Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach dzieci - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-07, 13:57   #3331
odowska
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
No ja tez sie tego nie spodziewalam, teraz jakos mi smutno

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wierzę do 8.03. już tylko 29 dni! To nawet nie cały miesiąc!
odowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 13:59   #3332
Patrycja28100
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Cytat:
Napisane przez odowska Pokaż wiadomość
Wierzę do 8.03. już tylko 29 dni! To nawet nie cały miesiąc!
Musze wytrzymac no ale wazy juz 242g

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 14:09   #3333
aaska92
Zadomowienie

Z tego co sie orientuje to przysługuje 2 dni urlopu okolicznościowego z tytułu urodzenia dziecka i urlop ojcowski w wymiarze 2 tygodni w pełni płatny niezależny od macierzyńskiego. Jest jeszcze urlop tacierzyński ale jest zależny od urlopu mscierzyskiego i maks. 6 tygodni trwa . 14 tyg przysługuje zawsze mamom a 6 kolejnych moze byc DLa taty , jeśli chcesz wrócić do pracy wcześniej.
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 14:19   #3334
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
witajcie u mnie skończony 19 +1 dzień ( czyli skończony 19 i zaczynam 20? ostatnio to rozkminiałam i nadal nie wiem czy dobrze rozumiem)
Co do ruchów na razie czuje tylko ja, mój się nie może doczekać jak też tego doświadczy. Zawsze go wołam żeby przyłożył rękę ale nic nie wyczuwa. Wcześniej to było raz na kilka dni, teraz kilka razy w ciągu dnia.

folinka to ja pytałam o getry ciążowe dzięki za info, kupiłaś te zimowe czy anatomiczne? bo chyba te drugie są cieńsze

u mnie z samopoczuciem w kratkę, pogoda i pora roku nie nastraja niestety, a ja zawsze miałam spadek formy w zimie. W sobotę dopadł mnie katar, a u mnie to zawsze cieknie, nos czerwony i ogólnie beznadzieja. Leczę się czosnkiem, miksturą z cytryny, miodu i imbiru, syropem z cebuli i wygląda na to że pomogło. Do nosa tylko woda morska i inhalacje. Mało co wychodzę z domu żeby niczego nie podłapać, ale co z tego jak mój chodzi do pracy.

Super pomysł z omawianiem elementów wyprawki, ja jestem zielona jak trawa już zrobiłam sobie plik w wordzie i zapisuje każdą sugestie łatwiej będzie zakupy robić
gratulacje z rozpoczęcia 20tyg! dwójka z przodu jak to dumnie brzmi
u mnie delikatne ruchy są nieregularne, chciałabym już je czuć kilka razy dziennie
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 14:52   #3335
aniama6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Z tego co sie orientuje to przysługuje 2 dni urlopu okolicznościowego z tytułu urodzenia dziecka i urlop ojcowski w wymiarze 2 tygodni w pełni płatny niezależny od macierzyńskiego. Jest jeszcze urlop tacierzyński ale jest zależny od urlopu mscierzyskiego i maks. 6 tygodni trwa . 14 tyg przysługuje zawsze mamom a 6 kolejnych moze byc DLa taty , jeśli chcesz wrócić do pracy wcześniej.
Muszę chyba rzeczywiście w ZUSie popytać. Bo to co mówicie to na pewno jest gdy rodzice pracują na umowie o pracę. Natomiast ja mam działalność, oplacam większe skladki ZUS więc będę mieć zasiłek, żadnego urlopu nie mam, moge pracować lub nie, to mój wybór. Pewnie gdyby ojciec dziecka chciał pójść na urlop rodzicielski to ja trace zasiłek a to raczej za bardzo nam się nie oplaci. No zobaczymy jak to będzie.
Dziś planuje wrócić do ćwiczeń, bo ostatnio się zaniedbałam, wczoraj pocwiczyłam troche na orbitreku i czuje się o niebo lepiej.
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 14:53   #3336
aaska92
Zadomowienie

Zazdriszcze ruchów 😌U mnie 16t6d i jak sie kładę wieczorem to mam tam jakies uczucie inne chwilami, takie wibracje,ale tylko dwa razy moze tak było ciezko mi stwierdzić czy to ruchy w ogóle
Stary 2018-02-07, 14:54   #3337
pola25
Zakorzenienie

Moja księżniczka waży 272g
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 14:56   #3338
pola25
Zakorzenienie

Moje maleństwo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180207_142445.jpg (52,0 KB, 63 załadowań)
Stary 2018-02-07, 14:57   #3339
aaska92
Zadomowienie

Aniama6 dokładnie w Twoim przypadku najlepiej skonsultować to w ZUSIe 😊

Ja jutro skoczę na zumbe sie poruszać, choć tak juz z widocznym brzuszkiem sie troche wstydzę. Co jest głupie ja wiem , ale jeszcze u mnie jest mało popularne chodzenie na fitnes w ciąży 😊

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Pola 25

Śliczna malutka 😍
Stary 2018-02-07, 15:03   #3340
aniama6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Aniama6 dokładnie w Twoim przypadku najlepiej skonsultować to w ZUSIe 😊

Ja jutro skoczę na zumbe sie poruszać, choć tak juz z widocznym brzuszkiem sie troche wstydzę. Co jest głupie ja wiem , ale jeszcze u mnie jest mało popularne chodzenie na fitnes w ciąży 😊

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Pola 25

Śliczna malutka 😍
Mój brzuch chyba bywał większy przed ciążą niż teraz, co w sumie mnie cieszy bo za bardzo nie chce się ujawniać jeszcze. Poza tym jak narazie we wszystkie ubrania się mieszcze jeszcze ze sporym zapasem więc pewnie nic zimowego nie będę musiała kupować a dopiero jakieś wiosenno-letnie sukienki.
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 15:12   #3341
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Moje maleństwo
ale cudnie śpi
dziewczyny jak dodać załącznik? jak daje wstaw obrazek to prosi o adres http, nie ma innej możliwości? trzeba go wrzucić w neta?

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 15:31   #3342
pozytywnaj
Zadomowienie

pola cudowna 😍😍😍

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

ja w kurtce zimowej śmiało przechodzę

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 15:49   #3343
RudyKotBialyKot
Raczkowanie

Norka gratuluje córeczki , chyba nadal baby w przewadze 😘
Regularkate- mocno trzymam kciuki za Was i życzę Wam dużo siły żeby walczyć z przeciwnościami losu👍

U mnie ruchów nadal nie ma ale już jutro mam wizytę to sobie ta moją kobitkę obejrzę 😀

Wczoraj kupiłam pierwsze 'coś' dla kocórki
P80206-210409.jpg oczywiście w koty 😻😻

RudyKotBialyKot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 15:50   #3344
RudyKotBialyKot
Raczkowanie

Cytat:
ale cudnie śpi
dziewczyny jak dodać załącznik? jak daje wstaw obrazek to prosi o adres http, nie ma innej możliwości? trzeba go wrzucić w neta?
Dorka w aplikacji m a górze po prawej strzałki są takie trzy kropki, tam jest opcja odpowiedzi i normalnie można wrzucić zdjęcie z telefonu

RudyKotBialyKot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:00   #3345
aaska92
Zadomowienie

Ja już spodnie zamieniłam na ciążowe lub jegginsy , póki co w kurtce spokojnie się dopnę i liczę,że nie będę musiała kupować na sezon zimowy nic. Bluzki i sweterki noszę luźniejsze z przed ciąży
Stary 2018-02-07, 16:00   #3346
Radena
Zadomowienie

Dziewczyny,wybaczcie,ja nie ogarniam,nie mam kiedy czytać i odpisywać, Młoda się bardzo denerwuje,bo chce zaraz telefon,a ja nie mam się gdzie ukryć :-( więc chyba będę tylko czytać,nie chce tak nagle wskakiwać bez ładu, składu i kontekstu.
Dziewczyny kochane,gratuluje udanych wizyt i ślicznych dzieciaków.
Regularkate, trzymam kciuki zeby wszystko sie ułożyło i z dzieckiem i z pracą, przytulam Cię mocno!

Sent from my LG-M200 using Wizaz Forum mobile app
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:00   #3347
aaska92
Zadomowienie

Śliczne ubranka
Stary 2018-02-07, 16:32   #3348
dorka24
Rozeznanie

Mój brzuchol z dzisiaj☺
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg j.jpg (462,0 KB, 64 załadowań)

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:49   #3349
asiaczek
Zakorzenienie

Dorka,ładny brzuchol

Ja smażę pączki i na szczęście zaraz kończę, bo źle się czuję. Chyba przesadziłam dziś z pracą:/

Ja już zakładam niektóre ciążowe ubrania,ale trochę mi z tyłka spadają,bo są w rozmiarze M. W poprzedniej ciąży byłam większa na tym etapie a kurtka zimowaw raczej wytrzyma do końca sezonu a na wiosnę trzeba będzie coś wymyślić

Stary 2018-02-07, 17:00   #3350
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Early Bird Pokaż wiadomość
Witam was dziewczęta!
Gratuluję udanych wizyt i dużych dzieciaczków Wy macie tyle tych usg a tutaj tylko 2 przysługują, więc na kolejne (i już ostatnie) idę 23 lutego. Mam nadzieję, że wtedy sie dowiem jaka płeć i że nie wygadam mężowi, bo on chce mieć niespodziankę ale będzie trzeba go wyprosić z pokoju usg żebym ja się mogła dowiedzieć jaka płeć

A tak w ogóle, to miałam infekcje intymną, przepisali mi jakąś globulkę dopochwową, krem i antybiotyk na cały tydzień i mimo, że wybrałam wszystkie tabletki to nadal czuję, że coś tam jest nie tak... nadal swędzenie i jakaś wydzielina.
Z tymi infekcjami jest niestety tak w ciąży że jak się złapie to jedna wyleczy i ma problem z głowy, a druga będzie się męczyła przez całą ciąże

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Norka, ana3ka kciuki za wizyty. Ja jutro mam połówkowe i już nie mogę się doczekać, chociaż boję się, że za bardzo nastawiłam się na dziewczynkę.

Mój mąż jak mu mówię że na UP może jeszcze wyjść chłopak to mi mówi żebym go nie straszyła bo on już się nastawił na dziewczynkę

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Ja Was lubię! Odpowiedź na zdjęciu. Załącznik 7422636
Cytat:
Wiem wiem.. Dziwniejszego zdjęcia nie widziałam. Lekarz mówił, że ona tak wybałuszyła oczy, bo tatę widziała pierwszy raz. A tak serio, to jest przekrój oczu, temu tak dziwnie.Załącznik 7422661Załącznik 7422666
Super gratulacje

Cytat:
Napisane przez regularkate Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Oczywiscie gratulacje dla tych z Was, ktore upewnily sie ostatnio co do plci. Mozecie smialo szalec na zakupach teraz

My bylismy wczoraj na amniopunkcji. Byl dreszcz niepewnosci, bo z powodu braku wyniku badania grupy krwi przy sobie byla mozliwosc, ze mi tego nie zrobia, chyba bym sie zalamala totalnie. Na szczescie moge dzisiaj to doslac. Wzielismy Fisha, wynik bedzie w piatek. Albo raczej: mam taka nadzieje, ze bedzie, bo wody byly ciemne, brunatne, i nie zawsze z takich wychodzi wynik ta metoda. Ale laboratorium twierdzi, ze sie uda.

Potem usg kontrolne, co bardzo pozytywnie mnie zaskoczylo - naprawde nas dobrze obsluzono. Pani doktor potwierdzila plec zenska 😊 Wiec licze na to, ze skoro to dziewczynka, to wynik Pappy byl falszywie nieprawidlowy, jak to przy dziewczynkach czesto bywa.
Jestem na L4 i raczej juz nie wroce do pracy. Zlozylam wypowiedzenie w jednej pracy, bo po prostu zostalam tak potraktowana po udzieleniu szefowej informacji o ciazy, ze nie chce miec z nia nic wspolnego. W dodatku ta kobieta probuje mi teraz nie wyplacic wynagrodzenia za styczen, ktory caly przepracowalam. Z inna praca nie wyszlo. Auto sie nam zepsulo. Moj tata sie rozchorowal. Mam troche zalamke (nawet troche bardziej niz 'troche') po tych wszystkich zdarzeniach, w polaczeniu z niepewnoscia o zdrowie dziecka, wiec wierzcie mi, ze o ile u Was jest generalnie spokojnie i bez przebojow, to mozecie smialo cieszyc sie ciazami i nie stresowac niepotrzebnie, bo naprawde nie ma powodu

Sent from my LG-H440n using Wizaz Forum mobile app
Kochana będzie dobrze, wszystkie Cię tu wspieramy i czekamy na dobre wieści

Cytat:
Macie mojego smiesznego maluszka i wymiary

Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app
Słodziak

Cytat:
Moje maleństwo
Jakie cudowne i jaki wyrażny obraz

Cytat:
Napisane przez RudyKotBialyKot Pokaż wiadomość
Regularkate- mocno trzymam kciuki za Was i życzę Wam dużo siły żeby walczyć z przeciwnościami losu👍

U mnie ruchów nadal nie ma ale już jutro mam wizytę to sobie ta moją kobitkę obejrzę 😀

Załącznik 7423121 oczywiście w koty 😻😻

miau miau skąd takie fajne body?
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 17:18   #3351
porannarosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Norka trzymam kciuki za dzisiaj. Jeju ja dowiem sie dopiero za 2tyg, wtedy mam polowkowe. Mam wrazenie, ze bede ostatnia, ktora dowie sie, kto tam siedzi
Załącznik 7422461

To będziemy we dwie, bo u mnie też wizyta za dwa tygodnie i mam nadzieję, że wtedy się dowiem. A jeśli nie, to UP za trzy tygodnie i już bez informacji o płci nie wychodzę z gabinetu

Cytat:
Dziewczyny, harpie moje głodne wieści! Przepraszam, napisałam do Was zaraz po wyjściu, potem miałam sprawy do załatwienia z mężem na mieście, a chciałam Wam takie zdjątko wysłać, stąd to czekanie.

Tak poza tym, to Anielka jest zdrów jak rybka. Wsio pomierzył, zbadał, dokładnie obejrzał i nie ma absolutnie żadnych zastrzeżeń. Dzisiaj jest 14t6d, według USG 14t0d. Kilka tygodni temu była o 6 do do przodu, a teraz do tyłu, nie ogarniam. Wierciła się strasznie, lekarz ciągle mówił "myszko, no przestań, daj się zbadać". Jak pokazał mi na przekroju płeć, to ja od razu siusiak!!, a to były wargi sromowe, tylko takie dłuższe, bo z przekroju. I on do mnie po tym siusiaku "Olka, jak chcesz to pokażę Ci jak wygląda siusiak".. On ma takie żarty.. Bo ja uwierzyć nie mogłam, że jak to dziewczynka, skoro wszyscy mówili o chłopcu i ja sama czułam, no jak?! Po prostu w szoku jestem.
No i superowo! Gratulacje!

Cytat:
Hej dziewczyny Oczywiscie gratulacje dla tych z Was, ktore upewnily sie ostatnio co do plci. Mozecie smialo szalec na zakupach teraz

My bylismy wczoraj na amniopunkcji. Byl dreszcz niepewnosci, bo z powodu braku wyniku badania grupy krwi przy sobie byla mozliwosc, ze mi tego nie zrobia, chyba bym sie zalamala totalnie. Na szczescie moge dzisiaj to doslac. Wzielismy Fisha, wynik bedzie w piatek. Albo raczej: mam taka nadzieje, ze bedzie, bo wody byly ciemne, brunatne, i nie zawsze z takich wychodzi wynik ta metoda. Ale laboratorium twierdzi, ze sie uda.

Potem usg kontrolne, co bardzo pozytywnie mnie zaskoczylo - naprawde nas dobrze obsluzono. Pani doktor potwierdzila plec zenska �� Wiec licze na to, ze skoro to dziewczynka, to wynik Pappy byl falszywie nieprawidlowy, jak to przy dziewczynkach czesto bywa.
Jestem na L4 i raczej juz nie wroce do pracy. Zlozylam wypowiedzenie w jednej pracy, bo po prostu zostalam tak potraktowana po udzieleniu szefowej informacji o ciazy, ze nie chce miec z nia nic wspolnego. W dodatku ta kobieta probuje mi teraz nie wyplacic wynagrodzenia za styczen, ktory caly przepracowalam. Z inna praca nie wyszlo. Auto sie nam zepsulo. Moj tata sie rozchorowal. Mam troche zalamke (nawet troche bardziej niz 'troche') po tych wszystkich zdarzeniach, w polaczeniu z niepewnoscia o zdrowie dziecka, wiec wierzcie mi, ze o ile u Was jest generalnie spokojnie i bez przebojow, to mozecie smialo cieszyc sie ciazami i nie stresowac niepotrzebnie, bo naprawde nie ma powodu

Kochana trzymam kciuki, musi być dobrze Dużo siły

Cytat:
Moje maleństwo
Jaka Śpiąca Królewna

Ależ dzisiaj było wizyt! Gratuluję wszystkim

Ja dziś padam. Wczoraj nie mogłam spać (widzę, że więcej nas miło ten problem), a musiałam dziś podjechać do pracy żeby przekazać wszystkie swoje sprawy. Siedziałam tam od 8:30 do 14 i ledwo żyję. Nie wyobrażam sobie już powrotu do pracy, zwłaszcza, że atmosfera tam teraz nieciekawa... no i ten ciążowy kalafior, nic nie mogłam ogarnąć.
W dodatku teraz pobolewa mnie brzuch

Edytowane przez porannarosa
Czas edycji: 2018-02-07 o 17:19
porannarosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 17:23   #3352
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość
u mnie brokułowa z grzankami i może zrobię pizzę na 16 jak mąż wróci 😊

Patrycja ale kochane... 😍

Dziewczyny ja na następnej wizycie będę w 19t0d to gin może robić już te pomiary połówkowe? Bo ja jako tak na USG 3d nie jadę zawsze on mi wszystko mierzy wtedy dokładnie

ja za tydzień jadę na połówkowe, wg om to będzie 19 t 2 dz. Wg dr Dudarewicza,to najlepszy czas na połówkowe

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:

Potem usg kontrolne, co bardzo pozytywnie mnie zaskoczylo - naprawde nas dobrze obsluzono. Pani doktor potwierdzila plec zenska 😊 Wiec licze na to, ze skoro to dziewczynka, to wynik Pappy byl falszywie nieprawidlowy, jak to przy dziewczynkach czesto bywa.

Dzielna z Ciebie kobitka!!
Jeśli możesz,napisz jak wyglądała amnio.

A co do reszty,pracy,taty,samocho du,pamiętaj,że po burzy zawsze wychodzi słońce!
Stary 2018-02-07, 17:23   #3353
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Moje maleństwo
Ale śliczna 😘

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 17:31   #3354
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudyKotBialyKot Pokaż wiadomość

Załącznik 7423121 oczywiście w koty 😻😻

super zakupy!!!

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Mój brzuchol z dzisiaj☺
słodziutki brzusio

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Asiaczku co się dzieje? lepiej Ci już?

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Ale śliczna 😘

Stary 2018-02-07, 17:54   #3355
asiaczek
Zakorzenienie

Już mi lepiej,polu. Dziękuję za troskę polezalam u synka w pokoju na dywanie i trochę odzyskałam siły.

Ja idę na wizytę 18.02, to chyba będzie 18-ty tydzień, więc mam nadzieję,że już na 100% się dowiem czy chłopak został chłopakiem czy może zdarzył się cud

Stary 2018-02-07, 18:01   #3356
Patrycja28100
Rozeznanie

Kurcze tylko ja na koncu się dowiem czy chlopiec czy dziewczynka

Stary 2018-02-07, 18:02   #3357
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze tylko ja na koncu się dowiem czy chlopiec czy dziewczynka

napewno nie.dowiesz się wkrótce.kiedy następna wizyta?
Stary 2018-02-07, 18:03   #3358
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
napewno nie.dowiesz się wkrótce.kiedy następna wizyta?
7.03. Usg polowkowe a 12.03 lekarz

Stary 2018-02-07, 18:09   #3359
pola25
Zakorzenienie

Folinko wpisz mi następną wizytę 28.02.

ktoś pisał o fatalnym samopoczuciu w ciąży,siedzeniu samej w domu

ja się tak okropnie czułam w 1 szej ciąży,maż w pracy 10-18 od pn do pt,w sb 9-14,albo zjazdy,bo wtedy studiował to cały weekend go nie było
okropnie się wtedy czułam ,taka samotna,dobrze,że miałam wizaż
byłam nowa w mieście,koleżanke w sumie miałam jedną,która pracowała i miała roczne dziecko,to wyobrazcie sobie,głupoty do głowy mi przychodziły,a pracowałam do 25 tyg, na zwolnieniu podobało mi się tylko 3 tyg,książki no stop czytałam

teraz mam starsze dziecko,z którym muszę odrobic lekcje itd a po prostu jest w domu i mam z kim pogadać

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
7.03. Usg polowkowe a 12.03 lekarz

zobaczysz szybko minie,tygodnie lecą jeden za drugim
Stary 2018-02-07, 18:12   #3360
monyaa108
Raczkowanie

Cytat:
Ja Was lubię! Odpowiedź na zdjęciu. Załącznik 7422636
Gratulacje!
monyaa108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości