|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Hej Dziewczynki, myślę, że Wy doskonale znacie mój ból, więc jakoś mi pomożecie. Jestem na diecie, ale nie żadnej konkretnej, po prostu staram się nie obżerać i ograniczyć słodycze, fast foody itp. Do tego dużo ćwiczę.
Od jakiś 2-3 dni czuję się nieustannie głodna... Myślę, że tu chodzi bardziej o podświadomość niż o rzeczywisty stan żołądka. A jeszcze niedawno prawie w ogóle nie chciało mi się jeść:P Byłam taka zaskoczona i zadowolona ![]() Dajcie mi kopniaka w tyłek, bo udało mi się już zejść z wagi 69 kg do 64 kg (mam 176 cm wzrostu), a jak znów zaczne podjadać co chwilę, to wszystkie kg wrócą ![]() Na dodatek jutro wyjeżdżam nad morze i tak bez wsparcia Wizażanek może się to źle skończyć... ![]()
#4682 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no lepiej nie kracz, moze akurat cos z tego wyjdzie ![]() Cytat:
![]() Idę pooglądac Orzeszka a potem pomyć naczynia. Miłego dnia! ![]()
![]() |
#4683 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zaczynam prace,zagladne na lunchu do was.
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
nie przestrasz sie bo to były zdjecia robione z zaskoczenia wiec nie miałam jak zapozowac
![]() ![]()
#4685 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mercy: mmm...pierogi ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mialam identyczne ciasto na koloni kochana ![]() Wiec...kiedy idziemy do Maca? ![]() tamonita: Skoro to Tzet to dlaczego czujesz ze nic na dluzsza mete? ![]() nefre: mmm wisienki ![]() ![]() Blee znowu upal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A u mnie od rana pada,to znaczy teraz na chwilę przestało ![]() Agolku - mam nadzieję,że podły nastrój minie ![]() Orzeszku - ja też chcę Cię zobaczyć ![]() Ja niedługo do miasta się wybieram ... i wiecie co? Miałyście rację,czas szybko leci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia piękne ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Wtajemniczenie
|
A wczoraj byłam na zakupach z rodzicami w dwóch innych miastach, tyle sklepów obeszliśmy, że ledwo co ustałam na nogach
![]() Oj, ja też .. muszę zapolować niedługo, bo będę w mieście gdzie jest MC. Orzeszek a ja mogę o adres stronki prosić ? U mnie całkiem dobrze, niedawno wstałam, wmusiłam w siebie śniadanie, a przed chwilą usiadłam na kompa i też nudzę ![]() ![]() ![]()
#4689 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem głodna!!!!!!Kiedy będą te pierogii! ![]() ![]() Czas na pewne zmiany.....w zyciu;P zacznę od avatara.....
![]() |
#4690 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak juz bedziesz miala te pierogi to podrzuc 1 ![]() Zgapiara ![]() ![]() Hm...intrygujesz mnie z tym Krakowem...a 60 km mieszkasz w ktora strone? W strone Rzeszowa czy na Ślask? ![]() Zupa serowa to taka z sera topionego ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
Hehe
![]() niedługo rocznica,a ja nie wiem co mu kupić ![]() ![]() Mercy - podziel się pierogiem,a raczej pierogami hehe ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
kurde, powysyłałam Wam zdjecia, a to ładniejsze sie do niego link nie chce wkleic to co siedze z TZ na czerwonej kanapie i sie nawet usmiecham do pana fotografa,
przedostatnie od dołu jest ![]() Mercy, smutna minke mam w sumie zawsze..taki ze mnie smutasek jest.. Baby, wiem ze Tz ciacho wiem ![]() A ja byłam w miescie, bo musiałam oddac ksiazki do wos-a mojemu nauczycielowi bo kiedys kiedysa pozyczyłamn i zapomniałam oddac, wiec zrobilam to dzisiaj zeby miec spokój. spotkałam kolezanke, chwile pogadałysmy na przystanku. a potem dostałam smsa od mojego kolegi "ładnie wyglądasz.." bo on jechal busem i mnie widzial hehe ![]() a za chwile przejde sie na spacer i kupie przy okazji ze dwie duze butelki wody mineralnej ![]()
#4693 |
Wtajemniczenie
|
No tak, wmusić, ale raczej tylko drugą część bo zjadłam dosyć mało, a zapchałam się na amen
![]() I dziękuję. Orzeszku jednak założyłaś czarną bluzkę ![]() ![]()
#4694 |
♥
|
a ja dzisiaj źle sie czuje głowa mnie boli i tak jakos nie dobrze mi po obiedzie. eh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zadomowienie
|
hophop to jaaaaaaa
![]() Trochę mnie tu nie było...nadrabiam i probuję się po raz kolejny wdrożyć w wątek ![]() Ostatnie dni były niesamowicie aktywne - Opener Festiwal ![]() ![]() ![]() Było super i pogoda dopisała wyjątkowo - zero deszczu ![]() ![]() Chyba muszę trochę zwolnić bo coś w strasznym biegu żyję ostatnio, przydałoby się trochę wyciszenia... ![]() W domu na szczęście układa się już trochę lepiej, i ja i rodzice staramy się, żeby sytuacja była znośniejsza... ![]() Poza tym stwierdziłam, że w sumie chyba już mi się przejadła wolność i przydałby się jakiś TŻ... tylko kandydatów brak, a nawet jak są to zauważyłam, że jakoś się...boję? Nie wiem, chyba mam w sobie jakiś feler ktory nie pozwala mi się mocniej zaangażowac, moze to brak pewnosci siebie? A moze pozostałości po odrzuceniu, ktore kiedys bardzo przeplakalam... Musze dojsc co to za defekt we mnie siedzi i probowac go zwalczyc... ![]() agolku, piękną macie kuchnie, śliczności! ![]() tamo - napisz coś wiecej o tym TZ...dlaczego uwazasz,ze to nic na dluzsza mete? orzeszku piekności, pokazalabys mi tez swoje imprezowe fotki? Och jak sie ciesze, ze w koncu znalazlam czas zeby napisac, stesknilam sie za Wami przez kilka dni mojej nieobecnosci... ![]() Buzi i milego dnia wszystkim ![]()
#4696 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A własnie ze się nie podziele haha wszystkie pierogi dla mnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aniuu ![]() Madammcia wróciła ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() tęskniłam ![]() wróciłam przed chwilką do Katowic ![]() ![]() ![]() za to mnóstwo dziwnego jedzenia plus owoce prosto z drzew i krzaków ![]() szkoda ze tek krótko byłyśmy w sumie, spokojnie jeszcze tydzień bym mogła na wsi siedzieć ![]() no ale za to już dziś TŻ przyjedzie do mnie ![]() ![]() a jutro jadę do rodziców, już tak bardziej wakacyjnie na stałe ale pewnie w Katowicach będę i tak to chwila ![]() Karolinko - ![]() ![]() Tamuś - a czemu tak mówisz od razu? ![]() ![]() Agolku - super masz mieszkanko ![]() ![]() Jabłuszko - życzę Ci abyś zawalczyła "defekt" jak najszybciej ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zadomowienie
|
Hello Marchewcia
![]() Zmieniłam avatar-myslałam nad nim chyba z godzine-wybrałam wkoncu Jolie-lubię ją ale chciałamznalezc coś bardziej takiego...no takiego ten...... ![]() Albo dobra niech będzie Jolie... ![]()
#4699 |
♥
|
Witam juz mi wszystko mineło wziełam tabletke
![]() Marcy bardzo fajny avatar ![]() Ewusia dobrze ze mimo nie za ładnej pogody wyjazd sie udał ![]() ![]() Jabłuszko zobaczysz jeszcze sobie znajdziesz takiego porządnego Tz ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Czołem dziewczyny
![]() Melduję się ![]() Rozmawiałam poważnie z Tż-etem no i powiedział mi,że On nigdy jeszcze tak naprawdę nie mówił nikomu tych słów i musi dojrzeć do tego,aby to co powie,było jak najbardziej prawdziwe i szczere,a nie tylko takie kocham wyrzucone ot tak,bez namysłu,ulżyło mi. Dzisiaj byliśmy na 3stawach i dostałam od niego ślicznego misia ze smyka,taki mięciuutki ![]() Pogoda niestety strasznie daremna,od rana chce mi się spać,niedobrze mi,głowa boli i tak w koło macieja ![]() Rodzinka z Niemiec u mnie siedzi,a ja nie potrafię w ogóle wczuć się w 'klimat' absolutnie nie czuję tych wakacji,mam wrażenie,że to jakiś długi weekend i trzeba znowu w poniedziałek wstawać do szkoły ![]() Mam nadzieję,że po wakacjach z Tż-etem w końcu je poczuję ![]() ![]() Orzeszku ja też poproszę o linka do fotek ![]() Jabłuszko-wg mnie nic na siłe,wtedy kiedy w ogóle nie będziesz o tym myślała,aby kogoś 'upolować' napatoczy się najlepszy towar ![]()
#4701 |
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
![]() Poczytałam tylko co tutaj napisałyście i nie umiem jakoś wbić się w rytm ![]() Wczoraj A. napisał do mnie, że ma ważną sprawę, chce mi coś powiedzieć i już tak dłużej nie może... I że chce koniecznie rano, przed swoim wyjazdem. Wachałam się troszkę, ale powiedział, że to na jedyne 5 minut. Rano po 9 wyszłam więc po bułki, spakowałam je do torby i poszłam w umówione miejsce, gdzie jak to ujął: "wszystko się zaczęło". Spytał czy możemy usiąść, ale oznajmiłam, że jestem przelotem i się spieszę. Zaczął swój monolog, który brzmiał mniej więcej tak: "Pewnie znasz piosenkę 'w życiu piękne są tylko chwile'. I co chcę przez to powiedzieć... te wszystkie chwile spędzone z tobą były... były... jednymi z najlepszych w moim życiu. Pamiętam nawet ten moment, kiedy pierwszy raz się tu spotkaliśmy, twój uśmiech. Pragnę z tobą być, choć wiem, że to nie możliwe. Ty masz mnie za kretyna, oszusta. Nie ufasz mi. Nie mogę tak dalej. Chciałbym chociaż jednej nocy nie myśleć o tobie. I nie ma takiego dnia, bym obudził się nie przypominając sobie o tobie. Śnisz mi się po nocy. I muszę ci to powiedzieć teraz. Nie chciałem, żeby wynikło to w takich okolicznościach. Kocham Cię. I tak jak mówiłem "albo wóz, albo przewóz". Teraz wyjeżdżam na tydzień i chciałbym, żebyś przemyślała to. Jeśli nie zmienisz decyzji, nie pisz nic, proszę. Usunę Twoje wszystkie numery..." I tak to mniej więcej leciało, rzadko się wcinałam ![]()
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Mango - Ulalalala
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
o rzesz kurde ... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4704 |
♥
|
Mango ale mu zawróciłas w głowe
![]() ![]() Lolciu bardzo dobrze ze przeprowadziłas z nim taka rozmowe teraz przynajmniej wiesz wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
Niech mnie, któraś z was dobije
![]()
#4706 | |
Zakorzenienie
|
No biedny, no
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Malinko - nie będę Cie dobijała. powiem Ci tylko, że dziwię się, ze z Twoja siłą, tym blaskiem bijącym od Ciebie, tą serdecznością, radością, pozytywem .. Ty masz ochotę się dołować. Przecież jesteś tak super kobieta, że masakra. Wiesz ile ja bym dała, aby mieć takie radosne oczy? Uwierz mi, że wiele ;*
#4708 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Avatar fajny chociaz Jolie nie cierpie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4710 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Wiesz Kochana... ja chyba jednak wole być anty ![]() ![]() Babuś, bo boje sie nastawić na to, że coś mogłoby z tego byc... ![]() ![]() Cytat:
![]() Jabłuszko ! Po pierwsze to uwierz mi, że tez się stęskniłam i nawet ostatnio myślalam o Tobie... Ale wiedzialam, że nic zlego się nie dzieje, tylko ten Festiwal trwa ![]() ![]() Odnośnie mojego TŻ i tego, ze nie uważam, że to cos na dłuższa mete to jest tak, że poprostu ja sie boje, ze sie przejade na nim i wole nie nastawiac sie na cokolwiek na tak, bo później w razie co to bedzie bardziej boało... ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do mojego TŻta to fakt dobrze nam sie rozmawia, ale... ajjć sama nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A mi wczoraj dzień minął szybko i "samotnie" ![]() Milego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.