Mamusie majowe 2018 cz. 6 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-10, 12:28   #2761
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Dzień dobry,

U mnie pobudka dziś o 5:50, ale udało mi się jeszcze chwilę potem pospać

Dziewczyny udanych shoppingów, imprez i wyjazdów

U nas dziś nic specjalnego....prócz jednego....przyjeżdża dziś nasz wózek
Jak to nic specjalnego, przeciez to wielki dzien 😎 czekamy na fotki
Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Nie wiem kiedy nadrobię wczoraj i dziś.
Wpadłam się tylko wypłakać
Na czczo 96 po śniadaniu 148 :rycze:
Wczoraj jadłam marnie po kolacji przed snem a na śniadanie moją ulubioną mozzarellą z lidl. No ale anyway dół gigant...
Jeszcze mam w domu teściowa która tak mnie wku*** sama swoją obecnością. Wczoraj jej powiedziałam o cukrzycy "To co teraz ścisła dietka ?" takim tonem którego nie potrafię opisać ale działa na mnie jak płachta na byka.
Zamknęłabym się najchętniej gdzieś sama do czasu porodu... No ewentualnie z synem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ech te tesciowe...
Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Splot w moich wygląda identycznie jak na tym zbliżonym zdjęciu 😉

Blaira to dziś wielkie wydarzenie 😊 czekamy razem z Tobą na kuriera, a potem na fotki 😊

Domi bezpiecznego szaleństwa zakupowego! 😊

Ja wczoraj wyprałam materiały, wysuszyłam i zaraz będę prasować. W końcu ferie mam pełną gębą już 😁 kupiłam jedne półśpiochy w pepco na sprucie żeby mieć wzór na kolejne 😁 i się zastanawiam czy szyć półśpiochy czy legi 😂 bo że bodziaka do kompletu to wiadomka 😁
Zazdroszcze umiejetnosci 😘 pochwal sie pozniej co Ci tam wyszlo. Moze maly biznes na watku rozkrecisz

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 12:28   #2762
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Teraz mi się chce, ale jak zostanę zalana ciuszkami to mi się odechce na jakiś czas 😉 córka starsza ma już na rok do przodu ciuchy 🙊🙉🙈 więc jej nic nie uszyję 🙁 ale młodszej jeszcze mogę😁

Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość
o to będzie produkcja

mnie jakoś te półśpiochy drażnią, nie lubie ich, dla dzieci swoich miałam moze z 3-4 pary

U mnie w domu głównie w pajacyku a na wyjscie legi albo spodenki

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Blaira to czekamy na fotki
No właśnie ja lubiłam półśpiochy ale chyba głównie do spania zakładałam. Chyba jednak legi poczynię co by można było skarpetki zdjąć w cieplejszy dzień 😉
Cytat:
Dzięki dziewczyny. Niestety zostaje z nami do jutra... ale dzięki temu idziemy wieczorem do kina.
Tą cc muszę jakoś ogarnąć ale coraz mniej kumam. Next week jestem umówiona na wizyty do 2 diabetologów, zobaczymy. Jednak każdy zły wynik niszczy :/

To mam tydzień na ogarnięcie tego co mam.
Body z Lidla są super. IMHO lepsze jakościowo niż te z h&m i smyka.

Niech się teściowa na coś przyda 😉 miłego seansu w takim razie 😊
polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 13:56   #2763
rybcia34
Zakorzenienie

Dzień dobry

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Wczoraj jadłam marnie po kolacji przed snem a na śniadanie moją ulubioną mozzarellą z lidl. No ale anyway dół gigant...
Jeszcze mam w domu teściowa która tak mnie wku*** sama swoją obecnością. Wczoraj jej powiedziałam o cukrzycy "To co teraz ścisła dietka ?" takim tonem którego nie potrafię opisać ale działa na mnie jak płachta na byka.
Zamknęłabym się najchętniej gdzieś sama do czasu porodu... No ewentualnie z synem

Nie zwracaj uwagi na docinki teściowej..juz mogła sobie darować..
Okropne babsko!

Stary 2018-02-10, 14:28   #2764
Sunset89
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny!!! Odzywam się dopiero dzisiaj, bo wczoraj prosto po wizycie wsiedliśmy w samochód i ruszyliśmy z wwy do zmc a internet po drodze strasznie mi rwało. Mała jest dalej dziewczynką, waży prawie 800 g, wczoraj leżała poprzecznie 😃 ale wierci się nadal bardzo. Gin powiedziała że glukoza Ok, żebym się nie przejmowała tą obecnością w moczu bo może to byc wynik tego, ze dzień przed badaniami cały dzień wcinałam owoce a potem wieczorem jechaliśmy ponad 4 godz do wwy.
Kolejna wizyta 16 marca, a 20 marca usg III trym. Dzisiaj tylko Was podczytuję, bo mama ma imieniny i siedzę w kuchni 😉 udanego weekendu życzę 😀
P.s. I po Waszych pozytywnych rekomendacjach wczoraj dokonałam napadu na outlet internetowy sklepu ewaklucze 😅
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 14:45   #2765
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny ... nie mogę się już doczekać.

Kinia, gratuluję zakupu.

Naleśniczku, daj koniecznie znać czy jest szansa u nich na jakiś rabacik na Klippana...na stronie nic nie ma
Kurczę, gorzej jak tylko na miejscu.
napisałam Ci na fb. Bo z telefonu mi nie loguje się na wizaż.

promo stacjonarnie są na axkidy spore. Na pozostałe fotele -10%.
Może na stronie też, ale nie wiem. Zobacz profil Warszawskiej placówki, czy ogłaszają coś więcej.
https://www.facebook.com/osiemgwiazdekwarszawa/

My byliśmy zdecydowani na fotelik dla Starszaka, ale czekaliśmy na promo bo klipana w którym teraz jeździ, będzie musiał opuścić na nowego Lokatora.

był wóz strażacki, ambulans- Syn zachwycony.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:

NIUD- masz pakiet w luxmedzie? Ja byłam u diabetologa i pokierowali mnie jeszcze do dietetyka, wszystko wyjaśnili, dali rozpiski, co i jak. Odpowiedzieli na miliardy pytań.
U mnie, żeby cukier za mocno nie spadał mam zjadać posiłek niedługo przed snem z wielocukrów, żeby się to łądnie porozkładało w nocy, ale nie spadło za mocno. I z tego co pamiętam przy cukrzycy ciążowej też jest takie zalecenie, żeby cukier nie podskoczył za bardzo na czczo.

Trzymam kciuki, żeby udało się to ładnie ogarnąć! Dasz radę!

A teściowa... cóż.... moja mi ostatnio nerwów napsuła bardzo skutecznie, więc łączę się...
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 14:48   #2766
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nalesnikona Pokaż wiadomość
napisałam Ci na fb. Bo z telefonu mi nie loguje się na wizaż.

promo stacjonarnie są na axkidy spore. Na pozostałe fotele -10%.
Może na stronie też, ale nie wiem. Zobacz profil Warszawskiej placówki, czy ogłaszają coś więcej.
https://www.facebook.com/osiemgwiazdekwarszawa/

My byliśmy zdecydowani na fotelik dla Starszaka, ale czekaliśmy na promo bo klipana w którym teraz jeździ, będzie musiał opuścić na nowego Lokatora.

był wóz strażacki, ambulans- Syn zachwycony.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

NIUD- masz pakiet w luxmedzie? Ja byłam u diabetologa i pokierowali mnie jeszcze do dietetyka, wszystko wyjaśnili, dali rozpiski, co i jak. Odpowiedzieli na miliardy pytań.
U mnie, żeby cukier za mocno nie spadał mam zjadać posiłek niedługo przed snem z wielocukrów, żeby się to łądnie porozkładało w nocy, ale nie spadło za mocno. I z tego co pamiętam przy cukrzycy ciążowej też jest takie zalecenie, żeby cukier nie podskoczył za bardzo na czczo.

Trzymam kciuki, żeby udało się to ładnie ogarnąć! Dasz radę!

A teściowa... cóż.... moja mi ostatnio nerwów napsuła bardzo skutecznie, więc łączę się...
Jaki dla starszaka wzieliście?

z tymi cukrami to racja! mi w pierwszej ciąży jakby mi rosło z rana to kazała o 22:00 kanapkę opierdzielić, tyko wąłsnie musi być długorozkłądalne
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 14:59   #2767
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!! Odzywam się dopiero dzisiaj, bo wczoraj prosto po wizycie wsiedliśmy w samochód i ruszyliśmy z wwy do zmc a internet po drodze strasznie mi rwało. Mała jest dalej dziewczynką, waży prawie 800 g, wczoraj leżała poprzecznie 😃 ale wierci się nadal bardzo. Gin powiedziała że glukoza Ok, żebym się nie przejmowała tą obecnością w moczu bo może to byc wynik tego, ze dzień przed badaniami cały dzień wcinałam owoce a potem wieczorem jechaliśmy ponad 4 godz do wwy.
Kolejna wizyta 16 marca, a 20 marca usg III trym. Dzisiaj tylko Was podczytuję, bo mama ma imieniny i siedzę w kuchni 😉 udanego weekendu życzę 😀
P.s. I po Waszych pozytywnych rekomendacjach wczoraj dokonałam napadu na outlet internetowy sklepu ewaklucze 😅
Super że wizyta udana 😉
Po powrocie koniecznie pokaż ciuszki 😊
Stary 2018-02-10, 15:15   #2768
nalesnikona
Zadomowienie

SUNSET- za wizytę.

Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość
Jaki dla starszaka wzieliście?

z tymi cukrami to racja! mi w pierwszej ciąży jakby mi rosło z rana to kazała o 22:00 kanapkę opierdzielić, tyko wąłsnie musi być długorozkłądalne
axkid minikid
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 15:30   #2769
blaira
Wtajemniczenie

Pochwalę się, ale to pewnie już jutro za dnia, bo odbierzemy go dopiero wieczorem. Byle jakich fot wam wstawiać nie chcę

Nalesnikona, bardzo Ci dziękuję...szkoda że tylko stacjonarnie.
No nic będę polować jeszcze na promocję, może się jeszcze jakaś trafi

My jutro też planujemy wypad do kina...ale jakoś mało co mi podchodzi.
Na Greya mój się nie zgodzi...zresztą wystarczy mi jak zabrał mnie w ramach prezentu nie pierwszą część...i cały seans na telefonie spędził..awanturę mu zrobiłam wielką, bo mi cholernie przykro było...także podziękuję.
Polecicie coś?

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Sunset, super Odpoczywajcie.
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 15:55   #2770
sweetmedi25
Zakorzenienie

Sunset super że wizyta udana

sweetmedi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 16:14   #2771
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!!! Odzywam się dopiero dzisiaj, bo wczoraj prosto po wizycie wsiedliśmy w samochód i ruszyliśmy z wwy do zmc a internet po drodze strasznie mi rwało. Mała jest dalej dziewczynką, waży prawie 800 g, wczoraj leżała poprzecznie ale wierci się nadal bardzo. Gin powiedziała że glukoza Ok, żebym się nie przejmowała tą obecnością w moczu bo może to byc wynik tego, ze dzień przed badaniami cały dzień wcinałam owoce a potem wieczorem jechaliśmy ponad 4 godz do wwy.
Kolejna wizyta 16 marca, a 20 marca usg III trym. Dzisiaj tylko Was podczytuję, bo mama ma imieniny i siedzę w kuchni udanego weekendu życzę
P.s. I po Waszych pozytywnych rekomendacjach wczoraj dokonałam napadu na outlet internetowy sklepu ewaklucze
Supee wieści rośnie klusia pięknie

Stary 2018-02-10, 16:17   #2772
polasia
Wtajemniczenie

Co tam dzisiaj robicie że tu taka cisza? Ja sama z chorą córką w domu. Nic mi się już nie chce. Poprasowałam, poprałam, posprzątałam i nawet zupę ugotowałam 😁 a udko z zupy zaserwuje córce jako drugie 😁 ZUA MADKA

Stary 2018-02-10, 16:18   #2773
rybcia34
Zakorzenienie

Ale tu cisza. Każda pewnie się weekenduje, nie to co ja. Wyjątkowo tżt niedostępny dla mnie leczy kaca. Pępkowe miał kolegi i...poszalał.

Także cały dzień w piżamie, dopiero robię obiad. Okropnie dziwnie wyglądają trzy ziemniaki w garnku ale on nic w siebie nie wciśnie.

