Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach dzieci - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-07, 18:21   #3361
RudyKotBialyKot
Raczkowanie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
miau miau skąd takie fajne body?
Z pepco 😀 było jeszcze kilka fajnych wzorów ale nie 100% bawełny więc odłożyłam 😿

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
RudyKotBialyKot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 18:23   #3362
Camelitos
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Cytat:
Napisane przez RudyKotBialyKot Pokaż wiadomość
Z pepco �� było jeszcze kilka fajnych wzorów ale nie 100% bawełny więc odłożyłam ��

Byłam wczoraj w pepco ale nie widziałam takich ale kolezanka tez mi mowila ze w kazdym pepco asortyment się rozni
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 18:27   #3363
RudyKotBialyKot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w pepco ale nie widziałam takich ale kolezanka tez mi mowila ze w kazdym pepco asortyment się rozni
A to nie wiem, może faktycznie co sklep to inne rzeczy mają. W sumie jako kociara pełna gębą miałam farta że trafiłam akurat na takie wzory 😉

RudyKotBialyKot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 18:46   #3364
KarolinaK
Zakorzenienie

Ehh wybaczcie, znowu czasu mi brakuje. Praca...
Nadrabiam jak tylko znajduje chwile ale z odpowiedziami nie daje rady.

Norka piękna malutka dziewczynka!

Kto to brzuszek pokazywał w pasiastej bluzce??? Sliczny!

Ktos jescze pisał ze dowie sie płci ostatni... ja tez ostatnie usg mam 9 marca dopiero i mam nadzieje ze juz bede wiedziała
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 18:53   #3365
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez RudyKotBialyKot Pokaż wiadomość
A to nie wiem, może faktycznie co sklep to inne rzeczy mają. W sumie jako kociara pełna gębą miałam farta że trafiłam akurat na takie wzory 😉

Ja też uwielbiam koty więc z pewnością poszukam ubranek z koteczkami
Stary 2018-02-07, 19:02   #3366
regularkate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
ja za tydzień jadę na połówkowe, wg om to będzie 19 t 2 dz. Wg dr Dudarewicza,to najlepszy czas na połówkowe

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Dzielna z Ciebie kobitka!!
Jeśli możesz,napisz jak wyglądała amnio.

A co do reszty,pracy,taty,samocho du,pamiętaj,że po burzy zawsze wychodzi słońce!
Amniopunkcja nie jest taka straszna. Tylko zalowalam, ze maz nie mogl ze mna wejsc. Najpierw dr zrobila usg i pomierzyla dziecine. To pierwszy sposob na okreslenie, czy sa odchylenia od normy. Potem odkazany jest brzuch, a nastepnie lekarz kontrolujac przez usg, wbija igle i w odpowienim miejscu wyprowadza ja wewnatrz macicy (chociaz ja nie mam pojecia, gdzie to bylo na ekranie usg). Bol jest krotkotrwaly, jak przy pobieraniu krwi, chociaz oczywis ie przyjemne to nie jest. Polozna asystowala i podlaczyla strzykawke, dr dala znak, ze mozna pobierac, i pobrano 20ml wod. Myslalam, ze bedzie troche mniej... Teraz sie martwie, czy dzidzia ma wystarczajaco 'mokro', ale lekarz mowi, ze nie ma obaw
Potem czekalismy ok. 40 min i zrobiono powtorne usg, zeby zmierzyc tetno i zobaczyc, czy wszystko ok z dzieckiem. Bardzo pozytywnie mnie to zaskoczylo, choc jak teraz mysle, to przeciez naturalne, ze trzeba tak zrobic. No i gdyby nie maz, ktory juz mogl byc ze mna, to nawet by mi nie przyszlo do glowy pytac o plec przy takiej okazji, a on to zrobil i lekarka bez problemu z pewnoscia stwierdzila, ze dziolcha Naprawde sie postarali.

Ogolnie przy naszym wyniku z Pappy, w porownaniu z ryzykiem powiklan po amnio 1:400 to nawet nie mielismy sie co zastanawiac... Korzysci z amnio sa miazdzaco wyzsze od ryzyka powiklan.

Ale macie ladne zdjecia z usg. Naprawde fotogeniczne te dzieciaczki 😍

Encore Precission Bass Player.
Lancia Kappa 2.0 driver.

Edytowane przez regularkate
Czas edycji: 2018-02-07 o 19:03
regularkate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 19:38   #3367
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez regularkate Pokaż wiadomość
Amniopunkcja nie jest taka straszna. Tylko zalowalam, ze maz nie mogl ze mna wejsc. Najpierw dr zrobila usg i pomierzyla dziecine. To pierwszy sposob na okreslenie, czy sa odchylenia od normy. Potem odkazany jest brzuch, a nastepnie lekarz kontrolujac przez usg, wbija igle i w odpowienim miejscu wyprowadza ja wewnatrz macicy (chociaz ja nie mam pojecia, gdzie to bylo na ekranie usg). Bol jest krotkotrwaly, jak przy pobieraniu krwi, chociaz oczywis ie przyjemne to nie jest. Polozna asystowala i podlaczyla strzykawke, dr dala znak, ze mozna pobierac, i pobrano 20ml wod. Myslalam, ze bedzie troche mniej... Teraz sie martwie, czy dzidzia ma wystarczajaco 'mokro', ale lekarz mowi, ze nie ma obaw
Potem czekalismy ok. 40 min i zrobiono powtorne usg, zeby zmierzyc tetno i zobaczyc, czy wszystko ok z dzieckiem. Bardzo pozytywnie mnie to zaskoczylo, choc jak teraz mysle, to przeciez naturalne, ze trzeba tak zrobic. No i gdyby nie maz, ktory juz mogl byc ze mna, to nawet by mi nie przyszlo do glowy pytac o plec przy takiej okazji, a on to zrobil i lekarka bez problemu z pewnoscia stwierdzila, ze dziolcha Naprawde sie postarali.

Ogolnie przy naszym wyniku z Pappy, w porownaniu z ryzykiem powiklan po amnio 1:400 to nawet nie mielismy sie co zastanawiac... Korzysci z amnio sa miazdzaco wyzsze od ryzyka powiklan.

Ale macie ladne zdjecia z usg. Naprawde fotogeniczne te dzieciaczki 😍

Jak się czujesz?

Czekamy na dobre wieści
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 19:50   #3368
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Norka, grstuluje dziewczynki! Ale tak jak jedna stwierdzila, bo zdjeciu moglo by byc niejdnoznaczne, zwlaszcza, ze tak malo różowe ale mega ciesze sie dl Ciebie!
Ja mam odczucie, ze bedzie dziewczynka, wszyscy inni mówią ze chlop... zobaczymy, kto ma racje!

Regularkate, jak sie czujesz po amnio? Gratuluje Wam dziewczynki! Trzymaj sie w tych trudnych chwilach- mam nadzieje, ze ulozy Ci sie w zyciu zawodowym, ojciec wydobrzeje a wyniki rozwieja wszelkie obawy!

Odowska- dzieki za wprowadzenie w woelorazowe pieluszki! Ja sie wlasnie silnie nad nimi zastanawiam i na pewno bede testowac i probowac!

Dziewczyny, gratuluje Waszych udanych dzisiajeszych wizyt!

Ja bylam dzisiaj na pierwszym spotkaniu z polozna. Takie grupowe spotkanie, omawiala pierwszy trymestr wiec umnie troche po ptokach, ale mimo wszystko fajnie bylo posluchac. Dostalam duzo roznych probek! A teraz ide gotowac obiad na jutro- zupa jarzynowa!
IMG_20180207_191359.jpg

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 19:56   #3369
Camelitos
Wtajemniczenie

Mąż przytargal pączki które zrobila jego babcia i zjadłam 3...
Nie chce mówić co mi się teraz dzieje, bleee
Stary 2018-02-07, 19:58   #3370
nesska89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Norka, grstuluje dziewczynki! Ale tak jak jedna stwierdzila, bo zdjeciu moglo by byc niejdnoznaczne, zwlaszcza, ze tak malo różowe ale mega ciesze sie dl Ciebie!
Ja mam odczucie, ze bedzie dziewczynka, wszyscy inni mówią ze chlop... zobaczymy, kto ma racje!

Regularkate, jak sie czujesz po amnio? Gratuluje Wam dziewczynki! Trzymaj sie w tych trudnych chwilach- mam nadzieje, ze ulozy Ci sie w zyciu zawodowym, ojciec wydobrzeje a wyniki rozwieja wszelkie obawy!

Odowska- dzieki za wprowadzenie w woelorazowe pieluszki! Ja sie wlasnie silnie nad nimi zastanawiam i na pewno bede testowac i probowac!

Dziewczyny, gratuluje Waszych udanych dzisiajeszych wizyt!

Ja bylam dzisiaj na pierwszym spotkaniu z polozna. Takie grupowe spotkanie, omawiala pierwszy trymestr wiec umnie troche po ptokach, ale mimo wszystko fajnie bylo posluchac. Dostalam duzo roznych probek! A teraz ide gotowac obiad na jutro- zupa jarzynowa!
Załącznik 7423521

Też na szkole rodzenia dostałam dużo próbkę w tym z jonhon baby, synek miał po nim taka alergie że 2 miesiące walczyliśmy różnymi masciami, żeby pozbyć się tego dziadostwa :/ także nie polecam próbki

K
nesska89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 20:17   #3371
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Norcia gratuluje córeczki !!!!!
I rzeczywiscie oczy wywalone
Regular kciuki mocno zacisniete, teraz odpoczywaj Kochana nie przemeczah sie, lez ike wlezie !!! Czekamy razem z Tobą na wyniki, i na pewno bedzie dobrze, musi być. Szefową sie nie przejmuj, jak nie wyplaci to do sadu pracy i pipu zadzwonić. Mnie tak zrobil w jajco moj szef że nie dostalam wynagrodzenia przez rok - i wlasbie dlatego miedzy innymi potrzebny prawbik niszczyciel
Patrycja super, ze wszystko ok ! Szkoda, ze wstydzioch sie nie pokazal :/
Pola, Księżniczka przesliczna
Dorka jaki cudny brzuszek !!!
Ja dzis robilam paczki i faworki, padam na ryj dziewczynu, caly dzień w kuchni

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 20:24   #3372
pola25
Zakorzenienie

bZua właśnie dziwilam się ,czemu Cię.ma wizażu nie ma,sprawa się wyjaśniła łakomczuchu
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 20:33   #3373
pozytywnaj
Zadomowienie

my pączki upieczemy jutro😍😍

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 20:42   #3374
MalaGosia88
Zakorzenienie

Nie mogę Was czytać z tym słodkim. Jutro chyba odpuszczam sobie wizaż, nie zniosę tłustego czwartku, góry pączków i faworków
Stary 2018-02-07, 20:52   #3375
dorka24
Rozeznanie

MalaGosia88 Ja nie mam zamiaru się jutro obżerać zjem dwa pączki i nic więcej. W weekend robiliśmy oponki to jedliśmy przez 3 dni prawda jest taka że tylko pączki robione samemu są pewne, w cukierniach niestety w Tłusty Czwartek leci masówka. Ja może kilka pączków w roku zjadam, ale zdecydowanie lepsze są w pozostałe dni roku

miałam myśl, żeby zrobić jutro sama pączki tylko my jesteśmy we dwójkę, a robić kilka pączków to średnio mi się chce

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

Edytowane przez dorka24
Czas edycji: 2018-02-07 o 21:05
dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 21:04   #3376
Kathyyy91
Raczkowanie

Norka tak czułam, że dziewczynka, jak wczoraj pisałaś, że wszyscy wmawiają Ci chłopaka, jakieś przeczucie było
Wszystkim pozostałym dziewczynom również gratuluję!
Byłam dziś u endo, mam sobie co miesiąc kontrolować tsh i ft4, no i brać leki. Jak wszystko będzie ok, to już nie muszę tak często tam jeździć, jedno mniej
Ja się zastanawiam czy jechać na to UP w poniedziałek 19.02 to będzie dopiero 19+3 czy lepiej poczekać do środy a najlepiej piątku i jechać równo 20+0. Nie wiem jak ten lekarz od usg się na to zapatruje, a z nim kontaktu tel. nie mam, bo tam tylko na te USG jeżdżę, a umawiam się w rejestracji. Ogólnie nie lubię tego lekarza Straszny materialista zapatrzony na kasę i usg też robi na masówkę, jak się samemu o coś człowiek nie zapyta, to nic nie powie, ale moja gin prowadząca jest nim zachwycona, podobno świetny specjalista od usg, więc trudno
Ktoś pisał, że z połówkowego nie wychodzi bez informacji o płci, ja też!!

Edytowane przez Kathyyy91
Czas edycji: 2018-02-07 o 21:07
Kathyyy91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 21:22   #3377
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Norcia gratuluje córeczki !!!!!
I rzeczywiscie oczy wywalone
Regular kciuki mocno zacisniete, teraz odpoczywaj Kochana nie przemeczah sie, lez ike wlezie !!! Czekamy razem z Tobą na wyniki, i na pewno bedzie dobrze, musi być. Szefową sie nie przejmuj, jak nie wyplaci to do sadu pracy i pipu zadzwonić. Mnie tak zrobil w jajco moj szef że nie dostalam wynagrodzenia przez rok - i wlasbie dlatego miedzy innymi potrzebny prawbik niszczyciel
Patrycja super, ze wszystko ok ! Szkoda, ze wstydzioch sie nie pokazal :/
Pola, Księżniczka przesliczna
Dorka jaki cudny brzuszek !!!
Ja dzis robilam paczki i faworki, padam na ryj dziewczynu, caly dzień w kuchni

Pryyy, szalona, podrzuć trochę

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Nie mogę Was czytać z tym słodkim. Jutro chyba odpuszczam sobie wizaż, nie zniosę tłustego czwartku, góry pączków i faworków
U Ciebie nadal takie mdłości po słodkim?
Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
MalaGosia88 Ja nie mam zamiaru się jutro obżerać zjem dwa pączki i nic więcej. W weekend robiliśmy oponki to jedliśmy przez 3 dni prawda jest taka że tylko pączki robione samemu są pewne, w cukierniach niestety w Tłusty Czwartek leci masówka. Ja może kilka pączków w roku zjadam, ale zdecydowanie lepsze są w pozostałe dni roku

miałam myśl, żeby zrobić jutro sama pączki tylko my jesteśmy we dwójkę, a robić kilka pączków to średnio mi się chce
Rób, rób, my z chęcią przyjmiemy, co nie Dziewczyny?

Mi teściowa zaproponowała, że mi przywiezie z lidla albo biedry, ja dziękuję za takie pączki, już wolę nie jeść
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 21:26   #3378
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość

U Ciebie nadal takie mdłości po słodkim?
Niestety czasem mam chęć, nawet ze dwa razy wróciłam do domu z jakimś ciasteczkiem z cukierni, ale wystarczy mi wyjąć na talerzyk i jak mam spróbować to wszystko mi staje w gardle...

U Ciebie już lepiej z mdłościami?
Stary 2018-02-07, 21:39   #3379
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
Mi teściowa zaproponowała, że mi przywiezie z lidla albo biedry, ja dziękuję za takie pączki, już wolę nie jeść
Hehe jakbym miała blisko teściów to pewnie też bym dostała taką propozycję im bardzo smakują te z "sieciówek" im więcej chemii tym lepiej, najważniejsze że są tanie i jest dużo w opakowaniu ja niedobra tak się nabijam

mam nadzieję że mi jutro nie staną w gardle, bo chyba odkąd jestem w ciąży to nie jadłam pączka, dzidziuś dopiero będzie kopał po takiej dawce cukru

Edytowane przez dorka24
Czas edycji: 2018-02-07 o 21:46
Stary 2018-02-07, 21:47   #3380
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Zua ja też dzisiaj piekłam ale tylko faworki i miałam dużą pomoc bo robiłam razem z mamą 😃ale i tak jestem zmęczona.

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 21:57   #3381
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Niestety czasem mam chęć, nawet ze dwa razy wróciłam do domu z jakimś ciasteczkiem z cukierni, ale wystarczy mi wyjąć na talerzyk i jak mam spróbować to wszystko mi staje w gardle...

U Ciebie już lepiej z mdłościami?
Współczuję,u mnie juz lepiej,ale tak jak ostatnio pisalam czesto mi coś siada na żołądku. Muszę kombinować zebym ja mogla zjesc i Młoda tez chciała.
Teraz to mnie chyba tylko frytki tak poważniej cofają
A u Ciebie to słodkie tylko czy inne rzeczy tez średnio wchodzą?
Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
Hehe jakbym miała blisko teściów to pewnie też bym dostała taką propozycję im bardzo smakują te z "sieciówek" im więcej chemii tym lepiej, najważniejsze że są tanie i jest dużo w opakowaniu ja niedobra tak się nabijam

mam nadzieję że mi jutro nie staną w gardle, bo chyba odkąd jestem w ciąży to nie jadłam pączka, dzidziuś dopiero będzie kopał po takiej dawce cukru
No u moich chyba właśnie wygrywa cena, czasem jak mają czas to smaza swoje,ale takie bez nadzienia. Różane dla mnie najlepsze,może męża poprosze to mi kupi jutro w piekarni

Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 21:58   #3382
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, harpie moje głodne wieści! Przepraszam, napisałam do Was zaraz po wyjściu, potem miałam sprawy do załatwienia z mężem na mieście, a chciałam Wam takie zdjątko wysłać, stąd to czekanie.

Tak poza tym, to Anielka jest zdrów jak rybka. Wsio pomierzył, zbadał, dokładnie obejrzał i nie ma absolutnie żadnych zastrzeżeń. Dzisiaj jest 14t6d, według USG 14t0d. Kilka tygodni temu była o 6 do do przodu, a teraz do tyłu, nie ogarniam. Wierciła się strasznie, lekarz ciągle mówił "myszko, no przestań, daj się zbadać". Jak pokazał mi na przekroju płeć, to ja od razu siusiak!!, a to były wargi sromowe, tylko takie dłuższe, bo z przekroju. I on do mnie po tym siusiaku "Olka, jak chcesz to pokażę Ci jak wygląda siusiak".. On ma takie żarty.. Bo ja uwierzyć nie mogłam, że jak to dziewczynka, skoro wszyscy mówili o chłopcu i ja sama czułam, no jak?! Po prostu w szoku jestem.

Gratulacje dziewczynki
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 22:00   #3383
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
No u moich chyba właśnie wygrywa cena, czasem jak mają czas to smaza swoje,ale takie bez nadzienia. Różane dla mnie najlepsze,może męża poprosze to mi kupi jutro w piekarni
Mój ma mi rano kupić przed pracą koło nas w cukierni, a drugi w innej niedaleko pracy, będzie na deser po obiedzie

Stary 2018-02-07, 22:04   #3384
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję,u mnie juz lepiej,ale tak jak ostatnio pisalam czesto mi coś siada na żołądku. Muszę kombinować zebym ja mogla zjesc i Młoda tez chciała.
Teraz to mnie chyba tylko frytki tak poważniej cofają
A u Ciebie to słodkie tylko czy inne rzeczy tez średnio wchodzą?

Tylko ze słodkim mam taki problem. Nadrabiam owocami, suszoną żurawiną i czasem sięgam po szklankę coli jak zaczynają mi się ręce trząść :/. U mnie też czasem ciężko dopasować moje smaki z apetytem dzieci, a że teraz mają ferie to jedzą obiady w domu. Nieraz jest tak, że jedno danie robię pod siebie a drugie pod nich .
Bierzesz na to jakiś espumisan?
Stary 2018-02-07, 22:05   #3385
ane3kaa
Zakorzenienie

U nas dzisiaj na wizycie wszystko super wg USG to 16t1d.
Ważymy już 149g
Następna wizyta 28 lutego i to będzie UP
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 22:13   #3386
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Ważymy już 149g
Gratuluję dobrych wyników
Idziemy razem na połówkowe w takim razie !
Stary 2018-02-07, 23:04   #3387
ovejita
Wtajemniczenie

Hej
Norka, co za niespodzianka! gratuluję Anielki cudnie, że rośnie zdrowo
Sandram, Patrycja, Ane3ka, super, że wizyty udane
Ja na połówkowe śmigam we wtorek

Edytowane przez ovejita
Czas edycji: 2018-02-07 o 23:05
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-08, 05:12   #3388
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Ważymy już 149g
Gratulacje 😃dobre wieści.

---------- Dopisano o 05:12 ---------- Poprzedni post napisano o 05:10 ----------

Dziewczyny teraz leżę bo spać nie mogę, ale co jest najlepsze to mała tak mnie zaczęła kopać że czuć nawet jak się rękę przyłoży 😃

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-08, 07:07   #3389
aaska92
Zadomowienie

Ane3kaa

Super, ze wszystko wporzadku.

Dzis juz u mnie spanie było lepsze za to ból głowy cos doskwiera, ale poki jest do zniesienia obejte sie bez paracetamolu 🙂
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-08, 07:46   #3390
ovejita
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Zaczynamy dziś 20 tydzień!
Chyba powoli, powoli muszę podjąć decyzję w jakim szpitalu chcę rodzić, żeby właściwie wybrać szkołę rodzenia i poznać położne
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości