Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-07, 16:00   #4651
freddy296
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Hej.
Jasne, wbijaj do nas

Przez Was ciągle myślę o jutrzejszych paczkach.
Podobnie jak Lady 3 spokojnie wszamam na raz ja 2 i bobas 1.

Wczoraj Olek mnie zasmucil. Zapytał czy juz go nie będziemy kochać jak będzie drugi dzidziuś nie wiem skąd to wziął. Czy ktoś mu w zerowce powiedział czy co....
dobrym pomysłem jest aby dać starszemu dziecku prezent od nowonarodzonego i zaznaczyć że to jest prezent właśnie od nowej siostry czy brata. polecam tę metodę oczywiście dużo rozmawiać i pokazywać na jakiś różnych rysunkach rodzinę z kilkoma dziećmi i ze wszyscy się kochają i wspólnie bawią

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez freddy296
Czas edycji: 2018-02-07 o 16:03
freddy296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:00   #4652
Feliska
Zakorzenienie

lady zerknij sobie na zdjęcia tych Twoich adamexów na tej stronie - widać znaczną różnicę miedzy tym 51 a 56

https://czarodziej.eu/pl/p/Wozek-2w1...A-51L/23084182
https://czarodziej.eu/pl/p/Wozek-2w1...A-56L/23084189
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:00   #4653
agugus90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natus276 Pokaż wiadomość
UF bo już się bałam,że jestem z tym sama No ja tak co 2 dni muszę umyć, czasem na 3 dzień ratuje mnie jeszcze suchy szampon a jak wieczorem idę spać z mokrymi to do rana nie wysychają...
Hihi, ostatnio TZ mi mówi, że ładnie wyglądam, po tym jak wraca z pracy a ja z umytymi włosami To chyba po tym naszym nie do końca udanym zdrowotnie styczniu. Tak łatwo otrzymać komplement i poczuć się zadbaną

agugus90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:01   #4654
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.
Jasne, wbijaj do nas

Przez Was ciągle myślę o jutrzejszych paczkach.
Podobnie jak Lady 3 spokojnie wszamam na raz ja 2 i bobas 1.

Wczoraj Olek mnie zasmucil. Zapytał czy juz go nie będziemy kochać jak będzie drugi dzidziuś nie wiem skąd to wziął. Czy ktoś mu w zerowce powiedział czy co....
Niestety tez mamy tego typu rozmowy z Filipem , mimo delikatnego, sporadycznego tlumaczenia...

Stary 2018-02-07, 16:09   #4655
frik frik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Victoria910001 Pokaż wiadomość
W 2016 roku. Dobrze w takim razie, że to poprawili. Wtedy był szał na te wózki, chyba dopiero wchodziły na rynek.

W diagnostyce dwa lata temu tez miałam glukozę cytrynową, a teraz w styczniu jak robiłam poszłam do innego punktu i była zwykła.

Z tymi włosami też tak mam, że nie chce mi się myć. Myć jak myć, ale najgorsze suszenie

Ja nie susze, szkoda mi czasu a myje wlosy zawsze wieczorem, jak juz nigdzie nie wychodze 😉
Cytat:
Napisane przez Natus276 Pokaż wiadomość
UF bo już się bałam,że jestem z tym sama No ja tak co 2 dni muszę umyć, czasem na 3 dzień ratuje mnie jeszcze suchy szampon a jak wieczorem idę spać z mokrymi to do rana nie wysychają...
O to często, chociaż znam dziewczyny, co musza myc co rano 😶 i sie zastanawiam czy to nie jest takie przyzwyczajenie skory głowy? Ze ona robi sie za sucha i automatycznie produkuje wiecej ochronnego sebum czy cos?
Mi tez nie schna calkiem do rana jak sie klade z mocno mokrymi

Mam taka ochote na smietankowego rozka z czekolada i karmelem a sie skonczyly
Mam gofry takie do tostera (wiem, tona chemii ale sa pyszne) tylko musialabym wstac i je zrobić. A przy malej to jestem non stop na nogach. Co usiade to musze wstac 😊

frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:09   #4656
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
lady zerknij sobie na zdjęcia tych Twoich adamexów na tej stronie - widać znaczną różnicę miedzy tym 51 a 56

https://czarodziej.eu/pl/p/Wozek-2w1...A-51L/23084182
https://czarodziej.eu/pl/p/Wozek-2w1...A-56L/23084189
Dzięki, że poszukalas. Niby widać ale najlepiej by mi pasowało real zdjęcie tych dwóch wózków obok siebie, może Adamex ma u siebie i zrobi. Bo zdjęcia w necie to nie to samo..

ladyroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:15   #4657
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
Anex sport chcesz nowy czy używany?

Używany. Mam w planach wydać ok. 1000 zł, a nowy kosztuje 2200 Chyba, że jednak rodzice coś dołożą, to może coś nowego kupię, ale na razie żyję w przeświadczeniu, że się nie opłaca, no chyba że Joie właśnie, bo mają fajne spacerówki

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
Mam to samo z wlosami. Nienawidze ich myc. Na szczęście raz na tydzień im wystarcza 😛 potem schna zwykle wieczorem lub w nocy... A czesanie to koszmar. Czasem ich nie czesze, bo zwykle tona mi sie wyrywa

A mialam Wam pisac wczoraj, ale musialam sie upewnić, jaka to marka wozka. I w Adamexach pekl stelaz kilku dziewczynom z mojego poprzedniego watku mamowego. Takze ten... 😉

Też słyszałam o tych pękających stelażach w Adamexach, dlatego u mnie odpadły.

Cytat:
Dołącz do grupy na fb Joie. Tam co chwile ktoś coś sprzedaje albo dają linki do tańszych ofert.
Dzięki za podpowiedź. Na pewno dołączę. Ostatnio widziałam jeden Joie na lokalnej grupie sprzedażowej i zanim zdążyłam wejść w ogłoszenie już się sprzedał
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:19   #4658
goldika
Zakorzenienie

Co do starszaka to jesteśmy świadomi, że to jemu bedziemy musieli więcej uwagi poświęcać na początku. Będziemy prosić go o pomoc przy młodszym. Dlatego tez zależy n żeby imię młodszego było jego pomysłem (w granicach rozsądku ).

Poki co mówi ze jiz kocha braciszka, chce kupować mu zabawki. Poduszkę juz dla niego uszykowal. Ciekawa jestem jak to będzie.

O prezencie nie pomyślałam ale faktycznie ciekawy pomysł.
Co zamawiam coś dla malucha to dbam żeby w paczce zaweze było też coś dla Olka. Wtedy jak rozpakowuje to bardzo się cieszy
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:20   #4659
karolson
Zakorzenienie

Annika ja mialam taki lezaczek FP i nam sie przydal, uzywalam od 3 mca gdzies, po zlozeniu plozy mozna pobujac w najgorszych momentach czasem nawet ucinal sobie w nim drzemke, bo jak sie plozy zdjemie i pasek na tyle poluzuje to prawie plasko. Bardziej w pozycji siedzacej jadl tez w nim pierwsze posilki, bo nie siadal jeszcze wtedy sam. Zdarzylo sie ze zabieralam go w tym np dla łazienki jak lezalam w wannie, wibracje ma ale nie uzywalam, material super po praniu jak nowyIMG_20180207_161243.png

Stary 2018-02-07, 16:25   #4660
Feliska
Zakorzenienie

Wszyscy moi znajomi, którzy mają bujaczki bardzo polecają
Stary 2018-02-07, 16:25   #4661
pajeczyna
Zadomowienie

Annika - ale dałaś

Espiro Next to był mój pierwszy typ jak jeszcze leżałam w domu i oglądałam je tylko w kompie Ten i ABC Design Salsa 4, zerknij, możliwe, że też Ci się spodoba ABC Design ma inne koła, ale jest za to lżejszy.

Teraz sobie myślę, że mogłam nie oglądać tylu wózków, bo już sama nie wiem czego chcę Trzeba było kupić pierwszy, który mi się spodobał i byłabym zadowolona

Co do włosów to ja mam fisia i muszę mieć czyste, bo oszaleję. Myłam codziennie, inaczej nie układały mi się tak jakbym chciała, ale od pamiętnego listopada kiedy nie wychodziłam z domu i nie miałam nawet siły ich umyć zaczęłam myć co 2 dni i jakoś daję póki co radę. Przyznam, że dużo wygodniej, ale jednak ładniejsze zdecydowanie są pierwszego dnia. Rzadziej sobie nie wyobrażam, bo noszę długie rozpuszczone włosy, związuję tylko jak muszę np. na chwilę w pracy, i jednak na nich na pewno jest pełno kurzu czy innego syfu z podwórka. Kąpię się codziennie, myję ręce często, więc włosy muszą być też czyste. O własnie na szczotce z naturalnym włosiem pięknie widać ile kurzu się z nich wyczesuje.
pajeczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:26   #4662
goldika
Zakorzenienie

Lady znalazlam takie porównanie real Photo https://www.google.pl/search?q=adame...Gbk484iOuiFTM:
Stary 2018-02-07, 16:26   #4663
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Wszyscy moi znajomi, którzy mają bujaczki bardzo polecają
Te jest taki niepozorny, ale przez te plozy, pasek z tylu i regulacje wysokosci ma kilka pozycji tak naprawde.

Oczywiście bede go teraz uzywac ale musze znaleźć jedna zabawke od palaka ..

Stary 2018-02-07, 16:26   #4664
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Annika ja mialam taki lezaczek FP i nam sie przydal, uzywalam od 3 mca gdzies, po zlozeniu plozy mozna pobujac w najgorszych momentach czasem nawet ucinal sobie w nim drzemke, bo jak sie plozy zdjemie i pasek na tyle poluzuje to prawie plasko. Bardziej w pozycji siedzacej jadl tez w nim pierwsze posilki, bo nie siadal jeszcze wtedy sam. Zdarzylo sie ze zabieralam go w tym np dla łazienki jak lezalam w wannie, wibracje ma ale nie uzywalam, material super po praniu jak nowyZałącznik 7423171

Tez go miałam i bardzo polecam. Z wibracji nie korzystałam. Mam nadzieje, ze go nie sprzedałam
Stary 2018-02-07, 16:30   #4665
frik frik
Zadomowienie

No nie poleze. Wlazla w nocnik z sikami przypadkiem, bo postanowiłam, ze je wyleje jak zbiore sily... tak mi sie marzy polezec w spokoju z godzinę

Stary 2018-02-07, 16:32   #4666
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Lady znalazlam takie porównanie real Photo https://www.google.pl/search?q=adame...Gbk484iOuiFTM:
Haha!

Ale wy jesteście kochane dzięki, że tak szukacie..

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
No nie poleze. Wlazla w nocnik z sikami przypadkiem, bo postanowiłam, ze je wyleje jak zbiore sily... tak mi sie marzy polezec w spokoju z godzinę

A tz w pracy? Może jak wróci to się zajmie małą?

Stary 2018-02-07, 16:32   #4667
pacia91
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie susze, szkoda mi czasu a myje wlosy zawsze wieczorem, jak juz nigdzie nie wychodze 😉

O to często, chociaż znam dziewczyny, co musza myc co rano 😶 i sie zastanawiam czy to nie jest takie przyzwyczajenie skory głowy? Ze ona robi sie za sucha i automatycznie produkuje wiecej ochronnego sebum czy cos?
Mi tez nie schna calkiem do rana jak sie klade z mocno mokrymi
Ja muszę myć codziennie mam cienkie włosy i wystarczy, że się położę to zaraz każdy w inną stronę i są takie 'pogniecione'. Po całej nocy mam przylizane do głowy i wyglądam jak debil
Chociaż ostatnio mi podrosły włosy tak, że mogę je spiąć w kucyk (mały, bo mały ale da radę) i staram się myć co 2, czasami 3 dni. Pierwszego dnia mam rozpuszczone, a na 2 kolejne muszę już spiąć żeby wyglądać jak człowiek. Chociaż preferuję rozpuszczone więc codzienne mycie i przez to wczesne wstawanie do pracy to dla mnie udręka
Stary 2018-02-07, 16:40   #4668
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Ło matko.

Ale wiecie co, nie ma wózka idealnego. O każdym są złe opinie. Nawet o tych za 4000zl.

O espiro next właśnie nie znalazłam złej 😛

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:41   #4669
frik frik
Zadomowienie

PACIA współczuję... Tak przed praca myc wlosy... Dla mnie to by byla mordega straszna

LADY tz dzis pracuje z domu, ale nie chce go prosic, bo w sumie codziennie bym musiala, bo codziennie mam taka potrzebe, zeby polezec i nie wstawac co piec minut no i on ma prace bazujaca tylko na prowizji, wiec nie chce go odrywac :/

Stary 2018-02-07, 16:46   #4670
Feliska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pajeczyna Pokaż wiadomość
Annika - ale dałaś

Espiro Next to był mój pierwszy typ jak jeszcze leżałam w domu i oglądałam je tylko w kompie Ten i ABC Design Salsa 4, zerknij, możliwe, że też Ci się spodoba ABC Design ma inne koła, ale jest za to lżejszy.

Teraz sobie myślę, że mogłam nie oglądać tylu wózków, bo już sama nie wiem czego chcę Trzeba było kupić pierwszy, który mi się spodobał i byłabym zadowolona
kurde im więcej o nim czytam tym bardziej jestem do niego przekonana
coś czuję, że ostateczna decyzja rozegra się pomiędzy baby design a espiro ( w zasadzie to ta sama grupa, tylko ten drugi bardziej ulepszony niby )

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
O espiro next właśnie nie znalazłam złej 😛

ja właśnie też nie :P jedyne co znalazłam to że przednie koła czasem wydają z siebie dziwne dźwięki, cokolwiek to znaczy

muszę małża wyciągnąć, żeby go też omacał

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Ech, w dodatku znalazłam w Krakowie linię 2018 w tych cudownych kolorach z brązową rączką za 1999 zł czyli średnio 250 zl taniej niż jest wszędzie.
powinnam mieć zakaz wstępowania do sklepów z wózkami
Stary 2018-02-07, 16:50   #4671
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
Ja muszę myć codziennie mam cienkie włosy i wystarczy, że się położę to zaraz każdy w inną stronę i są takie 'pogniecione'. Po całej nocy mam przylizane do głowy i wyglądam jak debil
Chociaż ostatnio mi podrosły włosy tak, że mogę je spiąć w kucyk (mały, bo mały ale da radę) i staram się myć co 2, czasami 3 dni. Pierwszego dnia mam rozpuszczone, a na 2 kolejne muszę już spiąć żeby wyglądać jak człowiek. Chociaż preferuję rozpuszczone więc codzienne mycie i przez to wczesne wstawanie do pracy to dla mnie udręka
Jakbyś opisywala moje wlosy
Jak lump wyglądam rano z tymi ulizanymi klakami
Stary 2018-02-07, 16:52   #4672
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
coś czuję, że ostateczna decyzja rozegra się pomiędzy baby design a espiro ( w zasadzie to ta sama grupa, tylko ten drugi bardziej ulepszony niby )

ja właśnie też nie jedyne co znalazłam to że przednie koła czasem wydają z siebie dziwne dźwięki, cokolwiek to znaczy

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Ech, w dodatku znalazłam w Krakowie linię 2018 w tych cudownych kolorach z brązową rączką za 1999 zł czyli średnio 250 zl taniej niż jest wszędzie.
Dostałam rekomendacje od znajomej co sama używa espiro że super a ma porównanie bo to jej drugie dziecko.

Przez Was moja lista wygląda tak:
Espiro Next
Baby Design
Bebetto Holland - muszę porównać i sprawdzić czy da się nie wydać 2 tys na wozek
Joie mytrax/litetrax
Valco snap baby - te dwa jeżeli uznamy że rzeczywiście da się używać tylko 1 spacerowki już do końca wozkowania

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:53   #4673
_annika_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pajeczyna Pokaż wiadomość
Annika - ale dałaś

Co do włosów to ja mam fisia i muszę mieć czyste, bo oszaleję. Myłam codziennie, inaczej nie układały mi się tak jakbym chciała, ale od pamiętnego listopada kiedy nie wychodziłam z domu i nie miałam nawet siły ich umyć zaczęłam myć co 2 dni i jakoś daję póki co radę. Przyznam, że dużo wygodniej, ale jednak ładniejsze zdecydowanie są pierwszego dnia. Rzadziej sobie nie wyobrażam, bo noszę długie rozpuszczone włosy, związuję tylko jak muszę np. na chwilę w pracy, i jednak na nich na pewno jest pełno kurzu czy innego syfu z podwórka. Kąpię się codziennie, myję ręce często, więc włosy muszą być też czyste. O własnie na szczotce z naturalnym włosiem pięknie widać ile kurzu się z nich wyczesuje.
A jakich sie doszukałas negatywów w tym wózku? Pytam bo Salsa to pojedyncza wersja tego zooma którego rozważam. Mnie troche te piankowe koła przerażają przy jeździe w terenie. Niby w kwietniu ma wyjsć ta sama wersja w pompowanych kołach, Wiec jeszcze go nie skreślam
_annika_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 16:59   #4674
Feliska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Dostałam rekomendacje od znajomej co sama używa espiro że super a ma porównanie bo to jej drugie dziecko.

Przez Was moja lista wygląda tak:
Espiro Next
Baby Design
Bebetto Holland - muszę porównać i sprawdzić czy da się nie wydać 2 tys na wozek
Joie mytrax/litetrax
Valco snap baby - te dwa jeżeli uznamy że rzeczywiście da się używać tylko 1 spacerowki już do końca wozkowania

Moją listę właśnie skróciłam do: 1. Espiro next 2. Baby design lupo lub dotty muszę znaleźć sklep gdzie jest jeden i drugi, porównać, porównać ceny i podjąć decyzję. Pestka

Pierwszy raz zrobiłam koktajl z buraka chcąc się wspomóc naturalnie w produkcji żelaza i... nie jest tak bardzo źle jak myślałam, ale miałam nadzieję, ze jednak ten burak będzie mniej wyczuwalny zrobiłam z jabłkiem, bananem i pomarańczą

a w ogóle to się Wam jeszcze pochwalę, że kupiłam dziś w lumpku 14 rzeczy dla młodego i dałam za to 58 zł w tym dwie z metkami, nieużywane w ogóle czuję się dziś mistrzem zakupów
Stary 2018-02-07, 17:01   #4675
_annika_
Zadomowienie

Cytat:

ja właśnie też nie :P jedyne co znalazłam to że przednie koła czasem wydają z siebie dziwne dźwięki, cokolwiek to znaczy

A co to za sklep? W sumie planowałam kupować przez neta, ale jak mówisz ze w niektórych stacjonarnych jest taniej to moze tez sie po nich przejadę. Jakie sklepy w Krakowie polecasz?
_annika_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 17:05   #4676
Feliska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _annika_ Pokaż wiadomość
A co to za sklep? W sumie planowałam kupować przez neta, ale jak mówisz ze w niektórych stacjonarnych jest taniej to moze tez sie po nich przejadę. Jakie sklepy w Krakowie polecasz?
Nie wiem co to za sklep, bo znalazłam na olxie może nie kradzione ale są nowe, więc chyba z jakiegoś sklepu, może mniejszego po prostu. Jakbyśmy się zdecydowali to będziemy pisać.
Nie wiem jaki sklep polecić, bo byliśmy do tej pory w Entliczku i bobowózkach tylko, ja dziś sama byłam w Czarodzieju, ale to mniejszy sklep, ceny mają jak wszędzie. W bobowózkach Pan był otwarty na propozycje negocjacji ceny Jeszcze chcemy jechać do Świata Dziecka, tam też powinien być duży wybór.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

W ogóle te espiro next są chyba mega chodliwe, bo nie dość, że ceny używek są z kosmosu (1700?!) to jeszcze ogłoszeń z całej Polski jak na lekarstwo. Może będzie łatwo sprzedać potem
Stary 2018-02-07, 17:17   #4677
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Moją listę właśnie skróciłam do: 1. Espiro next 2. Baby design lupo lub dotty muszę znaleźć sklep gdzie jest jeden i drugi, porównać, porównać ceny i podjąć decyzję. Pestka

Pierwszy raz zrobiłam koktajl z buraka chcąc się wspomóc naturalnie w produkcji żelaza i... nie jest tak bardzo źle jak myślałam, ale miałam nadzieję, ze jednak ten burak będzie mniej wyczuwalny zrobiłam z jabłkiem, bananem i pomarańczą

a w ogóle to się Wam jeszcze pochwalę, że kupiłam dziś w lumpku 14 rzeczy dla młodego i dałam za to 58 zł w tym dwie z metkami, nieużywane w ogóle czuję się dziś mistrzem zakupów
Może jakieś fotki?

Uwielbiam lumpki, mam mnóstwo perełek za grosze przede wszystkim sukienki

Stary 2018-02-07, 17:18   #4678
misiol
Zadomowienie

Karolinka86 póki się nie nauczysz jeździć, to się nie do wiesz czy się nadajesz. Instruktora możesz zmienić pewnie. Teraz robisz jazdy. Nie jest koniecznie, żebyś egzamin zdala przed porodem. Jeśli się nie wyrobię, to można to rozstrzelic w czasie. Ważne żebyś zaczęła, jak zrobisz kurs to żal będzie Ci nie podchodzic do egzaminu.

Olanzapinka ja nie potrafię się ostatnio pohamowac. Po obiedzie musi być coś słodkiego, najlepiej ciastka albo baton Pawełek

Zawiechaczarny, a do tego joie literax normalnie się montuje gondolę?

Natus jeśli chodzi o mycie włosów, to ja przeważnie myję je schylona nad wanną. Jeszcze trochę i się nie wyprostuję z tej pozycji muszę myć co 2 dnil

Leżaczek buraczek my mieliśmy hustawkę, czasem tyle w niej polezala, że nawet zdążyłam nalozyc podkład i tusz do rzęs

Frik frik haha też mieliśmy takie przygody z nocnikiem, teraz zawsze wylewam zawartosc od razu

Na pewno skorzystam z Waszych opinii odnosnie wózków, szczególnie joie.
misiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 17:21   #4679
Feliska
Zakorzenienie

Cytat:
Może jakieś fotki?

Uwielbiam lumpki, mam mnóstwo perełek za grosze przede wszystkim sukienki

Nie zrobiłam foteczków, ale na prawdę fajne ciuszki, głównie bodziaki z krótkimi rękawami myślę, że takich się sporo przyda
Stary 2018-02-07, 17:27   #4680
Natus276
Zakorzenienie

Ja nawet nie wiem jeszcze gdzie w okolicy znajdę sklep z wózkami 😂 ale to może I lepiej bo przy mniejszym wyborze nie będę miała takiego problemu że ciągle coś nowego mi się spodoba.

Okropne są warunki na drogach, zima u nas przyszła spora, a drogowcy jak zwykle nieprzygotowani. Nie wiem jak ja wrócę do domu po castingach w mieszkaniu

6.09.2014 -
Natus276 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości