|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 6
Dzień dobry. Widze, zeże tu troche nocnych markow jest..
Ja sie tylko o 1 na chwile obudziłam jak mlody do nas przyszedł, ostatnio zawsze do nas przychodzi. Ja już po porannym kłuciu, za chwilę wstaje i jakies sniadanie sobie zrobię. Miłych walentynek życzę za wizyty
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 🌼
U mnie dzis noc w 100% przespana 👍 choc obawialam sie, ze znowu bede wstawac, bo przed spaniem jakies dziwne bulgotki w brzuchu Maly robi sie coraz bardziej uparty, maz wczoraj i glaskal brzuch i pukal palcem i mowil a tu nic, zero odzewu. Jak maz zasnal to Adas zaczal sie wiercic dopiero dzis przyjezdza moja mama z siostra wiec pewnie bedzie siedzial spokojnie caly dzien 😂Nalesniczek, Domii, Magdalenka - kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty ❤ mam nadzieje, ze z okazji walentynek maluchy beda chcualy wspolpracowac na usg 😎 Ostatnio mam straszna chec na kiwi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3723 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za pamięć. Jak mi dziś insuliny nie wcisną to zjem w okolicy 20 ostatni posiłek. Zobaczymy. Tylko ja z ketonami też mam problem.Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Kciuki za dzisiejsze wizyty i glukozy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Naleśniczku, domii kciuki! Ja 19.40 ale na pewno przed 21 nieb wejdę.
Lecę zawieźć mocz oby tej glukozy z poniedziałku już nie było ![]() Smacznej ambrozji dla pijących. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2018-02-14 o 07:25 |
|
|
|
#3725 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3726 |
|
Zadomowienie
|
Domii, Magdalenka- kciuki
![]() u mnie wizyta ok. 14, ale też zawsze z opóżnieniem. MIRABILKA- powodzenia na glukozie! NIUD- podpytaj diabetolog o dodatkowy posiłek przed samym spaniem, tak jak LADY pisała. Ja to mam w zaleceniach od dietetyka, a rozpiska jest dla cukrzycy ciążowej, tylko mi naniosła kilka modyfikacji, bo u mnie za małe cukry, ale zasady podobne. Dzisiaj idąc na wizytę odbiorę wyniki badań, zobaczymy co mi wyszło
|
|
|
|
#3727 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
dziękujemy Ciociom, które pisały jeszcze później ![]() Dziewczyny Nalesnikona, Domii, Magdalenka za wizyty dzisiejsze! Nalesnikona obyś poznała dziś płeć Domii a jak dziś ból zęba? noc przetrwałaś jakoś? wielkie kciuki dziś za przyjęcie się glukoz i pomyślne wyniki! miłego dnia
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Byłam na glukozie - muszę powiedzieć ze byłam bo nie zdążyłam wypić do końca a już jej nie było ![]() No nic 1:0 dla niej Nie była taka zła w sumie w smaku ale przy 1 odbiciu wyleciała cała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
MIRABILKA-
jak ja Cię rozumiem... próbujesz kolejny raz ?
|
|
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() magdalenka nalesnikona domii kciuki za wizyty mirabilka szkoda ze glukoza nie podeszla ![]() stokrotka co Ty mi tu piszesz ze cala noc przespana jak 6.50 toz to środek nocy jest ![]() nalesnikona mam jeden ten pojemnik z pepco dla mnie za to cene sa super,zaluje ze nie kupilam wiecej bo potem widzialam takie w innym sklepie za 18,99zl a w pepco juz nie bylo nie sa sztywne jakos bardzo ale np na zabawki corki swietnie sie sprawdzily,a jak tych nie bedzie to moze takie kartonowe z pokrywka obejrzyj?Jak maja tylko stac na regale,no chyba ze cos ciezkiego tam bedzie to bez sensu
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej wspolczuje.
|
#3733 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za wszystkie kciuki
Nalesniczku, Magdalenka ![]() Wizyte mam na 10:30 kolo 11:30 moze wejde ![]() Obawiam sie ze jak mi robil usg 2 tygodnie temu to dzis nie bedzie chcial obym sie mylila ![]() Cytat:
Caly czas czuje "dyskomfort" i delikatnie boli wiec juz czas najwyzszy wziac sie za tego zeba Nocke nawet udalo sie przespac tylko z kolei mloda sie jakos tak ulozyla ze czuje klucia w dziwnych miejscach ![]() Cytat:
Dzien dobry! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Mirabilka szkoda. Ja miałam taki jakby refluks, bo mi się odbiło, ale taka minimalna ilość, że przełknęłam, chociaż łzy mi poleciały, bo to było straszne.
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry bardzo
Kciuki za wizyty - Magdalenka, Domi, Nalesnikona ( strasznie jestem ciekawa czy Maluch pokaże co tam skrywa między nóżkami ) - ![]() ![]() Mirabilka - chciałam napisać ze życzę powodzenia na glukozie ale już widzę ze niestety coś nie pyklo bardzo współczuje - będę trzymać kciuki za kolejna próbę Skorpio - jeszcze ja jeszcze ja - cudowne wieści ze z córcia wszystko super Bardzo się cieszę ❤️ Blaira - Kochana fajowa ta koszula ❤️ bardzo mi się podoba Jak tam słodkie mamusie dzisiaj ? Proszę o relacje ![]() Nie wiem co jeszcze chciałam napisać. Nadrobiłam ale łatwo nie było. Byłam wczoraj z koleżankami w kinie i musiałam aplikować sobie insulinę podczas seansu ![]() Jestem hardcorem Dzisiaj to będzie serduszkowo, jednorożcowo, tęczowo i w ogóle słodko-pierdzaco - udanych Walentynek Kochane ❤️🧡![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze ze my Walentynek nie obchodzimy
jakies takie glupie to swieto dla mnie. Wczoraj nawet tym maluchom z przedszkola kazali sie ubrac na czerwono, rozdawali babeczki i lizaki w ksztalcie serduszek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś tak slabo się czuję. Mała się w brzuchu przepycha.
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od poniedziałku się przejęłam tą glukozą w moczu i o niczym innym nie mogę myśleć. TŻ mnie uspokaja, że przecież wszystkie glukozy był w normie na czczo i test z obciążeniem, ale ja i tak się martwię
Zaniosłam jeszcze dzisiaj, wyniki po 17.00 , więc zdążę odebrać przed wizytą.Nie chodzi nawet o to, że wyjdzie cukrzyca, jak ma wyjść to chcę wiedzieć jak najszybciej, żeby nie szkodzić jedzeniem maluszkowi. Dobra, już nie smęcę ![]() Domima, fajny taki wypad. Na czym byłyście? Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2018-02-14 o 08:45 |
|
|
|
#3740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
Ty śpij a nie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Kciuki za dzisiejsze walentynkowe wizyty ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Stokrotka, kiwi, kwaśne..ode mnie mała też wiecznie tego oczekuje i jem codziennie bo za mną chodzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Mirabelka.. zle zrozumiałam myslalam ze Ci wypadla! Ale widzę,ze bardziej z buzi niz z reki.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam dziś te dodatkowe też ( o których pisałaś).
tak podejdę jeszcze raz - tam dziś w przychodni było okropnie ciepło, babka nie mogła mi okna otworzyć bo było dużo takich malutkich dzieci - i już mi było za gorąco przed pobraniem ![]() widocznie nie ten dzień - na spontanie jak wstanę w jakiś dzień i będe się czuła rano ok to po prostu idę ale tu koło domu do starej przychodni gdzie tylko babcie chodzą, okna pootwieram itd. ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
Zwalam na to, ze za ciepło tam dziś było.
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uwielbiam miec go obok. I tak po prostu poswietowac miłość chyba jestem romantyczka poziom hard. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś się zastanawia nad tą kamerką z aliexpress to brać!
Re-we-la-cja ❤ - zdalne sterowanie przez aplikację - czujnik ruchu - jakość obrazu marzenie - mikrofon i głośnik - miejsce na kartę SD - banalna obsługa Zastanawiałam się nad elektroniczną nianią ale z tym sprzętem nie potrzebuje a koszt to ok 70 zł. Mikrofon wyłapuje wszystkie dźwięki (nawet te bardzo ciche - bez problemu usłyszę Maleńką). Przez głośnik na spokojnie można coś do dziecka powiedzieć. Czujnik ruchu uruchamia nagrywanie jak tylko coś w zasięgu się poruszy. Do tego piękny obraz w dzień i w nocy - dla mnie taka niania wersja pro za śmieszne pieniądze 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Ide mierzyć cukier i robić śniadanko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Naleśnik, Domii, Magdalenka
za Wasze wizyty, niech się lokatorzy pięknie prezentują Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Co do walentynek to my tylko buziak z rana i wystarczy - teraz świętuję sama w McDonald's przy kawie i ciastku, bo byłam rano w urzędzie i lecę na 9 do pracy po ostatnią wypłatę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
u mnie nocka trochę słabo, źle czułam się,ale już jest ok. kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() ![]()
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ❤❤
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mirabilka szkoda, ze z glukoza nie wyszlo 😞 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

za wizyty

dzis przyjezdza moja mama z siostra wiec pewnie bedzie siedzial spokojnie caly dzien 😂
Mój pierworodny jeszcze jakos w 32 tc był gową do góry i się obrócił
dla męża 

nie sa sztywne jakos bardzo ale np na zabawki corki swietnie sie sprawdzily,a jak tych nie bedzie to moze takie kartonowe z pokrywka obejrzyj?Jak maja tylko stac na regale,no chyba ze cos ciezkiego tam bedzie to bez sensu

) - 
bardzo współczuje - będę trzymać kciuki za kolejna próbę

Jestem hardcorem

Zaniosłam jeszcze dzisiaj, wyniki po 17.00 , więc zdążę odebrać przed wizytą.

myslalam ze Ci wypadla! Ale widzę,ze bardziej z buzi niz z reki....