na szyję.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:33   #348
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Co tu dzis taki spokoj z rana? Tylko my nie spimy? 😎

Spokój, dobre sobie

A taka ładna miłość...

Stary 2018-02-02, 09:34   #349
Ladymama85
Zakorzenienie

Ja nie śpię, ale trochę dziś poza zasięgiem - grzeję tyłek u rodziców pod kocykiem, a jak wróci mężu z pracy to wieziemy ich na ten wyjazd weekendowy.

Rodzice spakowani po zęby - nawet kosmetyczkę mama sobie zakupiła podróżną z tej okazji 2x do galerii jeździła specjalnie po nią, wolne wzięła pół dnia dzisiaj chociaż nie ma potrzeby, bo i tak czekamy na mojego męża (ja w taką trasę nie pojadę z gałganicą - nie wiem jak wasze maluchy, ale moja strasznie się uaktywnia jak wsiadam za kierownicę )

No i proszę nigdzie nie potrzebowali jeździć tyle lat, a tu taka ekscytacja [/QUOTE]

o to super, że tak się przejeli tak powinni wszyscy spędzać czas, pierdzielnąć wszystko, jak już dzieci poza domem i jechac sobie na relaks co jakiś czas
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:35   #350
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sollina Pokaż wiadomość
Domi masz cudownego synka <3

My mamy osobne konta, ale wspólne pieniądze. Na zakupy jeździmy razem, więc TŻ wie ile, co kosztuje. Większe wydatki ustalamy razem. Nawet jak coś kupowałam dla Fasolkina wyprawkę sama, to mówił, że dobrze zrobiłam i jak coś jest potrzebne, to mam brać.

Może porozmawiaj z mężem, żebyście robili "zrzutkę" i z tego wydawali.

polasia pochwal się później

Nie martw się. Ja mam dzisiaj mieć wyniki i dowiedzieć się wszystkiego. Napiszę co i jak. Czy wywoływanie ciąży w 39 tygodniu, to bardzo wcześnie? Nie znam się zupełnie.

Zdecydowanie waga jest zepsuta.

Ja mam 2 kaftaniki, które kupiła mi mama, bo stwierdziła, że do lekarza będzie mi wygodniej.

Hugo Boss szary

Może termometr zepsuty, albo źle złapał?

Dzień dobry.

Mnie wczoraj lekarz trochę nastraszył, bo miałam USG, ale robił inny lekarz niż mój prowadzący. Był taki mocno skupiony i wyraźnie coś go zastanawiało. Pytał czy mam TP z OM czy z USG. Powiedziałam, że z badania i zapytałam o co chodzi. Stwierdził, że mała jest szczuplutka. Sprawdzał też takie kolorowe plamki i powiedział, że nic nie budzi jego zastrzeżeń. Wczoraj uznałam, że to przez te moje wymioty, ale teraz się zaczęłam zastanawiać nad tym.

U nas jest bardzo podobnie jeśli chodzi o finanse

A taka ładna miłość...

Stary 2018-02-02, 09:35   #351
sollina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Sollina,ja się nie dziwię, bo lekarz czasem coś powie od tak a my potem głęboko analizujemy. Na pewno wszystko jest dobrze!

Jak leżałam w szpitalu w 7 tygodniu, badał mnie nie mój lekarz i mówi "wszystko w normie, tylko ten pęcherzyk coś taki płaski". Pytam co to oznacza "Nic". Zaczęłam czytać i przerażenie, bo wyczytałam, że przy płaskich może dojść do poronienia a trafiłam przecież z silnym krwawieniem i mega wymiotami. Dopiero następnego dnia mój gin był na zmianie, zrobił USG i powiedział, że wcale nie jest płaski i coraz bardziej się zaokrągla i wszystko jest dobrze. Co się wyryczałam...

Ci lekarze zamiast pomyśleć, to coś powiedzą i potem jest stres. Nawet jak potem powie coś innego, uspokoi, to i tak nie działa. Dzisiaj będzie mój na obchodzie. On jest też ordynatorem, więc mam nadzieję, że powie, że Fasolką po prostu dba o linię jak każda kobieta i tyle. Zwłaszcza, że jak ją oglądaliśmy we wtorek, to nic nie mówił na ten temat.
Jest też druga opcja. Dziecię jest kilka dni młodsze, tylko długie po TŻ.
Cytat:
Solina 39 tydzień to całkiem ok - od 38 można rodzić i naturalnie. Jednak wiem co to wywoływanie ciąży - w pierwszej miałam wywoływaną i nic na mnie nie działało. Zaczęłam rodzić sama 11 dni po terminie.
Nat już wczoraj pisałam, że najbardziej chyba boli chyba zostawienie synka na dłużej. Zupełnie tego nie widzę. A rycze bo jestem w ciąży I hormony mi walą w łepetyne. No mam nieźle wahania nastroju.

Nie martw się. Tym razem pewnie pójdzie szybciej. Będą wywoływać do skutku, jeżeli masz urodzić w 38 tygodniu. Jeszcze napiszę co u mnie i czy w razie czego, też mają taki plan co do mnie.

Super, że rodzice tacy zadowoleni z wyjazdu. Dobrze im to zrobi.
Cytat:
U mnie wręcz przeciwnie, maluch spokojny jak mama prowadzi, a może tak ujowo prowadzę, że go wytrzęsie na wszystkie strony i zasypia?

Fajnie Twoim rodzicom, widzę, że z tym nie jeżdzeniem to tak jak moi. Praca, praca i praca. Ze 3 razy do roku latają do nas i to całe ich wakacje.
Ja od kiedy jestem w ciąży wolę być pasażerem. Najpierw wymiotowałam niezależnie od miejsca, potem brałam tabletki, po których nie mogłam prowadzić samochodu, a w ostatnim miesiącu jak już byłaby taka opcja, to nie czuję się najlepiej za kierownicą, bo nie mogę się skupić. Czasem jeżdżę po mieście, ale to w wyjątkowych sytuacjach i nie za często.

Z pobytu w spa będzie mi brakować ktg i słuchania serduszka kilka razy dziennie.

Dziewczyny, kiedy różyczka zaraża? Tej dziewczyny, co leży że mną na sali, dziecko ma podejrzenie różyczki, a ja łapię wszystko.

Stary 2018-02-02, 09:36   #352
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Sollina,ja się nie dziwię, bo lekarz czasem coś powie od tak a my potem głęboko analizujemy. Na pewno wszystko jest dobrze!

Jak leżałam w szpitalu w 7 tygodniu, badał mnie nie mój lekarz i mówi "wszystko w normie, tylko ten pęcherzyk coś taki płaski". Pytam co to oznacza "Nic". Zaczęłam czytać i przerażenie, bo wyczytałam, że przy płaskich może dojść do poronienia a trafiłam przecież z silnym krwawieniem i mega wymiotami. Dopiero następnego dnia mój gin był na zmianie, zrobił USG i powiedział, że wcale nie jest płaski i coraz bardziej się zaokrągla i wszystko jest dobrze. Co się wyryczałam...

Najgorsze w tym wszystkim są internety. Człowiek się naczyta a później rwie włosy z głowy

A taka ładna miłość...

Stary 2018-02-02, 09:36   #353
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:

to i tak super,ze chcą leciec do Francji, niektórzy mają możliwość, a nosa nie wystawią z domu
Stary 2018-02-02, 09:37   #354
Mirabilka
Zakorzenienie

Dzień Dobry
zaspałam dziś nie wiem na co ale pobudka dopiero o 8.45

Cytat:
to mój człowiek mnie pilnujący

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie - ale to już trochę temu - musiałam sobie co nieco przemyśleć ... już mi lepiej ale jeszcze jednak nie do końca- ...
U nas wszystko dobrze- Lenka ma prawidłowe wymiary i rozwija sie tak jak należy - niby wszystko dobrze ale musze to skonsultować jeszcze z kimś innym bo mi trochę rzeczy nie daje spokoju ....
W końcu dostałam piękne foteczki - tzn musiałam sobie je wywołać z płytki i to tez od razu uczyniłam ... Pucus Mój Kochany ❤️
No to tak mniej więcej w skrócie - nie będę pisać ze mi smutno czy ze się martwię bo już nie chce Was zamęczać ... myśle ze sobie porycze i mi przejdzie ...
Domima jak Cię coś niepokoi to dla samego spokoju skonsultuj z innym ginem. Mam nadzieje, że się uspokoisz i wszystko ok.

Cytat:
Ja jestem po mojej przyspieszonej wizycie i dopiero teraz jestem załamana... Dieta to jednak pikuś. W związku z tą cukrzycą będę miała wywoływaną ciążę w 39 tygodniu. Rycze...

Niud może się rozkręci naturalnie - wiesz liście malin i te sprawy.... seksik....

Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
Ja biorę teraz mama dha i tak nie ma żelaza w ogóle ;/
o widzisz nawet nie wiedzialam, że jest DHA - ja ten najzwyklejszy mam.

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
Domima kochana o co chodzi? Coś się stało czy tylko takie po wizytowe smuteczki?

Widzę, że tu dzisiaj dużo gorszych humorów. Zrobiłam sobie koktajl na 2 kolacje i idę spać. Wasze zdrowie dziewczyny Załącznik 7414576

cheers - zaraz też robię

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

No dobra wpadlam w lekka panike. Pierwszy raz w zyciu mam taka sytuacje... Synek przez caly dzien mial temp 37.1, u pani doktor oczywiscie ani kataru, ani kaszlu a temperatura wynosila ksiazkowo 36.6 . Kolo 23 wydawal mi sie od nowa cieply, zmierzylam temp bylo 38.6 wiec jako ze szlam spac a balam sie ze temperatura bedzie wzrastac podalam mu przeciwgoraczkowy. Od 2 godzin jest chlodny i termometr pokazuje 34.5 stopnia. Przelecialam juz caly intrnet i wyczytalam ze to oslabienie po chorobie i trzeba przeczekac ale kurcze martwie sie, jeszcze sie nie zdarzylo zeby ktokolwiek mial taka niska temperature

Domii to z osłabienia - mój często tak ma - wtedy uzupełniam więcej płynów np woda+cytryna.

A propo kont bo tak piszecie to mnie się kasa zupełnie nie trzyma - mamy osobne konta i dobrze mi z tym mąż jest trochę odrealniony jeśli chodzi o ceny butów czy torebek albo ubrań nawet dla młodego zazwyczaj zna 1/2 ceny
Za to ja nie kontroluje rachunków, rat itp - także coś za coś

Za to system kupowania ubrań "starego" mnie zawsze przerażał - ja to kupuję "pod wpływem chwili" albo promocji a on nienawidzi chodzić po sklepach wiec 2 x do roku jeździe do takiego dużego outlet w At i tam hurtem kupuje na cały sezon i potem na spokój na kolejny rok czy pół.
Najgorzej zawsze i tak jak coś się nawarstwi, zepsuje auto, pralka, albo coś nieplanowanego

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:38   #355
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

to super wyniki
Stary 2018-02-02, 09:38   #356
Mirabilka
Zakorzenienie

Solina różyczka już przed wystąpieniem objawów - ale w ciązy zaraz na początku gin każe robić poziom przeciwciał - jak Ci wyszła odporność to nic nie załapiesz.

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:40   #357
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Dzien dobry
domiii oby synkowi szybko przeszlo,moze ten przeciwgoraczkowy za bardzo zadzialala co wogole lekarka stwierdzila?

A czy tam są te body czy śpioszki i inne bluzeczki ktore widac na foto na dole?bo nijak nie moge znalezc,widze tylko otulacze,metryczki,opaski ,apaszki,kubki,zadnych ciuszków

U nas jedno konto,ale tylko tz pracuje,najsmieszniejsze ze nawet nie wie ile na nim jest bo ja sie wszystkimi oplatami zajmujenigdy mi nic nie wypomnial bo ja z tych co milion razy analizuje zanim cos kupina zakupy spozywcze jezdzimy razem raz w tygodniu i widzi jakie sa ceny,czasem to on cos zaszaleje jedzeniowo bo ja sie staram konkretnie kupic co potrzebuje i nie chodzic glodna po sklepie zeby nie brac niepotrzebnych rzeczy
nieee oni tylko dodatki takie mają
Stary 2018-02-02, 09:41   #358
domii29
Zakorzenienie

Niud zdrowka dla synka

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-02, 09:42   #359
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Gratulacje wyników

A taka ładna miłość...

Stary 2018-02-02, 09:42   #360
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Ale otulacze już w normalnych cenach tylko smok wawelski, minnie, moro i wieloryby w super promo

jeszcze te świąteczne nie wiem czy są, po 13 zł ja domówiłam 3 szt dla chłopaków, one w płatki sneigu są , czerwone i granatowe, chcoiaż granat nei wiem czy jeszcze jest, ale są super
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości