![]() |
#1891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
C zy czekać to to samo co tesknić? / Can we compare waiting with longing? Czerwoną kredką w kalendarzu skreślam dni dzielące mnie od Ciebie... Odwzajemniona tęsknota dwóch dusz i ciał... / Return longing of two bodies and souls Nie wiem co kocham bardziej... Ciebie czy tęsknotę za Tobą... / Dunno what I love more... you or missing you... Kiedy tęsknię, zamykam oczy i jesteś.... / When I miss you, I just close my eyes and I'm with you... Happy.Until further notice. / Szczęśliwa do odwołania It's the state of bliss you think you're dreaming... / To stan szczęścia kiedy wydaje Ci się że śnisz. Szczęśliwa. I w dupie mam wszystko co nie jest cacy. / Happy. And I give a sh*t to everything that's not ok. w spauzowanej klatce szczęścia. / In a paused cage of happienes. Stało się ![]() ![]() Wiesz jak pachnie szczęściem? U mnie właśnie zapachniało ![]() Szczęśliwa. Kategorycznie. Do odwołania./ Happy. Categorically. Until further notice. Szczęśliwi czasu nie liczą. Wyrzucam zegarek. / Happy ppl don't count their time. I'm throwing away my watch.
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... ![]() Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2008-07-05 o 20:26 Powód: tłumaczenia ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Zakorzenienie
|
ja tańczę, a niebo, niebo gra. .
Czekając na dzień w którym spełnią sie marzenia.. tyle jesteś wart ile możesz od siebie dać .
#1893 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy macie jakies opisy o tym, ze to jednak nie ten ktorego szukalam, inaczej wyobrazalam sobie nasz zwiazek...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1894 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1) szczęście: Pijana Szczęściem. Dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć. normalnie piórkuje! ;] Wciąż tym piepr*onym optymizmem tryskam.! ![]() ` słońce do oka mi wpadło ![]() czterolistna koniczyna. na szczescie. ![]() bo ja to szczescie juz na tony moge przeliczyc ![]() popatrz w moje oczy. juz sie smieja ![]() a więc taki stan ludzie nazywają szczęściem? ![]() szczęściem otoczona.. ; ) to nie bajka... a może jednak? ;D i nagle na jej twarzy pojawił się uśmiech. tak bez powodu. ![]() 2) tęsknota W końcu! Nauczyłam się Ciebie nie chcieć... Ale nie tak że do końca.! a z tej kategorii tylko taki znalazlam.
![]() |
#1895 |
Zakorzenienie
|
'Granice świata wyznaczają twoje ramiona.'
'najmniejszą rzecz od dzisiaj zawsze chciałabym móc dzielić na pół.' 'I choć nic się nie powtórzy, jeszcze raz myślą sięgam wstecz.' 'jest uliczka w moim mieście, gdzie zawsze można kupić szczęście.' 'Okruch wspomnień pod powiekę wpadł.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podbijam.!! ![]() ![]() Życie nie rozpieszcza, pieśćcie się sami. ![]() Wynoś się. Przeliterować? Dzisiaj będę żyła. Jutro będę kochała. Każdy popełnia błędy. Ja popełniłam Ciebie. Myślisz że jak będziesz miał MOBILKING to będziesz prawdziwym facetem? Nie sądzę. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękneee ![]() ![]() ![]() ![]() I żeby nie było : pokrętnie czas biegnie, spóźnia się szczęście... Küss mich auf meine feuchten lippen (...) auch wenn es bitter schmeckt /pocałuj mnie w moje wilgotne wargi, nawet kiedy smakuje gorzko Ciii.. nie przeszkadzaj, gdy ona płacze "... szkoda słów, nie znasz mnie... ..." Twoj lekarz zlecil Ci rozmowe ze mna ![]() Do ilu trzeba liczyć kiedy się liczy na faceta? ![]() Roztapiam sie czekoladowym snem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki mam prośbę o opisy na temat zazdrości o przyjaciela .
*Nie budźcie marzeń gdy śpią, potrzebne będą przed snem! *Nie budźcie marzeń gdy śpią, po ciężkiej nocy. *Pod niebem jest marzeń na tysiąc lat,że aż się wczytać wstyd... |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bo milosc nie zawsze wybucha jak fajerwerka czasem przychodzi z czasem ta milosc jest zakazana ... zbyt duzo dzieli nas dwoje nie moge cie kochac jak faceta ale moge kochac jak doswiadczonego zyciem przyjaciela
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Rozeznanie
|
Zakochany Złodziej Okradał Niebo z Gwiazd ... Rabował Słońcu Złoto ... Księżycowi Blask (bez spacji)
![]() |
#1901 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() `sprzedaję myśli byle gdzie
`nie wart jesteś żadnej łzy, nie chciałeś wierzyć im `Otwórz zamknięte drzwi przecież gdzieś można żyć `dajmy sobie czas i odejdę by odszukać lepszych nas. `nie pragnąć tak mocno do utraty tchu. `Mieć to coś i kochać to z całego serca. `Miłość to nie włącznik lewo prawo on i off. `Czasami ludzie, których się kocha, są jak nieznajomi
#1902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i .. thinspiration tez cuud i miod ![]() kóch . xd ___ No reason to lie. No need to pretend. ;] / bez powodu by klamac , bez porzeby by udawac . If anything could ever be this good again . / jesli cokolwiek/cos mogloby byc tak dobre znowu Was it something I did? / bylo cos co zobilam ? take me to the place i love . ![]() Can ya hear me ? ___ I czy wrocisz tu i czy aby na pewno .. ? I chyba jestem już inna . bardziej odważna , mobilna . chyba naprawdę mało Cię znam .
![]() |
#1903 |
Raczkowanie
|
* Permanentne siódme niebo
* Fajnie jest mieć kogoś z kim mogę podzielić się moją gruszką w butelce * W życiu liczą się drobiazgi * Tylko nieliczny wiedzą jaki mam kolor oczu * Marzyła o wielkiej miłości. Szukała jej wszędzie i zachłannie * Tu chodzi o to by od siebie nie upaść za daleko * Za Tobą w ogień skoczę i utonę w Twoich oczach * Jedni mają wytarte łokcie, inni - serca. * Ale nigdy nie udawaj, że kiedykolwiek o mnie zapomniałeś...
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
Rozeznanie
|
Wystarczy jeden gest, i nagle wiesz czego od życia chcesz … ;*
Dziś wiem. W zgodzie z własnym sercem trzeba żyć … Gdy tylko czegoś pragniesz, gdy bardzo chcesz … ![]() Wszyscy tak pragniemy szczęścia … Wspomnienia? Zamknięte w pudełku „Otwórz w razie potrzeby”, a klucz zaginął. Wspomnienia są jak bumerang – zawsze wracają. Właśnie wtedy gdy człowiek myśli, że jest wolny, zakuwają go w kajdany. Bo miłość umiera gdy przestajemy siebie znać … … i nie pytaj więcej ile znaczysz dla mnie … ;* Wiedz o tym, że kobieta jest jak księżyc … ![]() Nie mów nic … Chcę tylko poczuć, że jesteś ;*
#1905 |
Wtajemniczenie
|
Mój aktualny to "Hallo Murder!!"
![]()
#1906 |
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
zapomnij o misiu, bo miś sam da sobie radę. '
#1907 |
Wtajemniczenie
|
^ Chciałabym tak jak dziecko, uśmiechem zarażać cały świat.
^ And my knees are weak... and my mouth can't speak. I moje nogi są jak z waty.. a z ust nie mogę wydobyć słowa.. ^ I'm just a girl..looking for the hard bit in the night... Jestem poprostu dziewczyną szukającą twardych rytmów nocą. ^ Jesteś prawdziwym, najwierniejszym stróżem,aniołem, szaleństwem i natchnieniem duszy,moim pięknym i jedynym sukcesem. ^ It's like I'm giving up slowly. Jest tak jakbym się powoli poddawała. ^ You washed away the best of me. Zmyłeś co najlepsze we mnie. ^ I guess you never felt that way. Myslę,że Ty nigdy tego nie czułeś. ^ Kupilam dzis cisze.zapakowana byla w szary papier... |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
BAN stały
|
nie ma nikogo...nikogo kto byłyby tylko mój
you left me drown in in the tears of memory // opuściłeś mnie tonącą we łzach wspomnień chodź, weź moją rękę, pokażę Ci mój własny świat. nie jest jeszcze za późno zapomnieć o przeszłości, spróbować żyć na nowo you know I'm one of a kind, there'll never be another me! // wiesz, że jestem jedyna w swoim rodzaju, nigdy nie będzie drugiej takiej jak ja you're all I want but not like this. // jesteś wszystkim, czego chcę, ale nie w ten sposób wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie mogą nas wygonić I know my math, it says U + Me = never again! // znam moją matematykę, która mówi: ty + ja = nigdy więcej! don't cry because it's over, smile because it happened. // nie płacz, dlatego że coś się skończyło, ciesz się, że w ogóle się zdarzyło lately tou don't look at me..there's something in your eyes..//ostatnio nie patrzysz na mnie..coś jest w Twoich oczach.. ten cały świat się wali,a ja myślałam, że chociaż w Tobie jest nadzieja.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Wtajemniczenie
|
Jestem w siódmym niebie...cholera jak tu wysoko...
dlaczego mój realizm przerodził się w optymizm ? Biegam po suficie ze szczęścia i potykam się o ściany szczescia chodza parami wiec pewnie wygram dzis w totka )) Sprzedam troche radości z życia bo mam chyba za dużo* Gdzie jednak jest potwór, znajdzie się i cud. Wciąż brakuje mi mądrości i umiejętności w wielu kwestiach. Pyskata dziewczyna pilnie poszukuje pyskatego faceta. :P Bywa ze wolnym jest ten kto postanawia nie odejśc lecz zostać.. Tylko cisza jest głośniejsza od moich myśli Bądź dla mnie ogniem co mnie ogrzeje, bądź dla mnie wodą i gaś me pragnienie, bądź dla mnie wiatrem co da mi siłę, bądź zawsze bo... dla Ciebie Serduszko żyję!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Raczkowanie
|
znam ludzi, którzy mówią, że miłość nie znaczy nic.
krótkie marzenia. serca łomoty. kłamstwo jak z nut. że miłość nie znaczy nic. dokąd tak biegniesz. przecież wiesz, że przed sobą nie uciekniesz. ty. ja. nieporozumienie. między nami nic nie było. żadnych słów. żadnych wyznań. oprócz wielkich letnich marzeń.
![]() |
#1911 |
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
wiem, że ci ciężko, ale nie płacz, gdy odjadę.by nigdy nie zostawać tam gdzie miłość węszy zdradę. bo wiem, że bez szacunku ta miłość to tylko śmieć.Choć widzimy sie jak zwykle, ciągle czuję w tobie coś, co dla mnie jest niezwykłe.
#1912 |
Zakorzenienie
|
1. Jedno słowo i.. Koniec... Zabiłeś moją duszę i serce..
2. Wstrzymała oddech, słysząc tylko bicie własnego serca.. koniec.. 3. W środku nocy obudziła się.. zapłakana.. zły sen wciąż trwa.. 4. Nie musiał nic mówić, zbędne tłumaczenia.. wystarczyło spojrzenie 5. Ciii.. nie płacz.. musisz być twarda.. 6. Bo już nawet "przyjaciołom" nie można ufać.. 7. What can I do?.. What can I say?.. Please tell me... 8. Obietnice.. przyrzeczenia.. wszystko puste słowa, bez znaczenia.. 9. Świat tak bezbarwny, pusty i zimny jak śkiska tafla lodu.. 10. Because it's over.. Now it's time to go.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1913 |
Zadomowienie
|
małe serce skraść.
Najgorzej, gdy się ktoś zakocha i chłopak, jak mówią, wpadł. zakochany złodziej... promienie słońcu kradł... I nie bał się niczego... i śmiało szedł przez świat... potknął się o miłość i musiał biedak paść... już chyba 3 raz piszę, proszę o krótkie różnotematyczne...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1914 |
Rozeznanie
|
ostatnio na Wizażu był taki opis:
"Czy ktoś wie może dlaczego pan XYZ zamiast do swojej dziewczyny pisze do mnie?" poszukuje czegoś w tym stylu, znacie coś jeszcze?
#1915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę! ;***. i dołaczam się do prośby. ^^
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Zadomowienie
|
Witam... Prośba, o opisy, o tym, że będę szczęśliwa będąc sama, bez żadnego faceta....
![]() ![]() Słowo które nie jest wypowiedziane jest słowem którego nie można powtórzyć Nawet marzenia walczą ze sobą. Czas to dobry nauczyciel. Szkoda tylko, że uśmierca swoich uczniów.
Zazdrość rodzi się zawsze z miłości, ale nie zawsze z nią umiera.
#1917 |
Raczkowanie
|
Wdowa "wierna suka" : On nie chce nikogo prócz mnie Kocham jak patrzy chociaż nie robi wyznań To trzyma za ręke jak prawdziwy mężczyzna Ja jak mała dziewczynka sie poddaje posłusznie Jego dłonie sprawiają że mam dreszcze Jego język sprawia że jęcze Pozwalam by robił ze mną wszystko Chce być jego żoną chce być jego dzi.wką Jego zapach do gorączki rozgrzewa Za jego ciało dam się sponiewierać Jego słowo i padam na kolana Jestem wierną su.ką mego pana! Wiem że to jest ten styl Wiem że to jest ten uśmiech Który sprawia że mówię nie odpuszczę Inna dziewczyna obok niego, Sprawia że dostaję szału Tylko ja sypiam w jego ramionach To dla niego zostałam stworzona Tylko mnie nazywa kochaniem To mój teren pod jego ubraniem To moje imię ma na ramieniu Tylko ze mną na tylnim siedzeniu Moje paznokcie na jego plecach I to ja będe matką jego dziecka
#1918 |
Raczkowanie
|
Choć już życia psia mać południe-jest cudnie, jest cudnie..
![]()
#1919 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziekuje Dziekuje Dziekuje! Zabieram od kazdej po trochu Poprostu Kocham was ![]() ![]() my - Z Miłością na koniec świata ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1920 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Może coś ci się spodoba : Jestem samodzielna. Sama i dzielna. Mężczyzna to wisienka na torcie. Ale tort to ja i jestem dobra sama w sobie. Nawet bez wisienki. I don't need to be anyone's baby... // Nie chcę być niczyim kochaniem! Don't depend on a guy to validate me... // Nie zależy mi na ocenie faceta... I don't need another half to make me whole! // Nie potrzebuję drugiej połówki, by czuć się całością. Możesz odejść jeśli chcesz, bo widzisz, ja już nie potrzebuję cię ;] Bo ja nie potrzebuję fałszywego kocham cię, by sie uśmiechać ;] Chodzi o coś takiego ... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.