|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 6
Blaira to super Twoje wyniki, gratulacje
 Ta moja przyjaciółka, o której tu cały czas wspominam, była dziś u swojej diabetolog na wizycie i zapytała o moje wyniki... ten ostatni nie za bardzo faktycznie, ponoć dietka i ruch, już mam do niej umówiona wizytę na środę, to akurat bo we wtorek wizyta u gin i się zdziwiła, że tak późno robię tą krzywą??? Dziś mam 25+3... przecież właśnie w tych tygodniach się zleca... każdy lekarz swoje spiewki...Rumianek cieszę się, że na wizycie wszystko dobrze duża Galganica Ja też raczej drobnej budowy i podobnie jak Ty jakoś się specjalnie nie nastawialam ani na sn ani na cc - co będzie to będzie Dobranoc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8122017 6]Nadrobię i podpisuję jak wrócę do domu na zaległe rzeczy. Teraz wizyta: 820g na liczniku czyli równo rośnie trochę poniżej 50ego centyla. Ginka mówi, że jest z nas bardzo zadowolona wyniki super : ) Łepek u góry także póki co cc jak się nie obróci do następnej wizyty to już zarezerwujemy termin Jak się obroci to teoretycznie są szanse na sn, ale mam się nie nastawiać jakoś bardzo na to - jak będzie w główkowym no to będą mierzyć i no mooooże. Dziewczyny próbują o moich gabarytach jak są zawziete. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] piękna waga
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Rumianku super ze wizyta ok
Ja szczerze mowiac boje sie cc. Jakos mam zakodowane ze to przeciez powazna operacja i ingerencja w cialo 🙈🙉🙊 pierwszy porod mialam super wiec mam nadzieje ze i drugi pojdzie sprawnie ![]() Tez zaczepiam brzuchem, najczesciej o blaty w kuchni 😂 Skorpio ja jestem 25+2 a dopiero wczoraj dostalam skierowanie na krzywą cukrową, zrobie pewnie za dwa tygodnie, zalecenia sa chyba 24-28tc? Lekarz teraz nic nie mowil mi kiedy robic, w piereszej ciazy chyba wczesniej robilam, kolo 24tc. Kurna ide spac, jutro wyjezdzamy kolo poludnia a jeszcze niespakowani, siostra walizke ma mi dopiero dowiezc Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj chciałam przejść koło mojej mamy , bo byi u nas na obiedzie, i ona siedziała przy stole a ja dalej chciałam usiąść, i ją brzuchem potrąciłam , jakoś jakbym nie wiedziała,ze mam go przed sobą
|
|
|
|
|
#2285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzien dobry 🌼 Maz sie do mnie przytulil o 4 nad ranem i maly albo go poczul albo mu cos nie pasowalo i nie moglam pozniej usnac tak sie wiercil. Ale nie narzekam, jeszcze zatesknie do tych ruchow po porodzie na pewno Kochane wy moje a ja znowu z pytaniem 😁 co sadzicie o gondoli 76cm? (Ogladalam tez wozki z wiekszymi - 80, 80kilka, ale kolezanka z kolei mowi, ze jej mala jak zaczela siedziec to przestala chetnie lezec w gondoli bo nie widziala za wiele z tej pozycji i nie wiem czy jest w zwiazku z tym sens skupiac sie na tym zeby byla duza). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-02-09 o 06:57 |
||||
|
|
|
#2286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzien dobry! Leze od godziny i probuje rozruszac moje dziecko, na wieczor poruszala sie baaaardzo leniwie a teraz jej nie czuje... Niech juz bedzie maj chcialabym juz urodzic i nie stresowac sie ze nie wiem co dzieje sie po tamtej stronie brzucha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Widzialyscie nowa promocje w rossmannie 2+2 na meskie produkty do pielegnacji?Jakies plany zakupowe w zwiazku z tym ?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, od wczoraj straszny młyn - urodziny mamy, remont pokoiku, w sobotę impreza mamy. Podczytuje ale nie mam kiedy się odnieść do postów.
Sweet, sunset, qazsew kciuki za wizyty! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
sweetmedi25 sunset89 kciuki za wizytę
magdalenka tylko grzecznie tam w tym wirze pracy i imprez zebys sie nie przemęczała za bardzo |
|
|
|
#2290 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2291 |
|
Konto usunięte
|
Heeeeej!
Reniferku szerokiej drogi, bawcie się dobrze ; ) Stokrotka moja gondola będzie miała długość materacyka 72cm. Jak się zrobi zimno i jeszcze trzeba naubierać dziecia to może mi jej braknać zanim gałganica usiądzie i liczę się z tym - wtedy spacerówka na płasko i jedziemy 😉 Zjadłam wczoraj tylko 3 mini pączki, bo tylko tyle mi przywiózł mąż 😢 O torbie już wczoraj rozmawiałam z TŻem - będziemy w marcu pakować razem żeby wiedział co jest co, gdzie i umiał mi podać w szpitalu ; ) Mój chłop jest pod tym względem standardowy - siebie jak mu przychodzi pakować to pyta mnie gdzie ma klapki 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj nic specjalnego nie zamierzam robic, troche posprzatam, wieczorem moze ogarne paznokcie.
Sweetmedi, Sunset, Qazsew kciuki za wizyty ✊✊ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8122751 1]Heeeeej!
Reniferku szerokiej drogi, bawcie się dobrze ; ) Stokrotka moja gondola będzie miała długość materacyka 72cm. Jak się zrobi zimno i jeszcze trzeba naubierać dziecia to może mi jej braknać zanim gałganica usiądzie i liczę się z tym - wtedy spacerówka na płasko i jedziemy ![]() Zjadłam wczoraj tylko 3 mini pączki, bo tylko tyle mi przywiózł mąż O torbie już wczoraj rozmawiałam z TŻem - będziemy w marcu pakować razem żeby wiedział co jest co, gdzie i umiał mi podać w szpitalu ; ) Mój chłop jest pod tym względem standardowy - siebie jak mu przychodzi pakować to pyta mnie gdzie ma klapki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]U nas jeszcze jak wyjazd do hotelu z basenem to zawsze pada pytanie,czy nie widzialam jego kąpielowek ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja jakoś dziś chyba wstałam lewą nogą, totalnie jestem bez humoru. Sweetmedi, Sunset, Qazsew kciuki za wizyty! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
U nas to ja z tych wiecznie szukających, zakręconych. Walizki najlepiej pakuje mi TŻ, on spakuje w jedną, ja to samo w dwie. No i wie, co gdzie ułożył.
Torbę będzie pakował, a ja będę patrzeć co gdzie jest i odhaczać z nadzieją że zapamiętam haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2018-02-09 o 07:52 |
|
|
|
#2296 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak tam dzisiaj ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w piątek.
za wizytyCo do toreb do szpitala to mi wczoraj kolezanka, która ma termin na koniec lutego napisala, ze jeszcze nie ma spakowanej. Także luz. Jedna znajoma w biegu też pakowala.
|
#2299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz ... można się zeschizowac tymi ruchami albo raczej ich brakiem u mnie znowu słabo z tymi ruchami - w nocy dopiero cos tam poczułam ale pocieszam się tym ze to przez ta pozycje bo inaczej to naprawdę zwariuje ... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
Ooo dobrze wiedzieć od kiedy to ? Ja chyba zrobię jakaś walentynkowa paczuszkę bo zupełnie nie mam pomysłu na prezent na ten dzień a zawsze się staram coś kupić żeby miło męża zaskoczyć ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Ja dzisiaj zamierzam ... nie zwariować w Domu he he Obiad tak naprawdę mam - muszę ogarnąć szafę z moimi ciuchami ale tak bardzo nie mam weny ze nie wiem jak to się skończy ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
W Rossie od dzisiaj to promo chyba
Wstawię plakat Sent from my Redmi 4X using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2018-02-09 o 08:14 |
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8122751 1]Heeeeej!
Reniferku szerokiej drogi, bawcie się dobrze ; ) Stokrotka moja gondola będzie miała długość materacyka 72cm. Jak się zrobi zimno i jeszcze trzeba naubierać dziecia to może mi jej braknać zanim gałganica usiądzie i liczę się z tym - wtedy spacerówka na płasko i jedziemy ![]() Zjadłam wczoraj tylko 3 mini pączki, bo tylko tyle mi przywiózł mąż O torbie już wczoraj rozmawiałam z TŻem - będziemy w marcu pakować razem żeby wiedział co jest co, gdzie i umiał mi podać w szpitalu ; ) Mój chłop jest pod tym względem standardowy - siebie jak mu przychodzi pakować to pyta mnie gdzie ma klapki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja to nawet nie mówię mężowi żeby starał się spakować tylko sama od razu to robię - dłużej by zeszło z tłumaczeniem gdzie co jest niż po prostu ze spakowaniem tego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
Oby humor zaraz wrócił ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz jak kto lubi,ja z tych co musi byc zrobione i dopiero spie spokojnie ja przed kwietniem chce spakowana juz miec ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
FB_IMG_1518160369829.jpg
W regulaminie widziałam, że wchodzą też perfumy, maszynki do golenia itp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja napewno to w marcu będę ogarniać tylko nie mogę sobie przypomnieć jak miałam wszystko poukładane ... szkoda ze fotek nigdzie nie mam z pierwszej wyprawy do szpitala bo tam miałam wszystko super ogarnięte ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka jak sytuacja ze szczoteczką
?
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Wtajemniczenie
|
Rumianssss, cieszę się, że Gałganica i jej mama mają się dobrze
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Rumiankowa zapomnialam Ci napisac ze bardzo sie ciesze z przebiegu Twojej wizyty
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2309 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2310 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Rumianku gratuluje udanej wizyty
Każdą z nas może czekać cc, nie ma co się stresować Cytat:
Część ramionkowa jest bardziej "gibka".Cytat:
![]() Mi lekarka mówiła, że jednorazowe wyskoki są ok, ważne żeby cały czas nie dostarczać zbyt wysokich wartości. Także jakbym była na diecie tyle co Ty, na bank bym wczoraj też zjadła pączka Dziś miałam rano 92 i średnie albo wysokie ketony w moczu... Jeszcze tego nie ogarniam jak to dobrze odczytywać. Czyli, że niby się głodzę... Fakt że schudłam 1kg, ale nie chodzę głodna. Prędzej urodzę niż ogarnę o co w tym wszystkim chodzi ![]() Dziś zjadłam na śniadanie parówki i będę się obżerać na noc. Zobaczymy co z tego wyjdzie Co do ruchów, to jak masz detektor to bądź spokojna. Łożyska na przedniej ścianie brzuch nie przeskoczysz Odkąd jestem na diecie totalnie mi odpuściła. Jednak wcześniej ratowało mnie Renni, serio pomaga. Nie ma co się męczyć. Cytat:
![]() Udanego wyjazdu. Cytat:
Dziś będę testować razowy z Oskroby.
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

Babka zachwycona, mówi że bardzo zwrotny, że fajne ma koła bo ona jeździ po strasznych wertepach a w ogóle tego nie odczuwa i że generalnie poleca.
piękna waga 

No u mnie przez ten jeden cukier i siedzenie od tygodnia w domu z chorym dzieckiem, któremu totalnie nie wiem co jest też dół ściska. 

?

za wizyty
mysle ze tym razem pojdzie mi lepiej
i się rozładowała wieczorem i było "a nie mówiłem" ale nie da sobie przetłumaczyć, że te 3krotne wibracje nie znaczyły że się rozładowuje