Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach dzieci - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-06, 19:55   #3211
norka93
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Miałam później się pochwalić, ale nie wytrzymam. Kupiłam wczoraj w lumpeksie, zapłaciłam za to 10 zł. Nie jest to dużo, ale też i nie jakoś baaaardzo mało. Tylko te białe body są jakieś bardzo malutkie, zorientowałam się dopiero w domu. Kalafior Starałam się kupić neutralne,
ale nie wiem czy mi się udało. Dziewczynka też może nosić niebieski..

IMG_20180205_120852.JPGIMG_20180205_120840.JPGIMG_20180205_120828.JPGIMG_20180205_120905.JPG

norka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-06, 20:02   #3212
Kathyyy91
Raczkowanie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Ja mam dużo bodziaków z pepco, już chyba wystarczy mi nie mam żadnych innych części garderoby, będę dopiero kupować, znając już płeć, bo tak kuszą różowe kwiatuszki i falbaneczki a jeśli to chłopczyk, to nie bardzo go tak wystroić
Norka, oczywiście, że dziewczynka może nosić niebieski, też kupiłam niebieskie, szare czy granatowe, głównie się tylko z tym różowym hamuję

Edytowane przez Kathyyy91
Czas edycji: 2018-02-06 o 20:04
Kathyyy91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-06, 20:05   #3213
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathyyy91 Pokaż wiadomość
Ja mam dużo bodziaków z pepco, już chyba wystarczy mi nie mam żadnych innych części garderoby, będę dopiero kupować, znając już płeć, bo tak kuszą różowe kwiatuszki i falbaneczki a jeśli to chłopczyk, to nie bardzo go tak wystroić
Norka, oczywiście, że dziewczynka może nosić niebieski, też kupiłam niebieskie, szare czy granatowe, głównie się tylko z tym różowym hamuję
Oj, kuszą i to jak. Ja to już chyba psychicznie nastawiłam się na chłopca. Ciężko inaczej, jak wszyscy wokół Ci go wmawiają..

Stary 2018-02-06, 20:08   #3214
Kathyyy91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Oj, kuszą i to jak. Ja to już chyba psychicznie nastawiłam się na chłopca. Ciężko inaczej, jak wszyscy wokół Ci go wmawiają..
Mojej mamie WSZYSCY wmawiali chłopca nawet lekarz na jedynym USG jakie miała w ciąży (w tamtych czasach norma) i co, jestem ja także różnie może być
Stary 2018-02-06, 20:11   #3215
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Elu, dziękuję!

Super okazja z tymi body, aż chyba mamę poproszę by tam pojechała i coś kupiła dla dzidziusia jutro, po wizycie.

Jak to tak bez pochwalenia się? A zdjęcie?

Tobie też dokucza gorsze samopoczucie? Czy to po prostu taki humor? Czemu masz nie smęcić? Proszę smęcić, od tego jesteśmy, żeby rozmawiać o wszystkim.

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Ja tylko podsumowałam temat! Ni wiem czy z każdym tak będzie się dało, ale postaram się.
mam jakiś kiepski nastrój już w sumie od niedzieli, łapie doły jak o czymś pomyślę, wkurzam się, że siedzę callyni dniami sama w domu, a nie mam ochoty ani nic dobrego ugotować, ani ogarniać mieszkania. No wiecie, po prostu taki spadek formy, jutro idę do koleżanki na kawkę, w czwartek jadę do mojej małej Psotki, więc może się poprawi

Dodaje foto tak na szybko, ale światło kiepskie. Niektóre mogą wydawać się duże, bo wzięliśmy już też 68 rozmiar, z długim rękawem będą na jesień a i jakieś rampersy też wzięłam, a tam patrzę newborn i nie wiem czy w ogóle to ubiorę synusiowi Mąż mówi, że choćby na raz to są super.

W ogóle jestem zachwycona mężem, ciągle powtarza, że na dziecku nie oszczędzamy, chodzi, szuka, porównuje. Cieszy się mocno na synusia

Aa Norciu Twoje zakupki super, to dopiero cieszy jak się coś znajdzie w takiej cenie, wiem o ja też latam. A pracowałam w branży, to mam koleżanki po sklepach i też mam z ciucholandu takie niebieskie jak Twoje I Love Mummy 😍

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez Elaaaa
Czas edycji: 2018-02-06 o 20:16
Elaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-06, 20:16   #3216
Elaaaa
Wtajemniczenie

IMG_20180206_200104.jpg

Stary 2018-02-06, 20:21   #3217
aaska92
Zadomowienie

Właśnie kupujecie rozmiar 50cm ? Bo tak się zastanawiam, że czasem dzieci rodzą się od razu powyżej 50 cm i nie lepiej od razu brać rozmiar 56?

A jeszcze drugie pytanie podobają mi się bardzo kombinezony ala "misie" ,ale nie wiem, czy taki element to tak na jesień czy zimę i jaki rozmiar mniej więcej. Teraz po sezonie są dobre ceny i kuszą

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Ale ładniutkie
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-06, 20:22   #3218
Kathyyy91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Właśnie kupujecie rozmiar 50cm ? Bo tak się zastanawiam, że czasem dzieci rodzą się od razu powyżej 50 cm i nie lepiej od razu brać rozmiar 56?

A jeszcze drugie pytanie podobają mi się bardzo kombinezony ala "misie" ,ale nie wiem, czy taki element to tak na jesień czy zimę i jaki rozmiar mniej więcej. Teraz po sezonie są dobre ceny i kuszą

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Ale ładniutkie
Ja od razu 56 i 62. a taki na jesień myślę, że rozmiar koło 68
Stary 2018-02-06, 20:22   #3219
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Miałam później się pochwalić, ale nie wytrzymam. Kupiłam wczoraj w lumpeksie, zapłaciłam za to 10 zł. Nie jest to dużo, ale też i nie jakoś baaaardzo mało. Tylko te białe body są jakieś bardzo malutkie, zorientowałam się dopiero w domu. Kalafior Starałam się kupić neutralne,
ale nie wiem czy mi się udało. Dziewczynka też może nosić niebieski..

Załącznik 7422091Załącznik 7422096Załącznik 7422101Załącznik 7422106
Cytat:
Jakie fajne! Ja jeszcze się powstrzymuję przed zakupami... Ale już niedługo- po 19.02. powinnam wiedzieć, kto tam siedzi

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-06, 20:27   #3220
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale ładniutkie
Ja nie kupuję, właśnie te jedne rampersy wzięłam trochę nieświadomie newborn i to jest 50, bo one są mega malutkie. Ja myślę, że nawet jak dzieciątko się urodzi 52, 53 cm to ten 56 rozmiar będzie super, zwłaszcza dla niezbyt wprawionych mam, żeby trochę luzu jednak mieć żeby takie maleństwo ubrać, a nie połamać
Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Jakie fajne! Ja jeszcze się powstrzymuję przed zakupami... Ale już niedługo- po 19.02. powinnam wiedzieć, kto tam siedzi
I będziesz szaleć ja też miałam nie kupować, ale takieee promocje... poza tym miejsce .. mąż ustąpił synusiowi miejsce w szafie, dopóki nie mamy komody

Stary 2018-02-06, 20:44   #3221
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Norka sliczne ciuszki, kiedy poznasz płeć ?
Ela piekne, tez musze zaleciec do tesco

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-06, 20:44   #3222
asiaczek
Zakorzenienie

Śliczne te Wasze ciuszki

Ja na początek planuję rozmiar 56. Synuś miał tyle jak się urodził i szybko przerzuciliśmy się na 62.

Co do kombinezonu misiowego to raczej ja jesień i rozmiar 68, ale są też takie grube misie to na zimę też mogą być. Ja pamiętam,że miałam takiego nie za grubego misia i nawet zimą z niego korzystaliśmy, tylko grubiej synka przykrywałam

Stary 2018-02-06, 20:56   #3223
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki

Ja już po

Wszystko w porządku, dzidziolek ma 14 cm, waży 231 g
Machał łapkami i nóżkami
Chciała mi potwierdzić czy to dziewczynka ale nogi tak skuliła że zakryła wszystko za tydzień będę wiedziała na połówkowym

Złapałam niestety infekcje intymna ale się ją wyleczy i będzie ok

Folinko możesz mi wpisać kolejne wizyty 13.03, 03.04 i 24.04

Teraz czekam w kolejce do stomatologa
ale już duże
Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Ta,moją ziaję z macierzanką można o d..ę potłuc. Polecana dla kobiet w ciąży a wysusza. Kupie w rossmanie facelle i bedzie najlepiej

Też używam facelle i jako jedyne nie doprowadza do infekcji
Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
Norka na prezydenta!
My już po wizycie, wszystko ok ale płci dalej nie znamy, wstydzi się strasznie. mamy już 10cm
Załącznik 7421951

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka

Cytat:

Ale ładniutkie
my od razu 56

Dziewczyny, co do pieluch wielorazowych-ile otulaczy trzeba na początek??

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Ja też już po wizycie i dzidziuś ma 10.66cm

Gin potwierdził, że faktycznie to już czuję ruchy Dziewczyny mam ochotę rozkoszować się każdym dniem ciąży a to tak szybko upływa...
pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-06, 21:01   #3224
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość
ale już duże

Też używam facelle i jako jedyne nie doprowadza do infekcji

my od razu 56

Dziewczyny, co do pieluch wielorazowych-ile otulaczy trzeba na początek??

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Ja też już po wizycie i dzidziuś ma 10.66cm

Gin potwierdził, że faktycznie to już czuję ruchy Dziewczyny mam ochotę rozkoszować się każdym dniem ciąży a to tak szybko upływa...
Pozytywna a gdzie foto dla ciotek?

Edytowane przez Camelitos
Czas edycji: 2018-02-06 o 21:06
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-06, 21:07   #3225
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Pozytywna a gdzie foto dla ciotek?
Nie mam Gin już właśnie potem u mnie nie daje

Dziewczynki macie na fb jakiś fajny komis z rzeczami używanymi dla dzidzi czy dzieciaków??
Stary 2018-02-06, 21:08   #3226
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam Gin już właśnie potem u mnie nie daje

Dziewczynki macie na fb jakiś fajny komis z rzeczami używanymi dla dzidzi czy dzieciaków??
Szkoda ale gratuluję
Stary 2018-02-06, 21:25   #3227
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Szkoda ale gratuluję
Już się nie mogę doczekać następnej
Stary 2018-02-06, 21:27   #3228
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Już się nie mogę doczekać następnej
Ja na szczęście mam za tydzień polowkowe
Stary 2018-02-06, 21:29   #3229
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Norka sliczne ciuszki, kiedy poznasz płeć ?
Ela piekne, tez musze zaleciec do tesco

Mam nadzieję, że jutro Justynko. Mam wizytę o 8:30, może się nieco przesunąć. Nie mogę się doczekać! Nosi mnie normalnie!

Stary 2018-02-06, 21:34   #3230
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
Norka na prezydenta!
My już po wizycie, wszystko ok ale płci dalej nie znamy, wstydzi się strasznie. mamy już 10cm
Załącznik 7421951

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Dzidziuś rośnie, super😃cieszę się że wszystko ok po wizycie.

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-06, 21:50   #3231
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
mam jakiś kiepski nastrój już w sumie od niedzieli, łapie doły jak o czymś pomyślę, wkurzam się, że siedzę callyni dniami sama w domu, a nie mam ochoty ani nic dobrego ugotować, ani ogarniać mieszkania. No wiecie, po prostu taki spadek formy, jutro idę do koleżanki na kawkę, w czwartek jadę do mojej małej Psotki, więc może się poprawi

Dodaje foto tak na szybko, ale światło kiepskie. Niektóre mogą wydawać się duże, bo wzięliśmy już też 68 rozmiar, z długim rękawem będą na jesień a i jakieś rampersy też wzięłam, a tam patrzę newborn i nie wiem czy w ogóle to ubiorę synusiowi Mąż mówi, że choćby na raz to są super.

W ogóle jestem zachwycona mężem, ciągle powtarza, że na dziecku nie oszczędzamy, chodzi, szuka, porównuje. Cieszy się mocno na synusia

Aa Norciu Twoje zakupki super, to dopiero cieszy jak się coś znajdzie w takiej cenie, wiem o ja też latam. A pracowałam w branży, to mam koleżanki po sklepach i też mam z ciucholandu takie niebieskie jak Twoje I Love Mummy

Na pewno się poprawi, Elu, już niedługo. Troszkę musimy wytrzymać dla naszych dzieciątek. Twój mąż pracuje od rana do wieczora codziennie? Mój co drugi dzień od 8 albo 9 do 23, a zeszły tydzień, tylko we czwartek miał normalnie wolne, palma mi już odbijała, chyba wiem co czujesz. Wczoraj nie mogliśmy sobą się nacieszyć. Gdybym miała swoją rodzinę na miejscu, to byłoby pewnie inaczej.

Twój mąż staje na wysokości zadania, tylko pozazdrościć.

Te bodziaki są takie słodkie. Chciałoby się ciągle na nie patrzeć i miętosić albo kota ubrać Myślę, że sporo kupię właśnie w lumpeksach, a przynajmniej mam taki zamiar. Prześliczne ubranka z Tesco. Szkoda, że ja mam do najbliższego godzinę drogi..

Stary 2018-02-06, 22:26   #3232
aaska92
Zadomowienie

Ja dalej żadnych ubranek nie mam

😌 Miałam zamiar poczekać tak do 26 tygodnia, ale nie wiem czy wytrzymam 😀Sporo dostaniemy bo w bliskiej rodzinie mamy dwóch urwisów, nawet czesc z tych ubranek sami im kupowaliśmy 😀Co prawda juz ponad 5 lat temu , ale te najmniejsze sa w dobrym stanie.

Z nowości dzis zauważyłam, ze pojawia mi sie ta lina od pępka w dół nie wiem jak to fachowo sie nazywa, a i odczuwam krzyże musze zacząc wstawać cześciej od biurka w pracy. Jak ja czekam na kwiecień, zeby juz nie wstawać o 6 do pracy 😀Chociaż wiem, ze pewnie jak synek sie urodzi to dopiero zacznie sie niewysypianie

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Folinko jak bedziesz aktualizować post na pierwszej stronie to wpisz mi prosze płeć -chlopiec i kolejna wizyta 26.02 😌
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-06, 22:42   #3233
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Pozytywna super !! Kolejne radosne wiesci z wizyty jupiii !
Norciu to czekamy na wiesci jutro !!!! No juz musi sie wyjaśnić czy w brzuszku Tadzik czy Danka

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-06, 22:43   #3234
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Pozytywna super !! Kolejne radosne wiesci z wizyty jupiii !
Norciu to czekamy na wiesci jutro !!!! No juz musi sie wyjaśnić czy w brzuszku Tadzik czy Danka

A nie Kulfon czy Gertruda?

Stary 2018-02-07, 00:49   #3235
Early Bird
Raczkowanie

Witam was dziewczęta!
Gratuluję udanych wizyt i dużych dzieciaczków Wy macie tyle tych usg a tutaj tylko 2 przysługują, więc na kolejne (i już ostatnie) idę 23 lutego. Mam nadzieję, że wtedy sie dowiem jaka płeć i że nie wygadam mężowi, bo on chce mieć niespodziankę ale będzie trzeba go wyprosić z pokoju usg żebym ja się mogła dowiedzieć jaka płeć

A tak w ogóle, to miałam infekcje intymną, przepisali mi jakąś globulkę dopochwową, krem i antybiotyk na cały tydzień i mimo, że wybrałam wszystkie tabletki to nadal czuję, że coś tam jest nie tak... nadal swędzenie i jakaś wydzielina.
Early Bird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 03:02   #3236
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Na pewno się poprawi, Elu, już niedługo. Troszkę musimy wytrzymać dla naszych dzieciątek. Twój mąż pracuje od rana do wieczora codziennie? Mój co drugi dzień od 8 albo 9 do 23, a zeszły tydzień, tylko we czwartek miał normalnie wolne, palma mi już odbijała, chyba wiem co czujesz. Wczoraj nie mogliśmy sobą się nacieszyć. Gdybym miała swoją rodzinę na miejscu, to byłoby pewnie inaczej.

Twój mąż staje na wysokości zadania, tylko pozazdrościć.

Te bodziaki są takie słodkie. Chciałoby się ciągle na nie patrzeć i miętosić albo kota ubrać Myślę, że sporo kupię właśnie w lumpeksach, a przynajmniej mam taki zamiar. Prześliczne ubranka z Tesco. Szkoda, że ja mam do najbliższego godzinę drogi..
Mąż pracuje codziennie, ale co drugi dzień nie ma go od 8-19, w pozostałe dni jest o 16 w domu, tak jak wczoraj, więc jakoś zawsze mi lepiej, jak on jest. Zresztą sama wiesz jaka to różnica.
Też nie mam nikogo na miejscu, mama daleko, siostra co prawda 20km ale trzeba wsiąść w auto i jechać wiadomo, a obecnie u nas mrozy, śniegu dużo nawet nie mam ochoty tego samochodu ogarniać teściowa jest na miejscu, ale nie mamy tak kontaktu, żeby kawkę wypić

Ojej ja bardzo czekam na Twoją wizytę, ciekawe czy uda się poznać płeć czekam na wieści z niecierpliwością!

U mnie standard pobudka o 3 do około 6, potem dosypiam.. czy ktoś się męczy ze mną?

Stary 2018-02-07, 06:41   #3237
nesska89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kathyyy91 Pokaż wiadomość
Mojej mamie WSZYSCY wmawiali chłopca nawet lekarz na jedynym USG jakie miała w ciąży (w tamtych czasach norma) i co, jestem ja także różnie może być
Moja mama miała dokładnie tak samo. Jedno iść na którym lekarz stwierdził że będzie syn. Ale ob twierdzi że czuła że będzie córka, wszystko różowe miała przygotowane. Tata z babcią się z niej śmiali że syna na różowo będzie ubierać, a tu niespodzianka miała rację

Cytat:

Ale ładniutkie
Nie kupuje na 50 cm, u mnie synek zrobił niespodziankę i miał 58cm, większość rzeczy z rozmiaru 56 była za mała

K
nesska89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 06:47   #3238
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dalej żadnych ubranek nie mam

😌 Miałam zamiar poczekać tak do 26 tygodnia, ale nie wiem czy wytrzymam 😀Sporo dostaniemy bo w bliskiej rodzinie mamy dwóch urwisów, nawet czesc z tych ubranek sami im kupowaliśmy 😀Co prawda juz ponad 5 lat temu , ale te najmniejsze sa w dobrym stanie.

Z nowości dzis zauważyłam, ze pojawia mi sie ta lina od pępka w dół nie wiem jak to fachowo sie nazywa, a i odczuwam krzyże musze zacząc wstawać cześciej od biurka w pracy. Jak ja czekam na kwiecień, zeby juz nie wstawać o 6 do pracy 😀Chociaż wiem, ze pewnie jak synek sie urodzi to dopiero zacznie sie niewysypianie

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Folinko jak bedziesz aktualizować post na pierwszej stronie to wpisz mi prosze płeć -chlopiec i kolejna wizyta 26.02 😌
Jeju ja tez nie moge sie juz doczekac kwietnia- wtedy przechodze na l4. Coraz trudniej wysuedziec mi w pracy...

Cytat:
Mąż pracuje codziennie, ale co drugi dzień nie ma go od 8-19, w pozostałe dni jest o 16 w domu, tak jak wczoraj, więc jakoś zawsze mi lepiej, jak on jest. Zresztą sama wiesz jaka to różnica.
Też nie mam nikogo na miejscu, mama daleko, siostra co prawda 20km ale trzeba wsiąść w auto i jechać wiadomo, a obecnie u nas mrozy, śniegu dużo nawet nie mam ochoty tego samochodu ogarniać teściowa jest na miejscu, ale nie mamy tak kontaktu, żeby kawkę wypić

Ojej ja bardzo czekam na Twoją wizytę, ciekawe czy uda się poznać płeć czekam na wieści z niecierpliwością!

U mnie standard pobudka o 3 do około 6, potem dosypiam.. czy ktoś się męczy ze mną?

Elaaaa ja dzisiaj obudzilam sie o 3 i taj z 2h lezalam i gapilam sie w sufit... potem zasnelam i teraz nie umiem sie wygrzebac z lozka...

Norka trzymam kciuki za dzisiaj. Jeju ja dowiem sie dopiero za 2tyg, wtedy mam polowkowe. Mam wrazenie, ze bede ostatnia, ktora dowie sie, kto tam siedzi

Tesco mam obok pracy to jutro tam zajrze, bo dzisiaj nie mam czasu. W ogole ide na spotkanie z polozna z dotacji unijnych- ciekawe co to bedzie i czy warto 😅

A aplikacja napisala mi dzisiaj taka ciekawostke:
Screenshot_2018-02-07-06-38-45.png

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 07:05   #3239
MalaGosia88
Zakorzenienie

Powodzenia na wizytach dziś babeczki, dobrych nowin i poznania płci te które jeszcze nie znają!

U mnie też słaba noc, obudziłam się znów z chrypą i bolącym gardłem .
Stary 2018-02-07, 07:20   #3240
norka93
Wtajemniczenie

Dzień doberek, cóż za piękny dzień! Oby Norek mnie nie zawiódł i rozłożył nóżki szeroko! Zasnęłam ok. 2giej, spałam tylko 5 godzin, tak to jest jak mąż wraca z pracy po 23 i wszystko przeciąga.. Mąż idzie ze mną i zobaczy dzidziusia na USG pierwszy raz, tak się cieszę!

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Dziewczyny, a co wy tak słabo sypiacie? Skąd to? Powróciła ta bezsenność?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości