|
|
#4021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar IV
muszę sobie jakiś pseudonim teraz wymyślić. Przyczajona Świnka nie brzmi zbyt bohatersko, prawda?
|
#4022 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Nosku Cytat:
Wydaje mi się, że u mojego to bardziej kwestia chęci postawienia na swoim, niż niedomyślania się. Zauważyłam, że jego domyślenie się bądź nie zależy od tego, co będzie akurat dla niego wygodniejsze w danej sytuacji. Cytat:
Będę się starała stopniowo wprowadzać zmiany i liczę, że się uda i będzie lepiej Cytat:
Coś w tym musi być, że faceci są prości. Albo to my jesteśmy skomplikowane ![]() Porozmawiałam dzisiaj chwilkę z TŻ-em, ale tylko na gg. Na osobiste spotkanie umówiliśmy się jutro wieczorem, więc dopiero wtedy dowiem się wszystkiego. Dzisiaj dowiedziałam się, dlaczego przestał się odzywać. Okazało się, że nie chodziło jednak o te jasne komunikaty. Widział doskonale, że nie byłabym zadowolona z jego samodzielnego wyjazdu. Nie chciał słuchać moich pretensji przed wyjazdem, więc nic mi nie powiedział. Nie chciał słuchać moich pretensji w czasie wyjazdu, więc się nie odzywał. Nie chciał słuchać moich pretensji po powrocie, więc również się nie odzywał dopóki sama nie zaczęłam. Dla mnie to jest bezsensowne myślenie. Przecież rozmowy na ten temat i tak by nie uniknął, a wg mnie czym szybciej się rozwiąże problem, tym lepiej. A tak problem się rozwinął i z małego urósł w większy. Wiem, jak mój TŻ nie znosi "poważnych rozmów", ale unikanie ich nie rozwiąże sprawy. On woli problem ominąć niż rozwiązać, co wg mnie jest absurdalne. Liczę, że jutrzejsza rozmowa przyniesie coś pozytywnego
|
||||
|
|
|
#4023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przypomina mi się, jak mąż mojej kuzynki też nie chciał słuchać pretensji. Więc przed wyjazdem na parę miesięcy do pracy "zapomniał" powiedzieć jej, że hamulce w samochodzie fiksują.
|
|
#4024 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Melduję posłusznie, że cieszę się w te pędy! Cytat:
Proszę bardzo. Tylko nie bierz się lepiej za drukowanie wszystkich moich wypowiedzi, bo ja taka gaduła jestem, że Ci w trzy dni ścian braknie. Cytat:
Właśnie powzięłam zamiar, że pierwsze dni września siedzę murem w Katowicach nawet w razie powodzi, epidemii dżumy albo ataku długowłosych nimfomanów. ![]() A Sałata nadal nie odbiera telefonu. ![]() Cytat:
Choć... To przecież antyreklama jest. ![]() Fenris, ja nigdy i nigdzie nie napisałam, że faceci są bezuczuciowi. Nie napisałam też, że są wszyscy hurtem prości. Użyłam jako przykładu siebie (a jestem kobietą, gdyby ktoś pytał) i napisałam, że mężczyźni często rozumują tak, jak ja. Prosto. Nie wkładaj mi w usta (w klawiaturę) takich dyskryminujących uogólnień, bo ja się z nimi nie zgadzam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4025 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
W każdym razie - Dominikaha - trzymam za rozmowę.Mój, mimo wieku, też jest wygodnym facetem i zawsze zapiera się, że mnie nie będzie słuchał i będzie robił to co chce (lub na przekór), bo jest taki niezależny. Dla mnie to trochę żałosne, ale i bolesne. Mam nadzieję, że Twój TŻ zrozumie, a nie uzna tą rozmowę za pretensję... |
||
|
|
|
#4026 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4027 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oby rozmowa przyniosła skutek ![]() |
|
|
|
|
#4028 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja po prostu bardzo się pilnuję, żeby z czymś takim nie wypalić. Dlatego zwróciłam uwagę.
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff na szczescie powstrzymalem sie z tym zamiarem zapalenia chociazby jednego malego papieroska
Madziczka i Blue ![]() ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4030 |
|
Zadomowienie
|
|
#4031 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się z pogodą ostatnio dzieje, ale mogłabym spać na okrągło...
W piątek wyjeżdżam na urlop w góry i cieszę się na ten wyjazd jak dziecko Co prawda jadę bez TŻ-ta (i tu się kłania moje proste myślenie -powiedział,że mam robić co chcę, to zrobiłam-nie chciał jechać ze mną to jadę bez niego ), ale na szczęście jadę w fajnym towarzystwie.Dobrze,że Madziczka już po i że wszystko w porządku
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki zbiorowe za Madziczkę pomogły chyba, cieszę się bardzo.
Fenris mam nadzieję że i dla Ciebie ten dzień będzie lepszy. Wszystkim życzę dobrego dnia Nadal nie mam internetu w domu. Oj niech administrator sieci ma się na baczności, bo dziś wybieram się do niego osobiście Muszę kawę pić w łóżku, a tak lubiłam ten codzienny rytuał picia kawy przy forum, Allegro. ![]() Zabieram się za nadrabianie zaległości. Vesenko mam tak samo z tym spaniem. Od 19 chodzę już ledwo, ledwo. Od 20 przysypiam już w ubraniu.
|
|
#4034 |
|
Rozeznanie
|
cudnie ze u Madziczka wszystko Ok
![]() Dominikaha - dla mnie to dziwne postepowanie, ale o ile wyjazd jestem w stanie zrozumiec od biedy, to brak kontaktu jest dla mnie niewybaczlny, nie w zwiazku w którym jestem 3 lata przeciez mogło sie cos stac, mogłas Ty z jakiegos powodu potrzebowac z nim porozmaiwac, niekoniecznie o tym wyjeździe nie, tego nie potrafie zrozumiec i to byłby dla mnie serio olbrzymi problem... |
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Wygląda na to,że się dostałam
).Ale jestem szczęśliwa ![]() Na biologii jestem na liście 30 na 170 miejsc |
|
|
|
#4036 |
|
Rozeznanie
|
hurra
gratulacje Burn
|
|
|
|
#4037 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Okazuje sie,ze na chemię też sie dostałam jednak ale i tak interesuje mnie tylkov BIOLOGIA Wreszcie mogę wypić super porządnego szampana,którego dostałam na 18-stkę (obiecałam sobie,ze wypiję jak się dostanę na studia) |
|
|
|
#4040 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, gratuluje!
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję.
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4044 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Maju gratulacje Witaj studentko biologii
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Burn, gratulacje!!!
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4047 |
|
Zadomowienie
|
Burn, świetna wiadomość!!!!
![]() radość z dostania się na wymarzony kierunek była jedną z najprzyjemniejszych emocji w moim życiu - do dziś pamiętam to mrowienie w okolicy łokci w podekscytowania, szczęścia i zarazem ulgi (bo wcześniej zaliczyłam kilka porażek rekrutacyjnych). gratuluję! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4048 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zadam mu przy okazji dzisiejszej rozmowy.Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)
|
||||||
|
|
|
#4049 |
|
czyli Endżi
|
Majeczko, OGROMNE gratulacje! Strasznie się cieszę i aż mi się ciepło na sercu zrobiło
![]() Ja kiedy dowiedziałam się, że dostałam się na wymarzony kierunek na świetnej uczelni (i to z pierwszej listy ) tak się ucieszyłam, że myślałam, że umrę z radości ![]() Odkorkuj szampana i to już! Zaczyna się nowy rozdział w Twoim życiu
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, gratulacje
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

Ale trzymam kciuki, żeby się poprawiło 
Ja bym chętnie pojechała, ale cóż... Spędzę weekend sama zalewając się w trupa, niech się bawi lepiej beze mnie. I ja bym miała zły humor i on.