![]() |
#1951 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Dziewczyny ratunku......
myslalam, ze sobie poradze, ale chyba nie da rady..... moja sytuacja wyglada tak, ze zerwalam kontakty z chlopakiem i jednoczesnie moim ex....a teraz probuje ulozyc zycie z innym, ale chyba nie potrafie.... bo tamten zawsze bedzie w moim sercu, chociaz skrzywdzil mnie wielokrotnie.... i ja chyba sie ciagle oszukuje, ze o nim zapomne.....moze opisy o tym, ze inny chlopak nigdy nie bedzie taki jak ten poprzedni..... i ze ciagle sobie wmawiam ze juz nie czuje nic do mojego ex, mowiac sobie "ja nie mogę go kochac"... wiem, ze to troche taki zagmatwane.... ale jakbym miala pisac wszystko, to chyba do konca swojego zycia bym sie nie wyrobila..... proszę, bo to ważne...już męczę się z tym od pół roku....... _________ Write me off, give up on me/ Spisz mnie na straty, postaw na mnie krzyżyk Cause darling, what did you expect/ Ponieważ kochanie czego oczekiwałeś? Joke me something awful just like kisses on the necks of "best friends"/ Zabaw mnie czymś tak okropnym jak pocałunki na szyjach "najlepszych przyjaciół" We're the kids who feel like dead ends /Jesteśmy dzieciakami które czują się jak w martwym punkcie...
I'm hopelessly hopeful, you're just hopeless enough ./Jestem żałośnie pełna nadziei, ty jesteś tylko żałosny wystarczająco.
#1952 | |
xoxo
|
Cytat:
Powietrze pachnie jak malinowa mamba... Ale Krok Za Krokiem Niesie Cię Pozytywna Myśl Że Nie Jest Źle Że Wszystko Ma Sens. Jeśli chodzi o szczęście to warto się po nie nawet schylić bardzo nisko ... podnieś głowę i otrzyj łzy, świat naprawdę nie jest zły =) Śmiać Się Zawsze I Wszędzie Nie Żałować Tego Co Było Nie Bać Się Tego Co Będzie
![]() |
#1953 |
xoxo
|
trzy kroki do nikąd... Tłumiłeś złość, miałeś dość... Świat się pomylił niedokończona przyjemność... sorry za pozorry. Kolorowych koszmarków ![]() Niezwykle zwykła Pyskata małolata Odejdź, zapomnij, wybacz... Czas bywa oszustem... Bo my to my.! Uparcie do celu iść... tańczyć na deszczu, gonić wiatr.... `Chcę jak dziecko spać. Nie ma sensu cały świat... Zatruty świat pełen kłamstw.... Nagle przerwał się kolorowy film... samotnie kroczyć w blasku ` `stan szczęścia ^^ kolejny odważny krok Świat na pokaz .futile smile / pusty uśmiech with or without you / z tobą lub bez ciebie nie będę / it won't be I just dont like you! / po prostu nie lubię cię. Zdrowi psychicznie są nudni Szczerość jest przereklamowana . Porozmawiamy jak dorośniesz. Rozczarował mnie świat A pamietasz stare czasy ? obojętnością zdeptana.
#1954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ogromniascie ![]()
![]() |
#1955 |
Zadomowienie
|
dzialko1lila7karo
eejj , jakoś żadnego nie kojarzę z wizazu ;D dziękuję, cudne <3 Plotkaraaa mmhm. ;d ślicznie. dzięki wielkie <3 więcej , dziewczyny, więcej! ;dd ..a ja wiem Twoja miłość to jest skarb jedyny jaki znam.. ![]() ![]()
![]() |
#1956 |
Raczkowanie
|
Ponawiam prośbę o opisy o zazdrości o przyjaciela jeżeli macie
Nie daj się, Ludzie niech swoje myślą. Nie daj się, Warto być zawsze tylko sobą. Każdy na początku wierzy, że Jest dla niego plan. Matka zazdrość w ludziach płodzi gniew. Prosto ludziom w oczy patrz, Niewielu ma odwagę. <DODA> NIE DAJ |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Raczkowanie
|
Jakieś krótkie opisy dla r0zuni
![]() * Kolorowe niebo. * W perły zmienić deszcz. * Ciesz się chwilą. * I pachnie wziąż miętą. * Za plecami niebo mieć. * Daleko od rzeczywistości. * Schizofremiczny taniec. * Czas nas uczy pogody. * Żyje się raz. * Dotkę dziś gwiazd. * Świat wypadł mi z rąk. * Usta pełne czekolady. * Bo czasami warto, wiesz? * Czuję nic. * Głowa w chmurach * Każdy ma swój raj * Tak, życie to jest to. I coś ode mnie. * Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek jak żyć. * Nawet nie wiesz, jaki masz urok gdy spoglądasz w moją twarz. * A Twój szept echem odbijał się w moim śnie. * Czy wiesz jak pachną Twoje plecy? * Mówisz "wiem czego chcę" i że właśnie tego chcesz... * Kiedy będzie już po wszystkim oświecę się i zniknę, wiesz? * Zapytaj raczej czego nie robie by Cię chytrze zwabić ku swojej osobie.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1958 |
Rozeznanie
|
Sercowej wiosny chcę.
Móc zaśpiewać 'I wtedy przyszedł maj..' Przyjdzie? Pochmurno mi. Przyjemnie ciepła ciemność krążąca dookoła. Przyszłościowa monotonia. Dogłebna potrzeba zakamuflowania samotności. Ma siłe. Ma siłe. Ma siłe. Wmawiam sobie to. Czasem upada to co nieistotne. Więc śpiewam i tańczę I jem pomarańcze . [truskawki?] chciałabym, raczej.
#1959 |
Raczkowanie
|
AnusiaPn i Plotkaraaa dziękuję baaardzo
![]() Jeśli macie coś jeszcze to baardzo bym prosiła ![]() Nie karz mi zapomnieć... Nie chcę! Nie umiem! ..najgorsze są sny o których, tak trudno zapomnieć... To nie miłość odchodzi lecz ludzie,to nie miłość zostaje lecz smutek... ![]()
#1960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pieeeekne!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ~Nasze życie jak wielki teatr.. grają tu nie tylko komedie, ale też dramaty...~ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
xoxo
|
Uśmiech to najpiękniejsza rzecz jaką człowiek może dać człowiekowi
Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się.. Zapukała Do Drzwi Udawałam Ze Nie Słyszę ...Sama Weszła Bezczelna Miłość... 'Sam wybrałeś! Twoja strata! Wypie.rdalaj z mego świata!' Zastanawiam się czy to ma sens??? Nie rozumiem Cię, nie wiem co jest Można zamknąć oczy na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia... Kobieta albo kocha albo nienawidzi. Trzeciej ewentualności nie ma... "...byłoby nam raźniej we dwóch." –powiedział Prosiaczek Świat jest Ok, ale ludzie psują mu opinie... Ja wiem, że tak się nie da, ale od czego są marzenia?=) Schowałam serce do starej szafy bo nikomu już nie jest potrzebne. Człowiek musi płakać w spokoju...tylko wtedy ma z tego radość Bo nie kocham cię ZA lecz POMIMO... Boże widzisz i nie grzmisz, spuść nogi i kopnij kogo trzeba... 'I wiosna by tak nie smakowała, gdyby przedtem zimy nie było'
#1962 | |
xoxo
|
Cytat:
Mam jeszcze taki dłuższy cytat ,,(...)ale wiecie, uśmiech losu można zobaczyć nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło." _____________________________ __ Życie to nie bajka ...~ FUCK~ !? Gdzie moja różdżka ? xD "by życie bajką było, wystarczy tylko chcieć ..." Bujała w obłokach i czuła się jak w 7 NIEBIE... ..^^...WeSołO Mi ..^^... KoKo JaMbO I Do PrzOdU LecIMy ![]() baby don't cry, say `fuck you` and smile / kochanie nie płacz, powiedz 'piepszyć cię i uśmiechnij się (i uśmiech)
![]() |
#1963 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i 3m sie . ;* bo wiem jak to jest i nikomu [prawie] tego nie zycze . aha i tez probowalam ulozyc se zycie z kims innym . w miedzy czasie bylo 3 facetow . ale bylo jeszcze gorzej ;D ten 2 opis kiedys mialam ; już się nawet nie bronię . bo tego co czuję zabić nie mogę. Umiem tak dobrze udawać, sama siebie perfekcyjnie okłamać. but they don't speak as loud as my heart .. / ale oni nie mowia tak glosno jak moje serce Time won't heal . / czas nie wyleczy . Is there someone who can make me Wake up from this dream? / czy jest ktos kto potrafi mnie wybudzic z tego snu ? ___ Cytat:
dziekujęę (; ;* hm.. ; Tell me your secrets.. and nurse me your questions... / opowiedz mi o swoich tajemnicach i pytaj o co chcesz.. Oh, lets go back to the start .. \ och zacznijmy od nowa . Nobody said it was easy. / nikt nie mówił, że będzie łatwo . listen to me . i'll explain . / wysluchaj mnie . wyjasnię . See. See me - I've got nothing to hide. / zobacz.zobacz mnie nie mam nic do ukrycia These misunderstandings are walls that keep us alone.. te nieporozumienia sa scianami dzielacymi nas .. ___ before i forget . / zanim zapomnę .
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
nie zabieraj mi marzeń...
cuda się zdarzają ![]() Nie potrafisz znów zatrzymać mnie To tylko kumpel nie oczekuj nic nad to... Jest wielu takich jak on Po co walczyć jeśli z tego nic nie będzie Tego samego chcą i tak samo się boją Wielka miłość traktowana jak znajomość On i ona w miłości bez jutra
#1965 |
Zakorzenienie
|
Jestem.. A może mnie nie ma.. właściwie trudno powiedzieć...
W brudnym kanale nazywanym Światem.. Na poduszkę spłynęła łza.. w kącie radio cicho gra... Tak bardzo chciałabym umieć znikać.. Wiedziałam, że to kłamstwa.. naiwne serce kazało słuchać.. Cenię tylko ludzi, którzy potrafią spojrzeć w oczy.. Słucham muzyki i wyłączam się.. nic nie obchodzi mnie już... To tak bardzo boli.. blizna na zawsze pozostanie.. na sercu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudowneeeee ! ;D Dziękuję Ci jak mogę najbardziej ;D
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
znalazłam wierszyk, który idealnie pasuje do mojej sytuacji, za długi na opis, ale można sobie coś wybrać:
Tyle wzajemnych pretensji, tyle niepotrzebnych słów, stracone zaufanie, kóre wielkim było. Pewnego dnia drogi się rozchodzą i wszystko się skończyło. Tak długo można kogoś szukać, a tak szybko stracić, tak łatwo jest błędy popełnić, a jak trudno naprawić. Stracona wiara w lepsze jutro, kiedy sumienie nie daje zasnąć, nagle w to co wierzyłeś, może pewnego dnia zgasnąć... ![]()
#1968 |
Raczkowanie
|
`Nie zapomne nigdy smaku Twoich ust,nie zapomne barwy Twoich słów..
`taniec to sex, więc tańcz ze mną całą noc... `nie ma mnie tu ani tam gdzie być powinnam `takie rozkoszne sam na sam `nie mam siły na zabawe w miłość
#1969 |
xoxo
|
Zatopiłes okręt smutków mych.
chodziłam po mieście w różowych okularach. Świat był piękny. you still you don't know when you should lie and when not / ty wciąż nie wiesz kiedy powinienes kłamać a kiedy nie excuse me sir, can you shut up? / przepraszam pana, czy moze pan się zamknąć ? selfishness is not living as one wishes to live, it is sking others to live as one wishes to live - egoizm nie polega na tym, że się żyje tak, jak się chce, ale na tym, że wymaga się od innych, by żyli tak, jak my chcemy Wczoraj miałam na ciebie ochotę... dziś już nie jestem pijana! Uzależnienie to kwestia kilku tygodni. Ja potrzebowała kilku minut Idealny… I co z tego, przecież to tylko opakowanie.
![]() |
#1970 |
Przyczajenie
|
^ Z fajnymi Łobuziakami... zawsze musi być fajnie! ; ))
^ Całe życie z wariatami ; ))ale fajnie jest ; )) Suuper a macie wiecej takich? |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Rozeznanie
|
ewanka1989 ja też z Kraśnika jestem
![]() ![]() ![]() Pogubiłam myśli, a bezwiedna ręka macha im na pożegnanie. wczoraj byłam szczęśliwa, odpukać, dziś nie. Ukochani ludzie i humor się pojawia. A w sercu całkiem spore Nic. Minimalnie ponad kreską smutów.
#1972 |
Przyczajenie
|
ale prawdziwa miłość przetrwa każdą rozłąkę.
miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało. usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego. miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj. O dziwo, czas, który goi rany, pokazał też, że w życiu można kochać więcej niż jedną osobę. Są chwile, kiedy czuję, że spadają mi z oczu wszystkie zasłony. chociaż droga każdego człowieka jest inna, zawsze istnieje pewien punkt, w którym wszystkie się zbiegają. często najlepszy sposób, by dowiedzieć się kim jesteśmy, to zobaczyć, jak widzą nas inni. |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Przyczajenie
|
![]()
jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek. nie wiesz? to ja Ci powiem..
'nie ufaj samcom a emocjom w oczach.' ;] kręcisz myśl tak jak kofeina w redBull'ach.. ;D where'd you go? .. / gdzie poszedłeś? tylko mnie nazywa kochaniem. ![]() tylko mój teren pod jego ubraniem. ![]() 'zapomnij o misiu bo miś sam da sobie radę..' może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak. przeżyjmy więcej nie jesteśmy przecież rodzeństwem.. one month and i still remember it.. / miesiąc a ja nadal to pamiętam.. znów popadam w obojętność. ![]() nie pozwól tego spieprzyć.. siła to zbyt mało, by utrzymać szczęście. still in love with my ex.. 'nie rozgrzewają serca ale chcą rozgrzać pościel. ' zostawiłeś we mnie ślad którego już nie wytrę.. czuję w tobie ciepło do którego już przywykłam. 'już nie pojmuję po co prowokujesz.. 'siły gasną, już nie myślę jasno .. dam ci uczucie, dlaczego nie chcesz wziąć?.. więc podejdź bliżej i zejdź trochę w dół.. ![]() taka mała mieszanka ![]() może komuś się coś przyda ![]() ![]()
![]() |
#1974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może nie do końca Ci o to chodziło.. ale nic innego nie mam ![]() ![]() ![]() Bo swiat nalezy tylko do ludzi...pozytywnie zakreconych oczywiście ![]() Zrobić Coś Szalonego, Jeszcze Raz Zakręcić Z Tobą (Wami) Świat Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same. tęsknię za chwilami, które dzięki wam odkryłam... to dla takich chwil całe życie w szaleństwie. Jak na mój gust to jestesmy najbardziej pogietym stadem na swiecie Jesteśmy jak puzzle- każdy inny ale razem tworzymy zaj*bistą całość!! nie ma szczęścia bez odrobiny szaleństwa ...|->>szALEŃSTwo & OBłĘD-<<|... <hahaha> moje wariaty;* Ale i tak jest fajnie... Bo zawsze jest fajnie... z wami =* w wariatkowie...;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
śliczneeee więcej wiecej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Przyczajenie
|
[quote=xxxJuanaxxx;8134504]KKarolcia. te dwa opisy często można zobaczyć na moim gg:P
może nie do końca Ci o to chodziło.. ale nic innego nie mam ![]() ![]() ![]() Bo swiat nalezy tylko do ludzi...pozytywnie zakreconych oczywiście ![]() Zrobić Coś Szalonego, Jeszcze Raz Zakręcić Z Tobą (Wami) Świat Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same. tęsknię za chwilami, które dzięki wam odkryłam... to dla takich chwil całe życie w szaleństwie. Jak na mój gust to jestesmy najbardziej pogietym stadem na swiecie Jesteśmy jak puzzle- każdy inny ale razem tworzymy zaj*bistą całość!! nie ma szczęścia bez odrobiny szaleństwa ...|->>szALEŃSTwo & OBłĘD-<<|... <hahaha> moje wariaty;* Ale i tak jest fajnie... Bo zawsze jest fajnie... z wami =* w wariatkowie...;* nie no spoko suuper są naprawde ![]() ![]() ![]() Thx ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Rozeznanie
|
... być może jest taka wysp, na jakimś oceanie...
Niech Ci ten przylepieony uśmieszek w końcu zniknie z twarzy ! przy zgaszonym świetle... A to, co o mnie wiesz nic nie znaczy...
#1978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
b. dziękuję za opisy, przydały się i to jakk... ![]() ja też z nim utrzymywałam kontakt.... on chciał, żebym zostala jego koleżanką, ale powiedziałam, że nie potrafię... i jak narazie jest cisza.... moi przyjaciele też go nienawidzą i do tego mówią, że on jest jakiś dziwny, bo zachował się wielokrotnie jak dziecko... ehh... widzę, że prawie ta sama sytuacja... ![]() __I gdyby ktoś jeszcze miał jakieś opisy to poproszę...____ I'll take the world, when it turns on you .../Zabiorę świat kiedy odwróci się od ciebie...
We never had it at all.../ W sumie to nigdy tego nie mieliśmy...
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
ooo ![]() ![]() ![]() My only love ![]() I'm so lucky, lucky... I'm so lovely, lovely! ![]() Krytykować łatwiej jest, niż krytykę znieść...
#1980 |
Zakorzenienie
|
'Jest taki kraj na łąkach snu..
Gdzie łatwiej żyć.. gdy braknie tchu' 'Kamienne niebo zamiast gwiazd ..' '..że wasze myśli razem są, choć nie spotkacie nigdy się. ' 'Kiedy Cię rano widzę na swej drodze - Mam dobry dzień.' 'Nad głową powódź skłębionych chmur.' 'Asfaltem jezdni okryta noc. Kontury cieni zakreśla wzrok.' ' na dach świata.. wspinam się.. ' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.