|
|
#3811 | |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: Scent Bar IV
A
Cytat:
Pod kazda wypowiedzia masz po srodku taki znaczek z plusem i naciskasz go pod tymi wypowiedziami,ktore chcesz cytowac ,natomiast przy ostatniej wypowiedzi do cytowania naciskasz nie ten znaczek plusa tylko 'cytuj' Wez sprobuj ,ja tez pytalam bo nie wiedzialam i nie jestem blondynka ![]() 'A i ten znaczek plusa zmieni kolor na czerwony
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde - na dole masz w takich różowych ramkach cytuj i odpowiedz a między nimi ikonkę z cudzysłowem. Ja klikam na niego przy każdym poście który chcę cytować, potem daję zwyczjanie odpowiedz i pojawiają się zaznaczone całe wypowiedzi wizażanek. Potem przycinam, wycinam, pod nimi wpisuję swoje wypowiedzi.
Nie wiem czy ci pomogłam - bo tłumaczenie nie jest moją dobrą stroną, ale chciałam pomóc - sama posiadam zdolność multilicytowania zupełnie od niedawna.Widzę, że Czarnazuzia wytłumaczyła prościej i jaśniej ![]() Też nigdy nie byłam u kosmetyczki - i chyba raczej nie pójdę, bo nie umiem się relaksować w miejscach typu salon fryzjerski itp. U kosmetyczki nie umiałabym się odpręzyć - obce miejsce, ja w bezruchu, zastanawiająca się "czy juuuuż" - nieee, to chyba nie dla mnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pod każdą wiadomością, po prawej stronie masz "cytuj", "znak plus" i "odpowiedz". Przy każdej wiadomości, którą chcesz zacytować klikasz ten plus, a potem na końcu "odpowiedz" lub "cytuj". Edit: Tyle się nauczycielek znalazło
|
|
#3814 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko - przez twoje testowanie piżmaków
zachciało mi się potestować Pradę klasyczną. Kurcze - żadne z perfum nie sprawiały mi tyle kłopotów. Niby mnie odrzucają, niby drażnią, powodują lekki wykręt żołądka, a coś mnie ciągnie do nich, uparcie do nich wracam i chcę się do nich przekonać. Jest w nich coś, co powoduje, że nie chcę ostatecznie pozbyć się próbki, którą mam, mimo, że za każdym razem, jak je testuję stwierdzam "won!"![]() Blonde
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-07-05 o 00:26 Powód: "te perfumy" :) |
|
|
|
#3816 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam to samo z Pradą... nie wiem co o niej myśleć. Na początku pachnie na mnie okropnie i mdło - coś jakby gęstsza "Piątka" odsączona z aldehydów a potem...coraz piękniej. Nie wiem czy bym umiała przetrzymać tą pierwszą fazę. Na razie sobie ją odpuszczam...
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde- właśnie mnie ta pierwsza faza odrzuca, potem jest lepiej, dla mnie on jest jakiś taki....ostry.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnieszko- właśnie zapodałam na łapkę sprawdzam na osmoze nuty i... to chyba ta mimoza - no bo co innego - pomarańczę lubię, bergamotkę też, mandarynkę też. Chyba ta mimoza daje taki efekt... Albo to paczula? Potem wychodzi coś kwaśnego na mnie, za kwaśnego. Nie wiem, ale coś mnie w nich wnerwia, tak jak ciebie. Może powinnam spróbować Prady Tendre? Widzę, że nie ma tam mimozy, jest wprawdzie kardamon, za którym też nie przepadam, ale może i tak będą może mniej kapryśne?
|
|
|
|
#3820 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
oo ja też mam podobnie z Pradą-niby ładna, niby ok ale początek nie do przeskoczenia... A Tendre nie znam
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Tendre mam i zaraz zapodam, żeby zdać Wam relację, jak się zachowuje
Hmm... Tendre - ucytrusowiona Prada. Czuję werbenę, wetiwer i lekkie echo klasyka. Wnerwiającej nuty nie ma. Ale pradowego charakteru też niestety brak. Intense - oj, ta jest piękna <wzdech> Pobrzmiewa w niej coś czekoladowo-kakaowego, malina, klasyka czuję wyraźniej niż w Tendre. Cięższa, gęstsza, kakaowo słodka. Muszę zainteresować się nią bliżej. Niby mimoza jest w składzie, ale zapach nie wierci dziury w mózgu tak jak klasyk.
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Prosimy
![]() Ja się zastanawiam czy to jednak nie paczula w tej Pradzie- coś kwaśne i gryzące, a tak z reguły zachowuje się na mnie właśnie paczula
|
|
|
#3823 |
|
Zadomowienie
|
Powinnaś
|
|
|
|
#3824 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
jak dotąd zdecydowałam się tylko parę razy spytać "czy jest pani pewna, ze cały przedział to interesuje?"Cytat:
Zuziuniu, widze, ze szalejesz zakupowo, zazdraszczam ![]() Cytat:
co do wyrobienia w sobie nawyku nie przejmowania się tak bardzo tym, co ludzie mówią, zwłaszcza kiedy ktoś usiłuje nam dopiec, jak najbardziej się z Toba zgadzam Przyłączam się do grona osób nie odwiedzajacych kosmetyczki - czasem mnie kusi bardzo, i skorzystałabym, ale cóż, kiedy finanse nie pozwalają....
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja już wiem, co przetestować przy najbliższej okazji w perfumerii
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Tendre zgorzkniała, coś jak Envy? Intense
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i my w przyszłym roku ponurkujemy ![]() Wrażenie jest niesamowite, kiedy można podglądać wodny świat, a w Chorwacji można to robić nawet ze zwykłą maską i rurką, bo woda jest tak czysta, że widać ryby i wszelkie morskie żyjątka ![]() Agnysko Ty się przyglądnęłaś aukcjom tej użytkowniczki? Bo co wejdę na którąś aukcję, to jest napisane, że to ubrania II gatunku :/
|
|
#3828 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że podziała ![]() dobrej zabawy na weselu życzę! Cytat:
|
||
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Irenko, spokojnie, ja kupowałam te w lepszym gatunku. Widziałam, że Top Secret miała II gatunek i chyba coś jeszcze. Ja kupiłam dwie sukienki i bluzki, w opisie nic nie ma o gorszym gatunku.
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, na weselu mam nadzieję bawić się wyśmienicie ![]() Cytat:
wolałam napisać, bo czasami może umknąć to w takim rozwleczonym opisie
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
I życzę udanej pogody, Irenko
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam wszystkim za miłe życzenia
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzis zakupowo zadowolona.
Kupilam fajne dlugie jeansy za niewiele w H&M, czarna bardzo miniowa miniowke za pare groszy w H&M, pare koszulek... Swietna bluze w Zarze w moim ostatnio znow ukochanym kolorze - czarnym, ale fajna bo w biale groszki o niezlym fasonie i mala czarna.Za ta mala czarna przekopalam kope ciuchow na sale'u. Zauwazylam M i sie zakochalam, wiec za instynkte szukalam zawziecie S. No sukienieczka za niecale 7 funtow z zary. Zaloze ja jutro do klubu chyba. A Rachela do nas jeszcze zaglada? brakuje jej |
|
|
|
#3835 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
I będę stosować namiętnie ![]() Cytat:
![]() Ale jaja! Jest też awatar Chamelieu ![]() No ba! ![]() Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3836 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Zazdroszczę ludziom życia..
Macie tak czasem?
|
|
|
|
#3837 |
|
czyli Endżi
|
Hmmm... odpowiedź nie będzie jednoznaczna
![]() Jeśli czyjeś życie jest dla mnie wspaniałe to raczej nie zazdroszczę, ale inspiruję się Zastanawiam się czy dzięki temu co widzę mogę się czegoś dowiedziec i wyciągnąc naukę a potem wykorzystac w swoim życiu ![]() A jeśli jest to jakiś piękny aspekt życia, ale z gatunku tych, których po prostu z przyczyn ode mnie niezależnych nie mogę miec, to po prostu staram się z tym pogodzic ... ![]() Zazdrośc w czystej postaci jest ... nie dośc, że ohydna dla otoczenia to jeszcze toksyczna dla samego zazdrośnika. Nosku, skąd taka refleksja?
|
#3838 | |
|
|
Cytat:
to po prostu taki żal do samej siebie i ubolewanie nad własną nieudolnością, bo mam wrażenie że inni są szczęśliwi a mi jakoś wszystko ostatnio przełazi przez palce i ze wszystkim mam pod górkę..![]() Bredzę coś chyba.. Późno już. |
|
|
|
|
#3839 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Każdy ma taki moment, że nic mu nie wychodzi. To znaczy, on ma wrażenie, że nic mu nie wychodzi, bo w rzeczywistości nie jest tak tragicznie ![]() Tak naprawdę to w ogóle nie ma sensu porównywac się z innymi Nosku, trzymaj się i daj się czarnym myślom wpędzic w dołek ![]() Dobranoc Eh, kiepsko mi się pisze. Chora jestem
|
|
#3840 | |
|
|
Cytat:
Masz rację ja po prostu muszę sobie od czasu wleźć w jakiś ciemny dołek i ponarzekać ![]() A Ciebie jakie przeziębienie chwyta? No po prostu nie mogę się napatrzeć na Twoj av |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

co do wyrobienia w sobie nawyku nie przejmowania się tak bardzo tym, co ludzie mówią, zwłaszcza kiedy ktoś usiłuje nam dopiec, jak najbardziej się z Toba zgadzam