Gorzej już chyba być nie może - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-02-10, 23:29   #1
graingraf
Przyczajenie

Unhappy

Gorzej już chyba być nie może

Witam wszystkie kobietki , piszę tu po raz pierwszy , a powinnam może już i wcześniej może nie doszło by do tego wszystkiego co działo się przez ostatni tydzień.

Mam 23 lata , zakończył się właśnie 2,5 letni burzliwy związek .
Tydzień temu poszłam z moim byłym chłopakiem na imprezę do znajomych , parę godzin wcześniej rozmyślił się , ale po chwilowej namowie spakował się i przyjechaliśmy razem do mnie , co fakt nie lubiał on u mnie przesiadywać co dziwne ponieważ z teściową i z teściem dogadywał się doskonale.. Wszystko pięknie , impreza udana ... Nie pamiętam zbytnio drogi powrotnej do domu , gdy już byliśmy w pokoju ja chciałam pościelić łóżko , on prawdopodobnie chciał mnie przytulić a ja odepchnęłam go z całą siłą na ścianę , nie wiem dlaczego... Później było tylko gorzej , moi rodzice się zlecieli , zaczęliśmy się kłócić i okazało się że powiedziałam coś czego kompletnie nie pamiętam na jego matkę , bardzo złego... Stwierdził że dość tego , pojechał do domu , od razu na drugi dzień zostałam zablokowana gdzie tylko się dało , dopiero dzisiaj odezwał się do mnie i napisał mi żebym nie przepraszała jego bo robiłam to przez 2,5 roku tylko jego mamę za to co powiedziałam . Ona ma równiez partnera za którym nie przepadałam i też wiedziałam co powiedzieć na jego temat , ale tej opinii nie ubzdurałam sobie od tak tylko mój własny chłopak jakiś czas temu sam jeszcze wiedział co powiedzieć na jego tematu , opowiadał mi różne historie o nim , a później nagle jego opinia się zmieniła , też nie mogę do dzisiaj tego zrozumieć. Z tego co dzisiaj mi powiedział , jakąś część powiedział swojej mamie i jej partnerowi co było mówione na ich temat , ale tak na prawdę teraz wychodzi na to że tylko i wyłącznie jest to moją winą... Powiedział mi że nie chce niańczyć dziecka tylko mieć dorosłą kobietę , wiele razy mówiłam że się zmienię i olewałam to za każdym możliwym razem , ale od tygodnia pracuje już nad sobą i od przyszłego tygodnia zgłaszam się na leczenie ponieważ jest mi ono potrzebne , powinnam w sumie zrobić to już 2 lata lub 3 lata temu , jak najwcześniej żeby właśnie nie doprowadzić do takich chorych akcji ... Muszę teraz spotkać się z jego matką i przeprosić ... Kochane doradźcie mi co mogę zrobić żeby w jakiś sposób uratować ten związek ? Dalej mi na nim zależy i dalej go bardzo kocham , nic się nie zmieniło . Wiem że to trochę za późno , ale lepiej późno niż wcale , wiele razy mnie prosił żebym zgłosiła się na leczenie grupowe lub coś takiego , byłam raz u psychiatry , ale na tym się zakończyło i na chwilowych lekach uspakajających . Zapaliła się czerwona lampka nad głową i wiem że już definitywnie przesadziłam , ale boję się że nawet jeżeli będę chodzić na te terapie to on i tak to oleje , bardzo mi zależy na odbudowaniu tego związku , pomóżcie !
graingraf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-11, 13:39   #2
squirrelqa
Zakorzenienie

Dot.: Gorzej już chyba być nie może

Ale po co chcesz go przekonywać do tego, żeby był z furiatka? Na zmiany potrzeba lat a nie "terapii od przyszłego tygodnia". Daj mu spokój.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

squirrelqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-11, 13:54   #3
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Daj mu spokój i lecz się dla siebie.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-11, 17:39   #4
cavvythecat
Wtajemniczenie

Daj mu spokój, zacznij leczenie i zmień się dla siebie i swoich przyszłych partnerów, bo na dłuższą metę nikt nie wytrzyma z twoimi chorymi akcjami.
Stary 2018-02-12, 06:56   #5
mariamalaria
BAN stały

Chłopak jest były i dla własnego dobra niech takim pozostanie
mariamalaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-12, 10:16   #6
robcia
Zakorzenienie

Bardzo duzo watkow pojawilo sie ostatnio od osob, dla ktorych to pierwszy lub drugi post na wizazu. Ferie?
robcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości