|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Pilne!! Do znających się na komputerze! PROBLEM :(
Potrzebuję pomocy
![]() Coś mi siechyba poprzestawiało w komputerze-od jakichś dwóch godzin coś się zrobiło i mam problem z internetem i nie tylko. Otóż, problem polega na tym, że gdy np. chcę kliknąć na tytuł wątku (na przykładzie wizażu) nie otwiera się on w tym samym okienku a jedynie otwiera się nowe. Tak jest ze wszystkim na co kliknę. Do tej pory do przewijania strony używałam "rolki" na myszce- teraz gdy chcę jej użyć przełączają mi się strony w przeglądarce (wstecz lub dalej) ![]() ![]() Dziewczyny co to może być? Coś z myszką? Z przeglądarką? (z tym chyba nie, bo na szybko zainstalowałam firefoxa i dzieje się tak samo) A może jakiś wirus się wkradł? Nie mam pojęcia jak to się stało, bo ja nic nie przełączałam. Nawet nie wiedziałabym jak się za to zabrać. Poóżcie plz, bo to bardzo irytujące, ciężko jakkolwiek przeglądać internet, a nie mam wśród znajomych nikogo kto zna się na kompach i może pomóc :/ Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pilne!! Do znających się na komputerze! PROBLEM :(
Kurcze, jakaś magia, jak tylko założyłam ten wątek wszystko sie naprawiło
![]() ![]() Ale jeśli ktoś wie dlaczego tak się może dziać to proszę o info, przyda się na przyszłość.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może mialas wcisniety jakis klawisz?
Na mojej klawiaturze A czesto sie wduszalo, i nagle komp wariowal ![]() albo po prostu jakis skrot klawiszowy wlaczylas przypadkiem :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja kiedyś miałam podobne problemy jak mi się myszka psuła... Też nie wiedziałam co się dzieje,ale dopiero brat mnie uświadomił, wymienił myszke i było wszystko dobrze
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja mam bardzo czesto taką sytuacje np. z tymi wszystkimi otwierającymi sie na raz folderami
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.