Wszystko o Avonie 4 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-07, 11:47   #391
filutek
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Hej dziewczyny.Chciałabym zamówić telefon ALCATEL dla klientki.Czy któraś z was może zamawiała go i używa.Jakie robi zdjęcia.Co możecie powiedzieć warto bo słyszałam,że ma ciche dzwonki.
filutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 11:51   #392
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie, nie jest za ciemna - a wręcz za jasna Nie podoba mi się jej efekt na twarzy Różową też mam i jestem nią zachwycona - to jeden z moich ulubionych rozświetlaczy jakie mam (a troche ich jest )
też ją kocham , zastanawiam się czy nie kupić na zapas w razie czego, gdyby avon chciał wycofać
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 11:55   #393
Hosenka*
Zakorzenienie

Mi się nie prędko skończy bo mam jeszcze sporo innych rozświetlaczy + róży (różów?? ) - obawiam się nawet, że przed upływem 3 lat ważności nie wyrobię ...

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 12:05   #394
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Napisane przez filutek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.Chciałabym zamówić telefon ALCATEL dla klientki.Czy któraś z was może zamawiała go i używa.Jakie robi zdjęcia.Co możecie powiedzieć warto bo słyszałam,że ma ciche dzwonki.
moja koleżanka ma ten telefon i z tego co mówiła to jest bardzo zadowolona... dzwonki są takie normalne nie za ciche... ma dobra wibre bo sama słyszłam nieraz na wykładach... klapka jest dobra i nie rozluznia sie...

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 12:17   #395
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Ja mam to masło do ciała. Konsystencja jest bardzo przyjemna, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, więc nie ma ryzyka pobrudzenia, czy zatłuszczenia ubrania. Po użyciu masła skóra nie piecze i co ważne: nie schodzi! Polecam!
dwa tygodnie temu spiekłam sobie niechcący plecy i smarowałam potem tym masłem - owszem ładnie pachnie i dobrze się wchłania (o ile nie nałoży się za dużo), ale niestety nie zapobiega schodzeniu skóry....
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 12:22   #396
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
Miała może któraś z was którykolwiek z produktów "Witalność natury". Kusi mnie ta oferta z k10 ; >
Ja mam krem na dzień i bardzo jestem z niego zadowolona, ma świetna konsystencję, wchłania się nie zostawiając tłustej warstewki na twarzy, a zarazem dobrze nawilża (mam sucha skórę). Krem na noc miałam, ale oddałam mamie bo jak dla mnie miał za rzadką konsystencję, taką wodnistą, a na noc lubię nakładać jakieś tłuścioszki, wtedy bardziej czuję że działają Ale mama jest z tego na noc zadowolona.
Stary 2008-07-07, 13:00   #397
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Miała może któraś z was którykolwiek z produktów "Witalność natury". Kusi mnie ta oferta z k10 ; >
moją klientkę (i z tego co wiem sporo innych osób) te kremy paskudnie uczuliły...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 13:14   #398
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
tak wiem ale chciałam wypróbować coś nowego - uwielbiam nowości.
ja własnie też uwielbiam nowości . A zestawu arbuzowego nie kupiłam, ale za to kupię krem do stóp z silikonem :P

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 13:44   #399
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anka [URL="http://www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=6824"
[/URL]
A Pur Blanca jest chyba bez atomizera
Tak.Pur Blanca z wyprzedaży jest na bank bez atomizera,wiem bo klientka zamawiała
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 13:49   #400
asia_z
Zakorzenienie

moja mama tych kremów WITALNOŚĆ NATURY używa i kupuje kolejne słoiczki teraz, bo je nawet lubi ja miałam żel do twarzy, z lekka niewydajny, bardzo wodnisty.
Stary 2008-07-07, 13:50   #401
kasia2439
Zakorzenienie

masło nie jestem przciew schodzeniu skóry, do tego są inne balsamy nawilżające. Co do konsystencji to ma taką budyniową i ślicznie pachnie, mojego chłopaka ukoiło to masło, co właśnie ma za zadanie koić po opalaniu. Ja maslo bardzo polecam.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 14:00   #402
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Ja mam to masło do ciała. Konsystencja jest bardzo przyjemna, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, więc nie ma ryzyka pobrudzenia, czy zatłuszczenia ubrania. Po użyciu masła skóra nie piecze i co ważne: nie schodzi! Polecam!
Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
masło nie jestem przciew schodzeniu skóry, do tego są inne balsamy nawilżające. Co do konsystencji to ma taką budyniową i ślicznie pachnie, mojego chłopaka ukoiło to masło, co właśnie ma za zadanie koić po opalaniu. Ja maslo bardzo polecam.
Podpisuję się wszystkimi łapkami uwielbiam to masełko , z innych firm z reguły mi się wałkują na skórze a to jest lux i ten zapach
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 14:35   #403
nelson40
Raczkowanie

GG do nelson40 Send a message via Skype™ to nelson40

Cytat:
Napisane przez alexandra84 Pokaż wiadomość
Stosowała któraś z Was już ten nowy balsam dodający włosom blasku i objętości?? Jakoś nie za bardzo wierzę w takie cuda, ale jestem ciekawa Waszych opinii
Mi nic ten balsam nie dał
nelson40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 14:54   #404
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Ja bym go oceniła na "taki-sobie" Przy czym za wygląd dałabym mu wysoką notę, a za funkcjonalność niską. Używałam go przez parę miesięcy i bez żalu oddałam teściowej
Dzwonki ma ciche lub głośne, w zależności jak mu się głośność ustawi
Aparat jest beznadziejny. W porównaniu do obecnych telefonów jakość zdjęć jest żenująca.
Radzę spojrzeć na ilość pixeli i nastawić się na trochę gorszą jakość niż można by się po tych parametrach spodziewać.
Wyświetlacz jest ok. Nawet ładnie się prezentują tapety które są w telefonie, z innymi nie kombinowałam. Książka ma średnią funkcjonalność, ale można wpisywać tzw kontakty (kilka nr do jednej osoby) więc jest ok. Nie ma bluetootha ani podczerwieni, ale dostaje się kabel USB.
Co tam jeszcze?
Występuje tzw. problem polskich znaków w smsach, więc trzeba pisać smsy bez polskich znaków albo pogodzić się z tym że dłuższe wiadomości będą szły w 2 lub 3 smsach.
Tyle narzekania.
Z plusów to na prawdę bardzo bardzo ładny wygląd jak za tą cenę. Klapka solidna - w ciągu tych kilku miesięcy używania nic nie wskazywało na to żeby miało się z nią coś stać.
Jeśli ktoś używa telefonu tylko do rozmawiania to myślę że można się skusić.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 16:05   #405
pAtiŚ
Zakorzenienie

kurdę, ale zaniedbałam ten wątek, nic nie piszę

ajjjj, no cóż.. kolejna część to nadrobię ją i będę może pisać

co do Avonu to ostatnio znowu nic nie zamawiałam, a ten K10 też nie bardzo ciekawy..
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 16:29   #406
Deborah100
Zakorzenienie

Braki mam w perfumkach, woda Far Away i Incandessence.

Zdaje relacje z torebki tahiti, cudeńko nic dodać nic ująć
Natomiast lakier ciemno śliwkowy jest słabiutki, kolor przepiękny ale nie jest trwały.
Już nie mogę doczekać się katalogu nr. 11 Letnie hity..brzmi interesująco
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 17:03   #407
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Mam/miałam te 3 kosmetyki z zestawu:

- krem na dzień - fajny Ma faja konsystencję, niby lekka, ale równocześnie puszysta. Dobrze nawilża, nie zostawia tłustej warstwy (choć ja bym tak chciała ), twarz nie jest całkiem matowa ale tez nie świeci jak po smalcu

- krem na noc - lekki, za lekki jak na noc, lżejszy niż na dzień Ma błyszczące różowe drobinki, niestety podrażniał mi skórę - piekła

Zastanawiałam się nie raz, czy im się nie pomyliły słoiczki i nie wlewają kremów odwrotnie

- żel do mycia twarzy - całkiem sympatyczny, wydajny, nie wysusza nadmiernie (znam zele które bardziej wysuszają, z tym naprawdę nie jest źle), odpowiednie na podroż - ze względu na małe opakowanie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 17:07   #408
Basienka27
Raczkowanie

Witam a ja osobiscie jestem bardzo bardzo zadowolona z trwalosci lakierów z avonu,ten czarny i sliwkowy utrzymuje mi sie 3,4 dni, a bardzo duzo zmywam,majac 4 osobowa rodzinke ,jak dla mnie jest super,ale mysle ze bardzo duzo tez zalezy od plytki paznokcia.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 17:14   #409
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam a ja osobiscie jestem bardzo bardzo zadowolona z trwalosci lakierów z avonu,ten czarny i sliwkowy utrzymuje mi sie 3,4 dni, a bardzo duzo zmywam,majac 4 osobowa rodzinke ,jak dla mnie jest super,ale mysle ze bardzo duzo tez zalezy od plytki paznokcia.
ja też jestem zadowolona z lakierów z Avonu

ostatnio zamówiłam sobie Fuchsie - świetny ciemny róż, kolor identyczny jak w katalogu
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 17:19   #410
ankoro
Wtajemniczenie

Zamawiałam w 3 terminie i za karę nie otrzymałam katalogu i żadnej literatury.Czy istnieje gdzies miejsce na stronie internetowej gdzie jest napisane,że tak zostana ukarani konsultanci za 3 termin. Ja takiego zapisu nie znalazłam, więc pytam jakim prawem nie wysyłają tych papierów konsultantkom.?
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 17:23   #411
wijaczka
Raczkowanie

Ja się chyba skusze na te nowe Senses Baardzo mi się podoba ten pierwszy zapach (tzn. na pierwszej stronie...) Chyba kupie ten peeling do ciała... Powiedzcie mi kiedy będzie dostawa z tego nowego katalogu?
wijaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 17:25   #412
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Zamawiałam w 3 terminie i za karę nie otrzymałam katalogu i żadnej literatury.Czy istnieje gdzies miejsce na stronie internetowej gdzie jest napisane,że tak zostana ukarani konsultanci za 3 termin. Ja takiego zapisu nie znalazłam, więc pytam jakim prawem nie wysyłają tych papierów konsultantkom.?
Papiery przychodzą pocztą osobno w kopercie na Twój stały adres i jeśli zamawiałaś z jednorazową zmianą adresu dostawy to literaturę dostaniesz na adres stały a nie na ten zmieniony jednorazowo
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 17:27   #413
mischelle
Rozeznanie

Cytat:

Ankoro - wyślij maila lub zadzwoń.
Może Cię "przeoczyli" lub im zabrakło

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 17:54   #414
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
Papiery przychodzą pocztą osobno w kopercie na Twój stały adres i jeśli zamawiałaś z jednorazową zmianą adresu dostawy to literaturę dostaniesz na adres stały a nie na ten zmieniony jednorazowo
Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Ankoro - wyślij maila lub zadzwoń.
Może Cię "przeoczyli" lub im zabrakło
Pocztą nic nie otrzymalam.Na żaden adres.zreztą poczta powinni wysylać dopiero po 3 terminie, a nie wcześniej.Nigdzie przeciez o tym nie piszą.
Już im wysmarowałam maila. Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 18:13   #415
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
moją klientkę (i z tego co wiem sporo innych osób) te kremy paskudnie uczuliły...
mnie uczulal strasznie ten na noc, po kilku dniach poszedl do smieci, w sumie moglam zwrot zrobic, ale jakos ze zlosci wyrzucilam go

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
mi zawsze przychodza papiery do domku jak zamawiam paczke na 3 termin dopiero, zwykle jakos rowno mniej wiecej z paczka z 3 terminu, ale osobno w kopercie na adres domowy

aha mam jeszcze pytanko, czy ktoras z Was z okregow trendujacych wie cos moze o nowej migielce do twarzy z planet spa z serii z mineralami z morza martwego? byc moze przeoczylam jakis post na ten temat, ale raczej wszystko sledze na bierzaco w tym watku
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 19:43   #416
Ktosia79
Raczkowanie

Cytat:
Pocztą nic nie otrzymalam.Na żaden adres.zreztą poczta powinni wysylać dopiero po 3 terminie, a nie wcześniej.Nigdzie przeciez o tym nie piszą.
Już im wysmarowałam maila. Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.

Ja też dopiero zamawiałam na trzeci termin, czyli w zeszły piątek. A katalog z całą literaturą dostałam w czwartek, czyli dzień przed zamówieniem na trzeci termin. Może Twoja literatura i katalog gdzieś zaginął z winy poczty? Może jeszcze dotrze...
Ktosia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 20:30   #417
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wijaczka Pokaż wiadomość
Ja się chyba skusze na te nowe Senses Baardzo mi się podoba ten pierwszy zapach (tzn. na pierwszej stronie...) Chyba kupie ten peeling do ciała... Powiedzcie mi kiedy będzie dostawa z tego nowego katalogu?

data dostawy jest uzależniona od dnia wysyłkowego
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 21:10   #418
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
O ja też jestem ciekawa, bo moja koleżanka z kolei czuje w nim kokosa A ja mam coś ostatnio manię na kokosowe kosmetyki
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja nie czuję kokosa Zapach raczej kakaowo-waniliowy

Myślałam że to będzie ten sam produkt co rok temu, ale w nowym opakowaniu. Nie wiem jak działanie, ale oprócz opakowania, różni sie także zapachem - poprzednia wersja pachniała melonowo
... w którymś z GB katalogów było napisane ze ten kremik ma kokosowy zapach, sama go nie zamawiałam bo w GB na opalanie raczej nie ma co liczyć, a w PL będe dopiero pod koniec sierpnia wiec raczej sie nie przyda, ale po waszych recenzjach chyba kupie go do codziennego użytku
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 21:37   #419
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
moja siostra go ma - ale nie z my avon - ponad rok czasu i jest zadowolona fakt nie ma chyba radia,mp3,gniazda na karte pamięci... ale jest OK i ładny bordowy kolor

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 05:57   #420
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
ja zawsze zamawiam na koniec II terminu lub na III, Katalog i formularz zamowienia dostaję pocztą, do tego panoramę.
Moja "kara" polega na tym, że nie dostaję oferty netto i gazetki Nova Ty, jak są w COK to się zaopatrzę ale to rzadkość. Nie będę zamawiać co tydzień, chociaż pewnie avon tego od nas oczekuje, tak jest mi wygodniej i tyle.
Też uważam, że to nie fair, że nie dołączają pełnego pakietu do paczki

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości