|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Uhhh kobitki jade niedlugo z rodzinką na re-wizyte do rodziców TŻ-ta..... jakos wcale nie mam ochoty.....ale wypadałoby się pojawić
|
#4232 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4233 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny normalnie ciesze sie ze ja nie wyjezdzam na urlop bo jakbym miala pozniej nadrabiac to masakra!!!
szafira julcia sliczna ![]() kasia nie martw sie i nie smuc szybko minie rosette suknie na pewno znajdziesza kozaczki do takiej sukni to faktycznie blee misqa powodzenia a ja tez mam juz dosc codziennkie kloce sie z moim tz jak tak ma byc po slubie to ja sie nie hajtam!!!! oststnio wstaje a tam sms od jego bylej dziewczyny!!! cytuje"ciesze sie ze sie odezwales bo ja tez chcialam ale cos mnie hamowalo, na razaie tel nie mam bo sie zepsul ale jak bede miec nowy to tez numer zmienie to ci na pewno napisze" no myslalam ze zabije zwalilam go z lozka a ten co?? chcialem sprawdzic czy mnie jeszcze kochasz!!! no to ja do niego ja ci k...wa pokaze jak ja cie kocham bylam tak zla ze myslalam ze zarfaz sie spakuje i pojade do mamy druga rzecz wieczorem pojechalismy na zakupy i co zrobil mi jazde przy kasie o glupia gazete i jeszcze spal w drugim pokoju a jak ja rano bylam zla i mialam focha to chcial sie do mnie przytulic ja do niego lapy precz co on sobie mysli ze na kazde jego widzi mi sie i zachcianki to ja bede a moje potrzeby!!!! a wczoraj to juz wogole bylam dla niego kochana mielismy jechac na balety a on ze mu sie nie chce no to dobra sobie mowie ma prawo jest zmeczony po pracy pozniej znow pojechalismy na zqakupy ja prowadzilam i jak juz wjezdzalam w nasza ulice po zakupach to gosciu stanal tak ze musialam go minac a to przed samym skrzyzowaniem no to mowie co za debil tu staje bo jak ktos bedzie chcial skrecic a ja jade to na czolowke od razu a moj tz co!!! to ku...wa wysiadz i jemu to powiedz a nie mi sie zalisz no to mnie rozbroil i co zasnal na kanapie w drugim pokoju w nocy przyszedl i rano sie do mnie dobieral a ja do niego niee a on dlaczego a ja bo na pieszczote trzeba sobie zasluzyc!!! przepraszam dziewczyny ale jestem zla nie musicie komentowac tylko tak chcialam sie wyzalic
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
mała dajesz radę i dobrze bo faceta trzeba sobie wychować przed ślubem
|
#4235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo wiesz mi sie czasami wydaje ze dla niego wazne jest to zeby czasami gdzies wyjsc albo bzyknac no wiesz ja nie jestem idealem ale on tez nie jeszcze pol roku temu sie rozstalismy i jak wrocilam do niego to byl taki kochany a teraz jest masakra chyba znow musze mu zrobic terapie wstrzasowa i zniknac na jedna noc pojde sobie do hotelu spac zobaczymy co zrobi
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
testowałam na sobie hehe są efekty
|
|
#4237 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i co? dalej chcecie ten samochód?Cytat:
Cytat:
Mala muszisz faceta ustawić póki jest jeszcze na to czas. A taka jedna samotna noc może da jakiś efekt, może się opamięta i zorientuje, że nie jesteś na każde jego zawołanie i nie pozwolisz sobie na takie traktowanie |
|||||||
|
|
|
#4238 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, odmówiliśmy mu...mógł powiedziec do ilu kilometrów jest 600zł, powiedział za 8h więc tak zrozumieliśmy...cóż musimy poszukać dalej. Już zastanawiam się nad zwykła biała Audicą...za 350zł...
|
|
|
|
#4239 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz mu raz pokazalam swoje rozki i troche ''wychowalam'' i teraz on wie co moze a co nie Tobie tez sie uda tylko nie daj sie..dobrze ze mu dajesz do zrozumienia ze nie bedzie mial wszystkiego na jego widzi mi sie najgorzej jest byc za dobrym![]() kasiu glowka do gory..rozumiem cie ja tez tak mialam i to kilka razy i roznie to bylo..ale niestety takie smutki doly tez bywaly...nio ale przetrwalam i ty tez przetrwasz napewno wiec glowa do gory i pomysl ze juz jest krocej a nie dluzej![]() Cytat:
a u nas pogoda do dupy..mielismy jechac do super aqua parku ale niestety zgubilismy adres a nigdzie w necie nie moge go znalezc..nniestety jest to poza londynem niby niedaleko ale nie pamietamy jak tam dojechac za duzo tu zjazdow i siedzimy w domu bo pada a normanie wyszlabym gdzies...ehh zeby w londynie nie bylo aqua parku masakra
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#4240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mala uszy do gory... Cytat:
![]() mysle nad czyms takim na 2 dzien.. moze nie biala ale taki kroj... 1.JPG 2.JPG
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-07-06 o 14:12 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#4241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4242 |
|
Raczkowanie
|
Ja już u swoich przyszłych tesciów byłam ze swoimi rodzicami
. Było bardzo miło i wesoło Rodzice znaleźli wspólny temat
|
#4243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4244 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
jejku dla kogo Ty tyle nagotowałaś 2 duże ganki lecza
będzie chyba na cały tydzień
|
#4246 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez lubię
w sumie czemu ja się dziwę może Twój TZ ma takie zdloności jak mój i dużo je on potrafi sam garnek zupy brokułowej zjeść w jeden dzień![]() A CO TUTAJ TAK CICHO? (cisza przed burzą-postów) chyba wieczorem będe miała nadrabiania bo o 17:00 wychodze z przyjaciółką
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-07-06 o 15:42 |
|
|
|
#4248 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny jestem nowa na forum ale takze mam ślub w 2009r, a dokladnie 1 serpnia w Białymstoku. Z moim mężczyzna życia jestem od 7 lat, a od 3 lat mieszkamy razem. Mimo wszystko strasznie sie boje slubu. Jak na razie mam zarezerwowany zespół, sale, fotografa i kościół. Pozdrawiam
|
|
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najwazniejsze rzeczy zalatwione
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dziewczyny mam dziś takiego doła nie dość ze ta irlandzka pogoda mnie wykańcza psychicznie,to jeszcze moj TŻ też dziś jakiś struty siedzi....To chyba po tym powrocie z Polski..po każdym kolejnym pobycie w domu jest z nami coraz gorzej Chyba za długo tu już siedzimy!Tymczasem nie ma innego wyjścia jak zostać tu jeszcze rok,trzeba zarobić na wesele....ech
|
|
|
|
|
#4252 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wiem cos o tym...u mnie tylko wieje i leje |
|
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz na szczescie pracujemy w jednej firmie na te same zmiany.Ale i tak nie jest za fajnie.Jedynie pieniazki nas trzymaja w tej pracy.A wy jak dlugo w londynie?
|
|
|
|
|
#4254 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ponad 3 lata i moze nie bylo by tak zle gdyby nie ta jego praca co prawda dochodowa bo pracuje na ochronie a biurze ale z deka naszym kosztem. I tak na prawde to sama zalatwiam wszystkie sprawy ze slubem a on tylko zatwierdza wrrrr. ATOMUFKA ty ogladasz suknie w Polsce czy Irlandii Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-06 o 20:20 Powód: post pod postem!!! proszę edytowac posty w celu uzupełenienia treści!!! |
|
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie przegladalam tylko w necie,ale za 3 tygodnie jade na wakacje do domu to zaczne przymiarki.Suknie zamierzam kupic w grudniu bo teraz jest zbyt wczesnie.a Ty w pl czy tam_
|
|
|
|
#4256 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak, tak jak mówią dziewczyny, upewnij się czy rzeczywiście nie da rady przespać gości w bursie. jak nie da rady, to trzeba będzie poszukać czegos innego... A co do godziny ślubu, ja bym sie nie przejmowała. Wzięłabym 16.00 i ok. W mojej okolicy to juz późna pora na slub ja mam o 12.00![]() Cytat:
Rodzice mojego TŻa byli u nas w zeszłym roku w maju i od tego czasu cisza... Teściowa wtedy powiedziała: "Następna wizyta u nas", a tu ani widu ani słychu... Aż mi głupio przed swoimi rodzicami...Cytat:
Terapia wstrząsowa na pewno zadziała, tylko...na jak długo...Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4257 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeszcze sama nie wiem? Pewnie za cene sukni w Londynie zrobie cale wesele w Polsce hahah. Na pocz lutego mam tydz wakacji wiec pojade do Polski sie rozejzec. hahahaha o prosze jak miło ))))))))))))))))))))
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-06 o 20:21 Powód: post pod postem!!! proszę edytowac posty w celu uzupełenienia treści!!! |
|
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno byly wyprzedaze i mnostwo sukien mozna bylo kupic od 100 euro,ale uwazam ze irlandki nie maja dobrego gustu wiec ciezkoby bylo zaufac opiniom pan z salonu a w koncu to ma byc ten jedyny dzien w zyciu w ktorym nalezy wyglada olsniewajaco
|
|
|
|
|
#4259 |
|
Przyczajenie
|
Racja, luknij na te stronki moze Cie cos zainteresuje:
http://www.slubne.wroclaw.pl/suknie_slubne.html http://www.desirer.pl/?gclid=CIGY2qePqJQCFQvalAodN1bHsw http://www.maggiesottero.com/ Rybulka a gdzie wy planujecie swoj ślub????
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-06 o 20:21 Powód: post pod postem!!! proszę edytowac posty w celu uzupełenienia treści!!! |
|
|
|
#4260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do swojego też zmykam zaraz, chciałam tylko coś wydrukować no i przy okazji tu zajrzałam, powstrzymać się nie mogłam, to już uzależnienie.Cytat:
![]() Cytat:
Dobra już idę, bo Tż czeka Buziaki
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

bo wiesz mi sie czasami wydaje ze dla niego wazne jest to zeby czasami gdzies wyjsc albo bzyknac no wiesz ja nie jestem idealem ale on tez nie jeszcze pol roku temu sie rozstalismy i jak wrocilam do niego to byl taki kochany a teraz jest masakra chyba znow musze mu zrobic terapie wstrzasowa i zniknac na jedna noc pojde sobie do hotelu spac zobaczymy co zrobi
Moja siostra jest jesczze nizsza ode mnie ,ale suknię miala dobrze dobraną-powiem nawet ze ja troche wydluzala
a wynajmował samochód za 600zł na 8h podaliśmy mu dokładną trase i podniósł, ponieważ to daleko i dużo jeżdzenia...ale mój TŻ sie wku...chyba mamy pecha