Panny Młode 2009 cz. III - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-06, 22:30   #4291
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 22:31   #4292
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiabialystok Pokaż wiadomość
My master dance rezerwowalismy ponad rok temu, ale sie cenia...fiufiufiu. Prokadr z bialostockich firrm jest naprawde super moi znajomi maja kasete i ja sama ja ogladalam z tys razy, bo chociaz to tylko znajomi to tak jak jest nagrana kaseta to sciska serce naprawde super. worek ma fajne sale i master dance tez nam polecal juz rok temu mieli rezerwacje na te wakacje...jezeli chodzi o gastronomie to sama jestem po gastronomiku i wiem co sie dzieje w lokalach, ja nigdy bym nie zrobila w bobrowej dolinie chociaz sale maja 1 klasa, troszke tam pracowalam i czasami jedzenia brakowalo itp. dworku pracuje mojego faceta jakas rodzina o czytm niedawno sie dowiedzielismy i podobno jest super ale dowiem sie o tym na wlasnej skorze. Z gastronomia jest tak ne wszystkiego trzeba samemu dopilnowac. jak bylam na weselu w 3 sosny to na sale wjechal inny tort niz zamawiali mlodzi. A kotlety nawet w gastronomiku lataly i to przy profesorach . ja naeze do parafii rocha le jak zobaczylam jak teraz wyglada kosciol to odrazu sie zniechecilam, a w dodatku na schodach fleki pogubilam. wiec pojechalismy i porozmawialismy z ksiedzem w zamartwychwstania panskiego, bez zadnych przeszkod.
Cytat:
jaga_2001 a ty gdzie bedziesz miala wesele i jak ida przygotowania...jak wyglada sprawa z sukniami w bialym? bo slyszalam ze lepiej jechac do warszawy
To dobrze, ze juz do Master Dance wiecej nie dzwonilismy. My mamy zespol TIME. Jak dla mnie rewelacja. Bylismy na weselu, gdzie grali. Musyka super i zabawiali gosci tak jak nalezy. Do tego sa po szkolach muzycznych, a o to nam chodzilo. A ile sobie zyczy Master? Bo my placimy 3 tys.
Sale mamy 30 km za Bialym. TZ ja budowal, wiec jakos uda nam sie pogadac z szefunciem. Koles ma wlasny catering, a ze juz na co najmniej 5 imprezach byalm, gdzie ten catering byl, wiec sie nie boimy. Tylko sala jest jeszcze w rozsypce, bo jest wykanczana...
Kosciol tez juz zaklepany. Moja parafia, choc moja rodzinka chciala na poczatku kosciol Z.P. Ale ja sie uparlam na ten i koniec. Jest juz praktycznie wykonczony. Maja super lawki, a nie takie jak w Z.P. (a to niestety rzuca sie w oczy na filmie i na zdjeciach; do tego otoczenie Z.P. nie jest za ciekawe; nieciekawie bedzie jak spadnie ulewa, tfu, tfu). No i najwazniejsze to obraz w oltarzu glownym, ktory jest koronowany, wiec jak dla mnie ma "duza moc" No i jestem emocjonalnie bardziej z tym kosciolem zwiazana, mimo, ze Z.P. pomagal budowac moj tatko... Fotograf to Robert Kruk (nie podobaly nam sie zdjecia ProKADRu) a kamerzysta to ProKADR, ale chyba bedziemyz nich rezygnowac, bo biora po kilka wesel na jeden weekend (juz maja nas dwie zapisane), no i w zwiazku z tym nie ma jakiejsc takiej indywidualnosci w ich filmach. Wszystko na jedno kopyto robione, co mi osobiscie sie nie podoba. Nie podoba mi sie to, ze musimy im doplacic za wyjazd za Bialystok i za plener w inny dzien. Na szczescie nie bralismy u nich wysiegnika... No i lipa, bo nie widzielismy ich filmow...

Co do gastronomii, to wiem jak to jest. W Dworku wlasnie na studniowce podawali nam albo zielone, albo fioletowe mieso, wiec prawie polowa ludzi juz na kilka dni po spozyciu posilku latala do toalety. Byly brudne sztucce. ALe to bylo ponad 5 lat temu i mam nadziej, ze ich poziom sie podniosl...

EDIT: Jsli tyczy sie sukien, to mysle, ze nie mamy co narzekac. Salonow ostatnio powstalo tyle i wysyp jest taki jak grzybow po deszczu. Teraz to Warszawka do nas przyjezdza. Serio. Ja sam ide ogladac suknie 31 lipca, wiec dam znac.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 22:33   #4293
kasiabialystok
Przyczajenie

widzialam duzo fajnych sukien w necie i tyle nie wiem czy nie jest jeszcze za wczesnie sie za tym rozgladac, podobno najlepiej pod koniec stycznia tak mowili w polskich salonach. a ty sie orientujesz jak to wyglada?
kasiabialystok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 22:34   #4294
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a masz juz zarezerwowany kosciol?
Stary 2008-07-06, 22:38   #4295
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
widzialam duzo fajnych sukien w necie i tyle nie wiem czy nie jest jeszcze za wczesnie sie za tym rozgladac, podobno najlepiej pod koniec stycznia tak mowili w polskich salonach. a ty sie orientujesz jak to wyglada?
no mnie na poczatku stycznia mowili, ze najlepiej w grudniu, listopadzie, bo wchodza wtedy nowe kolekcje. Bylam teraz umowic sie na mierzenie to mi powiedziano, ze dobrze, ze teraz przchodze mierzyc i szukac sukni, bo jak mi sie cos spodoba z tej lub wczesniejszej kolekcji (na rok 2009 widzialam i nic mnie nie zachwycilo) to nie bedzie problemu z uszyciem, bo jest pewnosc, ze np. odpowiedniej koronki nie zabraknie.

Takze jak przyjedziesz we wrzesniu na te 4 dni to 1 godzine mozesz przeznaczyc na mierzenie sukien w jednym z salonow.

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-06, 22:39   #4296
kasiabialystok
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
To dobrze, ze juz do Master Dance wiecej nie dzwonilismy. My mamy zespol TIME. Jak dla mnie rewelacja. Bylismy na weselu, gdzie grali. Musyka super i zabawiali gosci tak jak nalezy. Do tego sa po szkolach muzycznych, a o to nam chodzilo. A ile sobie zyczy Master? Bo my placimy 3 tys.
Sale mamy 30 km za Bialym. TZ ja budowal, wiec jakos uda nam sie pogadac z szefunciem. Koles ma wlasny catering, a ze juz na co najmniej 5 imprezach byalm, gdzie ten catering byl, wiec sie nie boimy. Tylko sala jest jeszcze w rozsypce, bo jest wykanczana...
Kosciol tez juz zaklepany. Moja parafia, choc moja rodzinka chciala na poczatku kosciol Z.P. Ale ja sie uparlam na ten i koniec. Jest juz praktycznie wykonczony. Maja super lawki, a nie takie jak w Z.P. (a to niestety rzuca sie w oczy na filmie i na zdjeciach; do tego otoczenie Z.P. nie jest za ciekawe; nieciekawie bedzie jak spadnie ulewa, tfu, tfu). No i najwazniejsze to obraz w oltarzu glownym, ktory jest koronowany, wiec jak dla mnie ma "duza moc" No i jestem emocjonalnie bardziej z tym kosciolem zwiazana, mimo, ze Z.P. pomagal budowac moj tatko... Fotograf to Robert Kruk (nie podobaly nam sie zdjecia ProKADRu) a kamerzysta to ProKADR, ale chyba bedziemyz nich rezygnowac, bo biora po kilka wesel na jeden weekend (juz maja nas dwie zapisane), no i w zwiazku z tym nie ma jakiejsc takiej indywidualnosci w ich filmach. Wszystko na jedno kopyto robione, co mi osobiscie sie nie podoba. Nie podoba mi sie to, ze musimy im doplacic za wyjazd za Bialystok i za plener w inny dzien. Na szczescie nie bralismy u nich wysiegnika... No i lipa, bo nie widzielismy ich filmow...

Co do gastronomii, to wiem jak to jest. W Dworku wlasnie na studniowce podawali nam albo zielone, albo fioletowe mieso, wiec prawie polowa ludzi juz na kilka dni po spozyciu posilku latala do toalety. Byly brudne sztucce. ALe to bylo ponad 5 lat temu i mam nadziej, ze ich poziom sie podniosl...

EDIT: Jsli tyczy sie sukien, to mysle, ze nie mamy co narzekac. Salonow ostatnio powstalo tyle i wysyp jest taki jak grzybow po deszczu. Teraz to Warszawka do nas przyjezdza. Serio. Ja sam ide ogladac suknie 31 lipca, wiec dam znac.

jezeli chodzi o sztucce czy jedzenie to gdybym cos takiego zobaczyla to na miejscu bym sie tam rozkrzyczala-zboczenie zawodowehaahha prokadr ma wielu kamerzystow wiec to nie traci na jakosci, o super napisz mi jak to wyglada w bialym z sukniami, ty chcesz kupic czy wypozyczyc?
Stary 2008-07-06, 22:48   #4297
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-07-06, 22:53   #4298
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
jezeli chodzi o sztucce czy jedzenie to gdybym cos takiego zobaczyla to na miejscu bym sie tam rozkrzyczala-zboczenie zawodowehaahha prokadr ma wielu kamerzystow wiec to nie traci na jakosci, o super napisz mi jak to wyglada w bialym z sukniami, ty chcesz kupic czy wypozyczyc?
wiem, ze prokadr ma kilku kamerzystow, ale mimo wszystko, oni tam robia maswoke. I to mi sie troche nie podoba. Slyszala, ze np. mlodzi odbierali film nie swoj tylko innej pary, albo nie zgadzali sie na pomysly mlodych, lub pokazujac probki przyszlym mlodym wysmiewali sie z innych par, ktorych dema puszczane byly w danym momencie. U mnie na szczescnie niczego takiego nie bylo. Jedyne co, to krecili nosem na propozycje mego TZ. Dla mnie to swiadczy troche o braku profesjonalizmu, bo skoro place to wymagam. No a z tym drugim kamerzyta nie mielibysmy problemow. Co prawda przepadlaby nam zaliczka i w sumie drozej by nas to kosztowalo o 300 zl, ale juz wiemy, ze chlopak jest w 100% profesjonalista. Jeszcze z nim nie podpisalismy umowy, a on juz nam wyslal maila z wszelkimi informacjami i jedna sprawa, o ktorej sadzilam, ze na bank zapomni. A on nie. Po 2 tyg odpisal. Jestem w szoku. To daje mu wielkoego plusa. No i zgodzil sie na pomysl TZ< na ktory ProKadr krecil nosem. Nawet zgodzil sie zrobic mini filmik a'la James Bond ze mna i TZ w roki glownej (pomysl tez TZ ), gdzie w ProKAdrze by to nie przeszlo.

Co do sukien. Wypozyczenie (cena) zalezy czy wypozyczasz nowa czy juz uzywana. Ja zastanawiam sie nad kupnem. Slyszalam, ze na tak wielka osobe jak ja musialabym dac 70% ceny sukni jeli bym wypozyczala. To mi sie to nie oplaca. No i nie wypozyczaa tiulowych. Reszte dam znam w sierpniu. No i tak jak pisalam salonow jest od groma. Jeden obok drugiego. W tym roku otworzyli chyba ze 3 i kazdy inny, wiec na prawde jest w czym wybierac.

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-06, 22:56   #4299
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Treść usunięta
no ja tez jeszcze nie zarezeerwowalam choc boje sie ze sprzatna nam sprzed nosa...
myslalam aby isc w sierpniu
Stary 2008-07-06, 22:59   #4300
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Na razie podobaja mi się na zdjęciach We wrześniu będę miala więcej czasu to pewnie umówię się na mierzenie. Ciekawe czy w tym salonie można splacać suknie w ratach. Napisalam maila, zobaczymy co odpiszą.

Czy ja się mylę, czy Ty już masz suknię?
hmm mam na oku.. jak dla mnie jest rewelacyjna zakochalam sie w niej do tego stopnia ze nawet cena okolo 3 tysiaki mnie nieprzeraza.. szczegolnie ze mama mowila ze mi cos dorzuci a tz powiedzial ze musze taka miec bo jest piekna.. wtorek sroda jade mierzyc bo sporowadzaja mi ja z krakowa bo w ktowickim salonie jej niebylo.. a ze we wtorek mam obrone to niewiem czy dam rade w przyplywie emocji ja zobaczyc... jak nie to w srode.. zrobie w niej fotki to wrzuce
ona jest z evity ale kolekcja papilio to ona
suknia.jpg

suknia 2.JPG

to jest całaa kolekcja papilio http://www.papilio.ru/en/collections/paradise/ dostepna w salonie evita (niestety na stronie salonu niemaja wszystkich sukienek co jest duzym minusem..) ale fajnie ze sukienki sprowadzaja z innych salonow niemajac pewnosci ze ja wezme.. same te panie mi mowily ze zanim zadecyduje czy wezme mam przymierzyc.. a jak sie zdecyduje to teraz zaliczka a przymiarka 3 miechy przed slubem.. wiec calkiem normalnie

aha ta pierwsza fotka top sukienka kremowa ta druga to w bieli.. ale ja biore kremowa bo bardzo mi zaley zeby koronki byly widoczne (kolor chyba zamienia sie tylko koronek bo obioe sa dla mnie biale tylko koronka ecru i biala ale zobacze na miejscu..)
Stary 2008-07-06, 22:59   #4301
kasiabialystok
Przyczajenie

moze masz racje
mi sie podoba Model: MODA ŚLUBNA 713
http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...y_id=&shift=14
Stary 2008-07-06, 23:04   #4302
jaga_2001
Zakorzenienie

martucha, juz pisalam, przepiekna suknia. GOra to cudo po prostu. A ja zauwazyla, ze ich salon jest w moim miescie.

kasia, oj, z suknami mateji to chyba bedziesz msiala pojechad do wawy, bo z tego co sie orientuje, to jej salonu u nas nie ma...

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-06, 23:04   #4303
kliwia
Zakorzenienie

kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 23:07   #4304
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-06, 23:09   #4305
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha, juz pisalam, przepiekna suknia. GOra to cudo po prostu. A ja zauwazyla, ze ich salon jest w moim miescie.

kasia, oj, z suknami mateji to chyba bedziesz msiala pojechad do wawy, bo z tego co sie orientuje, to jej salonu u nas nie ma...
dziekuje wlasnie ta gora mnie zachwycila...

a co do mateji to w katowicach jest salon ten glowny z ta cala projektantka.. i wiecie co.. w zyciu nas tak zle niepotrktowano szukajac z przyjaciolka sukienki dla niej na sieproniowe wesele jak tam.. moja I ma dredy dlugie zapuszczane 8 lat.. w zadnym salonie niebylo z tego powodu problemow nawet wszytsct sie zachwycali ze takie dlugie zadbane szukali jej sukienki z pazurem.. a tam niechcieli nas obsluzyc ewidenbtnie babki staly i powiedzialy ze sa zajete i ze I niemoze miertzyc sukni bo cos moze z nia zroibic.. wydaje nam sie ze niewiem po wygladzie ja ocenily..i mimo ze bardzo podobaja jej sie tam sukienka definitywnie podjela decyzje ze tam niepuki.. jak to wiele zalezy od sprzedawcow.. wkurzyly mnie abby bardzo... fakt sukienki piekne ale ich zachowanie...
Stary 2008-07-06, 23:15   #4306
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziekuje wlasnie ta gora mnie zachwycila...

a co do mateji to w katowicach jest salon ten glowny z ta cala projektantka.. i wiecie co.. w zyciu nas tak zle niepotrktowano szukajac z przyjaciolka sukienki dla niej na sieproniowe wesele jak tam.. moja I ma dredy dlugie zapuszczane 8 lat.. w zadnym salonie niebylo z tego powodu problemow nawet wszytsct sie zachwycali ze takie dlugie zadbane szukali jej sukienki z pazurem.. a tam niechcieli nas obsluzyc ewidenbtnie babki staly i powiedzialy ze sa zajete i ze I niemoze miertzyc sukni bo cos moze z nia zroibic.. wydaje nam sie ze niewiem po wygladzie ja ocenily..i mimo ze bardzo podobaja jej sie tam sukienka definitywnie podjela decyzje ze tam niepuki.. jak to wiele zalezy od sprzedawcow.. wkurzyly mnie abby bardzo... fakt sukienki piekne ale ich zachowanie...
ale babsztyle... Mialy o klientke mniej... Mniej zarobily. Ich strata. No i automatycznie opinia im poleciala.

A propos dredow. Ostatnio jechalam autobusem na praktyki. Na jednym z przystakow wsiadl chlopak, na oko 25, moze 26 lat. Przystojniaczek. Patrze a on ma dedy, brodka, ale elegancko ubrany, pod krawatem, z aktoweczka. Musze przyznac, ze fajnie to wygladalo a te dredy dawaly mu jakiegos takiego indywidualizmu. No i sie zszokowalam, gdy sie odwrocil. Chlopak mial dredu do posladkow! Serio... Jak dla mnie to bylo to niestety za duzo. Jakos chyba bardziej by mu pasowalo, jakby te dredy mial najwyzej do lopatek.

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-06, 23:18   #4307
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ale babsztyle... Mialy o klientke mniej... Mniej zarobily. Ich strata. No i automatycznie opinia im poleciala.

A propos dredow. Ostatnio jechalam autobusem na praktyki. Na jednym z przystakow wsiadl chlopak, na oko 25, moze 26 lat. Przystojniaczek. Patrze a on ma dedy, brodka, ale elegancko ubrany, pod krawatem, z aktoweczka. Musze przyznac, ze fajnie to wygladalo a te dredy dawaly mu jakiegos takiego indywidualizmu. No i sie zszokowalam, gdy sie odwrocil. Chlopak mial dredu do posladkow! Serio... Jak dla mnie to bylo to niestety za duzo. Jakos chyba bardziej by mu pasowalo, jakby te dredy mial najwyzej do lopatek.
stracily dwie klientki ja i mnie....

a moja Iwi ma dredyy do pasa.. cieiutkie i piekne mam ja w fotkach na nk mozezecie podziwiac jak macie ochote.. rewelacyjne ma te wloski... i serio jest ogromna indywidualiska jak te wlosy.. pracuje ze mna w porzedszkolu i tylko raz zpowodu wlosow miala nieprzyjemnosci.. a tak cala reszta mowi ize to jej nawet dodaje uroku.. a dzieci sa zachwycone bo to cos innego.. a ta nieprzyjemnosc.. to koles zapytal sie jej zmienniczki czy pani iwonka naduzywa narko bo ma takie wlosy.. to sie zasmiala kupmela i powiedzial;a tak pali trawe na zajeicach i przestal gadac
Stary 2008-07-06, 23:20   #4308
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 36706.jpg (82,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 147843.jpg (102,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 147844.jpg (143,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 162789.jpg (49,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 162790.jpg (61,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 162793.jpg (49,4 KB, 8 załadowań)
Stary 2008-07-06, 23:21   #4309
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

kasiabialystok proszę notorycznie nie pisać post pod postem.

-chcesz coś dodać do swojej wypowiedzi? z edytuj ostatniego posta i dopisz kolejną treść
-cytujesz kilka wypowiedzi? skorzystaj z funkcji multicytowania--> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=902

Proszę się do tego dostosować tak jak robią to pozostałe użytkowniczki tego wątku
Stary 2008-07-06, 23:32   #4310
kasiabialystok
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
kasiabialystok proszę notorycznie nie pisać post pod postem.

-chcesz coś dodać do swojej wypowiedzi? z edytuj ostatniego posta i dopisz kolejną treść
-cytujesz kilka wypowiedzi? skorzystaj z funkcji multicytowania--> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=902

Proszę się do tego dostosować tak jak robią to pozostałe użytkowniczki tego wątku
Sorrki nie wiedzialam jak sie to robi...mam nadzieje ze teraz mi wyszlo????
Stary 2008-07-06, 23:35   #4311
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
stracily dwie klientki ja i mnie....

a moja Iwi ma dredyy do pasa.. cieiutkie i piekne mam ja w fotkach na nk mozezecie podziwiac jak macie ochote.. rewelacyjne ma te wloski... i serio jest ogromna indywidualiska jak te wlosy.. pracuje ze mna w porzedszkolu i tylko raz zpowodu wlosow miala nieprzyjemnosci.. a tak cala reszta mowi ize to jej nawet dodaje uroku.. a dzieci sa zachwycone bo to cos innego.. a ta nieprzyjemnosc.. to koles zapytal sie jej zmienniczki czy pani iwonka naduzywa narko bo ma takie wlosy.. to sie zasmiala kupmela i powiedzial;a tak pali trawe na zajeicach i przestal gadac
Widziala. Podobne dredy mial ow chlopak.

No i przypadkiem trafilam na profil twego narzeczonego. (zauwazylam, ze nasi TZ sa po technikum budowlanych i maja niemalnze identyczne zakola ). No i natrafilam na to zdjecie. Myslalam, ze sie posikam. Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz.
http://nasza-klasa.pl/profile/1054117/gallery/5

Cytat:
Treść usunięta
Fakt, wnetrze tego nowego jest jakies takie... hmmm, surowe bym powiedziala...

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-06, 23:49   #4312
kaska87
Zakorzenienie

właśnie skończyła gadać z TZ 2,5 godziny

ja chcę do TZ-a

a to mój kościół
http://www.katedra-nysa.pl/galeria,foto,96.htm

dobranoc

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 23:59   #4313
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
oj, a czemu tak pozno? Chyba jutro po poludniu bedziesz juz miala wyniczki, co? Jesli nie to w srode na bank.
niom dopiero bo bralam antybiotyki i musialam pare dni poczekac

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
to jednak sie rozwodzi?
zaluj ze nie bylas w sfinie...bylo extra..
o 7:00 dopiero wrocilismy do domu
niom niestety i podobno ona uwaza ze ma kochanke ktora ma 24 lata w co w sumie nie moge uwierzyc
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 00:01   #4314
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-07-07, 00:02   #4315
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
niom dopiero bo bralam antybiotyki i musialam pare dni poczekac
aha, rozumiem.

EDIT: kaska, fajny twoj kosciolek.

rosette, to zalezy od proboszcza. Moj wybudowal dwa dla naszej parafii (ktora teraz jest podzielona na dwie ) i kazdy z tych kosciolow to widac, ze to kosciol. Jeden to wielki, bialy, robiony chyba na styl rokoko, czy cos w tym stylu (nie znam sie :pa drygi, ten, w ktory ja bede brala slub to "miniatura" bazyliki w Watykanie, wiec tez z "klimatem". ALe moj probosz to po pudowlance jest, wiec sie na tym wszystkim zna jak malo kto. No i swojej pracy nie zakonczyl na tych dwoch kosciolach.

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-07, 00:15   #4316
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-07-07, 00:23   #4317
Rybulka
Zakorzenienie

Dziewzyny, myślałam, że dzisiaj padnę: moi teściowie zabrali mnie i TŻa na góre domu, w którym mamy mieszkać i pytali co, gdzie i jak planujemy W tym tygodniu mamy się porozglądać za panelami na podłogi, wykładzina do sypialni, panelami na schody i mniej więcej za meblami do kuchni Jak tak patrzyliśmy co jeszcze trzeba zrobić, zaczęłam się bac, że nam tego roku dop wesela zabraknie Ale bardzo się cieszę, że w końcu ktoś mnie pyta o zdanie

Oprócz tego teściowie przywieźli mi z urlopu upominek Robią tak po każdych swoich wakacjach

Cytat:
(...)
Rybulka a gdzie wy planujecie swoj ślub????
Ja jestem ze Śląska, więc tu też odbędzie się ślub i wesele Tu masz link do stronki naszego lokalu weselnego: www.contra-przyjecia.pl W załączniku dwa zdjęcia mojego Kościoła

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
u mnie dokładnie tak samo, tylko że spotkanie było w lutym tego roku, więc jeszcze nie tak dawno temu, ale i tak do tej pory nic teściowie nie wspomnieli o re-wizycie. Twoi teściowie to już faktycznie mogliby się zrewanżować, bo dużo czasu minęło(...)
Otóż to

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Odkrylam suknie dla mnie. Ta pierwsza chyba na razie wygrywa
http://www.suknieagnes.pl/pl/agnes.html
kolekcja 1 - 1709
kolekcja 2 - 1727
Jakie piekne suknie w ogóle są na tej stronce

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)
No i wygrałam koszulkę! - później zrobię sobie fotkę to padniecie ze śmiechu - przynajmniej ja padłam

Fajne

Cytat:
(...)

Ja mam koleżankę na studiach, która ma dredy do pasa. Jednym słowem mam przerąbane, bo wszyscy prowadzący ja pamiętają
Jeden z prowadzących tez miał przez długi czas dredy i prawie wszystkie dziewczyny robiły do niego maślane oczy Rok temu je ściął... I juz nie jest taki wyjątkowy Teraz brakuje mu tego czegoś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Nasz Kościół.jpg (95,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Nasz Kościół 2.jpg (108,0 KB, 3 załadowań)
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 02:05   #4318
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
właśnie skończyła gadać z TZ 2,5 godziny

ja chcę do TZ-a

a to mój kościół

nie martw się-szybko minie Ci rozłąka

a to też mój Kościół
23.08-egzamin u Proboszcza

dobrej nocki

dobranoc
Stary 2008-07-07, 06:56   #4319
89szafira89
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta
POTWIERDZAM !!! Mój proboszcz też wybudował sobie "cudeńko" tylko, że teraz to jakaś maszkara ... Między innymi żółte ściany ... i zero klimatu.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

a to mój kościół

dobranoc
Śliczny ...

89szafira89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 07:42   #4320
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
tylko TŻ niemiłosiernie mnie wkurzył.....w ogóle ostatnio bardzo często się kłócimy....i to czasem o takie pier*** , że az szok.....
ja tak samo jak sie keidys nie kóócilismy to teraz non stop. pisalam wam wczoraj, ze juz 2 dni sie z nim nie widziałam. tak mi cisnienie podnosi , że jakos wole unikac z nim kontaktu dzwoni, pyta sie czy moze przyjsc ale ja nie chce wczoraj poiwedział, ze dzis tez zadzwoni ale jakos nie chce mi sie z nim widziec i chyba juz tak pozostanie do naszego wyjazdu do Holandii smutno mi przez to

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości