Panny Młode 2009 cz. III - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-06, 17:43   #4261
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

No tak w weekend cisza bo wszystkie odpoczywaja od komputerow Jutro pewnie nadrobicie...a ja bede w pracy i jak wroce to znow bede miala mnostwo roboty z czytaniem hehe

kasiabialystok dzieki za linki.Niektore kiecki fajne,ale z tego co widze niedostepne w Poznaniu.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 18:32   #4262
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kasiabiałystok witaj widze, ze mamy tesama date slubu to ile nas juz jest?? 4 ??

Mała i bardzo dobrze mu powiedziałas ja tez mam na swojego focha. wczoraj sie przez to nie widzielismy i dzis tez nie dzwonił aby sie zapytac czy moze przyjsc a ja ze nie mam ochoty sie z nim widziec . a on : to jutro zadzwonie. a ja , że watpie abym do wyjazdu sie z toba spotkała kurde tak mi cisnienie ostatnio podnosi , ze juz ma go dosc

powidziałam rodzicom wszytsko a moja mam: "ufff dobrze, ze zaliczki tak malo wynosiły, to jak cos ,to sie wsyztsko odwoła "

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 18:34   #4263
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiabialystok Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny jestem nowa na forum ale takze mam ślub w 2009r, a dokladnie 1 serpnia w Białymstoku. Z moim mężczyzna życia jestem od 7 lat, a od 3 lat mieszkamy razem. Mimo wszystko strasznie sie boje slubu. Jak na razie mam zarezerwowany zespół, sale, fotografa i kościół. Pozdrawiam

witam w naszym gronie
widze, ze jestes z londynu tak jak ja i cierpisz ztego samego powodu- pogoda ehhh masakra
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 18:37   #4264
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny a ja mam takie pytanko: czy któras z was myslała kiedys o intercyzie??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 18:53   #4265
jupik
Rozeznanie

znów po długiej przerwie wpadam na chwilkę, ciekawe czy mnie jeszcze kojarzycie madzialenka, jeśli chodzi o intercyzę (fajne pytanie) to my mysleliśmy. Tak jakoś w Polsce się uważa, że jak ją ktoś ma to to znaczy że para sobie nie ufa czy coś w tym rodzaju, podczas gdy w innych krajach to standardowa umowa i nikt takich skojarzeń nie ma. Tak naprawdę to intercyza może właśnie być dowodem troski ze strony małzonka- np. jesli jedna strona prowadzi interesy i ma spółkę dajmy na to cywilną, przez co odpowiada całym swoim majątkiem za jej ewentualne zobowiązania, to dobrze jest mieć taki papier. Wtedy w razie czego, jezeli o intercyzie jest wzmianka w KRS albo jeśli do umowy dorzuci się klauzulę o niej to kontrahenci nie mogą z majątku drugiego małżonka dochodzić swoich wierzytelności. Same pozytywy jednym słowem. Na razie my nie potrzebujemy intercyzy, ale TŻ chce prowadzić własną działalność i wtedy mozliwe że sie na nią zdecydujemy. a tak nawiasem mówiąc- intercyzę można zawrzeć też po slubie

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 19:09   #4266
popscene
Wtajemniczenie

Odkrylam suknie dla mnie. Ta pierwsza chyba na razie wygrywa
http://www.suknieagnes.pl/pl/agnes.html
kolekcja 1 - 1709
kolekcja 2 - 1727
Stary 2008-07-06, 19:18   #4267
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja mam takie pytanko: czy któras z was myslała kiedys o intercyzie??
my nie myslelismy... mamy juz od dawna wspolne konto, i jakos niechcemy rozdzielac tego comoje i jego.. owszem moglibysmy sie tym zabespieczyc przed ewentualnymi niepowodzeniami jego firmy... ale ja uwazam ze na dobre i na zle.. wiec napewno sie na nia niezgodze... zreszta splacalismy razem jakies dlugi przed firma rozkrecilismy interes.. wiec znamy sie juz z tych ciezkich chwil i bedziemy sobie pomagac..

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Odkrylam suknie dla mnie. Ta pierwsza chyba na razie wygrywa
http://www.suknieagnes.pl/pl/agnes.html
kolekcja 1 - 1709
kolekcja 2 - 1727
pierwsza sliczna taka delikatna ale stylowa, druga bardzo romantyczna.. swego czasu bylam zauroczona 1742 z 2 kolekcji.. i zastanawialam sie nad nia na powaznie.. ale odkad znalazlam moja perelka juz jej niechce
Stary 2008-07-06, 19:21   #4268
jupik
Rozeznanie

o ch...oinka, ta pierwsza mi nie przypadła do gustu, bo trochę koszulowa jest (aha-na stronie są 2 wersje i nie wiem którą masz na mysli), ale ta druga jest jak marzenie!!! CUDO!!! koniecznie wybierz 1727, w takiej sukni naprawdę nie ma szans żeby ktokolwiek oderwał od Ciebie wzrok

Stary 2008-07-06, 19:25   #4269
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
o ch...oinka, ta pierwsza mi nie przypadła do gustu, bo trochę koszulowa jest (aha-na stronie są 2 wersje i nie wiem którą masz na mysli), ale ta druga jest jak marzenie!!! CUDO!!! koniecznie wybierz 1727, w takiej sukni naprawdę nie ma szans żeby ktokolwiek oderwał od Ciebie wzrok
Na razie podobaja mi się na zdjęciach We wrześniu będę miala więcej czasu to pewnie umówię się na mierzenie. Ciekawe czy w tym salonie można splacać suknie w ratach. Napisalam maila, zobaczymy co odpiszą.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
pierwsza sliczna taka delikatna ale stylowa, druga bardzo romantyczna.. swego czasu bylam zauroczona 1742 z 2 kolekcji.. i zastanawialam sie nad nia na powaznie.. ale odkad znalazlam moja perelka juz jej niechce
Czy ja się mylę, czy Ty już masz suknię?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-06 o 20:22 Powód: post pod postem! proszę edytowac posty w celu uzupełenienia treści!
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 19:53   #4270
kliwia
Zakorzenienie

witam po wekendxzie
egzmin przedostatni chyba zaliczony, certyfikat, raczej niezdany
w ogóle to mnie piątkowy dzień wykończył fizycznie i psychicznie.
Ale za to wczoraj poszłam na wódkę z przyjaciółką! C
No i wygrałam koszulkę! - później zrobię sobie fotkę to padniecie ze śmiechu - przynajmniej ja padłam

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 101_0279s.jpg (23,2 KB, 27 załadowań)
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 19:55   #4271
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dasz rade
mala uszy do gory...

uu rozumiem... napewno cos znajdziecie
mysle nad czyms takim na 2 dzien.. moze nie biala ale taki kroj...
Załącznik 1583009

Załącznik 1583010
Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Ehh, ja też zostałam z rodzicami zaproszona do przyszłych teściów na następną niedzielę,ale wcześniej, tzn w piątek jedziemy nad jeziorko żeby się zrelaksować, a wrócimy w niedzielę, przed samą wizytą

oj kobitki własnie wróciłam żyję dobrze, ze juz rodzice się znają więc fajnie było
tylko TŻ niemiłosiernie mnie wkurzył.....w ogóle ostatnio bardzo często się kłócimy....i to czasem o takie pier*** , że az szok.....

Cytat:
Czesc dziewczyny jestem nowa na forum ale takze mam ślub w 2009r, a dokladnie 1 serpnia w Białymstoku. Z moim mężczyzna życia jestem od 7 lat, a od 3 lat mieszkamy razem. Mimo wszystko strasznie sie boje slubu. Jak na razie mam zarezerwowany zespół, sale, fotografa i kościół. Pozdrawiam

ooo witamy kolejna panne młoda
a w dodatku białostoczanke

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Spoko, dasz radę Rodzice mojego TŻa byli u nas w zeszłym roku w maju i od tego czasu cisza... Teściowa wtedy powiedziała: "Następna wizyta u nas", a tu ani widu ani słychu... Aż mi głupio przed swoimi rodzicami...
oj....przyjdzie czas

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 20:11   #4272
Madlen25
Przyczajenie

Witam !
Czy któraś z dziewczyn organizowała albo będzie organizowała swoje wesele w zajeżdzie Biesiada?
Madlen25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 20:16   #4273
jupik
Rozeznanie

madlen25 może łatwiej byłoby odpowiedzieć na takie pytanie gdybyś podała gdzie jest ten lokal, bo nazwa może się powtarzać

Stary 2008-07-06, 20:21   #4274
kaska87
Zakorzenienie

wróciłam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 20:24   #4275
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
A
Największy mam żal do mojej teściowej, bo ona to wszystko wiedziała jeszcze przed naszym podpisaniem umowy i pary z ust nie puściła. :Bo nie chciałam Was denerwować.."
Twoja przyszła teściowa jest niepoważna. Przecież, gdyby Wam wcześniej powiedziała sprawa inaczej by się potoczyła. Trzymam kciuki byście już nie mieli żadnych komplikacji.
Stary 2008-07-06, 20:59   #4276
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wróciłam
a gdzie byłaś;>

szafa

Stary 2008-07-06, 21:12   #4277
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, to widze, ze nie dosc, ze lacza nas te same miasta (od czasu do czasu jezdze do rodzinki do Londynu, ale mieszkam w Bialym), to jeszcze mamy ta sama date slubu, czyli 1 sierpnia.

Opowiadaj, w jakim kosciele bierzecie slub, o ktorej godzinie, jaka macie sale, zespol i fotografa.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 21:14   #4278
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
a gdzie byłaś;>
z przyjaciółką na piwku i spacerku

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 21:16   #4279
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
z przyjaciółką na piwku i spacerku
aaa a ja wlasnie pije piwko z wiśni mniam

szafa

Stary 2008-07-06, 21:19   #4280
kasiabialystok
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
witam w naszym gronie
widze, ze jestes z londynu tak jak ja i cierpisz ztego samego powodu- pogoda ehhh masakra

lepiej nic nie mowic....lipa na maksa

Moze okaze sie podobnie hahaahah
* w kosciele zmartwychwstania panskiego o godz 17.00 (obok domku napoleona hihihihi)
* wesele - dwor czarneckiego napewno wiesz gdzie sala od wejscia głównego bo mamy wesele na 160 osob, tam jest super inna sala rowniez, ale do 400 osob wiec by sie goscie pogubili.
* zespół MASTER DANCE podobno super-ale sama nie slyszalam
* fot-kam z Prokadru
i jak na razie tylko tyle a ty? Masz jakies zdanie na temat zespołu czy dworku

Czas edycji: 2008-07-06 o 23:11 Powód: post pod postem tradycyjnie
kasiabialystok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 21:29   #4281
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
lepiej nic nie mowic....lipa na maksa
spoko damy rade we wtorek ma juz swiecic sloneczko ja sie pocieszam tym ze za 3 tyg bede w pl ale jutro niestety szara rzeczywistosc :pobuda przed 6 i do pracy rodacy
Stary 2008-07-06, 21:36   #4282
kasiabialystok
Przyczajenie

Cytat:
spoko damy rade we wtorek ma juz swiecic sloneczko ja sie pocieszam tym ze za 3 tyg bede w pl ale jutro niestety szara rzeczywistosc :pobuda przed 6 i do pracy rodacy

ja do polski jade na 4 dni (wesele znajomych) i to dopiero we wrzesniu, a pozniej od lutego regularnie, do pracy wstaje o 5.00 a moj mezczyzna wlasnie wyszedl do pracy, coz zycie....
Stary 2008-07-06, 21:38   #4283
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Moze okaze sie podobnie hahaahah
* w kosciele zmartwychwstania panskiego o godz 17.00 (obok domku napoleona hihihihi)
* wesele - dwor czarneckiego napewno wiesz gdzie sala od wejscia głównego bo mamy wesele na 160 osob, tam jest super inna sala rowniez, ale do 400 osob wiec by sie goscie pogubili.
* zespół MASTER DANCE podobno super-ale sama nie slyszalam
* fot-kam z Prokadru
i jak na razie tylko tyle a ty? Masz jakies zdanie na temat zespołu czy dworku
ten kosciol to nalezal kiedys do mojej parafii. Kiedy parafie podzielono to przylaczyli mnie do kosciola na cmentarzu i tam bede miec swj slub. Tez chcialam na poczatku master dance, bo slyszalam, ze sa dobrze, ale jak dzwonila, a chcialam wtedy 25 lipca to termin mieli zajety (tylko nic o nim nie wiedzialam, wiedzialam tylko, ze sa dobrzy). Wteduy zglosilismy sie do innego zespolu, ktory 25 lipca mial zajety i pod nich zmienilismy date na 1 sierpnia, wiec wtedy Master Dance poszedl w odstawke. Moja kumpela z roku bierze slub 18 lipca 2009 i bedzie u nich gral Master Dance. Jesli dostane zaprszenie (w co watpie) to dam znac.

W Dworku mialam kiedys studniowke i po niej powiedzialam sobie, ze chocby mial mi ktos tam organizowac wesaele za darmo to bym nie chciala. Mam po nim zle wspomnienia. Moja siostra cioteczna (najpier slub mial byc w tym, ale postawili obecnie na przysly rok), ktorej narzeczony na poczatku tez sie uparl na ten Dworek dowiedziala sie od znajomego, ktory tam pracuje (info ze stycznia tego roku), ze nie poleca Dworku o ile nie chca jesc kotletow z podlogi... Sami sa po turystyce, siostra jeszcze dodatkowo po gastronomii, wiec zrezygnowali od razu. Jedna z dziewczyn gdzies za tydzien lub dwa ma wesele i wlasciciele teraz robia jej lekkie problemy. Ale wiem, ze inni sa z Dworku zadowoleni. Jedyne na co narzekaja to na klime. ALbo nie jest wlaczona, albo jak jest to za zimny nawiew, ze ludzie czuja sie jak w lodowkach.

My tez mamy kamerzyste z ProKadru, ale raczej w tygodniu idziemy ich zmieniac. Mialas moze z nimi jakies doswiadczenia? Widzialas ich filmy w calosci? Bo my tylko to co u nich w studio i na necie.

Wysylam PW.

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-06, 21:40   #4284
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
ja do polski jade na 4 dni (wesele znajomych) i to dopiero we wrzesniu, a pozniej od lutego regularnie, do pracy wstaje o 5.00 a moj mezczyzna wlasnie wyszedl do pracy, coz zycie....
hm..nio tak to daleko i wiem, ze tu jest kurcze trudno, ale tak jak napisalas takie zycie..ale ale mamy jakis cel do ktorego dazymy i mamy swoich Tzow dzieki ktorym to wszysko inaczej uplywa nawet jesli sie z nimi mijamy...te pobudki nad ranem sa najgorsze wiem..a cio tu porabiasz?
Stary 2008-07-06, 21:44   #4285
mala2241
Raczkowanie

dobry wieczor dziewczynki!!!

ja wlasnie wrocilam z pracy i moj tz robi mi kolacje chyba na przeprosiny
i zaraz bede jesc a i jeszcze musze szukac mieszkania do wynajecia bo moj tata sie rozwodzi znow i musze szukac mojej macosze mieszkanko jak widzicie u mnie same problemy ale juz nie bede was zanudzac

jaga jutro ide na ten rozmaz a pojutrze wkoncu do hematologa

u mnie dzisiaj bylaladna pogoda ale strasznie duszno
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 21:47   #4286
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
pokaż, pokaż zawieszki księge
pokaze jak dokoncze

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
A ja się zdołowałam. Pisałam Wam już, że mamy taki nietypowy termin, środę przed Bożym Ciałem. Zalezało nam na sali, która jest mocno oblegana i to był jedyny termin wolny na 2008 rok. I ja głupia, omamiona zapewnieniami, ze śluby w dni powszednie są coraz badziej popularne, nie pomyślałam, że będą z tym takie kłopoty... Chodzi o nocleg dla gości, a będzie ich ok 40 osób. Mieliśmy ich ulokowac w pobliskiej bursie szkolnej, ale dopiero teraz mnie olśniło, ze to przecież będzie jeszcze rok szkolny, w dodatku środek tygodnia (niby czwatek wolny będzie, ale nie sądzę żeby się dzieciaki powynosiły do domu) i bursa będzie pełna A to była najtańsza opcja spania- 20 zł od łba. Gdzie ja drugą taką okazję znajdę??
Po drugie- poszliśmy do księdza, zaklepywać termin. No i znowu lipa, bo dzień przed BC będą zdobić kościół i pełno będzie dewot, wieszajacych te frędzle z bibuły. No i będą normalne msze św. Już na wstępie odpadła "moja" godzina, bo wtedy zbierają się wierni. Zostają nam jakieś dziwaczne terminy przed 16, albo o 20.00 dopiero
No masakra
Największy mam żal do mojej teściowej, bo ona to wszystko wiedziała jeszcze przed naszym podpisaniem umowy i pary z ust nie puściła. :Bo nie chciałam Was denerwować.."
o jaaa...taka tesciowa to bym udusila....
a nie przejmuj sie na pewno wszystko sie ulozy.. 3mam kciuki

Cytat:
witaj z nami
Stary 2008-07-06, 22:01   #4287
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
jaga jutro ide na ten rozmaz a pojutrze wkoncu do hematologa
oj, a czemu tak pozno? Chyba jutro po poludniu bedziesz juz miala wyniczki, co? Jesli nie to w srode na bank.

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-06, 22:10   #4288
kasiabialystok
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
ten kosciol to nalezal kiedys do mojej parafii. Kiedy parafie podzielono to przylaczyli mnie do kosciola na cmentarzu i tam bede miec swj slub. Tez chcialam na poczatku master dance, bo slyszalam, ze sa dobrze, ale jak dzwonila, a chcialam wtedy 25 lipca to termin mieli zajety (tylko nic o nim nie wiedzialam, wiedzialam tylko, ze sa dobrzy). Wteduy zglosilismy sie do innego zespolu, ktory 25 lipca mial zajety i pod nich zmienilismy date na 1 sierpnia, wiec wtedy Master Dance poszedl w odstawke. Moja kumpela z roku bierze slub 18 lipca 2009 i bedzie u nich gral Master Dance. Jesli dostane zaprszenie (w co watpie) to dam znac.

W Dworku mialam kiedys studniowke i po niej powiedzialam sobie, ze chocby mial mi ktos tam organizowac wesaele za darmo to bym nie chciala. Mam po nim zle wspomnienia. Moja siostra cioteczna (najpier slub mial byc w tym, ale postawili obecnie na przysly rok), ktorej narzeczony na poczatku tez sie uparl na ten Dworek dowiedziala sie od znajomego, ktory tam pracuje (info ze stycznia tego roku), ze nie poleca Dworku o ile nie chca jesc kotletow z podlogi... Sami sa po turystyce, siostra jeszcze dodatkowo po gastronomii, wiec zrezygnowali od razu. Jedna z dziewczyn gdzies za tydzien lub dwa ma wesele i wlasciciele teraz robia jej lekkie problemy. Ale wiem, ze inni sa z Dworku zadowoleni. Jedyne na co narzekaja to na klime. ALbo nie jest wlaczona, albo jak jest to za zimny nawiew, ze ludzie czuja sie jak w lodowkach.

My tez mamy kamerzyste z ProKadru, ale raczej w tygodniu idziemy ich zmieniac. Mialas moze z nimi jakies doswiadczenia? Widzialas ich filmy w calosci? Bo my tylko to co u nich w studio i na necie.

Wysylam PW.

My master dance rezerwowalismy ponad rok temu, ale sie cenia...fiufiufiu. Prokadr z bialostockich firrm jest naprawde super moi znajomi maja kasete i ja sama ja ogladalam z tys razy, bo chociaz to tylko znajomi to tak jak jest nagrana kaseta to sciska serce naprawde super. worek ma fajne sale i master dance tez nam polecal juz rok temu mieli rezerwacje na te wakacje...jezeli chodzi o gastronomie to sama jestem po gastronomiku i wiem co sie dzieje w lokalach, ja nigdy bym nie zrobila w bobrowej dolinie chociaz sale maja 1 klasa, troszke tam pracowalam i czasami jedzenia brakowalo itp. dworku pracuje mojego faceta jakas rodzina o czytm niedawno sie dowiedzielismy i podobno jest super ale dowiem sie o tym na wlasnej skorze. Z gastronomia jest tak ne wszystkiego trzeba samemu dopilnowac. jak bylam na weselu w 3 sosny to na sale wjechal inny tort niz zamawiali mlodzi. A kotlety nawet w gastronomiku lataly i to przy profesorach . ja naeze do parafii rocha le jak zobaczylam jak teraz wyglada kosciol to odrazu sie zniechecilam, a w dodatku na schodach fleki pogubilam. wiec pojechalismy i porozmawialismy z ksiedzem w zamartwychwstania panskiego, bez zadnych przeszkod.

Cytat:
hm..nio tak to daleko i wiem, ze tu jest kurcze trudno, ale tak jak napisalas takie zycie..ale ale mamy jakis cel do ktorego dazymy i mamy swoich Tzow dzieki ktorym to wszysko inaczej uplywa nawet jesli sie z nimi mijamy...te pobudki nad ranem sa najgorsze wiem..a cio tu porabiasz?

pracuje w firmie boots jest spoko tylko czasami chce sie do jraju, a gdy juz jestem w polsce to mnie ceny przerazaja, czasami myslimy czy czasem nie zostac w uk na stale tylko ze nie w londynie

jaga_2001 a ty gdzie bedziesz miala wesele i jak ida przygotowania...jak wyglada sprawa z sukniami w bialym? bo slyszalam ze lepiej jechac do warszawy

Czas edycji: 2008-07-06 o 23:12 Powód: post pod postem
Stary 2008-07-06, 22:16   #4289
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
ja wlasnie wrocilam z pracy i moj tz robi mi kolacje chyba na przeprosiny
i zaraz bede jesc a i jeszcze musze szukac mieszkania do wynajecia bo moj tata sie rozwodzi znow i musze szukac mojej macosze mieszkanko jak widzicie u mnie same problemy ale juz nie bede was zanudzac
to jednak sie rozwodzi?
zaluj ze nie bylas w sfinie...bylo extra..
o 7:00 dopiero wrocilismy do domu
Stary 2008-07-06, 22:20   #4290
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
pracuje w firmie boots jest spoko tylko czasami chce sie do jraju, a gdy juz jestem w polsce to mnie ceny przerazaja, czasami myslimy czy czasem nie zostac w uk na stale tylko ze nie w londynie
to macie dokladnie ten dylemat co my...myslelsimy ze kupimy gdzies za dwa latka dom w pl itp. ale teraz juz niewiaodmo jak to bedzie i czy czasem tutaj nie zostaniemy na stale ale tez nie w londynie nie luubie tego miasta
a ogladals tu moze jakies suknie slubne? ja mam zamiar sie przejechac w przyszlym tyg po salonach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości