|
|
#901 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
|
|
|
|
#903 |
|
Wiedźma
|
- Po pierwsze sposób, w jaki wszedłeś w forum - znasz je i to widać.
- Po drugie sposób pisania (choć bardzo się starasz, doceniam). - Po trzecie Twoja kolekcja w całości niemal składa się z zapachów, których próbkami handlowałeś jako Ununictium, a teraz handlujesz jako Twister Male. Są tak rzadkie, że o pomyłce nie może być mowy. - Po czwarte, czyż nie usunąłeś swojej kolekcji z bloga zanim zamieściłeś ją tutaj (kolekcja, nota bene olśniewająca). - Po piąte wreszcie przenoszenie antypatii z kontaktów z Allegro na forum i dodatkowo twoja ekspresowa "zemsta" na PW za zdemaskowanie Cię.
|
#904 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Może nawet Twój sąsiad takie ma??? Co nie zmienia faktu, że korzystasz z nieopłaconej reklamy... Zostało to przeze mnie napisane, gdyż w jakiś sposób dało się odczuć Twoje nagatywne emocje w stosunku do mojej osoby... Owszem, bardzo się staram, więc nie wiem czemu takie problemy ktoś tu robi. Pozdrawiam. Ps. Homyczku zdecydowanie najlepsza kolekcja jaką w moim życiu była widziana. Zostało przeze mnie postanowione, że moja też będzie się składać z 20 butelek. Takie optimum klasy- nie za dużo, nie za mało. |
|
|
|
|
#905 |
|
BAN stały
|
Fotki z aparatu nie chcą się wstawić, nie wiem czemu...
Póki co daje te z telefonu znów./ |
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
po eleganckiej Kolekcji Małgosi
, przejrzystej Polkadxdx ,i dealnie skomponowanej Gothic_Dasy , ciągle pod wrażeniem oryginalnej i pięknie sfotografowanej Kolekcji Homyka , zamieszczam zdjęcie moich pachnidełmoże wrzucenie zdjęcia moich flaszek pozwoli mi przestać myśleć o następnych zakupach , niniejszym ogłaszam odwyk
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Taka, odwyk...
Masz urozmaicona kolekcję, Takuś, i ustawiłaś ją karnie, i kolorystycznie dopasowałaś. No i pyszniąca się w środku Piątka, i pasujące mi bardzo do Ciebie Dune, Nurek, zieleń Ogródków, piękny New Haarlem, Gris Clair- oj, także pasuje mi do Ciebie. I F. d Bois, i Czarne oraz Brązowe Kamienie. Gatuluję.
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze u Ciebie kilku swoich ulubiencow, wlacznie z ostatnia fascynacja: Neonatura Cocon, (ktorej posiadaczka jestem od poniedzialku )Zdradz prosze, jaki to L'Artisan? (Bedzie tez OT, poniewaz nie moge sie powstrzymac , Takus-slicznie wygladasz na zdjeciu w avatarze |
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Taka pokaźna kolekcja. Śliczne fotki. Gratuluję zbioru.
|
|
#911 |
|
Zadomowienie
|
Taka, masz przepiekną kolekcje. Widze wiele zapachów które uwielbiam: BC, FdB, Angel, Neonatura, Hermesiki
i kilka takich, które by mnie zabiło czyli Dune i piątka Chanel .Co to za urocza mała buteleczka między Kelly Caleche i Angelem? |
|
|
|
#912 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I to Twoje zamiłowanie do figi Cytat:
Hermeski Nie brakuje Ci czasem Monsunowego do kompletu ? ![]() Angel i Mugler Cologne ![]() Tego Clarinsa też miałam, oddałam mamie. I L'Artisan jest Który to ![]() No i Ananda, która cały czas po cichutku mi się marzy. Ehhh... Cudnie jest To właśnie Ananda M.Micallef ![]() A swoją drogą Taka czy Ty też odnajdujesz podobieństwo Anandy do Laury Laury Biagiotti ? |
||
|
|
|
#913 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Powiedz co jest za Black K.Cole??? To czarne i czerwone??? Butelki kojarzę z widzenia, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć cuż to jest ![]() Kolekcja bardzo ciekawa i zróżnicowana. |
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka, odwyk ale po co przeciez testowanie, smakowanie, a pozniej kupowanie to sama przyjemnosc Bardzo mi sie podoba Twoja kolekcja A gdzie podziala sie gruszkowa fantazja A.Guatal
|
|
|
|
|
#915 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
rozpoznaje wiele flaszek, niestety nie sa one za bardzo "moje" ale wyobrazam sobie ze na Tobie pachna pieknie
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Takuś, napisz prosze, co tam czai się za Gris Clair?
|
|
|
|
#917 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Który Bond tam się kryje?
|
|
#918 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczyny
Chcialam Wam pokazac moja kolekcje...Kiedys wydawalo mi sie,ze nawet jest w miare duza...Jednak,gdy obejrzalam Wasze kolekcje to ugiely mi sie kolana haha W najblizszym czasie zamierzam jeszcze kilka flakonów dokupic min.in. Givenshy Milego krociutkiego ogladania ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...18a2bc2a.html] [/URL]
|
|
|
|
#919 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
taka taka ale fajnie u Ciebie
![]() I nie przesadzaj z tym odwykiem ![]() trihomonas bardzo fajna dziewczęca kolekcja łączą nas I love love i Funny! Kiedyś w swoim zbiorze gościłam też Live Lopez i MDCh. Także kolekcja bardzo bliska memu sercu
|
|
|
|
#920 |
|
BAN stały
|
masz bardzo zroznicowana kolekcje, Miss Dior Cherie pewnie kiedys zawita tez do mnie
ale chyba chodzi Ci o Givenchy
|
|
|
|
#921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Funny to cudowny delikatny zapach,ktory uwielbiam...Zeby jeszcze byl trwaly jakos szybko sie ulatnia...Slyszalam od kogos,ze dobry perfum przestaje byc po jakims czasie wyczuwalny tzn. nasze noski sie przyzwyczajaja i dlatego wydaje sie nam,ze nie czuc zapachu....Moze wlasnie dlatego tak mam w przypadku Funny Ja jednak lubie czuc perfum na sobie ![]() Princesko69 tak chodzi mi o Givenchy Mialam próbke yyy zdaje sie ange ou demon czy jakos tak hihi i bardzo mi zapach spodobal Lubie rózne zapachy Szkoda,ze nie moge sie przekonac do wszystkich Diorowych Pozdrawiam Was
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-07-05 o 15:38 Powód: cytat |
|
|
|
|
#922 |
|
BAN stały
|
trihomonas znam ten zapach i bardzo mi sie podoba
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!!!!przecudownie patrzy sie na wasze kolekcje!!!!
|
|
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Piekne macie zbiory, gratuluje, a to moja kolekcja:
Dior - Addict 2 Dior - Addict Shine Calvin Klein - Euphoria Blossom Mark Buxton - al 02 Givenchy - Ange Au Demon Forbidden - Vive Maria Armani - Code Cartier - Delices Burberry - Weekend Lalique - Amethyst Dior - Midnight Poison Shiseido - Zen Guerlain - Shalimar Lalique - le Perfum Chanel - nr 5 |
|
|
|
#925 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynko z zapalkami - piekne zapachy w twojej kolekcji, lacza nas Euphoria i Addict.
|
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje Arden
|
|
|
|
#927 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i Chłopaki
, przeczytałam same bardzo miłe słowa na temat mojego zbiorku, bardzo Wam dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
zgrywaj, będzie mi miłoCytat:
Neonaturę mam od niedawna, ale już sobie życia zapachowego bez niej nie wyobrażam za szare dziękuję bardzo ![]() Bluegirl, dziękuję ![]() Cytat:
buteleczka, jak słusznie zauważyła Aszku- to różano-śliwkowo-fiołkowa Ananda Micallef Cytat:
wiem, pamiętam Twój kuferek i Anandę na liście marzeń ![]() nie znam Laury , mnie wydaje się podobna do Champs Elysees
|
|||||
|
|
|
#928 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jest to FdB, a czerwone to Dalimania Salvadora Dali Cytat:
![]() a Petite Cherie u mojej córki Cytat:
rzeczywiście jej nie widać, to patchouli Le Pere Pelletier New Haarlem, o którym ostatnio zapominam ![]() Cytat:
![]() swoją drogą Nosku pamiętam Twój ostatni odwyk, akończony zakupami Cytat:
, gratulujęCytat:
''''''' poniżej to co stoi u mojej córki na toaletce, kilka zapachów przewędrowało ode mnie Contax, dla Ciebie zdjęcie gruszki
|
||||||
|
|
|
#929 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#930 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ale rozumiem, że nie chciałeś tego robić na tej stronie, na której wydało się, kim jesteś. Kolekcja tak samo fascynująca jak w poprzednim poście i tak samo fascynująca, jak była w Twoim blogu, zanim ją z niego usunąłeś. Ze szkodą dla bloga, tak szczerze. ------------------ A co do mojego rzekomego korzystania z nieopłaconej reklamy - po pierwsze nie jest to reklama, po drugie zaś na obecność linka wyraziła zgodę Właścicielka portalu. Cytat:
![]() A teraz o kolekcji. Jest wspaniała (choć to jedno karne zdjęcie to takie trochę traktowanie jej po macoszemu ).Cudowności w niej bez liku. Część tych cudowności łączy mnie z Tobą (z 9 konkretnie, a do niedawna była i dziesiąta), część nie łączy, ale sam dobór zapachów podziwiam szczerze. Znaczną część Twojej kolekcji bez niechęci powitałabym u siebie (a najchętniej New Harlem, bo to on, prawda?). I wiesz, co zauważyłam? Że mimo różnic, zdaje się, że nasze nosy ewoluują w podobnym kierunku. ![]() Przyjmij wyrazy uznania od Nieznośnej S. Słodko i urodziwie. No, może z wyjątkiem Piątki, która jest bardzo trudnym zapachem (przynajmniej dla mnie). Ludzie chyba lubią przebywać w towarzystwie tak pachnącej osoby. ![]() Cytat:
A jakiż to Malle u Twojej szczęśliwej Córki stoi? I jakiż Lutek? I Demeterki jakie? Oj, rzeczywiście jestem nieznośnie ciekawska.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

, przejrzystej Polkadxdx
, niniejszym ogłaszam odwyk

, Takus-slicznie wygladasz na zdjeciu w avatarze
czyli Dune i piątka Chanel 

ale po co

[/URL]
jakos szybko sie ulatnia...Slyszalam od kogos,ze dobry perfum przestaje byc po jakims czasie wyczuwalny tzn. nasze noski sie przyzwyczajaja i dlatego wydaje sie nam,ze nie czuc zapachu....Moze wlasnie dlatego tak mam w przypadku Funny