![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Wstawać śpiochy piękny sobotni poranek.... Mój Kochany właśnie wysłany z tajemną misją do fryzjerki, będą ustalać jego image ślubne...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje! Dzisiaj pojawil sie nieprzewidziany stresik.... wlaczylam muzyke na maksa i skakalam przez godzinke. POMOGLO! juz duzo lepiej. Dziewczyny... nie moge sie juz doczekac 16.30... albo chociaz 11.00- fryzjera i makijazu ![]() CHyba teraz to juz pojde ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Wtajemniczenie
|
hehehe
![]() ![]() A ten szaleńczy taniec to po prostu trening przed weselem ![]() Dziewczynki zero stresu- co ma być to będzie. Jak będziecie chciały zwiać sprzed ołtarza to wiejcie- tylko kiecki podciągnijcie żeby się nie zabić ![]() A tak na serio jak sobie pomyślę o Was to jakiś zimny pot oblewa moje plecki a w żołądku mała rewolucja. Od dziś będziecie żonami- już nie pannami a PANIAMI ![]() Już nie wypada Wam skakać na skakance, hustać się na huśtawkach- trzeba w końcu spoważnieć ![]() ![]() ![]() Przemyślcie to dobrze ![]() ![]() ![]()
#1114 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Buziole dla Was wszsytkich
![]() |
#1115 |
Wtajemniczenie
|
Mówiłam że wredna małpa ze mnie
![]() ![]() Nie no dziewczynki wszystko Wam będzie wolno ![]() ![]() Rady od Izy:
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1117 | ||
Rozeznanie
|
po prostu SMYK i ŁOBUZ z niej
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1118 |
Zadomowienie
|
Witajcie, ja tylko na chwilę - zaraz jadę do hurtowni wybierać materialy i dodatki do sukni.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przesyłam moc buziaków i uścisków ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczyny
![]() wczoraj miałam w pracy awarię prądu ![]() ![]() Dla Naszych Wspaniałych. Pięknych i Wyjątkowych Panien Młodych 2008 z dzisiejszego dnia jeszcze raz najszczersze życzenia wszystkiego co najlepsze na dalszej drodze Wspólnego życia ![]() nie mam siły cytować bo tyle naskrobałyście ![]() ![]() ![]() nad ranem przeczytałam książkę Trzepot skrzydeł"-całkiem inna ta Grochola, ale książka super-o niezwykłej Kobiecej sile i wygranej rozsądku nad strachem przed samotnością.czasem aż mi sie łza zakręciła...polecam dzasta-łobuziaro moja ![]() witam Nową PM2008 daget kciuki za Mamę ściśnięte ![]() izazusia i agunia ![]() kasieńka Ty sobie zapisz na karteczce o tym kabelku ![]() ![]() Agatko zdradź mi sekret czego używasz do układania włosków? miłego dzionka i miziania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Lilus to Ty pewnie szczęśliwa dzisiaj jak nie wiem i uśmiech z twarzy nie schodzi
![]() ![]() A mnie dzisiaj okres dopadł i brzuchol boli ![]() ![]() ![]()
#1121 |
Rozeznanie
|
Myje szamponem nivea do kreconych potem nakladam odzywke pantime do kreconych (latwiej sie rozczesuje) i nivea do kreconych (nie duzo) nie splukuje, rozczesuje, ugniatam i troszke susze i kuniec
![]() ![]()
#1122 |
Zakorzenienie
|
hej dziouchy
![]() wpadłam tylko na chwilę, bo dopiero dziś jednak jadę do mamy, ale zmalowałam dla Was na szybko mój ślubny makijaż (mile widziane wskazówki, czy i co zmienić) oto moje wypociny (kiepska jakość, bo to zdjęcia z komórki) czekam na Wasze opinie Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() niech Cie TŻ dobrze porozpieszcza a do tego masażyk na koniec dnia ![]() Cytat:
![]() ![]() a używam tych samych kosmetyków ![]() ale dzisiaj zimno-a ja po południu jadę zdobywać kolejnego storczyka do mojej kolekcji ![]() ![]() kina troszkę mało widać jaki kolorek masz na powiekach-ale bardzo podoba mi się podkreślenie rzęs i brwi pięknie zarysowane-wyglądasz b. świeżo i naturalnie ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-05 o 10:58 Powód: dopidek dla Kini:) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
Liluś kolorki to beż, brąz i delikatny brudny róż, brwi to akurat zasługa mojej świetnej kosmetyczki
![]() Agunia pomyślę o tych kącikach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() ![]() Wczoraj położyłam się ok 1:00, miałam tyle energii, że wcale mi sie spać nie chciało ![]() Uciekam dziewczynki Ps. Wklejam swoją fryzurkę. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok ![]() ![]() Szczególne pozdrowienia dla TASKI I INTEGRY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za piękną pogodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie boj sie kochana meliske wypij walnij kielicha co tam chcesz ale sie nie denerwuj... latwo mi mowic nie ![]() Trzmam za Ciebie i za inne mooooocno kciukacze ![]()
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Gosia cuuuudna ta fryzurka, naprawdę. I nie stresuj się kochana, będzie wszystko dobrze, a nawet jak trochę popada to tym lepiej, bo to ponoć znak błogosławieństwa z nieba
![]() ![]()
![]() |
#1130 |
Zadomowienie
|
Gosia, Taska, Integra trzymam za Was kciuki i życzę wszystkiego najlepszego w Waszym Najpiękniejszym Dniu
![]() Uśmiechajcie się i cieszcie się chwilą, nic się nie denerwujcie, będzie pięknie ![]() Gosiu piękna fryzura ![]() Daget moja mama wczoraj obroniła magistra, trzymam kciuki za Twoja ![]() Zmykam, bo TŻ mnie woła, mam nadzieję że uda mi się później pojawić. Pozdrawiam Was wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() postaram się zrobić mocniejszy, ale na tych zdjęciach to komórka pozjadała sporo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
Gosia Taska Integra Nic sie nie denerwujcie, na pewno będzie super. Gosia Twpja fryzurka jest Śliczna!
Mam do was Pytanka: 1. Czy któraś z was zamawia na wesele tort ze zdjęciem? Jak tak to jeden duzy czy pietrowy a na jednym z nich zdjecie? jak to wygląda? 2. Ile potrzeba szampana na 200 osób? ps. Ale leje w Warszawie, mam nadzieje ze u dzisiejszych PM jest piękne słonko. |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
Agunia dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu śliczna fryzurka...i te kwiatuszki... a bardzo ciekawy jest dziś Twój suwaczek...co tam pisze, że co....DZIŚ JEST TWÓJ ŚLUB... ![]() życzę cudnej pogody dla Ciebie i dla tych, których suwaczek tesh wskazuje, że dziś mają ten wielki dzień... kina2807 makijaż bardzo delikatny, ale masz tak ładne oczka, że nie musisz sie wcale mocno malować...buźki. pozdrawiam Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-05 o 12:09 Powód: popraweczki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1138 |
Wtajemniczenie
|
Gosiu-pięknie wyglądasz
![]() muszę policzyć ile my mamy butelek na 110-120 osób.wiecie ile jest w paczce? bo mamy 5 paczek oooo widzę Kasieńkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej króliki!
![]() Ależ chce mi się spać... rano mama zwaliła mnie z wyrka i wyciągnęła na zakupy... Naturalnie nic sobie nie kupilam ![]() Mama kupiła sobie sukienkę na poprawiny. ![]() Cytat:
![]() ![]() A kabelek juz odnalazlam i za chwilkę wkleję- fotki z tel.wiec nie za rewelacyjne. Cytat:
![]() My z Ukim od ponad 1,5 roku jesteśmy ciągle razem. Jedną noc tylko spał u siebie w domu, bo robił tam jakiś remont!!! Nie mogłam zasnąć do 2 ![]() Ale chciałabym poczuć jeszcze ten dreszczyk, kiedy wraca po długiej nieobecności... ![]() Cytat:
![]() ![]() Makijaż bardzo ładny, ale ja też troszeńkę bym go wzmocniła, bo na tych fotkach poza kreską nie widać prawie nic cieni. Ogólnie ładnie ![]() Cytat:
Te różyczki śliczne!!! ![]() Nie denerwuj się, będziesz wyglądała cudacznie a to już połowa sukcesu!!! ![]() Buziak dla Ciebie i dla wszystkich dziewczynek dziś ślubujących!!!!!!!!!!! ![]() Powodzenia!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() A teraz co do fotek: wrzuciłam na komputer z tel. zdjecia pazurkow, ale oczywiscie nie widac prawie co tam na nich jest ![]() ![]() Oprócz tego pokażę Wam bidżuterię ![]() ![]() Pokazuję również garnitur w którym Ukaszek mi się najabardziej podobał... ale musimy chyba jutro wyruszyć dalej na łowy!!! No i specjalnie dla Liloszka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.