![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Dzień dobry dziewczyny
![]() Miłego dnia ![]() Ja ok 15:00 wyjeżdżam, ale mam nadzieję, że dostęp do netu będę miała i będę mogła Was odwiedzać ![]()
![]() |
#92 | |||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() A teraz czekamy na FOOOTYYYYY ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Następnym razem można pobawić się w sędziego i poleciez z karteczkami ![]() Cytat:
![]() Wczasy? Fajnie Ci ![]() Tylko, hm... czy ktoś zostanie w domciu, w razie gdyby kurier sie zjawił... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mnie będą denerwować to wrócę już po tygodniu ![]() W domku zostaje tata i jeden brat, ale w razie to chyba awizo zostawią, nie? Potem brat odbierze albo najwyżej ja przyjadę ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
|
Cytat:
Awizo powinno być [chyba], bo nie wiem jak to z kurierem jest, a to chyba kuriersko przyjdzie właśnie, chociaż nie jestem pewna. BTW, pamiętacie kiedyś taką czerwoną kieckę? Właśnie do mnie przyszła wczoraj... trochę jest jak dla mnie za długa, sięga aż za kolana, ale mojemu TŻ sie podoba, mówi, że taka w stylu pin-up [chociaż ja optuję jednak za krótszą wersją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |||
Zakorzenienie
|
Osz Ty śiorana materialistko
![]() ![]() Ściorane mają działać z dobroci serca ![]() Cytat:
![]() Dzieła czekają aż się ścioram z przeprowadzką ![]() ![]() Cytat:
![]() Ściornę się konkretnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Proszę się w niej zaprezentować ścioranym włosomaniaczkom ![]()
![]() |
![]() |
#98 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() cos malo dziewczynki piszecie co u was ![]() ![]() ktos tutaj moze tez obgryza paznokcie czekajac na wyniki rekrutacji na studia? ![]() ![]() macie dzisiaj sloneczko? u mnie ledwo 20 stopni i jest dosc sporo chmur ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wiadomo, zbliża się weekend a ja wyjeżdżam ![]() No ale ponoć na działce słońce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#100 | |||
Zakorzenienie
|
Dzieńm dobry ściorane
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przemyślałam całą sprawe i już tam do Ciebie lece ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja siostra też zapewne trzesie portkami ![]() Ola, a jak tam Twoja? ![]() U mnie pada ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Estelle ślicznaa ta sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
|
Dzięki wielkie Dziewczyny
![]() Noell, chyba nie musze mówić, że wszystkie tu za Ciebie kciuki trzymamy ![]() A z tym stylem to różnie... wiadomo, na codzień nie jest tak strojny, ale lubię od czasu do czasu odpakować się "na lolitkę", albo w jakieś kokardki ![]() ![]() ![]() U mnie pogoda taka sobie, od rana chmury, słońce niby się trochę przedziera, ale ogólnie to duszno i zdecydowanie chłodniej niż wczoraj... Fotki zapodam jak mi TŻ zrobi, trochę to może potrwać, ale postaram się go zmobilizować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zdjęcie, zdjęcie! Biologia 82%, chemia 67%, polski(pisemny) 62%, angielski(pisemny) 82%, polski(ustny) 100%, angielski(ustny) 100 %. Jest niesamowicie zadowolona, czekamy teraz tylko na listę studentów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() ![]() Własnie wrociłam niedawno ze wsi sie nawet opaliłam troszke ![]() I nie wiem co z moimi wakacjami ![]() ![]() ![]() Chyba napisze w watku "sciorana " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Jestem sciorana po pracy... Bleee Obiecane fotki (wlasciwie to jeszcze ich nie obiecalam ![]() ![]() ![]() A tak w ogole to zycze milego dnia/ wieczoru ![]()
![]() |
#107 |
|
A co to za przerwa "techniczna"??
![]() ![]() Wszystkie ściorane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzieki dziewczyny za kciuki ![]() ![]() piatek wieczor a ja siedze w domu... ![]() ![]() EDIT: milusiaam musialas tu dolaczyc jak mnie nie bylo! napisz mi cos o sobie ![]() Edytowane przez noell88 Czas edycji: 2008-07-04 o 20:41 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jestem już po tygodniu praktyk. Tydzień wstawania o 7 i ledwo żyje. Czuję, że jutro nie wstanę do południa ![]() ![]() Nie widziałam mojego od tygodnia i właśnie mi napisał, że przyjedzie jutro na całą sobotę i niedzielę. Jestem wniebowzięta ![]() A tak w ogóle są wakacje, jestem po praktykach, powinnam odpocząć. A siedziałam dzisiaj 7 godzin nad moja praca licencjacka, szukałam materiałów, tłumaczyłam :/. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
własnie milusiaam ja tez cie nie kojarze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Wklejam obiecane fotki
![]() Zdjecie 1- kosmetyki (2 blyszczyki Glam Shine, 1 blyszczyk Bourjois i przecudowny puder BeneFit) Zdjecie 2- kolczyki i branzoletka ![]() Zdjecie 3- perfumy ![]()
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-07-04 o 21:39 Powód: blad przy ladowaniu fotek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
No i ciag dalszy
![]() (Sory za post pod postem ale fotek bylo sporo) Zdjecie 1- fioletowa bluzka H&M (kolor na zdjeciu troche przeklamany, w przeczywistosci piekny, ciemny fiolet) Zdjecie 2- bluzka nieznanej mi dotad firmy ![]() Zdjecie 3- pomaranczowa koszulka H&M Zdjecie 4- brazowe eleganckie spodnie z czegos podobnego do satyny H&M Zdjecie 5- czarne jeansy H&M Zdjecie 6- czarna koszulka Primark Ufff no i tyle ![]() Jak sie podoba?
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Estello, piękna kreacja, na tych ślubach powalisz wszystkich na kolana, choć niby nikt nie powinien być piękniejszy od Panny Młodej...
![]() Olu, z siostry zdolniacha niezła, pewnie to po niej odziedziczyłaś co? ![]() Atsenko, perfumy i kosmetyki bym ukradła! Witam w 3, a nie 5 jak mi się zdawało (ach ten zapęd...) części ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Atsenka fajne zakupy, zazdroszcze tych błyszczyków (ja mam manie na punkcie błyszczyków i ile by było tyle bym kupiła a przez najbliższe 10 lat nie zużyje tego co juz mam w domu
![]() a co to za perfumy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
opis na kwc ma faaaajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja lato też uwielbiam i zawsze nie mogę się doczekać kiedy nadejdą ciepłe dni, te kolorowe krótkie kiecki z chęcią cały rok bym nosiła ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj też siedzę w domu i właściwie powinnam uderzać już w kimę, bo jutro BARÓWA, znowu dwa dni, będę ściorana jak nie wiem co po takim maratonie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oleczka87, Hula_hula, dzięki ![]() Atsenka, super zakupy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
[quote=karla_92;8101078Prz emyślałam całą sprawe i już tam do Ciebie lece
![]() ![]() ![]() No to przybądź też jutro bo mi dobrze idzie jak mi pomagasz ![]() ![]() atsenka podobają się zakupy a jakże, ale bogate ilościowo ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! normalnuie jestem ledwie żywa. o przepraszam - nie ten watek
![]() cieki tydzien za mną jeszcze jutro mam pare spraw do zalatwienia a potem słodkie lenistwo ![]() ![]() miłego weekendu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: tego posta pisalam jakies pół godziny, wiec troche mnie wyprzedziłyscie z postami ![]() Virka nie ma sprawy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.