|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Miira ależ macie ładny staż
![]() my jesteśmy razem od 05.09.2004 |
|
|
|
#1742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z ciastkarni nie polecam Niny! [/quote] A w czym podpadła Ci ta ciastkarnia ? Akurat ja tydzień temu kupiłam ciasta do sprobowania i bardzo smakowały mojej rodzince. A wczoraj wpłaciłam zaliczkę i zaklepałam sobie paterę na tort na wesele. Dodam że kuzynka często kupuje tam ciasta i nigdy się nie zawiodła na ich jakości.
|
|
#1743 |
|
Rozeznanie
|
A w czym podpadła Ci ta ciastkarnia ? Akurat ja tydzień temu kupiłam ciasta do sprobowania i bardzo smakowały mojej rodzince. A wczoraj wpłaciłam zaliczkę i zaklepałam sobie paterę na tort na wesele. Dodam że kuzynka często kupuje tam ciasta i nigdy się nie zawiodła na ich jakości.[/quote]
tydzień temu poszłam kupić na spróbowanie na Tumidajskiego i kupiłam tiramisu... nadawało się tylko do kosza, stare zepsute!! dziś dopiero poszłam i im powiedziałam o tym, pani przeprosiła i powiedziała " widzi pani zdarza się że przywożą nam ciasto świeże ... czasem nie wiemy czy jest świeże..." przeprosiła i tyle. Ale takie coś chyba nie jest normalne!!!!!!!!!!! dodatkowo po fakcie dowiedziałam się że koleżanka z pracy tam pracowała zaraz po szkole i .... wypychali stare produkty.. byle sie nie zmarnowało itp. pozytywnych rzeczy mi nie mówiła. przepraszam za szczerość ale na świeżo jestem po wizycie u Pani i wcale się ta ekspedientka nie zdziwiła podziękowała, że jej powiedziałam i powiedziała ze przekaże dalej... cokolwiek by to nie znaczyło... masakra jakaś...
|
#1744 |
|
Rozeznanie
|
my bedziemy mieli zespol FIESTA, nam sie podoba jak graja,no i mozna sie z nimi normalnie dogadac, raczej na luzie, ale konkretnie, ale wiecej na pewno bede mogla powiedziec po 30 sierpnia08
![]() wiem ze ostatnio byla mowa o aktach chrztu, ale chce sie cos dopytac, czy jak chrzest byl w innym kosciele niz bierzmowanie, a slub jest w innym to musze oprocz aktu chrztu, isc po akt bierzmowania, ja juz sama nie wiem pogubilam sie pomozcie... |
|
|
|
#1745 |
|
Raczkowanie
|
Musisz udać się do parafii chrztu i prosić o metrykę chrztu z adnotacją o bierzmowaniu. Do tej parafii powinna być dostarczona informacja o tym. Gdyby okazało się, że nie ma (co zdarza się na szczęście rzadko), wtedy niezbędna będzie wizyta w parafii bierzmowania.
|
|
|
|
#1746 |
|
Rozeznanie
|
Malpko - niech ten dzisiejszy dzień będzie najpiękniejszy, najszczęśliwszy i taki jaki sobie oboje wymarzyliście
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - powiedzcie co macie wpisane w miejsce spotkań w poradni w indeksie ?
Bo nam podbijała znajoma psycholog i zostawiła puste miejsce na razie, bo nie wiemy co i jak ![]() Małpko - wszystkiego najlepszego
|
#1748 | ||
|
Zadomowienie
|
MAŁPKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Cytat:
Cytat:
Za to nie polecam triady, różne biura rezygnują z ich usług, bo dużo reklamacji. Fajna obsługa jest w biurze turystycznym w tesco. A poza tym ja zawsze sprawdzam oferty w internecie i opinie o danym miejscu i odpukać ani razu się nie nadziałam
|
|
#1749 |
|
Rozeznanie
|
Małpko!Wszystkiego naj, naj, najlepszego, na Waszej nowej, wspólnej drodze życia
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciasteczka pyyyyyszne ale dość drogie...i pomyśleć kiedy to zleciało ... i od dawna jak stare dobre małżeństwo hehe ![]() Wy też już długo razem jak widzę nie wiem jak wy dziewczyny miałyście, ale ja już po roku znajomości mogłam wziąść z moim TŻ ślub (nie miałam czegoś takiego że .. "a może to nie ten" ale wtedy byśmy się nie utrzymali sami... i przez to musiało tyyyle wody w Wiśle upłynąć byśmy w końcu zamieszkali razem i wzieli ślub...MAŁPKO!!! Wszystkiego najlepszego Wam życzę i czekamy z niecierpliwością na relacje
|
|
#1751 |
|
Rozeznanie
|
Małpko!! Życzę Ci z całego serca żeby zaświeciło słońce na ślubie i weselu!!!
I żeby Całe życie było dla Was wielką radością i pełne miłości!!! Cudownej zabawy i pięknych prezentów!
|
#1752 |
|
Rozeznanie
|
Małpko, z całego serca życzę ci aby dzisiejszy dzień był najpiękniejszym w waszym życiu, pełen miłości, ciepła i słońca....
Może wyjrzy słoneczko, kurczę wiecie jak leje w Świdniku, mam nadzieję że na godzinę Ślubu Małpki przestanie lać, trzymam kciuki.... A my jesteśmy ze sobą od 24.05.2003 roku, także już ponad 5 lat... bardzo chciałam żebyśmy wzięli Ślub akurat w 5ta rocznice, wypadło w tym roku akurat w sobotę, wtedy też mam imieninki ale miejsc już nie było jak się rozglądaliśmy...ale może to i dobrze bo wtedy pogoda była okropna, padało strasznie i zimno!!!
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
Małpko wszystkiego najlepszego, na nowej drodze życia, dużo szczęścia i miłości
|
|
|
|
#1754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i ja się dołączam do tych wszystkich życzeń ![]() Małpko samych słonecznych dni, morza cierpliwości i zrozumienia, no i oczywiście pięknych zdrowych tuptających małych stópek
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ponawiam pytanie - co macie wpisane w miejsce spotkań w poradni w indeksie ? - Chodzi mi o to czy są tam konkretne tematy tych spotkań czy co ?
W czwartek umówiliśmy się z księdzem na spisanie protokołu Też się zastanawiam o co może nas pytać
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
miss.hot jak dobrze pamiętam to miałam tylko datę i podpis
|
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
tak, data i podpis
|
#1758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Serdeczne dzięki!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!! PZDR
|
|
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
A w Reginie ponoć można wypożyczyć taką suknie i płaci się 50% wartości sukni, to prawda?? Czy akurat te suknie nie są do wypożyczenia?
|
|
#1760 |
|
Przyczajenie
|
Witam !
Mam pytanko czy któraś z dziewczyn organizowała bądź zamierza organizować swoje wesele w Zajeździe Biesiada w Bogucinie? Proszę o opinie. |
|
|
|
#1761 |
|
Rozeznanie
|
WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWEJ DRODZE ZYCIA MALPKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
KAROLINKA F dzieki za odpowiedz, to wszystko wyjasnia |
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Rok temu w maju kajtała sie moja siorka. Placiła w Wolce lubelskiej Zajazd Gościnny czy Goscinniec ( zawsze mi sie to mylilo)100 zł za os a jak teraz zaczełam szukac lokalu to zdebiałam jak ceny powindowali! Szkoda bo poza sliska podloga to mogło byc a tak zmuszona jestem szukac dalej ![]() szukam sali na sierpien/wrzesien 2009. Tzn mam juz taki rezerwowy 120 zł za 2 dni ale jest on dosc daleko i wolalabym znalezc cos w okolicach lublina zeby nie dojezdzac. Widzialyscie jakis lokal w tej cenie na ok 100 osob ? I jak z wynajmem autokaru dla 100 osob na ok 100 km w 1 strone? macie jakies namiary na autokary?
|
#1763 |
|
Raczkowanie
|
Jak zobaczyłam te wszystkie długie staże to pozazdrosciłam i się zastanowiłam nad naszym.
Ja z moim TŻ jesteśmy razem od 20-09-2001. Sama w to nie mogę uwierzyć - zleciało bardzo szybko. A ślub bierzemy w ten weekend 12 lipca 2008 ![]() Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo godzina 7 rano a ja już od 2 godzin nie śpię - zaczyna się wkradać lekkie zdenerowawanie, że to już a ja nadal w chaosie przygotowań i nic nie dopięte (tak mi sie wydaje).Dzisiaj poniedziałek, amy wczoraj wieczrem stwierdziliśmy, że kurcze autka nie mamy jakiegoś ładnego co by nas dowiozło (0,5 km z domu do koscioła, bo restauracja jest obok kościoła) i klops ![]() Do wczoraj wszystko miałam zorganizowane, a dzisiaj się obudziłam i panikuję, że wogóle ogólnie to wszystko jest w rozsypce ![]() Jakaś erka mi się chyba przyda
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Muszę się pochwalić - w sobotę kupiłam w końcu sukienkę na drugi dzień - lekka, zwiewna - ma krój coś w stylu lat 80 Bardzo mi się podoba, no i kolejny problem z głowy Weekend upłynął nam wyjątkowo "zaproszeniowo" - w sobotę jeszcze wieczorem byliśmy na grillu imieninowym u brata TŻ, a wczoraj całutki dzień u przyszłych gości weselnych, wróciłam zmęczona po 21 ![]() W tą sobotę idziemy na wesele do Koguta - ma być podobno ponad 30 C MASAKRA będzie
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
[quote=martynka81;8109898]my bedziemy mieli zespol FIESTA, nam sie podoba jak graja,no i mozna sie z nimi normalnie dogadac, raczej na luzie, ale konkretnie, ale wiecej na pewno bede mogla powiedziec po 30 sierpnia08
![]() to z niecierpliwością czekam na relacje a który skład będzie u Was grał?i powodzenia w ostatnim miesiącu przygotowań
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zadomowienie
|
Witam po krótkiej nieobecności
naskrobałyście troche ![]() Na samym początku witam wszystkie nowe Panny Młode Małpko-spoźnione zyczenia-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Cytat:
Wydaje mi sie,ze wsyztskie suknie powinny byc do wypozyczenia,ale jak jest naprawdę,to nie wiem
|
|
#1767 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, mam pytanie, czy organizujecie same wiejski stół czy lokal wam załatwia?
Nasz lokal podał zwalistą nieźle cenę za stół wiejski, mianowice 2000zł chyba poszaleli, wątpię aby coś takiego tyle kosztowało, choć mogę się mylić.... w związku z tym mam pytanie czy któraś wie ile to wynosi, czy liczy się ile osób będzie na weselu (u nas ok 150) i jak to załawtić samemu, macie jakieś namiary na ludzi którzy coś takiego robią i dowożą? telefon czy może jakąś stronkę
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
jeżeli chodzi o staż to juz kiedyś się chwaliłam- jesteśmy razem od 01. 09.2000r.
Jestem bardzo ciekawa waszych opinii na temat biur podróży i ewentualnie co byście polecały- jaki kraje - oczywiście myślę o Europie, bo nie sądzę żeby mnie było stać na dalsze wojaże |
|
|
|
#1769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

ciasteczka pyyyyyszne ale dość drogie...
Wy też już długo razem jak widzę
i czekamy z niecierpliwością na relacje 
za 4 dni

Zresztą co tam teraz mogę sobie gadac,mam już suknię więc tylko ją mogę kochac
Wydaje mi sie,ze wsyztskie suknie powinny byc do wypozyczenia,ale jak jest naprawdę,to nie wiem