|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 6
Rumians i niud udanych wizyt!
Domima, z okazji urodzin wszystkiego najlepszego, radości i spełnienia marzeń a przede wszystkim beztroskich ostatnich tygodni ciąży i szczęśliwego rozwiązania! ![]() Blaira ja jechałam autem po glukozie, ale mam raptem z kilometr. Gdybym się nie czuła na siłach, zostawiłabym auto i szła pieszo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2018-02-08 o 07:17 |
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Rumianku, Niud
za dzisiejsze wizyty.Domima, najlepszego ❤ a przede wszystkim mniej stresu kochana! U mnie chyba dzis bedzie ciezki dzien juz zaliczylam pierwsze ryczenie. Powod... Uwaga: maz podlaczyl szczoteczke do zebow do ladowania i zdziwilam sie, bo dopiero co ladowal. A on mowi, ze 3 razy zawibrowala i ze sie bateria konczy i mu tlumacze ze ona po 2min ma taki sygnal ze koniec mycia zebow to odlaczyl i mowi ze mi udowodni wieczorem ze mu padnie szczoteczka. I sie poplakalam z tego powodu ze byl zlosliwy wczesniej zmierzylam cukier i bylo 91. Wiec chyba sie skumulowalo za duzo jak na jeden poranek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
niud, rumians kciuki za wizyty
A dla Ciebie Domima samych spokojnych dni pełnych kopniaczków od Lenki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Domima zycze Ci zdrowka, mniej nerwow, wiecej kopniaczkow 😘😘❤️👣🎉🎁🎈🎂🍾🍷🍸🥂
Rumiankowa, niud za wizyty! Przeczuwam ze moja wczorajsza zgaga byla spowodowana ulozeniem i rozpychaniem sie mlodej 😋 jak lezalam na lewym boku to mialam takie disco w brzuchu ze nie moglismy sie z mezem nacieszyc. Najcudowniejsze jest to ze tak mocno kopala ze czulismy pod rekami miniaturowa stopeczke 😍😍 Polasia chyba Ty pytalas, z synem mialam zgage dopiero po 30tc, bardzo zle to wspominam, nic nie pomagalo. Teraz co jakis czas sie pojawia i meczy niesamowicie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2018-02-08 o 07:37 |
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ale mi się nic nie chce, coś czuję, że to będzie leniwy dzień. Niud i Rumians kciuki za wizyty ![]() Domima wszystkiego najlepszego, zdrówka i spokoju Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2018 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze z ta zgaga to taka jednorazowa akcja 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2020 |
|
Wtajemniczenie
|
Na czczo 91 :/
Bąbel miał iść do żłobka obudził się z znowu z gorączką. Kill me please. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2021 |
|
Rozeznanie
|
Domima dobrze ze u Was się wyjaśniło, tylko szkoda, że znalazłaś kolejny powód do zmartwień :/ a na dziś WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Rumianek i Niud kciuki za wizyty! Dzień dobry tak w ogóle ![]() Blaira jak tam Kochana? Ja już wypilam - dostałam w gabinecie cieplutka i smaczniutka glukozke, szybciutko wypilam i jest w porządeczku tylko glukometrem mi zmierzyli i było 115, to chyba nie za dobrze? :/Ale nie zamierzam się zadreczac, zobaczymy z krwi co wyjdzie paczki w domu czekają, nie mogą się zmarnować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Stokrotka o jakże mi przykro ze Maz nie ma racji się zdziwi wieczorem ![]() Ja jestem sama na glukozie i będę wracać autem, mam nadzieję że mi się nie pogorszy samopoczucie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze ze tak gladko poszla ta glukoza ![]() Groszku jesli Ci sie uda w ciagu dnia to zdrzemnij sie troszke Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowka dla mlodego i cierpliwosci do cukrow dla Ciebie. Kiedys chyba az tak nie zwracali uwagi na cukry chociaz krzywa tez sie robilo x lat temu, ale troche nie ogarniam skad teraz taka plaga cukrzycy ciazowej... A o ktorej jadlas ostatni posilek i o ktorej rano mierzylas cukier? Cytat:
glukometrem na razie sie nie przejmuj, poczekaj na wyniki 😘Sent from my LG-H340n using Wizaz Forum mobile app |
||
|
|
|
#2024 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 6
Dzień dobry kochane!
Domima z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze. Dużo cierpliwości, wytrwałości i przede wszystkim spokoju i miłości. I portfela bez dna ![]() Sto lat kochana! ![]() ❤️![]() ![]() ![]() ![]() 🥂Skorpio, piątka! Ja już tez grzecznie wypiłam i teraz już czekam. U mnie glukometrem na czczo 80 także chyba ok. Na razie samopoczucie ok, bardziej zaczynam się obawiać tylko ze tyłek od siedzenia mnie rozboli...ale nadrobię w galerii ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze! Groszku, jeszcze chwila moment i będziecie u siebie...wiem ze sporo będzie ogarniania ale nie ma to jak być w domu ![]() W końcu się wyśpisz na nowym łóżeczku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez blaira Czas edycji: 2018-02-08 o 08:08 |
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Domima wszystkiego najlepszego, zdrowia i mniej nerwow.
![]() za glukozujaceJa za chwilkę jadę do lidla, mam nadzieję że auto odpali bo mróz u nas jak ta lala.
|
#2026 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia ja to sie boje, ze im blizej porodu tym wiecej takich snow bede miala
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2028 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 6
Mi się śniła dziś glukoza ze nie dałam rady i
![]() Na szczęście tak nie jest w rzeczywistości...ale widać jak stres wpływa na sen i sny...także Kinia spokojnie. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Co do glukozy tez miałam sobie rozpuścić w cieplej wodzie ale ze kubek był mały to mogłam jeszcze napić się wody i wzięłam zimna i nią sobie popijałam co bardzo dobrze mi zrobiło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja o 5 obudziłam się i nie mogłam chwilę zasnąć, Lenka urządziła imprezkę, a ja pierwszy raz byłam głodna tak wcześnie ale nie jadłam, a teraz wstawać mi się nie chce Domima, super, że u córeczki wszystko dobrze i wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#2030 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Kochane dziękuję za kciuki, ale przez to że tydzień miałam przyspieszoną wizytę dziś nie mam tylko zapomniałam powiedzieć groszkowi, przepraszam :/
Kolejna mam 22. Cytat:
Cytat:
Rano około 7.30. Potem sprawdziłam z 2 palca i jeszcze gorzej ;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Domina wszystkiego naj naj. Zero nerwów do końca ciąży i pięknego porodu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie glukoza będzie za tydzień w sobotę lub za dwa, ale nie boję się, tylko tyle usiedzieć ciężko
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() rumianek niud kciuki za wizyty Trzymam tez kciuki za gladki przebieg glukozujących domimazet spełnienia marzen,niech Lenka regularnie kopie i grzecznie sie odwroci do porodu zeby juz stresów nie bylo,no i porodu szybkiego i jak najmniej bolesnego Cytat:
tez mysle ze te wibracje to znak ze 2 min minely a nie ze sie rozladowala,mam oral b i tak robi,a na rozladowanie nie wibruje,dla pewnosci podlącz na troche zeby nie bylo na jego![]() |
|
|
|
|
#2033 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
niud to wszystkie kciuki przenosimy na nastepną wizytę
![]() A ja mam dzis 79dni do porodu ![]() W nocy sypnęlo śniegiem ale nie duzo,a popoludniu idziemy z corka do mojej mamy robić pączuchy |
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Rumianku, Niud mocne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Domima zdrówka i najlepszego )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2037 |
|
Rozeznanie
|
Niud przed miałam tyle, ale Pani obok i nie w ciąży mówiła że zawsze ma dobrze na czczo a dzisiaj tak dużo i ze coś musi być z glukometrem. Jak kiedyś poszłam do przyjaciółki po śniadaniu to u niej na glukometrze miałam 90coś.
Aaa i ja dostałam rozpuszczoną już w ciepłej wodzie cytrynową Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Skorpio gratuluję dobrego przyjęcia glukozy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Niud właśnie przeczytałam że wizyta w innym terminie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Stokrotka moja szczoteczka też wibruje mocno po 2 min a po 30s krótko( co oznacza 30s na każdą cwiartke jamy ustnej ale tego akurat nie przestrzegam) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ❤
Domima- sto lat sto lat niech żyje żyje nam 😉😀😀🍾🍸🍹🍺🍻🥂🥂 🎂 ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Panirumiankowa- kciuki za wizytę!
|
#2040 |
|
Wtajemniczenie
|
Skorpio jak tam, jesteś już po 2 pobraniu?
Ja zaraz wchodzę także to już polowa sukcesu. ![]() Teraz to juz będzie z górki. Dobrze ze jesteście Wy, na was zawsze można liczyć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.

za dzisiejsze wizyty.
juz zaliczylam pierwsze ryczenie. Powod... Uwaga: maz podlaczyl szczoteczke do zebow do ladowania i zdziwilam sie, bo dopiero co ladowal. A on mowi, ze 3 razy zawibrowala i ze sie bateria konczy i mu tlumacze ze ona po 2min ma taki sygnal ze koniec mycia zebow to odlaczyl i mowi ze mi udowodni wieczorem ze mu padnie szczoteczka. I sie poplakalam z tego powodu ze byl zlosliwy

kiedys jak robilam porzadki jak mi sie schudlo pare kg to zostawilam sobie staniki, ktore byly mi luzne w obwodzie a w miseczce nie pamietam, ale mam 6 takich wiekszych, jutro bede mierzyc 😂😂 bo moj ulubiony niestety chyba sie kurczy 
kiedy to zlecialo 😱😱
ale mi się nic nie chce, coś czuję, że to będzie leniwy dzień.

się zdziwi wieczorem 

dobrze ze tak gladko poszla ta glukoza 

❤️

🥂
piątka! 

ja o 5 obudziłam się i nie mogłam chwilę zasnąć, Lenka urządziła imprezkę, a ja pierwszy raz byłam głodna tak wcześnie
ale nie jadłam, a teraz wstawać mi się nie chce