My Style Diary V - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-05, 19:23   #1291
zuza678
Wtajemniczenie

Dot.: My Style Diary V

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
wczorajszy
ps. chyba się uzależniłam od wklejania tu zdjęć - czas na odwyk
Fajny zestaw, taki Twój
Hmm, Twoj znak rozpoznawczy - "mocne" buty.

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
nnie musze dodawac ze w tej sukience tez fajnie te buty chyba do wszystkiego pasuja gdzie Ci sie udalo czarne zdobyc? gratuluje

to i ja bym musiala zrobic przerwe w zdjeciach, ta ilosc zdjec ostatnio to wina fotografa ale dodaje jeszcze 4 2 wczorajsze , 2 dzisiejsze
Zestaw 3 , zwłaszcza jego 2 i 3 odmiana.
Hmm, piknik? To Ci zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez lily6789 Pokaż wiadomość
ojjjj uważaj karo, uważaj
znalazłam jakiś sprzed tygodnia (a może sprzed dwóch? nie pamiętam)
uwielbiam te buty i cieszę się, bo czarne są juz w drodze do mnie
a tak serio to naprawdę muszę zrobić małą przerwę we wklejaniu fotek

Dziewczyny świetne zestawy! bardzo mi się podobaja dzisiaj jednak piszę z wielką prośbą o ocenę mojego stroju na Chrzest, na którym będę chrzestną. Boję się okropnie, że pewnie się jakoś wygłupie, a do tego będę brzydko wyglądała :P dlatego zwracam się do Was z prosbą o opinie- czy mogę iść w tej sukience? na zdjęciu mam także bolerko, niestety muszę je mieć, bo góra jest troche przyduza..tak to jest jak się z internetu sukienki kupuje:P( a i jeszcze muszę halke jakas dokupic.. ) stroj tak na "sucho", na razie bez dodatków. Proszę Was bardzo o opinie!
Urocza ta sukienka Jak najbardziej możesz w niej iść. Bedziesz wyglądać jak taki anioł Co do bolerka - tak jak sugerowały dziewczyny, poszukaj czegoś jeszcze innego

Moja strefa, mój blog
http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/
zuza678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 19:39   #1292
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily6789 Pokaż wiadomość
ojjjj uważaj karo, uważaj
znalazłam jakiś sprzed tygodnia (a może sprzed dwóch? nie pamiętam)
uwielbiam te buty i cieszę się, bo czarne są juz w drodze do mnie
a tak serio to naprawdę muszę zrobić małą przerwę we wklejaniu fotek

Dziewczyny świetne zestawy! bardzo mi się podobaja dzisiaj jednak piszę z wielką prośbą o ocenę mojego stroju na Chrzest, na którym będę chrzestną. Boję się okropnie, że pewnie się jakoś wygłupie, a do tego będę brzydko wyglądała :P dlatego zwracam się do Was z prosbą o opinie- czy mogę iść w tej sukience? na zdjęciu mam także bolerko, niestety muszę je mieć, bo góra jest troche przyduza..tak to jest jak się z internetu sukienki kupuje:P( a i jeszcze muszę halke jakas dokupic.. ) stroj tak na "sucho", na razie bez dodatków. Proszę Was bardzo o opinie![/quote]
lily - załóż buty na obcasie, wywal bolerko, daj gorę do zwężenia i będzie pięknie!! cokolwiek założysz na górę zepsujesz efekt!!! a nie o to przeceiż chodzi
a na bladość polecam samoopalacz jeśli ta bladość ci tak przeszkadza
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 19:49   #1293
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
No i kolej na mnie - większa porcja.

Jak zawsze... z gęsią skórką Oto macie efekty mojej wakacyjnej nudy. Mocno widać moje kolorystyczne preferencje

Miłego oglądania, będę wdzięczna za wszelkie komentarze, bo jestem dosyć "świeża" na MSD

1, 2 - zestawy wakacyjno - plażowe, szczególnie ten drugi.
4 - na chłodniejszy dzień, zwykle noszę z ciemnymi kryjącymi rajstopami, ale nie chciało mi się zakładać.
Reszta - takie tam, różne.
o, cześć be

w drugim zestawie zmieniłabym korale i torebkę. korale po prostu na jakieś w innym kolorze, bo te zlewają mi się z bluzką. torebki co prawda nie widać dobrze, ale wydaje mi się taka za 'ciężka' do całości.

w trzecim zestawie świetna spódnica skąd masz?

czwarty zestaw w całości po prostu pięknie. tak elegancko i z klasą

piąty jakoś średnio do mnie przemawia. nie wiem. za poważny mi się wydaje

a na dalszych zdjęciach co to za bluzka w kropki i następna w paski? bardzo ładne
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 20:59   #1294
lily6789
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nicegirl Pokaż wiadomość
super, zresztą co ja będę komentować przerwe stanowczo odradzam bo co bedziemy ogladacaż mnie wziela chec pokombinowania z moją szafą ale niestety aparat nad morzem i nie ma jak. aaa i wspominałam, że zazdroszcze wakacji w Niemczech, wczoraj się okazało, że też jadę na tydzień

bardzo fajnie

lily6789-mnie się sukienka bardzo podoba, ale faktycznie za duża jest na górze. Natomiast bolerko ją przytłacza jest trochę za ciężkie. a jakby coś pokombinować i zwęzić górę?
Cytat:
Napisane przez Zapach deszczu Pokaż wiadomość
LILY nie wiem czemu twierdzisz ze bez bolerka jest ble ble.Moim zdaniem jest o wiele lepiej.
Nicegirl dziekuje
Cytat:
Napisane przez zuza678 Pokaż wiadomość
Fajny zestaw, taki Twój
Hmm, Twoj znak rozpoznawczy - "mocne" buty.

Zestaw 3 , zwłaszcza jego 2 i 3 odmiana.
Hmm, piknik? To Ci zazdroszczę

Urocza ta sukienka Jak najbardziej możesz w niej iść. Bedziesz wyglądać jak taki anioł Co do bolerka - tak jak sugerowały dziewczyny, poszukaj czegoś jeszcze innego
Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Dziewczyny świetne zestawy! bardzo mi się podobaja dzisiaj jednak piszę z wielką prośbą o ocenę mojego stroju na Chrzest, na którym będę chrzestną. Boję się okropnie, że pewnie się jakoś wygłupie, a do tego będę brzydko wyglądała :P dlatego zwracam się do Was z prosbą o opinie- czy mogę iść w tej sukience? na zdjęciu mam także bolerko, niestety muszę je mieć, bo góra jest troche przyduza..tak to jest jak się z internetu sukienki kupuje:P( a i jeszcze muszę halke jakas dokupic.. ) stroj tak na "sucho", na razie bez dodatków. Proszę Was bardzo o opinie!
lily - załóż buty na obcasie, wywal bolerko, daj gorę do zwężenia i będzie pięknie!! cokolwiek założysz na górę zepsujesz efekt!!! a nie o to przeceiż chodzi
a na bladość polecam samoopalacz jeśli ta bladość ci tak przeszkadza[/quote]

Dziękuję Wam pięknie Dziewczyny! w poniedzialek lece na miasto bez dwoch zdan, poszukam butów, skocze do krawcowej, jakoś to będzie Dzieki jeszcze raz!
lily6789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 22:49   #1295
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Poppet
gabi1234 najgrosze jest to , ze fotograf mi nie daje spokoju i sam chce robic zdjecia z wakacji juz wrocil,odpoczal , i nie mam wyjscia koniecznie sie pokaz w kapelusz, juz sobie wyobrazam Ciebie w nim
slonko8918
shatin
rozrabiara
Zapach deszczu
Buskowianka
justysia171

mmaggiee koszulo tuniko sukienka z H&M, prawda ze nie widac ze to rozmiar 40 ?
lily6789
nicegirl na pewno czesc juz ma dosyc, tyle ostatnio zdjec wkleilam trzeba bedzie przystopowac. Jak bedziesz miala aparat to kombinuj i wklej tu cos Oo gdzie dokladnie bedziesz w niemczech?
zuza678 taka mala niespodzianka rano , sniadanie na lace

dziekuje!

lilly6789 nie napisze nic nowego, baz bolerka o wiele lepiej i koniecznie obcasy i bedzie idealnie
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 07:13   #1296
PrincessBebe
Raczkowanie

Cytat:

nicegirl na pewno czesc juz ma dosyc, tyle ostatnio zdjec wkleilam trzeba bedzie przystopowac.
nie musisz przystopowowac uwielbiam ogladac twoje zestawy, sa swietne
PrincessBebe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 09:34   #1297
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

PrincessBebe dziekuje

To tym razem na prosbe kilku osob, wklejam zdjecie w spodniach z H&MJak myslicie, zostawic czy oddac?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg karmeloo.jpg (88,0 KB, 620 załadowań)

Edytowane przez super_karo
Czas edycji: 2008-07-06 o 09:35 Powód: zdj
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 09:37   #1298
shatin
Wtajemniczenie

Cytat:
PrincessBebe dziekuje

To tym razem na prosbe kilku osob, wklejam zdjecie w spodniach z H&MJak myslicie, zostawic czy oddac?
No właśnie, nie przestawaj tu wklejać fajne te spodnie, już widziałam je z rok temu na blog Lisy i miałam na nie ochotę, ale z moją figurą....

To teraz coś ode mnie- mój dzisiejszy Niestety sylwetka okropnie sie prezentuje na sesjach lustrowych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP9042.jpg (54,9 KB, 188 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP9045.jpg (76,7 KB, 168 załadowań)
shatin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 09:39   #1299
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
o, cześć be

w drugim zestawie zmieniłabym korale i torebkę. korale po prostu na jakieś w innym kolorze, bo te zlewają mi się z bluzką. torebki co prawda nie widać dobrze, ale wydaje mi się taka za 'ciężka' do całości.

w trzecim zestawie świetna spódnica skąd masz?

czwarty zestaw w całości po prostu pięknie. tak elegancko i z klasą

piąty jakoś średnio do mnie przemawia. nie wiem. za poważny mi się wydaje

a na dalszych zdjęciach co to za bluzka w kropki i następna w paski? bardzo ładne
Często noszę duże białe korale do białych koszulek, podoba mi się tak
Spódnica z 3 i 4 zestawu jest z Vero Mody, kupowałam jakoś tak na zimowych wyprzedażach, czyli zimą
Co do 5 - czasem i poważnie ubrać się trzeba

Dziękuję serdecznie za wszelkie uwagi
Aż strach się wklejać przy takich "gigantach" (w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu) jak np Super Karo

A ja - z utęsknieniem wyczekuję nowych zestawów Anies, Praline, Canile i jeszcze kilku innych, moich ulubionych
O, i jeszcze ślicznej Ani17
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 09:50   #1300
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
PrincessBebe dziekuje

ja bym zostawiła, bo są na prawdę fajne

Cytat:
Napisane przez shatin Pokaż wiadomość
No właśnie, nie przestawaj tu wklejać fajne te spodnie, już widziałam je z rok temu na blog Lisy i miałam na nie ochotę, ale z moją figurą....

To teraz coś ode mnie- mój dzisiejszy Niestety sylwetka okropnie sie prezentuje na sesjach lustrowych
ładnie miałam taką tuniczkę licytować dla znajomej, rozmyśliła się, bo długość jej nie odpowiadała , a szkoda bo jakbym pokazała jej twoje zdjęcie to pewnie żałowałabym, że jej nie wzięła - atmosphere?
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 09:52   #1301
mm111111
Wtajemniczenie

Gabi
pięknie wyglądasz...Twoja kolekcja butów jest zabójcza

Super_karo
Po prostu rewelacja, masz styl !!! Skąd ta karmelowa torba ? Jest świetna!
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-06, 09:53   #1302
shatin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
ja bym zostawiła, bo są na prawdę fajne

ładnie miałam taką tuniczkę licytować dla znajomej, rozmyśliła się, bo długość jej nie odpowiadała , a szkoda bo jakbym pokazała jej twoje zdjęcie to pewnie żałowałabym, że jej nie wzięła - atmosphere?
Tak, atmosphere Niestety przerabiana z rozmiaru 44 na 38 Żeby jeszcze jako tak wyglądała krawcowa musiała ją skrócić o jakieś 5 cm, i teraz nadaję się tylko jako tunika. A taka fajna byłaby z niej sukienka...
Stary 2008-07-06, 10:46   #1303
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym oddała po prostu źle bym się w nich czuła, dla mnie wyglądają za męsko. ale za to świetna torba zwłaszcza kolor

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Spódnica z 3 i 4 zestawu jest z Vero Mody, kupowałam jakoś tak na zimowych wyprzedażach, czyli zimą
no tak, czyli oczywiście ze sklepu, którego u mnie nie ma no nic, wiosną H&M otwierają za to już widzę jak będę tam kursować ciągle
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 10:54   #1304
Maramara
Rozeznanie

Dziewczyny świetne zestawy! bardzo mi się podobaja dzisiaj jednak piszę z wielką prośbą o ocenę mojego stroju na Chrzest, na którym będę chrzestną. Boję się okropnie, że pewnie się jakoś wygłupie, a do tego będę brzydko wyglądała :P dlatego zwracam się do Was z prosbą o opinie- czy mogę iść w tej sukience? na zdjęciu mam także bolerko, niestety muszę je mieć, bo góra jest troche przyduza..tak to jest jak się z internetu sukienki kupuje:P( a i jeszcze muszę halke jakas dokupic.. ) stroj tak na "sucho", na razie bez dodatków. Proszę Was bardzo o opinie![/quote]

Wiec powtorze co dziewczyny wczesniej pisaly buty na obcasie,kopertowka i bez bolerka...ale zauwazylam cos jeszcze...czy ta sukienka troche nie rzeswituje...jak bedziesz stac pod slonce wszyscy moga zobaczyc co masz pod spodem hihi,moze sprawdz to w domu skoro boisz sie popelnic jakiejs gafy.

Cytat:
Napisane przez Zapach deszczu Pokaż wiadomość
Karo jak zwykle uroczo, szczególnie w tej kolorowej sukienusi

Kolej na mnie
Zdjęcia takie kiepskie bo aparat na wyczerpaniu
Buty faktycznie sa ciemniejsze
bardzo podoba mi sie zestawienie kolorystyczne.

Gabi........slicznie oba zestawy...prosto klasycznie ale zestawy maja to cos.
Super Karo.....Takiego fotografa to ze świeczka szukac hihihi...super

eco-friendly life style
Maramara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 11:05   #1305
lily6789
Rozeznanie

Cytat:
Poppet
gabi1234 najgrosze jest to , ze fotograf mi nie daje spokoju i sam chce robic zdjecia z wakacji juz wrocil,odpoczal , i nie mam wyjscia koniecznie sie pokaz w kapelusz, juz sobie wyobrazam Ciebie w nim
slonko8918
shatin
rozrabiara
Zapach deszczu
Buskowianka
justysia171

mmaggiee koszulo tuniko sukienka z H&M, prawda ze nie widac ze to rozmiar 40 ?
lily6789
nicegirl na pewno czesc juz ma dosyc, tyle ostatnio zdjec wkleilam trzeba bedzie przystopowac. Jak bedziesz miala aparat to kombinuj i wklej tu cos Oo gdzie dokladnie bedziesz w niemczech?
zuza678 taka mala niespodzianka rano , sniadanie na lace

dziekuje!

lilly6789 nie napisze nic nowego, baz bolerka o wiele lepiej i koniecznie obcasy i bedzie idealnie
Cytat:
Napisane przez Maramara Pokaż wiadomość
Wiec powtorze co dziewczyny wczesniej pisaly buty na obcasie,kopertowka i bez bolerka...ale zauwazylam cos jeszcze...czy ta sukienka troche nie rzeswituje...jak bedziesz stac pod slonce wszyscy moga zobaczyc co masz pod spodem hihi,moze sprawdz to w domu skoro boisz sie popelnic jakiejs gafy.

bardzo podoba mi sie zestawienie kolorystyczne.

Gabi........slicznie oba zestawy...prosto klasycznie ale zestawy maja to cos.
Super Karo.....Takiego fotografa to ze świeczka szukac hihihi...super[/quote]

Hehe, tak wiem wiem, że prześwituje:P dlatego muszę dokupić halkę jakąś, bo to by było dopiero...! Dziękuję dziewczyny! Shatin i Super_Karo super zestawy!
lily6789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 11:33   #1306
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
PrincessBebe dziekuje

karo - absolutnie nie oddawać!!! wyglądasz tak.....męsko w pozytywnym znaczeniu ja bym tylko dodała cienki pasek (ale nie zapięty jak normalnie paski tylko po prostu go zawiązać - mam nadzieję że wiesz co mam na myśli?)
szkoda że nie lubię spodni bo sama bym sie na takie połasiła
Stary 2008-07-06, 11:37   #1307
AsikL
Rozeznanie

Smile Dot.: My Style Diary V

Cytat:
PrincessBebe dziekuje

zostawic!!bardzo stylowo
Cytat:
Napisane przez shatin Pokaż wiadomość

jak sie nosza te t-bary? bo wlasnie nabylam pare dni temu skuszona przecena, ale obcas dosc wysoki jak dla mnie
AsikL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 11:38   #1308
beoneself
Zakorzenienie

Super karo - no cóż, są dosyć dziwne. Na pewno rzadko spotykane i mało kto będzie miał odwagę nosić je z klasą. Chciałam Ci już napisać, że nie wyglądają dobrze, i żebyś się ich pozbyła - ale złapałam samą siebie na schematycznym myśleniu, bo kurczę, żeby dobrze i modnie wyglądać nie trzeba nosić krojów i fasonów "obowiązujących" w danym czasie.

Jeśli tylko Ty się w nich dobrze czujesz - to noś bez wahania

Oddaj mi torbę i wisior!!!
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 12:00   #1309
shatin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AsikL Pokaż wiadomość
zostawic!!bardzo stylowo

jak sie nosza te t-bary? bo wlasnie nabylam pare dni temu skuszona przecena, ale obcas dosc wysoki jak dla mnie
Również mnie przecena skusiła- 34 zł Nosże się bardzo dobrze, super wygodne, nie obcierają. Chcoiaż dla mnie obcas wcale nie jest wysoki, bo przyzwyczajona jestem do większych więc sama musisz ocenić czy wygodne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-06, 12:25   #1310
Poppet
Zadomowienie

Karo podpisuję się pod tym co napisała gabi

A to mój kolejny zwykły na wczorajszy chłodny wieczór. Znowu trochę kiepksa jakość w sumie nie wiem czemu o_0.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif wczoraj copy.gif (119,4 KB, 610 załadowań)

Poppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 12:31   #1311
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość

A to mój kolejny zwykły na wczorajszy chłodny wieczór. Znowu trochę kiepksa jakość w sumie nie wiem czemu o_0.
Fajny zestawik!
Buty i żakiecik to chętnie widziałabym w swojej szafie
Wisior wiadomo to osobna bajka, jest piękny
Widzę, że chłodno u ciebie, u mnie upały, a wczoraj byłam na grillu i siedzieliśmy do 4 rano i było cieplutko około 20 stopni w nocy

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 12:43   #1312
Poppet
Zadomowienie

echh zazdroszczę.. Ja miałam też mieć ciepłego grilla, a po burzy zrobiło się chłodno, potem zaczął padać deszcz i jak wychodziłam koło 20 to było tak zachmurzone że już się ciemno robilo, a przecież normalnie to się zmierzcha koło 21.30 :/ No cóż

Ale dzisiaj jest ładnie.

BTW Dziękuję justysiu

Poppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 12:49   #1313
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

świetny ten fraczek dobrze że pokazałaś z tyłu
myślę że fajnie komponowałby się ze spódnicą ołówkową z podwyższonym stanem
bardzo ciekawa jestem butów
Stary 2008-07-06, 13:50   #1314
Ania17
Zadomowienie

Cytat:

Masz świetny styl, baaardzo mi się podoba
Ania17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 14:00   #1315
gabi1234
Zakorzenienie

leniwie jakoś...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ret.jpg (76,8 KB, 495 załadowań)
Stary 2008-07-06, 14:37   #1316
martarr
Raczkowanie

co sadzicie tylko slaba jakos niestety :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00177.JPG (35,8 KB, 288 załadowań)
martarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 14:43   #1317
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martarr Pokaż wiadomość
co sadzicie tylko slaba jakos niestety :/

Bardzo ładny zestawik.
Powiedz mi czy tam na górze tej tuniki te dwa pasy są: żółty z zielonym? Bo tego drugiego nie jestem pewna

Tak w ogóle witam wszystkie wizażanki-często obserwowałam Wasze wypowiedzi ale nigdy jakoś nie miałam odwagi się wypowiedzieć No ale zawsze musi być ten pierwszy raz;p

Poppet- bardzo mi się podoba Twój zestaw-zwłaszcza ta chusta;] Zawsze zazdroszczę dziewczynom umiejętności wiązania tych chust- jak ja się taką owinę to wyglądam jakbym pierwszy raz coś takiego w ręce miała;p poprostu koszmar;]
gabi1234-zawsze poznaje Twoje zestawy bez patrzenia na nick Podoba mi się Twój styl, jest charakterystyczny, z uwielbieniem spódnic i sukienek;] w spodniach Cię nie kojarzę
super_karo - dołączę pewnie do szerokiego grona zachwyconych. Pięknie po prostu pięknie tak z ciekawości Ile Ty masz torebek

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-06, 14:51   #1318
martarr
Raczkowanie

zółty i szary własnie sie zastanawiam czy pasuje do rurek czy lepiej do legginsów chodź legginsów nie lubie
martarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 15:11   #1319
Zapach deszczu
Zadomowienie

Maramara dziekuje
Poppet jak zawsze tak kobieco, lekko i modnie.Bardzo podobaja mi sie Twoje zestawienia
Zapach deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 16:24   #1320
Buskowianka
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo fajny

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości