Panny Młode 2008 cz. III - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-05, 08:39   #1111
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Wstawać śpiochy piękny sobotni poranek.... Mój Kochany właśnie wysłany z tajemną misją do fryzjerki, będą ustalać jego image ślubne... A ja się szykuje na małą jazdę załatwiającą - przed nami zakupy w Czechach, odbiór tortu z okazji Obrony magistra mojej mamy (trzymajcie kciuki bo właśnie się broni) i przy okazji załatwienie tortu slubnego... Oj cieżki dziś dzień . Choć niektóre z nas dziś mają ciężej ale jakże wspamiale . Też bym już tak chciała.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 08:43   #1112
Taska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość

Dziewczynki co jutro ślubują!!! Trzymajcie się - będziemy z Wami myślami. Będziemy zaklinały rzeczywistość byście się nie potknęły idąc do ołtarza, odpowiednio chłopem obróciły, nie pomyliły słów przysięgi...
By wasz TZ padł z wrażenia (byle nie trupem bo kto Go zastąpi??;P)na Wasz widok, by fryzurki były piękne, makijaże nieskazitelne, a Wasz uśmiech tak promienny jak słonce wczoraj
Buziaki gorące

Dziekuje!

Dzisiaj pojawil sie nieprzewidziany stresik.... wlaczylam muzyke na maksa i skakalam przez godzinke. POMOGLO! juz duzo lepiej.

Dziewczyny... nie moge sie juz doczekac 16.30... albo chociaz 11.00- fryzjera i makijazu

CHyba teraz to juz pojde

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 08:50   #1113
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

hehehe Szalone PM2008 nawet w dniu ślubu do nas zaklikaja
A ten szaleńczy taniec to po prostu trening przed weselem

Dziewczynki zero stresu- co ma być to będzie. Jak będziecie chciały zwiać sprzed ołtarza to wiejcie- tylko kiecki podciągnijcie żeby się nie zabić
A tak na serio jak sobie pomyślę o Was to jakiś zimny pot oblewa moje plecki a w żołądku mała rewolucja. Od dziś będziecie żonami- już nie pannami a PANIAMI
Już nie wypada Wam skakać na skakance, hustać się na huśtawkach- trzeba w końcu spoważnieć
Przemyślcie to dobrze
Stary 2008-07-05, 09:09   #1114
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Wstawać śpiochy piękny sobotni poranek.... Mój Kochany właśnie wysłany z tajemną misją do fryzjerki, będą ustalać jego image ślubne... A ja się szykuje na małą jazdę załatwiającą - przed nami zakupy w Czechach, odbiór tortu z okazji Obrony magistra mojej mamy (trzymajcie kciuki bo właśnie się broni) i przy okazji załatwienie tortu slubnego... Oj cieżki dziś dzień . Choć niektóre z nas dziś mają ciężej ale jakże wspamiale . Też bym już tak chciała.
No to za mamcię, i za resztę spraw też, już teraz trzymam ogrooooomnie mocna kciuki

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
Dziekuje!

Dzisiaj pojawil sie nieprzewidziany stresik.... wlaczylam muzyke na maksa i skakalam przez godzinke. POMOGLO! juz duzo lepiej.

Dziewczyny... nie moge sie juz doczekac 16.30... albo chociaz 11.00- fryzjera i makijazu

CHyba teraz to juz pojde
A na stresik prócz skakania najlepsze co? Wizaż oczywiście jak widać Nie dziwię się, że nie możesz się doczekać. Jeszcze raz życzę żeby dzisiaj wszystko się udało jak należy i wszystkiego naj na nowej drodze życia

Cytat:
hehehe Szalone PM2008 nawet w dniu ślubu do nas zaklikaja
A ten szaleńczy taniec to po prostu trening przed weselem

Dziewczynki zero stresu- co ma być to będzie. Jak będziecie chciały zwiać sprzed ołtarza to wiejcie- tylko kiecki podciągnijcie żeby się nie zabić
A tak na serio jak sobie pomyślę o Was to jakiś zimny pot oblewa moje plecki a w żołądku mała rewolucja. Od dziś będziecie żonami- już nie pannami a PANIAMI
Już nie wypada Wam skakać na skakance, hustać się na huśtawkach- trzeba w końcu spoważnieć
Przemyślcie to dobrze
Izuś, nie strasz kobitek A co tam że panie to nie wypada? Wypada jak najbardziej, bo jak człowiek w sobie nie zachowa i nie będzie pielęgnował odrobiny dziecka, to prędzej czy później zwariuje. I proszę mi tu juz więcej PM nie stresować

Buziole dla Was wszsytkich

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 09:17   #1115
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Mówiłam że wredna małpa ze mnie Moją współlokatorkę zawsze przed egzaminem raniutko zdenerwowałam bo dzięki adrenalinie lepiej się myśli :P

Nie no dziewczynki wszystko Wam będzie wolno Małżeństwo to nie więzienie. Kurczaku z jednej strony chciałabym być na Waszym miejscu, z drugiej czas oczekiwania tez jest fajny
Rady od Izy:
  • Uśmiech szeroki jak Wołga
  • Kilka głębokich wdechów przed wejściem do kościoła
  • Spojrzenie w oczy zachwyconego przyszłego męża
  • Myśl o tym jak tym dniem pochwalicie się na Wizażu
Stary 2008-07-05, 09:24   #1116
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Mówiłam że wredna małpa ze mnie Moją współlokatorkę zawsze przed egzaminem raniutko zdenerwowałam bo dzięki adrenalinie lepiej się myśli :P

Nie no dziewczynki wszystko Wam będzie wolno Małżeństwo to nie więzienie. Kurczaku z jednej strony chciałabym być na Waszym miejscu, z drugiej czas oczekiwania tez jest fajny
Rady od Izy:
  • Uśmiech szeroki jak Wołga
  • Kilka głębokich wdechów przed wejściem do kościoła
  • Spojrzenie w oczy zachwyconego przyszłego męża
  • Myśl o tym jak tym dniem pochwalicie się na Wizażu
Genialne Izuś a ode mnie jeszcze rada dla 20 wrześniowych, a Ciebie w szczególności, znaleźć kogoś kto nam o tym w dniu ślubu przypomni

Stary 2008-07-05, 09:37   #1117
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Nabroiła na innym forum i wpadła w paszczę tamtejszych moderatorów.
po prostu SMYK i ŁOBUZ z niej

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość

Agata R U mnie sie bardzo ochłodzilo. Jest 16 stopni. Cały czas pada i bardzo silny wieje wiatr. Wczoraj w nocy byla burza
dzisiaj tez jest zimno chociaz ju nie pada... ale wczorajszy wieczor byl do bani caly czas padalo i do tego wiatr taki ze glowe chcialo urwac

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
Dziekuje!

CHyba teraz to juz pojde
aaa trzmamy kciuki za wszystkie ślubujace dzisiaj nie stresujcie sie bedzie pieknie
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-05, 10:30   #1118
madziczek
Zadomowienie

Witajcie, ja tylko na chwilę - zaraz jadę do hurtowni wybierać materialy i dodatki do sukni.

Chciała m wszystkim dzisiejszym ślubującym życzyć duzo szczęścia, wyrozumiałości, cierpliwości, miłości, żeby dzisiejszy dzień był taki jak sobie wymarzyliście a każdy następny zaskakiwał Was czymś nowym (weselszym czy smutniejszym ale żebyście zawsze w tym byli razem), zeby nie był kalką dnia poprzedniego.

Przesyłam moc buziaków i uścisków
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 10:33   #1119
LilStar
Wtajemniczenie

Witam Dziewczyny

wczoraj miałam w pracy awarię prądui nawet pożegnać się z Wami nie zdążyłam

Dla Naszych Wspaniałych. Pięknych i Wyjątkowych Panien Młodych 2008 z dzisiejszego dnia jeszcze raz najszczersze życzenia wszystkiego co najlepsze na dalszej drodze Wspólnego życia

nie mam siły cytować bo tyle naskrobałyściea B przyjechał i nie miałam chwilki żeby wpaśćte obowiązki małżeńskie

nad ranem przeczytałam książkę Trzepot skrzydeł"-całkiem inna ta Grochola, ale książka super-o niezwykłej Kobiecej sile i wygranej rozsądku nad strachem przed samotnością.czasem aż mi sie łza zakręciła...polecam

dzasta-łobuziaro moja

witam Nową PM2008

daget kciuki za Mamę ściśnięte

izazusia i agunia

kasieńka Ty sobie zapisz na karteczce o tym kabelkumoje Ty Latino

Agatko zdradź mi sekret czego używasz do układania włosków?

miłego dzionka i miziania Słodziaki
Stary 2008-07-05, 10:42   #1120
agunia82
Zakorzenienie

Lilus to Ty pewnie szczęśliwa dzisiaj jak nie wiem i uśmiech z twarzy nie schodzi To jest ten jeden ogromny plus wyjazdów naszych TŻ-tów, jak mój wyjeżdżał na delegację to jak wracał to było taaaaak milutko, jak ma się drugą osobę na codzień to takich wrażeń już nie ma

A mnie dzisiaj okres dopadł i brzuchol boli Ale nie ma tego złego- TŻ mnie musi dzisiaj rozpieszczać i nie denerwować A jak wieje u nas dzisiaj, może jak się lepiej poczuje to później pojedziemy latawiec popuszczać

Stary 2008-07-05, 10:43   #1121
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Agatko zdradź mi sekret czego używasz do układania włosków?
Myje szamponem nivea do kreconych potem nakladam odzywke pantime do kreconych (latwiej sie rozczesuje) i nivea do kreconych (nie duzo) nie splukuje, rozczesuje, ugniatam i troszke susze i kuniec i dzieki temu nie mam sianka na glowie tylko loczkensy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-05, 10:50   #1122
kina2807
Zakorzenienie

hej dziouchy

wpadłam tylko na chwilę, bo dopiero dziś jednak jadę do mamy, ale zmalowałam dla Was na szybko mój ślubny makijaż (mile widziane wskazówki, czy i co zmienić)

oto moje wypociny (kiepska jakość, bo to zdjęcia z komórki)

czekam na Wasze opinie Kochane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (18,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (15,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (12,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (12,4 KB, 28 załadowań)

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 10:53   #1123
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Lilus to Ty pewnie szczęśliwa dzisiaj jak nie wiem i uśmiech z twarzy nie schodzi To jest ten jeden ogromny plus wyjazdów naszych TŻ-tów, jak mój wyjeżdżał na delegację to jak wracał to było taaaaak milutko, jak ma się drugą osobę na codzień to takich wrażeń już nie ma

A mnie dzisiaj okres dopadł i brzuchol boli Ale nie ma tego złego- TŻ mnie musi dzisiaj rozpieszczać i nie denerwować A jak wieje u nas dzisiaj, może jak się lepiej poczuje to później pojedziemy latawiec popuszczać
szczęśliwa i teraz zacieszam do laptopa B. pojechał na chwilę do Babci a ja przygotowuje smakołyki na obiad

niech Cie TŻ dobrze porozpieszcza a do tego masażyk na koniec dnia

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Myje szamponem nivea do kreconych potem nakladam odzywke pantime do kreconych (latwiej sie rozczesuje) i nivea do kreconych (nie duzo) nie splukuje, rozczesuje, ugniatam i troszke susze i kuniec i dzieki temu nie mam sianka na glowie tylko loczkensy
Dziękuję Agatka-wiem gdzie robiłam błąd-Spłukiwałam
a używam tych samych kosmetyków

ale dzisiaj zimno-a ja po południu jadę zdobywać kolejnego storczyka do mojej kolekcjitylko żeby nie padało

kina troszkę mało widać jaki kolorek masz na powiekach-ale bardzo podoba mi się podkreślenie rzęs i brwi pięknie zarysowane-wyglądasz b. świeżo i naturalniea jak kolor oczu wydobyty

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-05 o 10:58 Powód: dopidek dla Kini:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 10:54   #1124
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
hej dziouchy

wpadłam tylko na chwilę, bo dopiero dziś jednak jadę do mamy, ale zmalowałam dla Was na szybko mój ślubny makijaż (mile widziane wskazówki, czy i co zmienić)

Śliczności ten makijażyk, a jakie cudne oczęta Tak się tylko zastanawiam, czy nie wyszło by jeszcze fajniej jakbyś przyciemniła bardziej zewnętrzne kąciki powiek. Ale od razu zaznaczam że wizażystka wielka to ze mnie żadna

Stary 2008-07-05, 11:03   #1125
kina2807
Zakorzenienie

Liluś kolorki to beż, brąz i delikatny brudny róż, brwi to akurat zasługa mojej świetnej kosmetyczki

Agunia pomyślę o tych kącikach, bo na co dzień wolę mocniejsze makijaże, więc jeszcze pokombinuję

Mąż i żona...
Stary 2008-07-05, 11:22   #1126
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł Znowu tylko na chwile. Właśnie wróciłam od fryzjera i mam godzinkę do makijażu
Wczoraj położyłam się ok 1:00, miałam tyle energii, że wcale mi sie spać nie chciało Za to dzisiaj juz od 5 nie spałam bo nasłuchiwałam, czy deszcz przestanie padać. Nie wiem jak u Was, ale u mnie z pogodą nie za ciekawie, modlę się, żeby chociaż w czasie mojego wyjścia z domu i z kościoła nie lało. Kurna na moim chrzcie była burza, podczas komunii swiętej - pioruny takie że szok, Boże spraw, żeby chociaż dzisiaj było ok.
Uciekam dziewczynki
Ps. Wklejam swoją fryzurkę. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok Właśnie się z nerwów popłakałam i tatuś poszedł do apteki po melise
Szczególne pozdrowienia dla TASKI I INTEGRY
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7050679.jpg (68,9 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7050680.jpg (68,6 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7050681.jpg (64,4 KB, 51 załadowań)
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 11:33   #1127
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Heloł Znowu tylko na chwile. Właśnie wróciłam od fryzjera i mam godzinkę do makijażu
Wczoraj położyłam się ok 1:00, miałam tyle energii, że wcale mi sie spać nie chciało Za to dzisiaj juz od 5 nie spałam bo nasłuchiwałam, czy deszcz przestanie padać. Nie wiem jak u Was, ale u mnie z pogodą nie za ciekawie, modlę się, żeby chociaż w czasie mojego wyjścia z domu i z kościoła nie lało. Kurna na moim chrzcie była burza, podczas komunii swiętej - pioruny takie że szok, Boże spraw, żeby chociaż dzisiaj było ok.
Uciekam dziewczynki
Ps. Wklejam swoją fryzurkę. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok Właśnie się z nerwów popłakałam i tatuś poszedł do apteki po melise
Gosiu ślicznie, po prostu bosko
trzymam kciuki za piękną pogodę

Mąż i żona...
Stary 2008-07-05, 11:36   #1128
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
hej dziouchy

makijaz na 5+ tylko ja bym zrobila mocniejszy bo na zdjciach bedziesz wygladala jak bez miakijazu

Cytat:
s
Dziękuję Agatka-wiem gdzie robiłam błąd-Spłukiwałam
a używam tych samych kosmetyków
No wlasnie wszystkie fryzjerki splukuja a potem sie dziwia ze sie puch zrobil a te odzywki wlasnie maja o na celu zeby trzymac te nasze loki w ryzach

Cytat:
Uciekam dziewczynki
Pieknia fryzurka a kwiaty na Twoich czarnych wloska po prostu boskie
Nie boj sie kochana meliske wypij walnij kielicha co tam chcesz ale sie nie denerwuj... latwo mi mowic nie
Trzmam za Ciebie i za inne mooooocno kciukacze
Stary 2008-07-05, 11:36   #1129
agunia82
Zakorzenienie

Gosia cuuuudna ta fryzurka, naprawdę. I nie stresuj się kochana, będzie wszystko dobrze, a nawet jak trochę popada to tym lepiej, bo to ponoć znak błogosławieństwa z nieba także głowa do góry, i proszę się zaopatrzyć w piękny uśmiech który rozgoni te chmurzyska

Stary 2008-07-05, 11:38   #1130
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Gosia, Taska, Integra trzymam za Was kciuki i życzę wszystkiego najlepszego w Waszym Najpiękniejszym Dniu
Uśmiechajcie się i cieszcie się chwilą, nic się nie denerwujcie, będzie pięknie

Gosiu piękna fryzura)

Daget moja mama wczoraj obroniła magistra, trzymam kciuki za Twoja
Zmykam, bo TŻ mnie woła, mam nadzieję że uda mi się później pojawić.
Pozdrawiam Was wszystkie

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 11:47   #1131
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
makijaz na 5+ tylko ja bym zrobila mocniejszy bo na zdjciach bedziesz wygladala jak bez miakijazu
dzięki Agatko
postaram się zrobić mocniejszy, ale na tych zdjęciach to komórka pozjadała sporo

Mąż i żona...
Stary 2008-07-05, 11:51   #1132
jeszczepanna
Raczkowanie

Gosia Taska Integra Nic sie nie denerwujcie, na pewno będzie super. Gosia Twpja fryzurka jest Śliczna!
Mam do was Pytanka:
1. Czy któraś z was zamawia na wesele tort ze zdjęciem? Jak tak to jeden duzy czy pietrowy a na jednym z nich zdjecie? jak to wygląda?
2. Ile potrzeba szampana na 200 osób?
ps. Ale leje w Warszawie, mam nadzieje ze u dzisiejszych PM jest piękne słonko.
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 11:54   #1133
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Gosia Taska Integra Nic sie nie denerwujcie, na pewno będzie super. Gosia Twpja fryzurka jest Śliczna!
Mam do was Pytanka:
1. Czy któraś z was zamawia na wesele tort ze zdjęciem? Jak tak to jeden duzy czy pietrowy a na jednym z nich zdjecie? jak to wygląda?
My na 150 osób planujemy 16 szampanów. Więc na 200 to by wyszło jakieś 22 chyba

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-05, 11:57   #1134
jeszczepanna
Raczkowanie

Agunia dzięki Bo ja w ogóle nie mam rozeznania w tej kwestii.I jeszcze ten tort..
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 12:05   #1135
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Uciekam dziewczynki

Gosiu śliczna fryzurka...i te kwiatuszki...
a bardzo ciekawy jest dziś Twój suwaczek...co tam pisze, że co....DZIŚ JEST TWÓJ ŚLUB...
życzę cudnej pogody dla Ciebie i dla tych, których suwaczek tesh wskazuje, że dziś mają ten wielki dzień...

kina2807 makijaż bardzo delikatny, ale masz tak ładne oczka, że nie musisz sie wcale mocno malować...buźki.

pozdrawiam

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2008-07-05 o 12:09 Powód: popraweczki
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 12:10   #1136
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Mam do was Pytanka:
Nam pani w naszej sali powiedziała aby kupować 1 szampana na 6 osób to na 200 osób będzie trzeba jakieś 34 butelki
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 12:16   #1137
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Nam pani w naszej sali powiedziała aby kupować 1 szampana na 6 osób to na 200 osób będzie trzeba jakieś 34 butelki
Kurcze to czyżby mnie ktoś w błąd wprowadził z tą ilością? A to wyczytałam gdzieś tu na wizażu właśnie, że ktoś na 150 osób liczył 16 szampanów, a tak to mi wychodzi 25 butelek. No to zgłupiałam teraz

Stary 2008-07-05, 12:24   #1138
LilStar
Wtajemniczenie

Gosiu-pięknie wyglądasz

muszę policzyć ile my mamy butelek na 110-120 osób.wiecie ile jest w paczce? bo mamy 5 paczek

oooo widzę Kasieńkęgdzie pazurki i jsk tam zaprosznka Ślicznotko?????:przytul"
Stary 2008-07-05, 12:29   #1139
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
kina2807 makijaż bardzo delikatny, ale masz tak ładne oczka, że nie musisz sie wcale mocno malować...buźki.
jejciu Iza, dzięki za komplement

Mąż i żona...
Stary 2008-07-05, 12:37   #1140
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej króliki!
Ależ chce mi się spać... rano mama zwaliła mnie z wyrka i wyciągnęła na zakupy...
Naturalnie nic sobie nie kupilam
Mama kupiła sobie sukienkę na poprawiny.
Cytat:
nie mam siły cytować bo tyle naskrobałyściea B przyjechał i nie miałam chwilki żeby wpaśćte obowiązki małżeńskie

kasieńka Ty sobie zapisz na karteczce o tym kabelkumoje Ty Latino
Obowiązki małżeńskie... - widzę, że nie grzeszycie tu mniej ode mnie!!!
A kabelek juz odnalazlam i za chwilkę wkleję- fotki z tel.wiec nie za rewelacyjne.

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Heheehehehhe... widać jaka Liluś rozpromieniona po tej nocy grzesznej...
My z Ukim od ponad 1,5 roku jesteśmy ciągle razem.
Jedną noc tylko spał u siebie w domu, bo robił tam jakiś remont!!!
Nie mogłam zasnąć do 2 - tak tęskniłam...
Ale chciałabym poczuć jeszcze ten dreszczyk, kiedy wraca po długiej nieobecności...

Cytat:
hej dziouchy

Bardzo ładne brewki , oczka masz pięęęękne- moje ulubione niebieskie!!!
Makijaż bardzo ładny, ale ja też troszeńkę bym go wzmocniła, bo na tych fotkach poza kreską nie widać prawie nic cieni.
Ogólnie ładnie

Cytat:
Uciekam dziewczynki
Skarbie wyglądasz cudnie w tej fryzurce!!!
Te różyczki śliczne!!!
Nie denerwuj się, będziesz wyglądała cudacznie a to już połowa sukcesu!!!
Buziak dla Ciebie i dla wszystkich dziewczynek dziś ślubujących!!!!!!!!!!!
Powodzenia!!!!!!!!

A teraz co do fotek:
wrzuciłam na komputer z tel. zdjecia pazurkow, ale oczywiscie nie widac prawie co tam na nich jest , tlumacze: frenczyk, na lini żółta muszla kruszona, malowany kwiatek z zielonego żelu i kamyczek swarowskiego rudy na palcu serdecznym i kciuku.
Oprócz tego pokażę Wam bidżuterię którą sem zakupiła. Nie mogłam się oprzeć...
Pokazuję również garnitur w którym Ukaszek mi się najabardziej podobał... ale musimy chyba jutro wyruszyć dalej na łowy!!!
No i specjalnie dla Liloszka mój ostatni nabytek storczykowy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paz.jpg (51,6 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bizu2.jpg (71,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gar.jpg (55,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg storczyk.jpg (67,3 KB, 20 załadowań)

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości