Mamusie majowe 2018 cz. 6 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-09, 15:42   #2641
edzka1104
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Ale mi narobiłyście smaka, właśnie smażę frytki

Dziewczyny - może któraś będzie zainteresowana, wrzucam link do sklepu, z jakiego dzisiaj dorwałam ubranka - http://ewaklucze.pl/ nie ma ich w sieciówkach, a są bardzo dobre jakościowo i przemiłe w dotyku

Czy któraś z Was zamawiała coś w tym sklepie PatPat??? Widziałam reklamę na fb i się zastanawiam czy nie poprosić koleżanki o pomoc, bo tam trzeba mieć konto walutowe do zamówień a ciuszki są śliczne
Kiedyś coś przy starszym mialam od Ewy Klucze ale to dostałam od kogoś. Bawelna fajna.

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Matko bosko!jak ja mam isc spokojnie na wizyte jak tu 11 stron do nadrobienia potem

My Cie chetnie zawsze wysluchamy i doradzimy,ja mimo ze nie ma zadnych problemow z dzidzia to tez czuje ze lzej mi bylo w pierszej ciazy i chyba faktycznie o wiek chodzstara dupa juz jestem

Toż to woła o kryminał!

Co bylo wczoraj na obiad?

poplułam sie

Masz nauczke zeby nastenym razem robic relacje live na fb bo w foto tez nikt nie uwierzy

tez widze

No rejczel ze taaak!jeszcze pytasz?!

Moze jadlas nie te co trzebami smakuja tylko z mojego ogródka

mistrz,nie przepusci zadnej okazji

Ja po wizycie,szyjka dluga,zamknieta,bez rozwarcia,od teraz macanki co 2 tyg,na nastepnej wizycie dostane skierowanie na usg,wyniki krwi i moczu tez ok,wiec wizyte zaliczam do udanychmoze na tym usg wreszcie sie ten moj wstydziocj ujawni,nastepna wizyta 23.02
Super, że wszystko ok.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 15:52   #2642
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
jak sie ni pokaze na nastepnym usg to jestesmy sklonni zostawic niespodzianke do porodu
Oby już ten wstydnis się pokazał 😁

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Ktoś jeszcze nie zna płci ? Nalesniczek??
2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 15:55   #2643
reniferek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Ale mi narobiłyście smaka, właśnie smażę frytki

Dziewczyny - może któraś będzie zainteresowana, wrzucam link do sklepu, z jakiego dzisiaj dorwałam ubranka - http://ewaklucze.pl/ nie ma ich w sieciówkach, a są bardzo dobre jakościowo i przemiłe w dotyku

Czy któraś z Was zamawiała coś w tym sklepie PatPat??? Widziałam reklamę na fb i się zastanawiam czy nie poprosić koleżanki o pomoc, bo tam trzeba mieć konto walutowe do zamówień a ciuszki są śliczne
Tez mialam pare ciuszkow tej firmy, calkiem ok jak wszedzie mozna trafic na takie co sie szybciej zmechacą czy rozciagna ale ogolnie dobra jakosc

Ja wczesniej kupowalam sporo ciuszkow na allegro, polskich producentow. Czesc sie zuzyla (nie placze, bedzie pretekst aby dokupic nowe 😂 ) ale czesc w stanie b. Doobrym

Najszybciej zniszczyly sie chyba bodziaki z 5.10.15. Jakos mi ciuchy z teho sklepu nie podpasowaly :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

...
Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję,
Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj!
reniferek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 15:58   #2644
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Myślałam ze Wy takie fit i fryty z piekarnika a nie gara !
Ojjj zjadłabym ale chyba zamówię pizzę peperoni ( płyta nadal nie podłączona stary śpi... hmm w sumie trochę długo jak na niego ale mam focha jak stad na wenus ).

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
fit srit, ale po pieczeniu w piekarniku nie trzeba myć gara. blatu dookoła, ustawiam czas i patrzę, czy równo się pieką
u mnie takie fit to z lenistwa najczęściej
wiedz, że jak naleśnik coś gotuje, to znaczy że się nie narobisz

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Zamówiłam leżaczek

będziecie Państwo zadowoleni

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Cieszę się : )))
Panikowałam jak plamiłam na początku ciąży a od kiedy zobaczyłam serducho i przestałam plamić to jedynym moim zmartwieniem jest czy zrobię dziś kupę czy raczej za tydzień aaa i czy przytyłam więcej niż 3 kg w ciągu miesiąca
Ktoś kiedyś tu pisał, że takie problemy to nie problemy. Osobiście wolę mieć takie niż płakać i martwić się o zdrowie dzidzi skoro w badaniach wychodzi wszystko w porządku.

Na pewno bardzo bym spokorniała gdyby ciąża zaserwowała mi krwaki, problemy z szyjką czy tę nieszczęsną cukrzycę. Póki co, nie dane mi było tego doświaczyć, z czego bardzo się cieszę. I jak tak sobie czytam jakie większość z was ma zmartwienia to bardzo mi za was przykro i gdybym miała magiczną różdżkę, w mig wam bym to wszystko "zabrała".
kupa to sprawa bardzo ważna
pisałam Wam jakiś czas temu, że na wizycie mój gin gadu gadu i nagle:
porozmawiajmy teraz o najważniejszym... jak z wypróżnieniami

można się podśmiewać, ale jak z tym nie ma problemu to komfort życia inny od razu!!!

Piszę to ja! Zatwardzona zwolenniczka codziennej dwójki dla każdego
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 16:03   #2645
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nalesnikona Pokaż wiadomość
fit srit, ale po pieczeniu w piekarniku nie trzeba myć gara. blatu dookoła, ustawiam czas i patrzę, czy równo się pieką
u mnie takie fit to z lenistwa najczęściej
wiedz, że jak naleśnik coś gotuje, to znaczy że się nie narobisz

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

będziecie Państwo zadowoleni

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

kupa to sprawa bardzo ważna
pisałam Wam jakiś czas temu, że na wizycie mój gin gadu gadu i nagle:
porozmawiajmy teraz o najważniejszym... jak z wypróżnieniami

można się podśmiewać, ale jak z tym nie ma problemu to komfort życia inny od razu!!!

Piszę to ja! Zatwardzona zwolenniczka codziennej dwójki dla każdego
"Zatwardzona"

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 16:05   #2646
sweetmedi25
Zakorzenienie

Nalesnikona Tak dzisiaj był lekarz na nfz. Nie nie badał szyjki . Chyba niepotrzebnie mu pokazywałam zdjęcia usg od tamtej doktor..

sweetmedi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 16:07   #2647
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Matko bosko!jak ja mam isc spokojnie na wizyte jak tu 11 stron do nadrobienia potem

My Cie chetnie zawsze wysluchamy i doradzimy,ja mimo ze nie ma zadnych problemow z dzidzia to tez czuje ze lzej mi bylo w pierszej ciazy i chyba faktycznie o wiek chodzstara dupa juz jestem

Toż to woła o kryminał!

Co bylo wczoraj na obiad?

poplułam sie

Masz nauczke zeby nastenym razem robic relacje live na fb bo w foto tez nikt nie uwierzy

tez widze

No rejczel ze taaak!jeszcze pytasz?!

Moze jadlas nie te co trzebami smakuja tylko z mojego ogródka

mistrz,nie przepusci zadnej okazji

Ja po wizycie,szyjka dluga,zamknieta,bez rozwarcia,od teraz macanki co 2 tyg,na nastepnej wizycie dostane skierowanie na usg,wyniki krwi i moczu tez ok,wiec wizyte zaliczam do udanychmoze na tym usg wreszcie sie ten moj wstydziocj ujawni,nastepna wizyta 23.02
super, że wizyta udana

zazwyczaj jak ktoś ma do nas wpaść to pytam Tż co upiec, a ten za każym razem: szarlotkę ostatnio już śmiałam się, ile można to samo... jutro ma wpaść jego siostra, a ten- zrób szarlotkę zwariuję....
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 16:07   #2648
sweetmedi25
Zakorzenienie

Ja dziś coś słabo się czuje. Właśnie wstałam z kilkugodzinnej drzemki. Może coś obejrzę

Stary 2018-02-09, 16:08   #2649
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
barszcz bym zjadła
mam zakwas na biały barszcz od Mamusi może być?

może się zbiorę w poniedziałek i zrobię
p.s. zupy zazwyczaj robię w zwykłym garnku, bo mi się np. mięso z warzywami nie mieści w tm, i mi tak nie poręcznie.
W tm miksuje warzywa na krem.

Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość
hmm to zalezy tam ustawiasz obroty i Ci szatkuje warzywa mozesz bardzo drobno,mozesz większe, szkoda neistety ze nie tarkuje ;/
o tak.... jakby tarkował to byłoby pięknie
Stary 2018-02-09, 16:09   #2650
sweetmedi25
Zakorzenienie

Nalesnikona przyjmujesz 10 szt luteiny dziennie ??
Edit. Już doczytałam. nie zdawałam sobie że można brać aż takie dawki.

Edytowane przez sweetmedi25
Czas edycji: 2018-02-09 o 16:19
Stary 2018-02-09, 16:10   #2651
DomimaZet
Zakorzenienie

Wykończył mnie mój syn ... obcinanie włosów part.57900874425688999990 06598744789908889900
Jprd ... „chce obcinać się” ( biorę nożyczki )
„ boje się nożyczek” „ nie chce” ( odkładam nożyczki ) „chce obcinać się „ ( biorę nożyczki ) „ boje się nożyczek „ „ nie nożyczkami „ ( odkładam nożyczki ) „chce obcinać się „ nosz kurrrrrrrr......
je^+*##%bne zaraz ....

DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 16:14   #2652
sweetmedi25
Zakorzenienie

Rumianku ile ja bym dała żeby zjeść chociaż garść truskawek z ogródka teraz

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Quazsew gratuluję udanej wizyty ;*

Stary 2018-02-09, 16:15   #2653
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Wykończył mnie mój syn ... obcinanie włosów part.57900874425688999990 06598744789908889900
„ boje się nożyczek” „ nie chce” ( odkładam nożyczki ) „chce obcinać się „ ( biorę nożyczki ) „ boje się nożyczek „ „ nie nożyczkami „ ( odkładam nożyczki ) „chce obcinać się „ nosz kurrrrrrrr......
je^+*##%bne zaraz ....

tylko cierpliwość Cię Domi uratuje

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
mam zakwas na biały barszcz od Mamusi może być?

może się zbiorę w poniedziałek i zrobię
p.s. zupy zazwyczaj robię w zwykłym garnku, bo mi się np. mięso z warzywami nie mieści w tm, i mi tak nie poręcznie.
W tm miksuje warzywa na krem.

o tak.... jakby tarkował to byłoby pięknie
ojjj biały z jajeczkiem i kiełbaską - brzmi miodzio

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 16:17   #2654
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

tylko cierpliwość Cię Domi uratuje

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

ojjj biały z jajeczkiem i kiełbaską - brzmi miodzio

Tylko ze to trwa od dwóch godzin ... muszę stad wyjść bo zwariuje ...
jak słyszę „ chce obcinać sieeeeee” to mam ciarki ...

DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 16:18   #2655
sweetmedi25
Zakorzenienie

Cytat:
je^+*##%bne zaraz ....

Ale przygody. Głęboko oddychaj ja z tego wszystkiego bym chyba sobie obciela wlosy

Stary 2018-02-09, 16:18   #2656
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
je^+*##%bne zaraz ....

Cierpliwosci kochana 😘
Wlasnie dostrzeglam taki maly minusik chlopcow 😜 bo dziewczynka jak nie bedzie chciala obciac wlosow to trudno 😂

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 16:29   #2657
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
:zaciera rączki i szykuje karawan:
inspiracje na torebkę i buty już mam hehe

Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość
o kurcze to współczuje, moze jakiś rosół słony sobie zrób, ciśnienie moze się polepszy trochę, mi zaczyna się chcieć spać ide zmierzyć tez
u mnie ogólnie jak dobije do 90/60 to znaczy, że jest wysoko, ale dzisiaj to już nie chciało wyłapać nawet, wygrzebałam od syna ciśnieniomierz "starej" daty, to zobaczyłam dlaczego...

ale przespałam się, zjadłam, to mi lepiej przeleżałam dzisiaj cały dzień, bo brzuch mnie mocno boli... Wczoraj mocno się zdenerwowałam rozmową z teściową...
dobra kobita jest, wykształcona, ogarnięta, ale czasem jak coś powie, to nie wiem, czy przypadkiem jakieś zwoje na mózgu jej się nie rozprostowały....
Nawet nie chce mi się pisać za bardzo, bo szkoda czasu i nerwów.
Bądź co bądź- mnie wkurzyła, ale nawet ciśnienia nie umiała porządnie podnieść hehe- chyba, że tak podniosła, że potem organizm mi stwierdził, że wyrobił normę za cały dzień i już mogę nie mieć go wcale

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Cytat:
jak sie ni pokaze na nastepnym usg to jestesmy sklonni zostawic niespodzianke do porodu
brawo za wizytę!!! cieszę się, ze wszystko dobrze
macie terminarz już ustalony ?

za dużego wyboru nie ma, albo chłopak, albo dziewczyna my też już tak uznaliśmy, że będzie kto będzie. Mam w środę wizytę, ale nie liczę na spektakularną prezentacje narządów płciowych, po tym jak intensywnie czuję me dziecko obijające się o wewnętrzne narządy... od strony brzucha czuć ewidentnie plecy, a po moim wnętrzu dyźgają mnie co chwila jakieś małe kończynki
Stary 2018-02-09, 16:37   #2658
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Cierpliwosci kochana 😘
Wlasnie dostrzeglam taki maly minusik chlopcow 😜 bo dziewczynka jak nie bedzie chciala obciac wlosow to trudno 😂

U mnie akurat nie ma takich probemów, a moze to ja się tak nie wściekam???? nie traktuje tego jak koniec świata, czasami dwa tygodnie namawiam, ale rozumiem, to ze się boi, ja sama nie ubię jak mi ktos obcina włosy, czasmi moze iść z tatą do fryzjera, czy tata też może włosy ostrzyc maszynką, czasami oglądamy foty jak dzieci po strzyżeniu i przed. ja tam rozumiem dyskomfort, i w końcu trafiamy na ten dobry humor

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
inspiracje na torebkę i buty już mam hehe

u mnie ogólnie jak dobije do 90/60 to znaczy, że jest wysoko, ale dzisiaj to już nie chciało wyłapać nawet, wygrzebałam od syna ciśnieniomierz "starej" daty, to zobaczyłam dlaczego...

ale przespałam się, zjadłam, to mi lepiej przeleżałam dzisiaj cały dzień, bo brzuch mnie mocno boli... Wczoraj mocno się zdenerwowałam rozmową z teściową...
dobra kobita jest, wykształcona, ogarnięta, ale czasem jak coś powie, to nie wiem, czy przypadkiem jakieś zwoje na mózgu jej się nie rozprostowały....
Nawet nie chce mi się pisać za bardzo, bo szkoda czasu i nerwów.
Bądź co bądź- mnie wkurzyła, ale nawet ciśnienia nie umiała porządnie podnieść hehe- chyba, że tak podniosła, że potem organizm mi stwierdził, że wyrobił normę za cały dzień i już mogę nie mieć go wcale

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

brawo za wizytę!!! cieszę się, ze wszystko dobrze

za dużego wyboru nie ma, albo chłopak, albo dziewczyna my też już tak uznaliśmy, że będzie kto będzie. Mam w środę wizytę, ale nie liczę na spektakularną prezentacje narządów płciowych, po tym jak intensywnie czuję me dziecko obijające się o wewnętrzne narządy... od strony brzucha czuć ewidentnie plecy, a po moim wnętrzu dyźgają mnie co chwila jakieś małe kończynki
ja mam tak średnio 130/75, jak spadnie mi na 90/60 to juz ledwo zipie
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 16:38   #2659
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ze to trwa od dwóch godzin ... muszę stad wyjść bo zwariuje ...
jak słyszę „ chce obcinać sieeeeee” to mam ciarki ...

nie ma lekko 😁😁
Stary 2018-02-09, 16:43   #2660
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
Nalesnikona przyjmujesz 10 szt luteiny dziennie ??
Edit. Już doczytałam. nie zdawałam sobie że można brać aż takie dawki.

u mnie początek był z 400 mg na dobę. Znaczy w sumie po owulacji brałam 2 x 100 mg, bo miałam wywoływane wcześniejsze miesiączki. A po teście już lekarz mi zwiększył. Mam trochę problemów hormonalnych, i w pierwszej ciąży dałyy o sobie znać, więc wolał prewencyjnie dać więcej.
Potem, jak się okazało że mam dużego krwiaka podniósł, trafiłam z krwawieniem, znowu podniósł, znowu zaczęłam krwawić, potem szyjka rozmiękła i się skróciła, aż w końcu zaczęła rozwierać od wewnątrz (niczym naleśnik ), no i mam co mam.
A raczej wsadzam, co wsadzam

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

STOKROTKA- jeszcze możesz sobie sama wydziergać z kartonów i potem obkleić je na sztywno taśmą i papierem ozdobnym, będą piękne i wymiarowe
Stary 2018-02-09, 16:44   #2661
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
Tez mialam pare ciuszkow tej firmy, calkiem ok jak wszedzie mozna trafic na takie co sie szybciej zmechacą czy rozciagna ale ogolnie dobra jakosc

Ja wczesniej kupowalam sporo ciuszkow na allegro, polskich producentow. Czesc sie zuzyla (nie placze, bedzie pretekst aby dokupic nowe 😂 ) ale czesc w stanie b. Doobrym

Najszybciej zniszczyly sie chyba bodziaki z 5.10.15. Jakos mi ciuchy z teho sklepu nie podpasowaly :/

Jak droga? daleko jeszcze macie?
Stary 2018-02-09, 16:45   #2662
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Hej !
Dawno tu do Was nie zagladałam..ale sił brakowało strasznie się z synkiem pochorowaliśmy synek od poniedziałku na antybiotyku ( 10 dni ) że względu na anginę.. przez kilka dni miał gorączkę po 40 stopni.. teraz troszkę lepiej.. Mnie z kolei rozlożyło we wtorek..w środę przyjechał do domu lekarz.. dostałam leki i kurujemy się z Młodym.. u mnie też gorączka, ból głowy, zatok, katar i kaszel.. na szczęście bez antybiotyku.. dziś dopiero poczułam się lepiej..

Postaram się co nieco narobić co tu się działo ale może być ciężko..

Miłego dnia
zdrówka Kochana!!!
Stary 2018-02-09, 16:51   #2663
sweetmedi25
Zakorzenienie

Nalesnikona dobrze że masz ogarniętego ginekologa ;* Ty chodzisz na nfz czy prywatnie ?

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

W ogóle tak patrzę na aplikację a tu dzisiaj niby studniówka u mnie tylko sama już nie wiem jak liczyć bo teraz termin niby 29 maja czyli wtedy studniówka jeszcze nie

Stary 2018-02-09, 16:57   #2664
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
Nalesnikona dobrze że masz ogarniętego ginekologa ;* Ty chodzisz na nfz czy prywatnie ?

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

W ogóle tak patrzę na aplikację a tu dzisiaj niby studniówka u mnie tylko sama już nie wiem jak liczyć bo teraz termin niby 29 maja czyli wtedy studniówka jeszcze nie

na nfz...
mój gin to wspaniały lekarz. Prowadził mnie przed pierwszą ciążą.
Zawsze robi usg, dokładnie bada, zleca wszystkie badania. Jak coś się dzieję, to podjeżdżałam do niego do szpitala, bez problemu mnie zawsze przyjął.

Jest jednocześnie mocno wyluzowany i pogodny, żartuje sobie z wielu rzeczy, ale mocno profesjonalny. Nie ma oporów, żeby się konsultować z innymi specjalistami, sam odsyłał mnie w pierwszej ciąży do ludzi specjalizujących się w tym, czy tamtym. Wiem, że jak coś powie, to to najlepsze rozwiązanie w moim przypadku...

Każdej z nas takiego lekarza życzę!

Od stycznia miał nie przyjmować u mnie w przychodni, więc bym chodziła do niego prywatnie. Bo nie chciałam szukać nikogo nowego. 250 zł za wizytę, ale za taką opiekę mogę zapłacić każde pieniądze...
Zostaje jednak u nas do czerwca, więc zdążę urodzić i zaliczyć wizytę kontrolną
Stary 2018-02-09, 17:03   #2665
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
na nfz...
Zawsze robi usg, dokładnie bada, zleca wszystkie badania. Jak coś się dzieję, to podjeżdżałam do niego do szpitala, bez problemu mnie zawsze przyjął.

Jest jednocześnie mocno wyluzowany i pogodny, żartuje sobie z wielu rzeczy, ale mocno profesjonalny. Nie ma oporów, żeby się konsultować z innymi specjalistami, sam odsyłał mnie w pierwszej ciąży do ludzi specjalizujących się w tym, czy tamtym. Wiem, że jak coś powie, to to najlepsze rozwiązanie w moim przypadku...

Od stycznia miał nie przyjmować u mnie w przychodni, więc bym chodziła do niego prywatnie. Bo nie chciałam szukać nikogo nowego. 250 zł za wizytę, ale za taką opiekę mogę zapłacić każde pieniądze...
super, u nas na nfz, to porażka ;/
Stary 2018-02-09, 17:11   #2666
sweetmedi25
Zakorzenienie

Cytat:
na nfz...

Zazdroszczę takiego lekarza. Mój kochany ginekolog na nfz zdarzył tylko stwierdzić ciążę i niestety poszedł na emeryturę. Łzy w oczach miałam jak byłam na ostatniej wizycie

Stary 2018-02-09, 17:16   #2667
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
super, że wizyta udana

zazwyczaj jak ktoś ma do nas wpaść to pytam Tż co upiec, a ten za każym razem: szarlotkę ostatnio już śmiałam się, ile można to samo... jutro ma wpaść jego siostra, a ten- zrób szarlotkę zwariuję....
To dawaj przepisa bo chyba jakas meeega ta szarlotka jak sie mąż tak dopomina
Cytat:

Dzis zapisalam sie na wizyte za 2 tyg i na nastepnej tez tak zrobie,tez mysle ze wyboru zbyt duzego braka na zmiane wplywu i tak nie mam
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 17:36   #2668
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Zrobiłam zamówienie na gemini.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg apteka.jpg (44,0 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg apteka2.jpg (46,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg apteka3.jpg (45,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg apteka4.jpg (47,0 KB, 35 załadowań)
Stary 2018-02-09, 17:42   #2669
polasia
Wtajemniczenie

Sweet super że wizyta udana, mimo nakazu oszczędzania się i luteiny. Najważniejsze że z dzieckiem wszystko ok 😘

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Jesli dobrze licze to dzis powinna wplynac na moje konto wyplata 😎 przeczuwam ze jak tylko dostane smsa z informacja o przelewie to wyrwe sie z domu i moje zakupy beda wygladaly mniej wiecej tak https://youtu.be/h0nH7I4t06w

Ogólnie to straszny widok. Gdybym tego na żywo nie widziała to bym pomyślała, że reżyserka. Ludzie starsi normalnie laski pod pache dawali i biegli 🙈
polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-09, 17:46   #2670
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
To dawaj przepisa bo chyba jakas meeega ta szarlotka jak sie mąż tak dopomina

Dzis zapisalam sie na wizyte za 2 tyg i na nastepnej tez tak zrobie,tez mysle ze wyboru zbyt duzego braka na zmiane wplywu i tak nie mam
taka najprostsza na świecie
Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Zrobiłam zamówienie na gemini.
zastanawiam się czy kupować jakiś aspirator, nie używaliśmy jeszcze tego nigdy i jeszcze laktator zostanie do rozkminy
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości