|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Trwałe Powiekszenie Ust
Tak się zastanawiałam czy to mozliwe. Chyba jak większość ludzi mam warge górną mniejszą od wargi dolnej. Na razie o operacji nie myślę, ale słyszałam że można wszczepić pod skórę ust takie paski np. własnej skóry czy wstrzyknąć tłuszcz. To podobnoi daje to trwały efekt. Gdybym w przyszłości zdecydowała sie na powiekszenie ust to nie chciałabym co pół roku biegać na zastrzyki. Prosze o informacje na ten temat. Z góry dziekuję za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Trwałe Powiekszenie Ust
Mozan sie ostrzyknac aquamidem tez jest na stale, ale jest malo wydajny
![]() Mi sie podoba gorna lekko wieksza niz dolna, ale w sumie to chyba nalezy zachowac proporcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
dzięki za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
up up
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Proszę zajrzeć do starszych postów, było nie raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Zanim założyłam nowy wątek naprawdę próbowałam znależć coś na ten temat w innych, ale jest ich tak dużo (dotyczących powiększania ust), że nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać. Poza tym w większości jest mowa tylko o zastrzykach, a nic nie znalazłam na temat metody która mnie interesuje. Proszę więc chociaż podać link do postu w którym mogłabym znalezć informacje interesujące mnie albo napisać chociaz kilka zdań o tego rodzaju powiększaniu ust.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
chodzi o przeszczep korium, lekarz pobiera kawalek "mieska" z pachwiny lub posladka i wklada go w warge, nacinajac ja z dwoch stron, w pachwinie (na posladku) zostaje blizna ok 6 - 9 cm, metoda trwala i dajaca ladne efekty pod warunkiem ze lekarz dobrze to wykona, koszt okolo 2 tys za jedna warge, jezeli chodzi o tluszcz, to jest on wchlanialny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dzięki blablaaa za informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
tylko trzeba pamietac ze tluszcz wchlania sie calkowicie i nie ma po nim sladu, co do korium wiem ze na pewno robi to łątkowski z polanicy ( nie widzialam efektu), kobus z polanicy (widzialam i nie polecam tego lekarza), janicka - grabowska z zabrza (widzialam u kilku osob i sa ladnie zrobione), mysle ze wiecej lekarzy stosuje ta metode, tylko nie jest ona tak popularna jak ostrzykiwanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nalezy pamietac ze po tej metodzie zostaje blizna na jakiejsc czesci ciala, z której został pobrany kawalek skóry. Moga tez zostac ślady na ustach, blizny itp. jednak to raczej tylko w przypadku złego wykonania. Mysle ze kazda metoda ma skutki uboczne i zawsze jest tak ze kazdy woli co innego.
Jak dla mnie to korium daje raczej delikatny efek, jednak mowie to na przykładzie tego co widziałam a nie swoim. zabieg można wykonac w zneiczuleniu a mozna tez w narkozie. Bardziej popularne jest ostrzykiwanie gdyz wykonuje się je szybciej, jest to zabieg mniejinwazyjny, mozna go przeprowadzic w znieczuleniu miejscowym, albo obwodowym. caly zabieg trwa góra 15 minut.rekonwalescencja jest krótka bo do tygodnia schodza since. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.