Stary 2018-02-10, 16:22   #2774
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Super, ze u malej wszystko dobrze 😊
Cytat:
Co tam dzisiaj robicie że tu taka cisza? Ja sama z chorą córką w domu. Nic mi się już nie chce. Poprasowałam, poprałam, posprzątałam i nawet zupę ugotowałam 😁 a udko z zupy zaserwuje córce jako drugie 😁 ZUA MADKA

U mnie byla siostra, wlasnie pojechala. Ja powoli sie ogarniam, bo o 18 impreza a zabieramy sie z kolezanka i jeszcze po jedna mamy podjechac. Musze mezowi jeszcze jakas koszule wyprasowac

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 16:43   #2775
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
to tu się akurat nie zgodzę z tymi informacjami pani z okienka, ja już kilka aptek przetestowałam jakie ceny (bo oczywiście później już kupowałam tylko tu gdzie najtaniej) i są duże rozbieżności niestety... może też zależy jakie leki, ale np. z tych receptowych zawsze były różnice na duphastonie, potasie, w sumie wszystkie do stymulacji też miałam kupowane w kilku aptekach i zazwyczaj w każdej aptece inna cena...

Blaira czekamy na foty wózka
Domii a ja wiem dlaczego Ty dzisiaj szalejesz na zakupach! bo my mamy dzisiaj studniówkę
No widzisz a mi tak powiedziała
Cytat:
jaka juz duza dziewczynka
Cytat:

Bardzo dobra matka,gotowane jest zdrowe

Ja bylam na zakupach spozywczych,milion monet wydanebo zakupy na 2 tyg bo nie bede miec auta,skorzystalismy z promocji w rossmannie,tz wzial zele pod prysznic,wzielismy szampon i jeszcze wzielam sobie jakies jednorazowe golarki męskiew kauflandzie widzialam promocje na 3pak chusteczek velvet pure za 9,99zl,w tesco i rossmannie sa tez w promo ale po 10,99zlw rossmannie kupilam jeszcze lovelle plyn do plukania za 14,99zl niby przeceniony z 21,99zl,zajrzalam do dzieciecego zapytac o te tetrowe pieluchy to pani mi pokazala po 3,5zl chyba a wygladaly jak te po 1,99zl w pepcowiec chyba zamowie te grubsze w tym sklepie internetowym,jeszcze koszule widzialam tam fajna za 23zl i wkladki laktacyjne akuku 83szt za ok 14zl
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 16:47   #2776
domii29
Zakorzenienie

JEEEEEEEEEEEEZDEEEEEEEEEE M !

Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
to tu się akurat nie zgodzę z tymi informacjami pani z okienka, ja już kilka aptek przetestowałam jakie ceny (bo oczywiście później już kupowałam tylko tu gdzie najtaniej) i są duże rozbieżności niestety... może też zależy jakie leki, ale np. z tych receptowych zawsze były różnice na duphastonie, potasie, w sumie wszystkie do stymulacji też miałam kupowane w kilku aptekach i zazwyczaj w każdej aptece inna cena...

Blaira czekamy na foty wózka
Domii a ja wiem dlaczego Ty dzisiaj szalejesz na zakupach! bo my mamy dzisiaj studniówkę
Właśnie my dzisiaj imprezujemy
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 16:59   #2777
_Nat_
Wtajemniczenie

Hej!
Miałam dziś wizytę w szpitalu, gdzie będę rodzić. Lekarz jest sympatyczny. Co do wagi, powiedział, że w normie, ale wykład, że w ciąży wcale nie powinno się jeść więcej, unikać słodkiego pod każdą postacią, słonych przekąsek, itp. Ja mówię, że jak to, że chyba od czasu do czasu można coś słodkiego, a on do mnie "tak, raz w tygodniu, ale u pani to raczej trochę częściej" także tego...
Szyjka długa, zamknięta, serducho jak dzwon, glukozy jednak pić nie będę bo to obciążenie dla organizmu, a w moim przypadku nie widzi takiej potrzeby bo wzrost wagi jest ok i dobre wyniki (brak cukru w moczu i prawidłowy poziom cukru we krwi).
Super trafiliśmy bo akurat były dni otwarte oddziału więc wszędzie nas oprowadzono, poinstruowano, dano mnóstwo ulotek, opowiedziano nam też o darmowych spotkaniach tematycznych (masaż dzidzi, chustowanie, pogadanki dla przyszłych tatusiów o ich roli, jak nam ulżyć i jak nie zwariować pod wpływem naszych hormonów], jakieś zajęcia sportowe), jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarezerwowaliśmy już sobie też pokój : )
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 17:04   #2778
Ladymama85
Zakorzenienie

ja dziisaij z dziećmi sama, leżakują własnie
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 17:11   #2779
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Hej!
Miałam dziś wizytę w szpitalu, gdzie będę rodzić. Lekarz jest sympatyczny. Co do wagi, powiedział, że w normie, ale wykład, że w ciąży wcale nie powinno się jeść więcej, unikać słodkiego pod każdą postacią, słonych przekąsek, itp. Ja mówię, że jak to, że chyba od czasu do czasu można coś słodkiego, a on do mnie "tak, raz w tygodniu, ale u pani to raczej trochę częściej" także tego...
Szyjka długa, zamknięta, serducho jak dzwon, glukozy jednak pić nie będę bo to obciążenie dla organizmu, a w moim przypadku nie widzi takiej potrzeby bo wzrost wagi jest ok i dobre wyniki (brak cukru w moczu i prawidłowy poziom cukru we krwi).
Super trafiliśmy bo akurat były dni otwarte oddziału więc wszędzie nas oprowadzono, poinstruowano, dano mnóstwo ulotek, opowiedziano nam też o darmowych spotkaniach tematycznych (masaż dzidzi, chustowanie, pogadanki dla przyszłych tatusiów o ich roli, jak nam ulżyć i jak nie zwariować pod wpływem naszych hormonów], jakieś zajęcia sportowe), jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarezerwowaliśmy już sobie też pokój : )
Super wieści Fajnie że się Wam udało obejrzeć szpital i oddział
Stary 2018-02-10, 17:16   #2780
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość

Bardzo dobra matka,gotowane jest zdrowe
:
Dziękuję za uznanie 😁
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
JEEEEEEEEEEEEZDEEEEEEEEEE M !

Właśnie my dzisiaj imprezujemy
Ty zanim na imprezę to zdjęcia zakupów pokaż 😁
Cytat:
Hej!
Super, że oddział poznany i pokój zaklepany. Szkoda tylko że musiałaś słuchać wywodów na temat słodkiego i slonego 😣
Stary 2018-02-10, 17:23   #2781
blaira
Wtajemniczenie

Domii, Skorpio, gratulacje z okazji 100dniowki

Domii zakupy udane? Portfel pusty czy się powstrzymałaś?

Nat, świetnie informacje, wybór z tego co piszesz wydaje się być super! No i gratuluję rezerwacji, teraz będziesz już spokojniejsza

Ja dziś sprzątam na raty i skacze jak głupia...a to kanapę wyczyściłam, a to skarpety sparowała i segregację zrobiłam i nawet się więcej miejsca zrobiło....powoli planuję już gdzie co i jak.
Płyn do płukania dziś zrobiłam z przepisu...zobaczymy jak pranie wyschnie, jakie będę mieć wrażenie

W sumie...to może też skorzystam z tego rossmana, bo nie pomyślałam że sobie maszynki mogę kupić, a te się przydadzą
Stary 2018-02-10, 17:34   #2782
domii29
Zakorzenienie

Portfel lzejszy o 250zl wiec chyba bez tragedii 😁 chociaz podczas zakupow stwierdzilam ze portfel tez by mi sie przydal bo troche sie zuzyl 😁 dla siebie kupilam 3 zwykle bluzki w rozmiarze UWAGA!! XL bo mi z M pol brzucha wychodzi

Kupilam w rosku jedna pake pampersow 1, a niech sobie leza i czekaja

Do tego dorwalam ladna posciel w motylki 😍 wiec kupilam tez cos dla NAS zeby maz nie powiedzial ze on nic nie ma

Powozilam sie wozkami i 3 modele wpadly mi w oko i w ktorys z nich juz napewno bede celowac. W poniedzialek ide sie powozic nimi jeszcze raz i ktorys juz zaklepie

Aaaa no i matka musiala kupic cos dla siebie😈 mezuuuu strzez sie! Po przeczytaniu tej ksiazki nie bede z Ciebie schodzic chocby na chwile

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180210_163930.jpg (72,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180210_163959.jpg (57,8 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180210_172839.jpg (78,0 KB, 40 załadowań)
Stary 2018-02-10, 17:49   #2783
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Niud - biedna , nie denerwuj się, nie warto. 😙

Domii - fajne zakupy ja dzisiaj też poszalalam
Trochę spozywki, trochę kosmetyków, dwa ciuszki dla synka , trochę w aptece i kasa poszła.

W rosmanie dzisiaj była taaaaka kolejka, stoję na samym końcu , myślę sobie " cholera nikt mnie nie zauważa, stoję na szarym końcu z brzuszkiem , pewnie nie chcą mnie widzieć "
A tu Pani z kasy mnie dojrzała i słyszę " pani w ciąży na końcu zapraszam panią poza kolejka ".
Moja mina - 😊😊😊😊😊 !

Miałam dzisiaj robić murzynka z grupy dla mam cukrzycowych , ale nie mam siły po tych zakupach. Ale jutro przy niedzieli zrobię 😀

Nat - super że mieliście taka okazję zobaczyć co i jak.

Sunset- gratuluję udanej wizyty

Domii - daj znać czy fajna książka. Co potem robisz z książkami przeczytanymi ?
Ja lubię sprzedać i mieć na inne , ale nie zawsze się udaje i nie mam gdzie tych książek już chować:/
2019:26
2020:13

Edytowane przez Maalinkaaaa
Czas edycji: 2018-02-10 o 17:51
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 18:02   #2784
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!
Fajnie ze glukoza Cie ominie,super ze z dzidzia wszystko ok
Cytat:
Portfel lzejszy o 250zl wiec chyba bez tragedii 😁 chociaz podczas zakupow stwierdzilam ze portfel tez by mi sie przydal bo troche sie zuzyl 😁 dla siebie kupilam 3 zwykle bluzki w rozmiarze UWAGA!! XL bo mi z M pol brzucha wychodzi

Kupilam w rosku jedna pake pampersow 1, a niech sobie leza i czekaja

Do tego dorwalam ladna posciel w motylki 😍 wiec kupilam tez cos dla NAS zeby maz nie powiedzial ze on nic nie ma

Powozilam sie wozkami i 3 modele wpadly mi w oko i w ktorys z nich juz napewno bede celowac. W poniedzialek ide sie powozic nimi jeszcze raz i ktorys juz zaklepie

Aaaa no i matka musiala kupic cos dla siebie😈 mezuuuu strzez sie! Po przeczytaniu tej ksiazki nie bede z Ciebie schodzic chocby na chwile

Ślicznosci dla Igusi wynalazłas
Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość

Trochę spozywki, trochę kosmetyków, dwa ciuszki dla synka , trochę w aptece i kasa poszła.

W rosmanie dzisiaj była taaaaka kolejka, stoję na samym końcu , myślę sobie " cholera nikt mnie nie zauważa, stoję na szarym końcu z brzuszkiem , pewnie nie chcą mnie widzieć "
A tu Pani z kasy mnie dojrzała i słyszę " pani w ciąży na końcu zapraszam panią poza kolejka ".
Moja mina - 😊😊😊😊😊 !

Miałam dzisiaj robić murzynka z grupy dla mam cukrzycowych , ale nie mam siły po tych zakupach. Ale jutro przy niedzieli zrobię 😀

Ja lubię sprzedać i mieć na inne , ale nie zawsze się udaje i nie mam gdzie tych książek już chować:/
My dzis tez bylismy w rossmannie i kolejka meeega,mowie do tz ze powinnam isc bez kolejki to mi powiedzial ze moze jak bede sama bo przeciez nas tu zabija wzrokiemale trzy panie na kasie byly wiec w miare poszlo
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 18:05   #2785
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

My dzis tez bylismy w rossmannie i kolejka meeega,mowie do tz ze powinnam isc bez kolejki to mi powiedzial ze moze jak bede sama bo przeciez nas tu zabija wzrokiemale trzy panie na kasie byly wiec w miare poszlo
Sama tak bym się nie odezwała że haaaalo w ciąży jestem , proszę mnie przepuścić 😂😂
Wiadomo jak ludzie...
Ale miło jak ktoś sam z siebie okaże trochę życzliwości ☺
Stary 2018-02-10, 18:05   #2786
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość

Moja mina - 😊😊😊😊😊 !

Pokaz ciuszki
Milo ze strony kasjerki. Ja stalam w mega kolejce, pani kasjerka poprosila druga o otwarcie kasy i sie ludzie tak rzucili ze balam sie ze mnie stratuja wiec cierpliwie czekalam. Weszlam do intermarche po picie to chlop przede mna (z reszta sytuacja jak zwykle) zerknal na moj brzuch i odwrocil wzrok ze niby nie widzial ze ja w ciazy...
Raz mi sie zdarzylo ze mnie kasjerka wypatrzyla i zawolala bez kolejki, tak na codzien ludzie nie zauwazaja wielkiego brzucha

Jak jakaś książka mi się nie podoba to zazwyczaj ja sprzedaje albo oddaje mamie Jak cos jest fajne zostawiam na polce i po jakims czasie lubie do tego wrocic
Stary 2018-02-10, 18:06   #2787
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaz ciuszki
Milo ze strony kasjerki. Ja stalam w mega kolejce, pani kasjerka poprosila druga o otwarcie kasy i sie ludzie tak rzucili ze balam sie ze mnie stratuja wiec cierpliwie czekalam. Weszlam do intermarche po picie to chlop przede mna (z reszta sytuacja jak zwykle) zerknal na moj brzuch i odwrocil wzrok ze niby nie widzial ze ja w ciazy...
Raz mi sie zdarzylo ze mnie kasjerka wypatrzyla i zawolala bez kolejki, tak na codzien ludzie nie zauwazaja wielkiego brzucha

Jak jakaś książka mi się nie podoba to zazwyczaj ja sprzedaje albo oddaje mamie Jak cos jest fajne zostawiam na polce i po jakims czasie lubie do tego wrocic
W kolejkach to ludzie zazwyczaj nie widzą ciazowych brzuszków 😁
Zaraz zrobię zdjęcie ciuszkow.
Stary 2018-02-10, 18:07   #2788
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ostatnio w auchan stalam z mezem przy kasie a on mnie szturcha i mowi zobacz kasa dla Ciebie, zerkam a tam wielki napis "gabaryty" a pod spodem mniejszy "kobiety w ciazy". Myślę że mąż nie widzial tego "kobiety w ciazy" i mowiac do mnie ze tamta kasa jest dla mnie chodzilo mu o te gabaryty

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2018-02-10 o 18:10
Stary 2018-02-10, 18:07   #2789
blaira
Wtajemniczenie

Domii, super zakupy

Malinka, nie ukrywam, że też ostatnio miałam kilka sytuacji że mnie "zauważono" i byłam bardzo wdzięczna i uradowana że jednak nie musiałam stać w tych kolejkach...w szczególności że mój kręgosłup zaczyna coraz częściej się odzywać.

Choć młody już nie ma tyle miejsca na harcowanie w brzuszku za to zaczął się mocniej zapierać i czuję pod ręką raz na jakiś czas jakieś okrągłości Zaczepiam go, łaskocząc go ale chyba mój synuś z tych nieśmiałych i nie mam odpowiedzi z jego strony
Stary 2018-02-10, 18:12   #2790
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Domii, super zakupy

Malinka, nie ukrywam, że też ostatnio miałam kilka sytuacji że mnie "zauważono" i byłam bardzo wdzięczna i uradowana że jednak nie musiałam stać w tych kolejkach...w szczególności że mój kręgosłup zaczyna coraz częściej się odzywać.

Choć młody już nie ma tyle miejsca na harcowanie w brzuszku za to zaczął się mocniej zapierać i czuję pod ręką raz na jakiś czas jakieś okrągłości Zaczepiam go, łaskocząc go ale chyba mój synuś z tych nieśmiałych i nie mam odpowiedzi z jego strony
To miłe 😍

Wstydnis mały 😍😍

20180210_181115.jpg
Moje dzisiejsze zdobycze dla synka 😊
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości