Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach dzieci - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-14, 21:03   #4351
Naeema
Raczkowanie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
A tak btw - jak to nie pójdziesz w tym roku? Na kurki raczej nie, bo z bebolem to ciężko będzie się schylić, ale już jesienią.....
Też uwielbiam chodzić na grzyby! Dzień przed porodem poszliśmy na rydze faktycznie ciężko się było schylać, więc ja szukałam a mąż zrywał chyba długi spacer w lesie zrobił swoje, bo w nocy lekkie skurcze i poród rano ekspresem, tak więc polecam w okolicach terminu wypad na grzyby ( o ile do szpitala blisko oczywiście)

Edytowane przez Naeema
Czas edycji: 2018-02-14 o 21:04
Naeema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-14, 21:13   #4352
pola25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Dziewczyny muszę się pochwalić ,że cukry mam.narazie super! Jem normalnie.
Nawet po tej kolacji,kawie,naleśniku z grillowanym.kurczakiem,bo czkiem,suszonymi pomidorami,mozarellą ,oliwkami i sosem czosnkowym.

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Naeema Pokaż wiadomość
Też uwielbiam chodzić na grzyby! Dzień przed porodem poszliśmy na rydze faktycznie ciężko się było schylać, więc ja szukałam a mąż zrywał chyba długi spacer w lesie zrobił swoje, bo w nocy lekkie skurcze i poród rano ekspresem, tak więc polecam w okolicach terminu wypad na grzyby ( o ile do szpitala blisko oczywiście)
Tydzień od amnio Ci.minął?

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez monyaa108 Pokaż wiadomość
Pola,dzieki, przespalam pol dnia,w sumie oscyluje w granicach 140/90-i pomyslec ze ja przy takim jestem senna!

Blanka - glosuje na Ciebie jako nowa szefowa
Monya odpoczywaj!
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-14, 21:51   #4353
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny było pysznie aż oddychać z przejedzenua nie moglam.

Zua nie znam się w ogóle na grzybach,a ze względu na refluks,muszę jeść lekkostrawnie,więc grzyby odpadają.

Pozytywna cudownie,ze czujesz ruchy!

Karolina smakowity deser.

Sandam fajne bodziaki.

Dziękuję za kciuki!Przydadzą się napewno.

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Poproszę przepis na chłopski garnek!
robie z Winiary ten Chłopski garnek dodaje tylko jeszcze pieczarki do tego
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-14, 23:36   #4354
monyaa108
Raczkowanie

Cytat:
Nawet po tej kolacji,kawie,naleśniku z grillowanym.kurczakiem,bo czkiem,suszonymi pomidorami,mozarellą ,oliwkami i sosem czosnkowym.

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Monya odpoczywaj!
Dzieki Pola to dobrze ze cukier w normie, masz scisla diete cukrzycowa?czy taka profilaktyka?
monyaa108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 07:03   #4355
MalaGosia88
Zakorzenienie

Pola super, że cukry się normują

Pozytywna !

Karolina te owoce... szał

Dzisiaj tyle połówkowych, super dziewczyny trzymam kciuki! Cambria, Folinka, Bursztynek, Pola! Emma i Radena udanych wizyt

Zua no niestety w ciąży na każdym etapie takie zasłabnięcia mogą złapać, dobrze, że nie zemdlałaś

Sandam dziś w nocy już miałaś w co maluszka ubrać
Stary 2018-02-15, 07:47   #4356
Naeema
Raczkowanie

Pola ja nie robiłam amnio tylko test panorama, a o wynikach już pisałam, że wszystko dobrze 😊
Naeema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 07:51   #4357
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Dziewczyny, kciuki za wizyty !!!!!
Pola, Ty kupowalas sobie sama glukometr ? Bo z tego co pamietam u diabetologa nie byłaś ..?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 07:57   #4358
Sandam13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość

Pozytywna !

Dzisiaj tyle połówkowych, super dziewczyny trzymam kciuki! Cambria, Folinka, Bursztynek, Pola! Emma i Radena udanych wizyt

Zua no niestety w ciąży na każdym etapie takie zasłabnięcia mogą złapać, dobrze, że nie zemdlałaś

Tak, ale już mi się dzieci nie sniły. może ten sen wczoraj miał mnie zmotywować do kompletowania wyprawki. Dlatego idąc za ciosem dzisiaj jedziemy oglądać komody.. Do tej pory myślałam że to ja mam słabość do dziecięcych ubranek, po wczorajszym wypadzie wiem że z tżtem jest gorzej, musiałam go odciągać z działu dziecięcego bo nie wzięłam tyle kasy żeby kupić wszystko co mu się podobało..
Mam obawy że jak pojedziemy oglądać wózki to z jednym nie wrócimy.
Czuje się trochę jak jakaś emerytka wiercę się w łóżku to ciągnie mnie podbrzusze, chce szybko wstać z łóżka- to samo, nie wspominając o kichaniu czy smarkaniu. 🤧

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 08:07   #4359
asiaczek
Zakorzenienie

Ja jadę na pobranie krwi. Syna zostawiłam z mężem i tak płakał jakbym ci najmniej wyjechała na cały dzień. Oby mu takie akcje przeszły do porodu.

Kciuki dla wszystkich za wizyty!

Stary 2018-02-15, 08:13   #4360
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:
Ovejita, Summer

Summer dziękuję za cenne rady !

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Ja kocham grzyby i grzybobranie - te prawdziwe nie wiem co w tym takiego, ale ten grzyb znaleziony pod drzewem to uczucie nie do opisania i kocham potrawy z suszonymi grzybami, co roku na wigilie uszka z wlasnymi grzybkami mniam !!! Pola, a Ty sie boisz bo nie umiesz rozpoznawać ?
Cambria, to Ci sie trafiło polowkowe akurat w polowie ciąży
Blanka cudny brzuszek, ciąża jak nic
Haha Summer to rzeczywiscie udalo Wam sie dosyć duzo zrobic podczas jednego wypadu do lasu widzę, że łączy nas tez policyjno Leśna historia haha. A nie pójdę w tym roku, bo jak z takim Malenstwem ? rodzicom nie chce zostawiać, szwagierka tak robila jak chcieli ze szwagrem na grzyby jechać i widzialam, jakie to męczące dla teściów.... a swoim rodzicom tez nie chce z takich powodów można powiedzieć błahych zostawiać Małej. A do lasu nie wezmę bo kleszcze itp, jakos sie boje.
Ja wlasnie wyleguje sie w wannie, wygrzewam kości w cieplej wodzie. Dzisiaj prawie zemdlalam w sklepie :/ mialam mroczki przed oczami i szum w uszach - a akurat babka mi zakupy kasowala ! :/ udalo sie wytrzymac do końca i szybko wyszlam na powietrze, ukucnelam i napilam sie soku. Masakra.

Zua, piąteczka za kryminalną przeszłość!
Ja na grzybobraniu jak jestem w większej grupie (czego nie znoszę) to włącza mi się taka rywalizacja, że śmigam po krzaczorach jak łania.
Z dzieckiem takim maleńkim to faktycznie ciężka sprawa, ale ja mam zamiar spróbować. My niedaleko mamy akurat lasy przeważnie iglaste, więc kleszczy się raczej nie obawiam, poza tym pomyślałam, że ja mogę iść z maleństwem ścieżką a tż niech buszuje w runie leśnym.
Zua, a skąd takie zasłabnięcia? Cukier spadł czy ciśnienie?

Cytat:
Napisane przez Naeema Pokaż wiadomość
Kobieto, gdzie ty mieszkasz, że masz rydze?! zazdraszczam strasznie! A z tym porodem to nieźle, ja bym się bała wypuszczać do lasu )

Cytat:

Monya odpoczywaj!

Pola, gratulacje, ja właśnie za tydzień robię krzywą cukrową i coś czuję, że cukrzyca się na mnie czai. Masz w domu glukometr? Jestem zielona w tym temacie, więc może podpowiesz mi, jaki masz?

A tak w ogóle to muszę powiedzieć, że wczoraj na kolację zrobiłam tak pyszny makaron z bobem, boczniakami, suszonymi pomidorami i grana padano, że musiałam się powstrzymywać, żeby zjeść tylko troszkę.... A od dzisiaj znów trzymam się niestety z dala od makaronów. Muszę uważać na wagę, bo wieczorem byłam tak spuchnięta, że mi prawie kostki zniknęły w życiu tak nie wyglądałam.

P.s. śniło mi się, że mieszkałam w Prypeci, na bardzo nowoczesnym osiedlu, bo tż został oddelegowany właśnie tam do supernowoczesnego ośrodka zajmującego się produkcją broni. Cały czas obawiałam się promieniowania, więc siedziałam w swoim apartamencie na jakimś chyba pińcsetnym piętrze :P i patrzyłam na Czarnobyl i reaktory.... o rany

Zapraszam na czytelniczą rozmowę

Wymiana KSIĄŻEK

Edytowane przez summer_overture
Czas edycji: 2018-02-15 o 08:16
summer_overture jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 08:23   #4361
Sandam13
Rozeznanie

Cytat:

Ja na grzybobraniu jak jestem w większej grupie (czego nie znoszę) to włącza mi się taka rywalizacja, że śmigam po krzaczorach jak łania.
Z dzieckiem takim maleńkim to faktycznie ciężka sprawa, ale ja mam zamiar spróbować. My niedaleko mamy akurat lasy przeważnie iglaste, więc kleszczy się raczej nie obawiam, poza tym pomyślałam, że ja mogę iść z maleństwem ścieżką a tż niech buszuje w runie leśnym.

Kobieto, gdzie ty mieszkasz, że masz rydze?! zazdraszczam strasznie! A z tym porodem to nieźle, ja bym się bała wypuszczać do lasu )

Pola, gratulacje, ja właśnie za tydzień robię krzywą cukrową i coś czuję, że cukrzyca się na mnie czai. Masz w domu glukometr? Jestem zielona w tym temacie, więc może podpowiesz mi, jaki masz?

A tak w ogóle to muszę powiedzieć, że wczoraj na kolację zrobiłam tak pyszny makaron z bobem, boczniakami, suszonymi pomidorami i grana padano, że musiałam się powstrzymywać, żeby zjeść tylko troszkę.... A od dzisiaj znów trzymam się niestety z dala od makaronów. Muszę uważać na wagę, bo wieczorem byłam tak spuchnięta, że mi prawie kostki zniknęły w życiu tak nie wyglądałam.

P.s. śniło mi się, że mieszkałam w Prypeci, na bardzo nowoczesnym osiedlu, bo tż został oddelegowany właśnie tam do supernowoczesnego ośrodka zajmującego się produkcją broni. Cały czas obawiałam się promieniowania, więc siedziałam w swoim apartamencie na jakimś chyba pińcsetnym piętrze i patrzyłam na Czarnobyl i reaktory.... o rany
Widzę, że nie tylko ja mam takie ciekawe sny! Mnie się dzisiaj śniło, że było spotkanie z moją klasą z podstawówki (pomijając fakt, że niewiele ludzi pamiętam), i jak zostawałam z kimś sama w pomieszczeniu to ta osoba się podwajała a jej kopia chciała mnie dopaść. Oczywiście nikt nie słyszał jak krzyczałam.

Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 08:28   #4362
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko ja mam takie ciekawe sny! Mnie się dzisiaj śniło, że było spotkanie z moją klasą z podstawówki (pomijając fakt, że niewiele ludzi pamiętam), i jak zostawałam z kimś sama w pomieszczeniu to ta osoba się podwajała a jej kopia chciała mnie dopaść. Oczywiście nikt nie słyszał jak krzyczałam.

cóż, podobno właśnie tylko w ciąży takie kolorowe sny zastanawiam się, jakie odurzające środki krążą w naszym krwioobiegu znaczy się: hormony

Zapraszam na czytelniczą rozmowę

Wymiana KSIĄŻEK
summer_overture jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 08:54   #4363
MalaGosia88
Zakorzenienie

Sandam to udanych zakupów dziś fajnie, że Mąż wszystkie pieniądze chce oddać na dziecko, będzie rozpieszczał malucha

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Asiaczek żebyś aż w laboratorium nie słyszała jak mały za Tobą płacze to pewnie dziś Cię już nie odstąpi na krok jak wrócisz
Stary 2018-02-15, 08:58   #4364
aaska92
Zadomowienie

Blanka

Tez mi sie pozmieniały smaki, głownie robię teraz zbyt ostre potrawy. Jakoś streściłam wyczucie.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach ! Czekam na relacje 😌

Dziewczyny wczoraj stanęłam na wadze ostatnio mocno pogolgoealam sobie ze słodyczami, pieczywem itd. Jestem w 18t1d i plus 7 kg !! Przeraziłam sie. Mam postanowienie na post zero słodyczy i ograniczenia wszelkich bułeczek bo sama bede jak bułeczka 😂Niestety mam skłonności do szybkiego nabierania masy i zwykle sie pilnowałam plus ćwiczenia. Teraz i mniej ruchu i większe łakomstwo pokarało 😀A przy moim wzroście to juz w ogóle ..
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 09:11   #4365
asiaczek
Zakorzenienie

Synuś płakał całą godzinę mojej nieobecności. Masakra kogo wychowałam. Stanowczo za rzadko wychodziłam z domu bez niego.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Blanka

Tez mi sie pozmieniały smaki, głownie robię teraz zbyt ostre potrawy. Jakoś streściłam wyczucie.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach ! Czekam na relacje 😌

Dziewczyny wczoraj stanęłam na wadze ostatnio mocno pogolgoealam sobie ze słodyczami, pieczywem itd. Jestem w 18t1d i plus 7 kg !! Przeraziłam sie. Mam postanowienie na post zero słodyczy i ograniczenia wszelkich bułeczek bo sama bede jak bułeczka 😂Niestety mam skłonności do szybkiego nabierania masy i zwykle sie pilnowałam plus ćwiczenia. Teraz i mniej ruchu i większe łakomstwo pokarało 😀A przy moim wzroście to juz w ogóle ..
Post to dobra okazja do wyrzeczeń ja przytylam 4,5 kg. Mniej niż w tamtej ciąży ale mnie ratuje cały czas karmienie piersią

Stary 2018-02-15, 09:56   #4366
emma90
Wtajemniczenie

U mnie dzisiaj 19t0d zaczynam 20tc, czyli równo połowa

Cytat:

Pozytywna !

Byłam nieplanowanie w zeszły piątek, więc dzisiaj jadę po samo L4. Kruszynkę podglądam za tydzień 22.02 i później 02.03 UP

Cytat:

P.s. śniło mi się, że mieszkałam w Prypeci, na bardzo nowoczesnym osiedlu, bo tż został oddelegowany właśnie tam do supernowoczesnego ośrodka zajmującego się produkcją broni. Cały czas obawiałam się promieniowania, więc siedziałam w swoim apartamencie na jakimś chyba pińcsetnym piętrze :P i patrzyłam na Czarnobyl i reaktory.... o rany
Ja też obudziłam się dzisiaj spuchnięta wczoraj pofolgowałam z dużą ilością pizzy na noc + duży kawałek czekoladowego ciasta mam równo połowę ciąży i ważę już 3kg więcej, a tyle chciałam mieć na koniec lutego i to nic nie poszło w brzuch tylko w tyłek, uda i ramiona :/
Będę ograniczać słodkości z Wami
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 09:58   #4367
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
Ja jadę na pobranie krwi. Syna zostawiłam z mężem i tak płakał jakbym ci najmniej wyjechała na cały dzień. Oby mu takie akcje przeszły do porodu.

Kciuki dla wszystkich za wizyty!

Moja na szczęście chętnie zostaje z tatą ale beze mnie była max pół dnia.

Też dostałam skierowanie na glukozę ale mam iść około tygodnia przed kolejną wizytą.

Tak mi coś przeskoczyło wczoraj w pachwinie, że ledwo chodzę. Miałam dzisiaj wywieźć Ewkę do dziadków i jechać na rajd po urzędach, a ja ledwo doczłapuje do łazienki, nie wiem czy też się nie zwolni z pracy, bo nawet nie zrobie obiadu czy nie napalę w piecu.

madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 10:05   #4368
regularkate
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczyny

Ja trochę Wam zazdroszczę tych kilogramów, bo u mnie problem jest przeciwny - nie przytyłam jeszcze nic, a nawet od poprzedniej wizyty na koniec stycznia we wtorek okazało się, że straciłam kolejne 100g Zaczynam się martwić. Problemem jest też to, że kosmicznego apetytu to ja nie mam... Nawet obrączka na palcu jakaś coraz luźniejsza się robi. To już przesada.

Jak Wam dzieciaki w brzuchach podrosną i bardziej zaczną uciskać na organy, w tym na żołądek, to nie będzie problemu z powstrzymaniem się przed dojadaniem I myślę, że problem kolejnych kg straci rozpęd

Tak sobie myślę, co u Princes, czy się to "jakoś" rozwiązało

Miałam dziś nad ranem takie okropne kłucia w kroczu, że spać się nie dało przez ponad godzinę. Żadnych innych objawów nie mam przy tym, ale w sumie to mój gin jakoś nie pochylał się dotąd nad kwestią długości szyjki, więc chyba prewencyjnie zajrzę do niego na początku tygodnia.

Sandam, to chyba Ty wrzucałaś wczoraj takie białe body w gwiazdki, a drugie z kotkiem - no to ja kupiłam we wtorek takie same

Encore Precission Bass Player.
Lancia Kappa 2.0 driver.

regularkate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 10:25   #4369
folinka
Zadomowienie

Dzień dobry!

Ja tylko na szybko zaglądam życzyć powodzenia i samych dobrych wieści dziś na up i wizytach!
Cambria, Bursztynek, Pola, Emma, Radena,

Ja też dziękuję za kciuki! Dziś idę zupełnie spokojna, bo wiem już, że Benito rośnie zdrowo i cieszę się, że go zobaczę.

Miłego dnia też wszystkim
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 10:34   #4370
asiaczek
Zakorzenienie

Polu,pytałaś o bransoletkę. Ja mam taką. Dostałam od męża pod choinkę i na razie jeszcze jestem zielona w temacie. Zamówiłam sobie jeden nieoryginalny charms na dobry początek a na inne liczę przy okazji jakiś urodzin itp. Z jednej strony mąż cwany jest,bo przez dłuższy czas może mi kupować "wyposażenie" Pandory i problem z prezentami będzie miał z głowy

IMG_20180214_180253.jpg

Stary 2018-02-15, 11:02   #4371
MalaGosia88
Zakorzenienie

A ja się pochwalę, że dziś obkupiłam lokatora brzusznego w dwie siaty ciuszków, bo w sh było wszystko po 1 zł sporo mam w błękicie, Tż tylko pytał a gdzie jest róż dla jego córeczki
Stary 2018-02-15, 11:15   #4372
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Dziewczyny życzę sobie i wam udanych wizyt. Samych dobrych wieści 😃

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
A ja się pochwalę, że dziś obkupiłam lokatora brzusznego w dwie siaty ciuszków, bo w sh było wszystko po 1 zł sporo mam w błękicie, Tż tylko pytał a gdzie jest róż dla jego córeczki
No to super, fajna okazja nic tylko korzystać. Ja mam zamiar wsiąść się za ten temat po dzisiejszej wizycie na UP. Niby wiem że dziewczynka ale jednak poczekam na to USG a nóż widelec i będzie chłopak 😃

Mój mąż idzie ze mną i cały czas mówi że dzisiaj zobaczy swojego synusia, nie uwierzy dopuki nie zobaczy na własne oczy że to będzie panienka 😃

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez regularkate Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Ja trochę Wam zazdroszczę tych kilogramów, bo u mnie problem jest przeciwny - nie przytyłam jeszcze nic, a nawet od poprzedniej wizyty na koniec stycznia we wtorek okazało się, że straciłam kolejne 100g Zaczynam się martwić. Problemem jest też to, że kosmicznego apetytu to ja nie mam... Nawet obrączka na palcu jakaś coraz luźniejsza się robi. To już przesada.

Jak Wam dzieciaki w brzuchach podrosną i bardziej zaczną uciskać na organy, w tym na żołądek, to nie będzie problemu z powstrzymaniem się przed dojadaniem I myślę, że problem kolejnych kg straci rozpęd

Tak sobie myślę, co u Princes, czy się to "jakoś" rozwiązało

Miałam dziś nad ranem takie okropne kłucia w kroczu, że spać się nie dało przez ponad godzinę. Żadnych innych objawów nie mam przy tym, ale w sumie to mój gin jakoś nie pochylał się dotąd nad kwestią długości szyjki, więc chyba prewencyjnie zajrzę do niego na początku tygodnia.

Sandam, to chyba Ty wrzucałaś wczoraj takie białe body w gwiazdki, a drugie z kotkiem - no to ja kupiłam we wtorek takie same
Jeżeli dzidzia zdrowo się rozwija a ty masz wyniki badań w normie to chyba nic tylko się cieszyć że nie tyjesz. Ja niestety ale muszę się bardzo pilnować co jest ogromnie dla mnie trudne bo mam niestety tendencje do tycia 😂

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Moja na szczęście chętnie zostaje z tatą ale beze mnie była max pół dnia.

Też dostałam skierowanie na glukozę ale mam iść około tygodnia przed kolejną wizytą.

Tak mi coś przeskoczyło wczoraj w pachwinie, że ledwo chodzę. Miałam dzisiaj wywieźć Ewkę do dziadków i jechać na rajd po urzędach, a ja ledwo doczłapuje do łazienki, nie wiem czy też się nie zwolni z pracy, bo nawet nie zrobie obiadu czy nie napalę w piecu.

Ja się teraz czujesz lepiej już trochę czy dalej trzyma?
Zdrówka życzę 😃

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 11:19   #4373
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Polu,pytałaś o bransoletkę. Ja mam taką. Dostałam od męża pod choinkę i na razie jeszcze jestem zielona w temacie. Zamówiłam sobie jeden nieoryginalny charms na dobry początek a na inne liczę przy okazji jakiś urodzin itp. Z jednej strony mąż cwany jest,bo przez dłuższy czas może mi kupować "wyposażenie" Pandory i problem z prezentami będzie miał z głowy

Załącznik 7432406

Kup sobie klipsy na te sprzączki bo inaczej charmsy beda spadały ciagle na dół pod nadgarstek sie chowały.
Moja taka. Klipsy to sa te dwa fioletowe serduszka wlasnie na tych sprzączkach.

U mnie dzis 17+1 i dwa kilo na plusie. I mdłości juz prawie wcale . Strasznie mnie to cieszy!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1FE12FC3-5EB2-4FFB-A8D3-75B54015234F.jpg (260,5 KB, 77 załadowań)
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 11:23   #4374
asiaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Kup sobie klipsy na te sprzączki bo inaczej charmsy beda spadały ciagle na dół pod nadgarstek sie chowały.
Moja taka. Klipsy to sa te dwa fioletowe serduszka wlasnie na tych sprzączkach.

U mnie dzis 17+1 i dwa kilo na plusie. I mdłości juz prawie wcale . Strasznie mnie to cieszy!
Jaka piękna na pewno będą spadały u mnie? Mąż mówił,że te jakby zagubienia są po to żeby blokować charmsy. Tak mu w sklepie powiedzieli.

Stary 2018-02-15, 11:30   #4375
emma90
Wtajemniczenie

Czy tylko ja nie noszę bransoletek? nawet zegarka nie mam, strasznie wkurza mnie coś na ręce za to pierścionek czy obrączka obowiązkowo

Pandory macie śliczne ale niestety nie dla mnie
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 11:32   #4376
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka piękna na pewno będą spadały u mnie? Mąż mówił,że te jakby zagubienia są po to żeby blokować charmsy. Tak mu w sklepie powiedzieli.

Nie wszystkie charmsy blokuje . Ta psia łapkafaktycznie jest zakręcona na tych sprzączkach ale reszta sie przez nie normalnie ześlizguje. Moze kupił Ci taki co sie wkręca??? To zostanie i przytrzyma ale jedynie na jednej części. Nie na tej sprzączce.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 11:33   #4377
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Dziewczyny życzę sobie i wam udanych wizyt. Samych dobrych wieści 😃

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

No to super, fajna okazja nic tylko korzystać. Ja mam zamiar wsiąść się za ten temat po dzisiejszej wizycie na UP. Niby wiem że dziewczynka ale jednak poczekam na to USG a nóż widelec i będzie chłopak 😃

Mój mąż idzie ze mną i cały czas mówi że dzisiaj zobaczy swojego synusia, nie uwierzy dopuki nie zobaczy na własne oczy że to będzie panienka 😃

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Jeżeli dzidzia zdrowo się rozwija a ty masz wyniki badań w normie to chyba nic tylko się cieszyć że nie tyjesz. Ja niestety ale muszę się bardzo pilnować co jest ogromnie dla mnie trudne bo mam niestety tendencje do tycia 😂

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Ja się teraz czujesz lepiej już trochę czy dalej trzyma?
Zdrówka życzę 😃

Bursztynku szalej dziś! to mój odwrotnie, jest tak nastawiony na dziewczynkę, że chyba będzie w szoku jak byłby chłopak na którą idziesz?
Stary 2018-02-15, 11:33   #4378
pola25
Zakorzenienie

My.w drodze do Łodzi.Wizyta na 14.Trzymajcie kciuki!
Stary 2018-02-15, 11:36   #4379
aaska92
Zadomowienie

Pola trzymam mocno kciuki !
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-15, 11:39   #4380
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Niby nie przeżywam,a usnąć nie moglam,w nocy milion pobudek i wstalam o 6.W samochodzie usnąć nie mogę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości