|
|
#2731 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 6
Oo gratuluję zakupu 😊 proponuję najpierw wkładać ciuchy których Ci mniej szkoda, zanim nauczysz się programować to żebyś sobie nie skurczyła niczego 😉 II nie wkładaj rajtuz i skarpetek dziecka bo te z automatu rozmiar mniejsze 😁
Domi fajnie że film się spodobał 😊 my byliśmy tylko na pierwszej części. Pojechaliśmy sobie 40km do kina zostawiając 3mc córkę u teściów 😁 |
|
|
|
#2732 |
|
Konto usunięte
|
Stokrotka jak się nie chce Wam iść to będzie dobra zabawa i tego życzę ; )
Edzka współczuję bólu, mnie od wczoraj też łapnęło 😞 Kinia taaaaaka impreza praniowa 🥂 Chyba wstanę i zrobię śniadanie sama 🤔 chociaż powinnam TŻta obudzić i to kijem, bo wrócił w nocy z imprezy służbowej i o 2.30 radośnie i bez mrugnięcia okiem poinformował mnie, że dziki sobie łaziły pod domem. Oczywiście gula mi skoczyła i nie mogłam zasnąć. Już widzę jakby uciekł na drzewo po tych drinkach. Mówi rumians wracaj taxi to jak do ściany ... Głupi mąż, a kochać trzeba 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2733 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2734 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Wtajemniczenie
|
FB_IMG_1518246839485.jpg
Dziewczyny, to takie prawdziwe 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2736 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry 😊
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Stokrotka udanej zabawy, Edzka żeby ból szybko minął! Kinia gratuluję zakupu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Hellol z łóżka
![]() Czas wstać i po raz 76588383 przerobić temat niedziałającej kuchenki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
A nie wiem - klikam na Allegro te co ktoś tu polecał „lux” ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2740 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wspolczuje bolu plecow Dzieki 😘 Ale macie dobrze z tymi suszarkami 👍 Ja mam zawsze problem, ze wiekszosc rzeczy musze prasowac, bo chocbym we wszystkie strony trzepala tym praniem, rowniutko rozwieszala i sciagala z linek od razu po wyschnieciu to i tak bedzie pogniecione Cytat:
![]() Cytat:
Sent from my LG-H340n using Wizaz Forum mobile app |
||||
|
|
|
#2741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
U mnie pobudka dziś o 5:50, ale udało mi się jeszcze chwilę potem pospać ![]() Dziewczyny udanych shoppingów, imprez i wyjazdów ![]() U nas dziś nic specjalnego....prócz jednego....przyjeżdża dziś nasz wózek |
|
|
|
#2742 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie suszę tylko jednego biustonosza w suszarce, a tak resztę wrzucam i chyba żadnych poważnych skurczeń nie miałam (jeszcze )czasem jakaś bluzka mocno sztuczna, czy aplikacja na ręczniku, w gorszych jakościowo ubraniach zdarzyło się, że kolor lekko wyblakł. ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
kto mi zrobi jakies pyszne sniadanie?Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2744 | ||
|
Zadomowienie
|
STOKROTKA- to też zależy od pralki- u nas miała duży bęben i nie były pogniecione za mocno. Wcześniejsza wymemłała wszystko okrutnie...
Po suszarce już nie prasujemy prawie wcale. Mamy suszarkę z wielkim bębnem i wyciągając od razu ciepłe pranie nie potrzebuje. Koszule Męża do pracy niektóre wołają po cichutku "wyprasuj mnie", ale bardzo cichutko Jak jest napchane więcej prania, to rzeczywiście można się dopatrzeć kilku zagnieceń. Ale nie tylu, zeby od razu tshirt prasować. Co to to nie. ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
Ale zbieramy się powoli, bo jedziemy do 8* po fotelik dla Starszego Syna. Potem obiad u mojej Szefowej, a na wieczór idziemy do znajomych na imprezę karnawałową. Syn będzie balował z Teściową KTOŚ SIĘ WYBIERA NA BIAŁOŁĘKĘ DO 8*?
|
||
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2746 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny ... nie mogę się już doczekać.
![]() Kinia, gratuluję zakupu. Naleśniczku, daj koniecznie znać czy jest szansa u nich na jakiś rabacik na Klippana...na stronie nic nie ma Kurczę, gorzej jak tylko na miejscu.
|
|
|
|
#2747 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem kiedy nadrobię wczoraj i dziś.
Wpadłam się tylko wypłakać Na czczo 96 po śniadaniu 148 :rycze: Wczoraj jadłam marnie po kolacji przed snem a na śniadanie moją ulubioną mozzarellą z lidl. No ale anyway dół gigant... Jeszcze mam w domu teściowa która tak mnie wku*** sama swoją obecnością. Wczoraj jej powiedziałam o cukrzycy "To co teraz ścisła dietka ?" takim tonem którego nie potrafię opisać ale działa na mnie jak płachta na byka. Zamknęłabym się najchętniej gdzieś sama do czasu porodu... No ewentualnie z synem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, że w takich sytuacjach głupi komentarz może doprowadzić nas do szału, w szczególności że szuka się zrozumienia i wsparcia. Nie daj się, bądź twarda! Co do wyników....wierzę że początki są trudne, ale jak tylko już poznasz co i jak i się wczujesz...to myślę że przyniesie Ci to wiele korzyści. Zobaczysz |
|
|
|
|
#2749 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry mamusie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i nwm czy brac te grubsze a czy jednak ciensze troche,musialabym zmacac w sklepie jakims jaka roznica bo przy corce nie zwracalam na to uwagi![]() Ile taka przyjemnosc jesli mozna wiedziec?bo tez mi sie marzy jak tak zachwalacie nawet miejsce by sie w piwnicy znalazlo![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8125630 1]Stokrotka jak się nie chce Wam iść to będzie dobra zabawa i tego życzę ; ) Edzka współczuję bólu, mnie od wczoraj też łapnęło 😞 Kinia taaaaaka impreza praniowa 🥂 Chyba wstanę i zrobię śniadanie sama 🤔 chociaż powinnam TŻta obudzić i to kijem, bo wrócił w nocy z imprezy służbowej i o 2.30 radośnie i bez mrugnięcia okiem poinformował mnie, że dziki sobie łaziły pod domem. Oczywiście gula mi skoczyła i nie mogłam zasnąć. Już widzę jakby uciekł na drzewo po tych drinkach. Mówi rumians wracaj taxi to jak do ściany ... Głupi mąż, a kochać trzeba 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
taki niby troska,niby triumf,niby zadowolenie no i w domysle ze schudniesz nawet sie nie przejmuj glupim gadaniem,my cie tu wspieramy i trzymamy kciuki zebys szybciutko znalazla swoja droge w tej cukrzycy bo narazie musisz chyba troszke na slepo dzialac zanim dowiesz sie co dobre dla WasUdanych imprez zycze i zeby wszystkie bole i troski minęlydomii zostaw chociaz z 5zl na chleb z tej wyplaty a reszta hulaj dusza
|
||||
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Niud
te teściowe czasem potrafią wkurzyc samym tonem lub obecnością ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2751 |
|
Konto usunięte
|
Laski chyba nie było, a koleżanka mi podesłała nowa Lidlowa gazetka tematyczna. Jakieś ubranka, akcesoria i coś ciążowych ciuchów.
Nie przyglądam się, bo do lidla mi nie po drodze, ale wiem że są tu fanki ![]() https://lidl.gazetki-promocyjne.net....-2018/13391/1/ Blaira czekamy z Tobą na wózek Robi się coraz goręcej na wątku ja już sobie odejmuję w myślach od terminu ten tydzień z okazji cc i zacznę chyba modlitwy teraz odwrotne - nie żeby się zaczęło szybko samo, tylko co by grzecznie gałganisko czekało. Kobieta zmienną jest, zwłaszcza w ciąży |
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Jadeeee! 😵👹😈
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2753 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Blaira to dziś wielkie wydarzenie 😊 czekamy razem z Tobą na kuriera, a potem na fotki 😊 Domi bezpiecznego szaleństwa zakupowego! 😊 Ja wczoraj wyprałam materiały, wysuszyłam i zaraz będę prasować. W końcu ferie mam pełną gębą już 😁 kupiłam jedne półśpiochy w pepco na sprucie żeby mieć wzór na kolejne 😁 i się zastanawiam czy szyć półśpiochy czy legi 😂 bo że bodziaka do kompletu to wiadomka 😁 |
|
|
|
|
#2755 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Blaira czekamy na foty wózka ![]() Domii a ja wiem dlaczego Ty dzisiaj szalejesz na zakupach! bo my mamy dzisiaj studniówkę
|
|
|
|
|
#2757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mnie jakoś te półśpiochy drażnią, nie lubie ich, dla dzieci swoich miałam moze z 3-4 pary U mnie w domu głównie w pajacyku a na wyjscie legi albo spodenki ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Blaira to czekamy na fotki
|
|||
|
|
|
#2758 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny. Niestety zostaje z nami do jutra... ale dzięki temu idziemy wieczorem do kina.
Tą cc muszę jakoś ogarnąć ale coraz mniej kumam. Next week jestem umówiona na wizyty do 2 diabetologów, zobaczymy. Jednak każdy zły wynik niszczy :/ [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8125892 6]Laski chyba nie było, a koleżanka mi podesłała nowa Lidlowa gazetka tematyczna. Jakieś ubranka, akcesoria i coś ciążowych ciuchów. Nie przyglądam się, bo do lidla mi nie po drodze, ale wiem że są tu fanki ![]() https://lidl.gazetki-promocyjne.net....-2018/13391/1/ Blaira czekamy z Tobą na wózek Robi się coraz goręcej na wątku ja już sobie odejmuję w myślach od terminu ten tydzień z okazji cc i zacznę chyba modlitwy teraz odwrotne - nie żeby się zaczęło szybko samo, tylko co by grzecznie gałganisko czekało. Kobieta zmienną jest, zwłaszcza w ciąży To mam tydzień na ogarnięcie tego co mam. Body z Lidla są super. IMHO lepsze jakościowo niż te z h&m i smyka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Niud
cukry opanujesz a teściowej bata daj ! Nie przejmuj się babskiem ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Rumians Ty tą cc to na 100% ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw większosc wątków cukrzyków, teraz cesarek bedzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

nawet miejsce by sie w piwnicy znalazlo
te teściowe czasem potrafią wkurzyc samym tonem lub obecnością
ja już sobie odejmuję w myślach od terminu ten tydzień z okazji cc i zacznę chyba modlitwy teraz odwrotne - nie żeby się zaczęło szybko samo, tylko co by grzecznie gałganisko czekało. Kobieta zmienną jest, zwłaszcza w ciąży
cukry opanujesz a teściowej bata daj ! Nie przejmuj się babskiem !