|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
|
|
#4202 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Ja nie moge dziewcyzny 8 stron jednego dnia.. normlanie człowiek do pracy nie może iśc
![]() śliczną macie córeczke.. mi się instynkt macierzyński wlącza .... Cytat:
![]() w Samych Swoich np. Ania miała suknie do kolan a wogóle to wczoraj byłam w Gliwicach i przechodziłam koło salonu i były tak suknie do kolan, więc może poprostu w salonach takie suknie będą, bo na necie często pokazują tylko wybrane modele -czyli pewnie te najbardziej chodliwe.. więc moze coś znajdziesz ![]() Cytat:
) albo tylko jakajś ozdóbka... kapelusz wykluczam bo nie lubie nakryć głowy wszelakiego rodzaju ![]() Cytat:
-ide do kuchni a oo: to ide Ci towarzyszyć po co? -bo jestem twoim Towarzyszem Życia ![]() popscene a gdzie jest ten wasz jubiler moze się z TŻ'tem do nieo wybierzemy, bo też chcemy takie klasyczne. A ile trzeba tego złota bo mamy w sumie troche mało, ale może byśmy coś skombinowali jak za 200 zł ![]() Cytat:
ale jak to to tak pękł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
doszliśmy do wniosku, że wybierzemy jakąś oferte last minute, bo nie wiadomo jak tam moja sesja pójdzie i wogóle jak to będzie dokładnie ![]() też się tego troche obawiam, ale przynjamniej nie musze mieć 8cm obcasów.. bo czym mniejsze tym lepiej ![]() Cytat:
w końcu na lato białe sandałki są w sam raz
|
|
#4203 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o bukiet to lilie - nie wiem czy napewno ten ale lilie (macie może jakieś inne zdjęcia lilii w bukietach łezki ??? Fryzura taka jak na fotce w bok wpięta biała lilia. No i na poprawiny też jest
jeszcze pare rzeczy brakuje ale już coś jest
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam bo ja to nie mam żadnych pomysłów co i jak w ogóle... |
|
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję zielony motylku a gorset pękł bo był napięty i nie wytrzymał tańców właścicielki :PNie ma prawa on o tym wie [quote=kaska87;8118730]ja tez chce bukiet z lilii [/guote]Jakieś fotki masz kasiu ??? Ja szukam szukam i lipton ... a bukiet w kształcie łezki ??? Spokojnie ty wiesz ile się naszukałam - masakra .... ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-06 o 20:18 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#4207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też lubię takie zwiewne sukienki, pewnie coś takiego wyciągnę z szafy i zalożę
|
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4209 |
|
Raczkowanie
|
Kaśka ja narazie tyle mam jak coś znajdę to ci pokaże |
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
ok będe wdzięczna
|
#4211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4212 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nawet nie mam siły was nadrabiac
mam nadzieje, ze nic ważnego nie przegapiałam![]() kurcze dzis latałam po miescie robic zakupy, potem pranie, prasowanie, wykładanie ubran. masakra. |
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Jest! wreszcie wszystko przeczytałam! Chodź zeszło mi z tym chwilę. ja nie wiem co będzie jak na wakacje pojadę
Co nadrobiłam trochę straty to nowe posty. I już nawet nie wiem co chciałam napisać. A znalazłam na ebay taką sukienkę. Może Ci się Rosette spodoba |
|
|
|
#4216 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
gadałam z TZ
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Uff, bo myślałam, że moja mama i ja jedyne takie jesteśmy
![]() Cytat:
Ja też tak czasem mam z tymi ciuchami Juz w ogóle ciężko jest znaleźć ubrania w rozmiarze 34 czy XS, a potem się jeszcze okazuje, że nie pasują i tak...Ja juz w ogóle nie mam dziadków, ani babć Strasznie żałuję Za to TŻ ma dwie babcie i dwóch dziadków O niczym nie marzę tak bardzo, jak o tym, żeby cała czwórka była na naszym weselu![]() Cenna stronka! Piękne bukiety Kasiu Coś się stało, czy to tęsknota jest odpowiedzialna za tę minkę? |
|
|
|
|
#4219 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4221 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie tylko mam pierwszy kryzys ale do jutra sie pozbieram obiecuję
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kasiu, żadna z nas się Tobie chyba nie dziwi
Mnie też byłoby megaciężko
|
|
|
|
#4224 |
|
KWC
|
A ja się zdołowałam. Pisałam Wam już, że mamy taki nietypowy termin, środę przed Bożym Ciałem. Zalezało nam na sali, która jest mocno oblegana i to był jedyny termin wolny na 2008 rok. I ja głupia, omamiona zapewnieniami, ze śluby w dni powszednie są coraz badziej popularne, nie pomyślałam, że będą z tym takie kłopoty... Chodzi o nocleg dla gości, a będzie ich ok 40 osób. Mieliśmy ich ulokowac w pobliskiej bursie szkolnej, ale dopiero teraz mnie olśniło, ze to przecież będzie jeszcze rok szkolny, w dodatku środek tygodnia (niby czwatek wolny będzie, ale nie sądzę żeby się dzieciaki powynosiły do domu) i bursa będzie pełna
Po drugie- poszliśmy do księdza, zaklepywać termin. No i znowu lipa, bo dzień przed BC będą zdobić kościół i pełno będzie dewot, wieszajacych te frędzle z bibuły. No i będą normalne msze św. Już na wstępie odpadła "moja" godzina, bo wtedy zbierają się wierni. Zostają nam jakieś dziwaczne terminy przed 16, albo o 20.00 dopiero No masakra Największy mam żal do mojej teściowej, bo ona to wszystko wiedziała jeszcze przed naszym podpisaniem umowy i pary z ust nie puściła. :Bo nie chciałam Was denerwować.." |
|
|
|
#4225 |
|
Rozeznanie
|
W tym tygodniu,ja również wybrałam się na zakupy, mam 167cm wzrostu i ważę ok. 50kg,ale nie mam takich problemów
Ze spodniami też nie mam problemu, takie eleganckie, to rozmiar 34,a dżinsy 26,z bluzeczkami nie mam żadnych problemów
|
|
|
|
#4226 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaska87 ja bez mojego TŻ byłam 4 miesiące i straszne to było, jak sobie przypomne...brrrr. Ale odliczałam dni i zleciało, miałam dni smutne, płaczące, wyjące itp.
teraz już bym go tak nie puściła napewno...on sam mówił, jak wrócił, że mam mu się do nogi przywiązać i nigdzie się bez niego nie ruszac hehePamiętacie, jak pisałam o samochodzie??? pan podniósł cene o 200zł a wynajmował samochód za 600zł na 8h podaliśmy mu dokładną trase i podniósł, ponieważ to daleko i dużo jeżdzenia...ale mój TŻ sie wku...chyba mamy pecha
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
glowa do goryuuu nie ciekawie...
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z kościoła
jakoś mnie natchneło żeby iść
|
#4229 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
chcę do TZ-a
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

a wogóle to wczoraj byłam w Gliwicach i przechodziłam koło salonu i były tak suknie do kolan, więc może poprostu w salonach takie suknie będą, bo na necie często pokazują tylko wybrane modele -czyli pewnie te najbardziej chodliwe.. więc moze coś znajdziesz
welon, kapelusz czy coś jeszcze innego ??? Mi się maży dlugaśny z koronką ale jeszcze nic ciekawego nie znalazłam ...

bo w butach będe miała 180cm

Coś się stało, czy to tęsknota jest odpowiedzialna za tę minkę? 
jakoś mnie natchneło żeby iść