![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Nie NIKi inny
![]() ![]() Fryzury tu nie ma takiej jest inna troszke podobna ale scieta na prostoo..o taka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a avatarek ja masz inny to dawaj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zadomowienie
|
Moni@ trzymam kciuki,,bo chyba się domyślam.
Szymuś to mały inteligent. Jak coś powie to roztropnie. Uwielbiam te jego teksty. Normalnie jak dorosły facet. Nel dzięki za zaproszenie na n-k. Ty masz rodzinę w Piotrkowie? A czy ją odwiedzasz? Bo gdybys była przejazdem to zapraszam. W sierpniu może Monia się do mnie wybierze to byśmy zorganizowały spotkanie może w Łodzi? Bo jak mamy z Monik jechać na Mazury tylko my we dwie to tak trochę głupio. Zobaczyłybyśmy się tylko z Abc i z nikim więcej. Bo Jastin o nas chyba już całkiem zapomniała... Ja wczoraj wyniosłam 15 reklamówek płytek, trochę też skuwałam, ale to trzeba mieć siły, pot się ze mnie lał ciurkiem niemalże. Dziś już kujemy podłogę, a w piątek montują nam okno. We wrześniu wezmę się chyba za pokój.... EDIT Właśnie poszłam do kuchni, a moje dziecko siedzi na podłodze na tym gruzie i zamiata. Bez niej nie dałabym rady zrobić tego remontu. Pomaga zawsze i wszędzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zadomowienie
|
Iwonko teraz jest syf itd ale potem jaką piękną kuchnię będziesz miała
![]() ![]() Wczoraj tż wrócił z top trend i to wcześniej bi nawet nie został do końca i powiedział że taka kicha ze szok , w tv to wszystko fajnie i ładnie wygląda ale na żywo tragedia dlatego wrócili wcześniej. Moni@ Szymek teksty ma powalające ![]() Tż pojechał na działkę a ja wściekła jestem na niego , miałam jechać z nim ale sobie darowałam. Kurcze wszystkim dookoła chętnie pomaga a jak ja go o coś poproszę to zrobi to za pół roku ![]() Iwonko pytałaś o to czy ja tak mogę na plaży długo siedzieć na słońcu , podobno w ciąży nie wolno , ale nie mam wyjścia dzieci chcą się pobawić w wodzie więc musze być blisko nich. Mogłabym usiąść w cieniu ale to na samym końcu plaży i wtedy dzieci miałyby daleko do wody. biorę się teraz za obiad i idziemy na plażę , w weekendy do tej 14 nie ma co iśc bo jest tyle ludu ze szok a ja nie lubię takiej ciasnoty , także w sobotę czy niedzielę albo wogóle nie idziemy albo idziemy ale nie wcześniej niż 15.
#3155 |
Zakorzenienie
|
Kasiu macie pogodę nad morzem??? Pytam tak, bo kuzynka wyjechała z mężem i ciejawa jestem jak im sie pogoda udała
![]()
![]() |
#3156 |
Zadomowienie
|
Witam!
Moni ale z Ciebie tajemnicza kobitka,ale potem napisz co i jak . ![]() Iwonka mam rodzinę w Łodzi,Piotrkowie,Radomsku ........także chetnie bym Cię odwiedziła.Daj znać tylko w jakim terminie bo w sierpniu obiecałam dziewczynom wypad w góry. Kasia ja w ciązy się opalałam ale ostrożnie i wszytko było oki,ja wiem,że Ty praktycznie nie masz wyjścia bo jak sama jesteś z dziewczynkami to one ciągną na plażę. U nas dzisiaj upał a Amelcia chora i musimy w weekend w domu siedzieć. ![]()
#3157 |
Zakorzenienie
|
Kasiu a Ty nam pokaż jak wyglądasz, jaki już masz brzuszek duży, bo dawno Cię nie widziałayśmy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3158 |
Zadomowienie
|
Zaczęłam szykować dzieci na plażę , wyszłam na moment do kuchni wracam a Oliwka smacznie śpi
![]() ![]() ![]() Niki pogoda u nas ładna, co [prawda rano się zachmurzyło i popadało trochę ale to tylko na chwilkę bo potem wyszło słoneczko i jest ładnie ![]() ![]() Nel ja na plaży siedzę w ubraniach bo w stroju się nie pokażę , takze za duzó to się nie opalę , jedynie ramiona i nogi jak ubiorę rybaczki.
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2009-03-17 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
Kasiu dziękuję za fotkę
![]() na n-k nie widziałam, widocznie przeoczyłam ![]() ślicznie wyglądasz, a brzusio slooooodki ![]() ![]()
![]() |
#3160 |
Zadomowienie
|
Niki na Oliwkę jakoś brzuch nie robi większego wrażenia
![]() ![]() ![]()
#3161 |
Zadomowienie
|
Kkasiu ślicznie wyglądasz, a brzunio przepiękny. Normalnie pozazdrościć.
Jak ten czas leci, dopiero co dowiedziałaś się, że jesteś w ciązy, a Ty juz za chwilę urodzisz. A mi to się wydawało, że chodzę w ciąży ze 3 lata. Teraz pewnie szybciej by zleciało, bo miałabym zajęcie, a tamtą ciążę to prawie całą przeleżałam. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patryk też chodził całowal, glaskał przynosił ubranka, ale tak naprawdę to chyba nie zdawał sobie sprawy, bo nie widział tego dzidziusia ![]() Cytat:
![]() najmniej roboty żeby sobie taki brzuszek sprawić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nogi powiadasz NIKi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Kasia zdjecie widziałam na n-k..
![]() ![]() Iwonka tak jak pisza dziewczyny, jak juz urzadzisz kuchnie to po prostu z niej nie wyjdziesz ![]() ![]() Nie ukrywam nic kochane.. po prostu mam male plany na zycie ale na razie nic nie wypaliło wiec nic dalej nie mowie ![]() ![]() ![]() Dzis mialam kiepski dzien...rano mama zadzwonila ze moja babcia jest w szpitalu ze zabrało ja pogotowie na chirurgie, a okolo 18 poszłam z Szymkiem na cmentarz wracam a on cały goracy, jakby wrzacy ![]() Jutro rano zobacze.. I znow mi sie odechciewa wszystkiego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Co do dzieci to moj Szymek dzis ogladał ze mna film na tvp1 i tam urodzilo sie dziecko..a on mowi do mnie "ja tez chce takiego dzidziusia do domu mamo" a ja wryta siedze
![]() I mowie do niego chcesz? dasz mu swoje zabawki a Szymek mowi "dam, moją honde i audi i subaru ale peugeot-a nie dam mu bo mi psuje(popsuje)" A mi łzy staneły w oczach, bo jeszcze dlugo jak nie juz na zawsze bedzie jedynakiem.. Oj ciezko mi w takich sytuacjach......... |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
No wiec tak zaczne od tego ze mam swoje krecone wlosy, poddatne do krecenia...o tak..podoba mi sie sciecie tak krotkie jakby na bob-a ale zeby to bylo krecone..druga fryzura to Kate Ryan ale nie wiem czy nie za duzo układania bym miała...doradzcie cos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, ale sie rozpisałyście
![]() Iwonko zazdroszczę ci remontu, a najbardziej to zazdroszczę porannej kawki w nowej kuchni ![]() Moni@ ja ciekawa jestem jak ty wygladasz w kręconych włoskach. Ja miałam fryzurke z pierwszego zdjęcia w ostatnim poście, w zeszłym roku. Bardzo fajna i twarzowa (ale z każdym scieciem kolejnym, jest gorzej), teraz muszę trochę zachodowac włoski. Generalnie nie mogę wyobrazic jak ta fryzura sprawdzi sie u ciebie na kręcownych włoskach, ale fryzjer sobie pownien poradzić i doradzić ci. Moni@ nie mów , że Szymonek bedzie jedynakiem ![]() Zagadnął mnie w piątek ksiądz. Pytał o rozwód, zaproponował pomoc przy unieważnieniu małżeństwa. Wiem, że to długo trwa, nie wiem czy tego chcę. czy starczy mi siły. W sobotę zawiozłam Wiki do ojca jej. pogadaliśmy. Cholera mnie bierze, bo coś się stawia, jak mówie o podziale majatku. Ale zczekam jeszcze. nei mam nic do stracenia. Przy okazji dowiedziałm sie , ze ojciec Wiki był już w ostatniej fazie alkoholizmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
No i juz po wizycie u lekarza..Szymek ma poczatek anginy
![]() Dostal Ospamox i juz pierwsza dawne mu dałam..w nocy goraczke miał 39stopni byl jak wrzatek..spał ze mna do po prostu lezac kolo niego czułam jak mnie parzy..policzki miał takie jakby go ktos poparzył...az taka skorupa.. ABC wiesz...ja tez mam takie mysli ze chce byc sama z Szymkiem, ale czasem przychodza takie chwile ze chcialoby sie do kogos odezwac...Szymek zasnie jest godzina 22 i co? kompa wlaczam..nikogo nie ma na gg, na wizazu i ide spac...rewelacji nie ma..ciekawe jak długo.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Rozeznanie
|
Moni@ ucałuj Szymka i duzo zdrówka mu życzymy w Wiki
![]() mnie zastanawia najbardziej to " ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monia i co z Twoją babcia?? Wiadomo juz co sie stało? ![]() trzymam kciuki zeby było ok ![]() Cytat:
![]() dzis rano od razu do lekarza (bo ja mam psychozę na pukncie sepsy i jak tylko goraczka sie pojawia to panikuję ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() przeciez przed Tobą całe życie i Ty równiez masz szanse na szczescie. Szymus troszke podrosnie, będziesz miała więcej luzu, pójdziesz do pracy i zobaczysz ze wkrótce poznasz kogos ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
a co do fryzur to mi się ta ostatnia najbardziej podoba, no ale nie wiem jak na kręconych włoskach to będzie, nie widziałam nigdy Twoich naturalnych włosów, więc ciężko powiedziec
![]()
![]() |
#3172 |
Zadomowienie
|
Moni@ teraz Ci się wydaje że będziesz już sama do końca ale zobaczysz że w końcu Twoje życie się odmieni
![]() ![]() Co do fryzurek to podoba mi się druga i czwarta , ta trzecia też fajna ale skoro włoski ci się kręcą to moze być inny efekt. No i dużo zdrówka dla Szymusia ![]() Dziękuję za komplementy odnośnie brzusia ![]()
#3173 |
Zadomowienie
|
Witam!
Kasia niezły brzusio już Ci urósł,ale ten czas szybko leci. ![]() Moni dużo zdrówka dla Szymonka ,a na marginesie staraj się o sanatorium nad morze z nim to będzie mniej Ci chorował na gardło,ja tak miałam z Martynką do 6 lat bardzo często łapała anginy i rózne zapalenia gardła.Pojechałam z nią zimą nad morze i uwierz mi,że jod jej pomógł.Teraz rzadko ma ból gardła,chyba,że popije zimne napoje prosto z lodówki.
#3174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wczoraj jadłam loda z galaretka i on polizał ode mnie dosłownie 3 razy, moze to mogło mu wywołac juz chorobsko...tak podejrzewam.... Nic ABC ja nie ukrywam, a juz na pewno nie faceta... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NEl on ostatnio byl chory przed zimą....nie wiem czy mi przyznaliby sanatorium jak on tak zadko choruje...bo jednak cała zime miałam spokój i do teraz sie trzymał....ale zapytac warto, dzieki.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Szymek slyszac babcia Wandzia, babcia Wandzia patrzy na moja mame i moja babcie i chyba cos mu nie gra...moja mama babcia 55 lat tamta tez babcia 80lat staruszka mowi do niej "oj stareńka jestes bacia Wandzia" Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zadomowienie
|
Moni ale nogi łał,łał............
![]()
#3179 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zadomowienie
|
Moni@ Twoje nogi ładniejsze....
Dziewczyny nie mam już siły na moje dziecko, są chwile, że nie mam pojęcia co robić, szczególnie wtedy gdy ryczy w nocy i w żaden sposób nie mogę jej uciszyc. Taka jest nerwowa... Ja też jestem, TŻ tym bardziej, wiec pewnie to się na niej odbija, ale jak zachować spokój gdy ona tak strasznie krzyczy, a ja mam nerwy na wyczerpaniu? W takich momentach nie potrafię się opanować, mam ochotę jej krzywdę zrobić. A mój mąż wtedy się przebudza i krzyczy na mnie, że denerwuję się na dziecko. Ale jak zachować spokój, skoro nie potrafię? Czy ja jestem normalna? Czy powinnam się jednak udać do specjalisty? Jak myślicie? Zdrówka dla Patryczka i Szymonka. Szybko na pewno choróbska miną. Kasia miała teraz dwa razy pod rząd zapalenie gardła i bardzo szybko je zwalczyła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.