|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **Styl VS Angels**
"gość
<LI class=comment> ma śliczną sylwetkę ale buzie ma naprawdę zwyczajną i niezbyt urodziwą sądze że jest jedna z najbrzydszych modelek victoria secret.Ale z bloomem tworza naprawnę ładna i milą parę . szczęścia im życzę" -z tą wypowiedzią sie zgadzam |
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
jak tam cwiczonka dziewczyny? lub zabiegi upiekaszajace?
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam wakacje i niewiem czy tak to mnie rozleniwilo czy co ale ostatnio coraz mniej dbam o siebie;p czasem na twisterku sie pokrece i uzyje pasa z mango
(<-ważne że efekty sąhmm trzeba sie ponownie zmobilizowac
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Zadomowienie
|
właśnie siedzę z odżywką na włosach:P
wczoraj zrobiłam ok. 100 brzuszków i ćwiczyłam przez jakąś godzinę na posladki.
|
|
#1295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
od dzisiaj sie znow biore za siebie
zaraz twisterek,przysiady,rower ek a pozniej moj pas hehehepo 12 ide na basen w koncu kurde ja mam naprawde pecha byla brzydka pogoda to iwadomo nie chodzilam.. zrobila sie ladna to do stalam okres |
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobrze że nie jestem sama :P, a myślałam że w wakacje będę miała tyle czasu dla siebie i coś ze sobą zrobię :P
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
heh to jak u mnie..spadek motywacji wraz z wakacjami..
DJ ostatnio gdzies przepadła..to pewnie przez te praktyki |
|
|
|
|
#1299 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli się powtarzają- bardzo przepraszam!
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
oraz:
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie ogladalam wątek "kto się odważy pokazać w kostiumie???
![]() " i znalazłam fotki nieobecnej DJADKJGU i mnie zatkało mam nadzieje ze sie nie obrazi ale wkleje jej 2 zdjęcia które strasznie mi sie spodobały![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1205507408 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1205507408 i chociarz przewaznie blondynki mi sie nie podobaja wg mnie jej w blond włosach jest ślicznie i lepiej niż w brązie(chodciarz brąz też ładny )
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
co do ćwiczeń to się pochwalę, że od półtorej tygodnia znowu regulanie ćwiczę ( codziennie 45 minut) - wykonuje te same ćwiczenia co półtora roku temu ale upewniłam sie co do ich jakości po tym jak na aerobiku na wf mi kazali ćwiczyć to co kiedyś sama wymyśliłam
![]() ogólnie to robię dziennie ok. 300 brzuszków czesc na wprost czesc na skos, ćwiczę uda, posladki, lydki, pupe, miesnie klatki piersiowej wsio normalniepoza tym pillinig ciała trzy razy w tygodniu, walka z "ciapkami" na plecach ( największa tragedia mojego życia pozostałoś po czasach jak byłam nastolatką i wszystko zdrapywałam ;( ;( ;( i nie mogę sobie teraz z tym poradzić ;( ), smarowanka balsamem nawilżajacym, smarowanka balsamem brązującym, opalanko, chodzenie w jak najkrótszych ciuchach w ramach dalszego opalanka, dbanko o włoski, mycie, układanie itp itd... ogólnie co mi wpadnie do głowy - a no i jeszcze dbanko o pazurki stópek i łapek ;Da no i jeszcze dietkuje sie bo mam pewnie z 5kg do zrzucenia ale spoko było 7 a dwa już zniknęły ![]()
|
|
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
eyo - zazdroszczę chęci do cwiczeń
, ja ostatnio śpię do 12 i na nic nie mam ochoty, chociaż wczoraj cwiczyłam prawie godzinę .
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj mi choć troche swojego zapału
|
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
ja to pracy szukam na wakacje a ze nie znajde to sie nudze caly dzien
to cwicze i zajmuje sie "robieniem sie na bostwo" non stop ;D polecam dobry system ![]() ps. ja tez wstaje pozno oj pozno dlatego cwicze wieczorami przy filmie albo serialu najlepie - np. cwicze przez dwa odcinki Family Guy'a ;D mniej sie czuje ze sie cwiczy no i jak wiczorem to sie lepiej spi potem
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
też szukalam
ale jestem wybredna i praca mi musi tez pasowac jak znalazlam odpowiednia to sie dowiedzialam ze 125zł za miesiac i podziekowalam... tez teraz leniuchuje a jesczcze takie upaly ze sie wszystkiego odechciewa;p ale znowu sie mobilizuje |
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
mam to samo - żadna mi nie odpowiada
albo nie ciekawa, albo w złym miejscu, albo nie chcę mi się dojeżdzac ;D wybredna jestem nie ma co - jakbym miała jakies super kwalifikacje
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
ponoć w McDolands`ie daja 12zł na godzine..na to jeszcze bym poszla pomimo tego ze ciagle bym musiala tam biegac tylko właśnie dojazdy pociagami...
|
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie jak Aniołek
|
|
|
#1310 |
|
BAN stały
|
ohoho
![]() jasne ze sie nie obraze, az mi sie milo zrobilo ![]() co prawda mi sie niezbyt podobalam w tym blond :P ale dziekuje chociaz zdecydowanie zostaje teraz przy moim brazowym z jasnymi pasemkami ![]() wlasnie wrocilam od fryzjerki i na porost wlosow i ogolnie ich stan kazala mi kupic w aptece skrzyp polny w spray'u (tabletki mowila ze nie daja za wiele) i powiedziala ze jak sie stale stosuje, po kazdym myciu, przez conajmniej 3 miesiace to juz sa super efekty, bo ma klientki co juz tyle uzywaja i sa super ich wlosy! wlasnie kupilam, zaczynam psikac
|
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
ja jadlam tabletki ze skrzypem i nic mi nie pomogly. a stosowalas wax? mi bardzo pomogl odzywil wlosy i zaczely szybko odrastac
musze znowu kupic i moze ten skrzyp w sprau sprobuje![]() jak mozesz pokaz sie w brązie z jasnymi pasemkami bo mi sie wydaje ze w blond nie wiem jakos tak bardziej kobieco wygladasz a w brązie jakos młodziej |
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co to za spray?? Mogłabyś napisać jego nazwę?? Pierwszy raz o takim czymś słysze
|
|
|
|
|
|
#1313 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie lubie kobieco wygladac :P ]teraz mam taki kolor jak na avku, nic nie robilam. a co to ten wax? w jakiej to postaci, jak sie uzywa? ten spray ze skrzypem to firmy farmona, radical, w zielonej buteleczce, 12 zlotych u mnie |
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Rozeznanie
|
a ja dzis na jednej z estońskich stron znalazłam zdjęcia tej dziewczyny. wygląda bardzo aniołkowato
śliczna
|
|
#1315 |
|
BAN stały
|
no ladna.. tylko nos nie ten
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
DJ twoje zdjęcia w kostiumie są boskie ^^, możesz od razu podać mi swoją dietę-cud
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie ta dziewczyna ze zdjęć Icy-fruit w ogóle nie wygląda aniołkowato
![]() Ma ładne nogi, ogólnie dobrą sylwetkę ale twarz zdecydowanie nie ta.
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
ladna tylko wlasnie ten nos nie pasuje...
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieładna wg mnie
|
|
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wax to odzywka do wlosow w postaci wosku kosztuje ok 15-25zl w aptece ale jest naprawde dobry i starcza na dlugo. Hmm to jest tez dla ludzi po chemioterapii zeby wlosy odrosly:p mi po stosowaniu tez przybylo duzo "antenek" tylko jak sie go nalozy zeby lepiej dzialal najlepiej owinac wlosy folią lub czyms i podgrzac np suszarka. ja np owijalam folia i na to zakladalam czapke zimowa bo nie chcialo mi sie suszarka bawic zreszta poczytaj tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=9730jak przetestujesz ten spray napisz jakie efekty bo moze i ja wyprubuje ![]() a wie któras jak sie nazywal taki jedwab do wlosow zeby je nablyszczyc;p? bo chcem cos o nim poczytac a nie moge sobie nazwy przypomniec
Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2008-07-04 o 22:21 Powód: . |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

zaraz twisterek,przysiady,rower ek a pozniej moj pas hehehe

mam nadzieje ze sie nie obrazi ale wkleje jej 2 zdjęcia które strasznie mi sie spodobały

i podziekowalam... tez teraz leniuchuje a jesczcze takie upaly ze sie wszystkiego odechciewa;p ale znowu sie mobilizuje