Scent Bar IV - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-08, 00:54   #4021
Lea93
Zadomowienie

Dot.: Scent Bar IV

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Nie, nie - to znaczy, że jesteś superbohaterką

muszę sobie jakiś pseudonim teraz wymyślić. Przyczajona Świnka nie brzmi zbyt bohatersko, prawda?

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 01:42   #4022
dominikaha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dominiko a więc trzymam kciuki żebyście po prostu szybko sobie wszystko wyjaśnili i z powrotem zeszli na dobre tory
Oby
Dziękuję Nosku

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Dominiko
Rozumiem Ciebie - sama też nieraz tak rzucam... I też oczekuję, że mój TŻ domyśli się o co chodzi. Ale po 9 latach razem nie domyśla się... Więc potem odwołuję i uczę się, że muszę mówić to o co mi chodzi... To trudne, ale z czasem się udaje.

Co nie zmienia faktu, że mógł powiedzieć, ze jedzie i że będzie utrudniony kontakt - taka odrobina nie zabolałaby go...
annmarie
Wydaje mi się, że u mojego to bardziej kwestia chęci postawienia na swoim, niż niedomyślania się. Zauważyłam, że jego domyślenie się bądź nie zależy od tego, co będzie akurat dla niego wygodniejsze w danej sytuacji.

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Dominikaha, życzę duuużo siły i cierpliwości. Może być Ci ciężko zmienić swego faceta (chyba zawsze ciężko jest...), skoro przyzwyczaił się już do tego, że mu ustępujesz i Ty dbasz o związek Ale trzymam kciuki, żeby się poprawiło
Dzięki serdeczne Będę się starała stopniowo wprowadzać zmiany i liczę, że się uda i będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Dominikaha - współczuję. Ja bym pewnie się z takim delikwentem rozstała, ale to tylko moje zdanie. Odebrałabym to jako brak szacunku, ale może dlatego, że jestem przewrażliwiona. Może Sabbath ma rację, że faceci są tacy prości i bezuczuciowi. Mój dzisiaj pytał czy jadę z nim na imprezę na weekend (za miasto). Wczoraj o tym rozmawialiśmy i dowiedziałam się, że lepiej będzie bawił się beze mnie, bo nie będzie musiał mnie pilnować i będzie mógł robić co chce (no i że nie podoba mu się pomysł, że ktoś bierze swoją dziewuchę). No to mu dzisiaj mówię, że skoro ma się źle bawić, to ja nie jadę. A ten jeszcze parę razy zapytał, a potem: "pytam, żebyś później nie miała pretensji, że Cię nie wziąłem" Ja bym chętnie pojechała, ale cóż... Spędzę weekend sama zalewając się w trupa, niech się bawi lepiej beze mnie. I ja bym miała zły humor i on.
I w to mam.
Fenris Coś w tym musi być, że faceci są prości. Albo to my jesteśmy skomplikowane

Porozmawiałam dzisiaj chwilkę z TŻ-em, ale tylko na gg. Na osobiste spotkanie umówiliśmy się jutro wieczorem, więc dopiero wtedy dowiem się wszystkiego. Dzisiaj dowiedziałam się, dlaczego przestał się odzywać. Okazało się, że nie chodziło jednak o te jasne komunikaty. Widział doskonale, że nie byłabym zadowolona z jego samodzielnego wyjazdu. Nie chciał słuchać moich pretensji przed wyjazdem, więc nic mi nie powiedział. Nie chciał słuchać moich pretensji w czasie wyjazdu, więc się nie odzywał. Nie chciał słuchać moich pretensji po powrocie, więc również się nie odzywał dopóki sama nie zaczęłam. Dla mnie to jest bezsensowne myślenie. Przecież rozmowy na ten temat i tak by nie uniknął, a wg mnie czym szybciej się rozwiąże problem, tym lepiej. A tak problem się rozwinął i z małego urósł w większy. Wiem, jak mój TŻ nie znosi "poważnych rozmów", ale unikanie ich nie rozwiąże sprawy. On woli problem ominąć niż rozwiązać, co wg mnie jest absurdalne. Liczę, że jutrzejsza rozmowa przyniesie coś pozytywnego
dominikaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 02:45   #4023
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość
widziałaś peron SKM w Gdyni? Niedługo to będzie najpiękniejszy peron tego typu w Polsce
No co ty Anuschko, Włoszczowa rulezzzzz
Cytat:
Napisane przez dominikaha Pokaż wiadomość
Nie chciał słuchać moich pretensji przed wyjazdem, więc nic mi nie powiedział. Nie chciał słuchać moich pretensji w czasie wyjazdu, więc się nie odzywał. Nie chciał słuchać moich pretensji po powrocie, więc również się nie odzywał dopóki sama nie zaczęłam.
Przypomina mi się, jak mąż mojej kuzynki też nie chciał słuchać pretensji. Więc przed wyjazdem na parę miesięcy do pracy "zapomniał" powiedzieć jej, że hamulce w samochodzie fiksują.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 05:50   #4024
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
A to takie programy, gdzie pokazują do czego ludzie są w stanie doprowadzić swoje domy. I np. właśnie niemyte 5 lat kibelki, wanny, roczne jedzenie w lodówce i pod nią...

Także - ciesz się, że się nie nadajesz
O matko! Co też mi przyszło do głowy, żeby się z Tobą nie zgadzać?!
Melduję posłusznie, że cieszę się w te pędy!

Cytat:
Wydrukuję to i powieszę nad łóżkiem, żeby dodawać sobie otuchy, jak będę ryczeć w poduszkę, moooogę?

Proszę bardzo.
Tylko nie bierz się lepiej za drukowanie wszystkich moich wypowiedzi, bo ja taka gaduła jestem, że Ci w trzy dni ścian braknie.

Cytat:
A z innej beczki, Sab - będziesz w domu na początku września, tak około piątego? Bo ja pewnie będę wtedy w Sosnowcu, na festiwalu folkowo-szantowym, nocować mam w Chrzanowie, ale do Katowic mogłabym wtedy wyskoczyć, żeby Cię spotkać (i Sałatę, jeśli zechce się ze mną zobaczyć ). Co Ty na to?

Właśnie powzięłam zamiar, że pierwsze dni września siedzę murem w Katowicach nawet w razie powodzi, epidemii dżumy albo ataku długowłosych nimfomanów.

A Sałata nadal nie odbiera telefonu.

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość

W świetle tego co napisałaś, nowego znaczenia nabiera ten spot reklamowy:
http://www.youtube.com/watch?v=PaptLeKFBOU
Miasto dla odważnych?
Pierwszy raz widzę, ale okropna ta reklama.
Choć... To przecież antyreklama jest.

Cytat:
Może Sabbath ma rację, że faceci są tacy prości i bezuczuciowi.
Fenris, ja nigdy i nigdzie nie napisałam, że faceci są bezuczuciowi.
Nie napisałam też, że są wszyscy hurtem prości. Użyłam jako przykładu siebie (a jestem kobietą, gdyby ktoś pytał) i napisałam, że mężczyźni często rozumują tak, jak ja. Prosto.
Nie wkładaj mi w usta (w klawiaturę) takich dyskryminujących uogólnień, bo ja się z nimi nie zgadzam.

Cytat:
A chcesz znać odpowiedź na sprytne pytanie?... Mam jakieś dziwne przeczucie, że ani jedno słowo nie zostało wymyślone przez nią...
Krucjata antytruskawkowa?

Cytat:
Co do pogrubionego - zgadza się. To koleżanka, która pytała mnie, w których miejscach człowiek ma chromosomy - bo ma przecież 46...
Óamruam!

Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość

muszę sobie jakiś pseudonim teraz wymyślić. Przyczajona Świnka nie brzmi zbyt bohatersko, prawda?
Przyczajona Świnka, Ukryty Piglet.

Cytat:
Porozmawiałam dzisiaj chwilkę z TŻ-em, ale tylko na gg. Na osobiste spotkanie umówiliśmy się jutro wieczorem, więc dopiero wtedy dowiem się wszystkiego. Dzisiaj dowiedziałam się, dlaczego przestał się odzywać. Okazało się, że nie chodziło jednak o te jasne komunikaty. Widział doskonale, że nie byłabym zadowolona z jego samodzielnego wyjazdu. Nie chciał słuchać moich pretensji przed wyjazdem, więc nic mi nie powiedział. Nie chciał słuchać moich pretensji w czasie wyjazdu, więc się nie odzywał. Nie chciał słuchać moich pretensji po powrocie, więc również się nie odzywał dopóki sama nie zaczęłam. Dla mnie to jest bezsensowne myślenie. Przecież rozmowy na ten temat i tak by nie uniknął, a wg mnie czym szybciej się rozwiąże problem, tym lepiej. A tak problem się rozwinął i z małego urósł w większy. Wiem, jak mój TŻ nie znosi "poważnych rozmów", ale unikanie ich nie rozwiąże sprawy. On woli problem ominąć niż rozwiązać, co wg mnie jest absurdalne. Liczę, że jutrzejsza rozmowa przyniesie coś pozytywnego
Dominikoho, ja przepraszam, że pytam, ale w świetle tego, co piszesz - na czym, wedle Twojego mężczyzny, polega związek?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 06:30   #4025
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Fenris, ja nigdy i nigdzie nie napisałam, że faceci są bezuczuciowi.
Nie napisałam też, że są wszyscy hurtem prości. Użyłam jako przykładu siebie (a jestem kobietą, gdyby ktoś pytał) i napisałam, że mężczyźni często rozumują tak, jak ja. Prosto.
Nie wkładaj mi w usta (w klawiaturę) takich dyskryminujących uogólnień, bo ja się z nimi nie zgadzam.
OK, przepraszam, że uogólniłam i źle zinterpretowałam Twoją wypowiedź. Chodziło mi o to prosto:
Cytat:
U mnie to wygląda tak, że kiedy mój Królewna mówi "Rób, co chcesz" to ja robie dokładnie to, czego chcę. I uważam, że nie ma prawa mieć do mnie o to pretensji. Jeśli mi czegoś nie powie, to ja tego nie wiem. Nie będę się domyślać, czy za tą zgodą nie czai się jakiś foch.
Ja jestem prosty człowiek, potrzebuję jasnych komunikatów.

Myślę, że twój mężczyzna nie chciał Cię zranić. Po prostu pomyślał tak, jak ja. Prosto.
O bezuczuciowych to ktoś inny pisał, ale już nie chce mi się szukać. Nieopatrznie wcisnęłam to w Twoje usta, a chodziło mi o to, że zostało tak przez kogoś już napisane.

W każdym razie - Dominikaha - trzymam za rozmowę.
Mój, mimo wieku, też jest wygodnym facetem i zawsze zapiera się, że mnie nie będzie słuchał i będzie robił to co chce (lub na przekór), bo jest taki niezależny. Dla mnie to trochę żałosne, ale i bolesne. Mam nadzieję, że Twój TŻ zrozumie, a nie uzna tą rozmowę za pretensję...
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 08:37   #4026
paolla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Przypomina mi się, jak mąż mojej kuzynki też nie chciał słuchać pretensji. Więc przed wyjazdem na parę miesięcy do pracy "zapomniał" powiedzieć jej, że hamulce w samochodzie fiksują.

Mam nadzieję, że ten foch nie skończył się tragicznie...
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 08:40   #4027
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Kurde współczuje naprawdę, ze on unika poważnych rozmów, jeśli planujecie razem przyszłość to, będzie więcej sytuacji, w których będzie trzeba jednak rozwiązywać problemy właśnie przez poważną rozmowę a nie unik.
Oby rozmowa przyniosła skutek

Cytat:

Óamruam!

Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-08, 08:49   #4028
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
OK, przepraszam, że uogólniłam i źle zinterpretowałam Twoją wypowiedź. Chodziło mi o to prosto:

O bezuczuciowych to ktoś inny pisał, ale już nie chce mi się szukać. Nieopatrznie wcisnęłam to w Twoje usta, a chodziło mi o to, że zostało tak przez kogoś już napisane.

Mój, mimo wieku, też jest wygodnym facetem i zawsze zapiera się, że mnie nie będzie słuchał i będzie robił to co chce (lub na przekór), bo jest taki niezależny. Dla mnie to trochę żałosne, ale i bolesne. Mam nadzieję, że Twój TŻ zrozumie, a nie uzna tą rozmowę za pretensję...
Fenrisku, nie ma sprawy, Ten wątek tak pędzi i tyle się w nim przewija poglądów, że połapać się trudno.
Ja po prostu bardzo się pilnuję, żeby z czymś takim nie wypalić. Dlatego zwróciłam uwagę.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 08:51   #4029
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Ej, znajdź lepszy powód...
Uffff na szczescie powstrzymalem sie z tym zamiarem zapalenia chociazby jednego malego papieroska.
Madziczka i Bluetrzymajcie sie wszystko bedzie dobrze
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 08:54   #4030
Lea93
Zadomowienie

Cytat:
Przyczajona Świnka, Ukryty Piglet.

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 08:56   #4031
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Uffff na szczescie powstrzymalem sie z tym zamiarem zapalenia chociazby jednego malego papieroska.
bardzo dobrze

Cos mam nastrój do , wiem z jakiego powodu ale nie chce mi się o tym pisać.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-08, 09:44   #4032
vesenka
Zakorzenienie

Nie wiem co się z pogodą ostatnio dzieje, ale mogłabym spać na okrągło...
W piątek wyjeżdżam na urlop w góry i cieszę się na ten wyjazd jak dziecko Co prawda jadę bez TŻ-ta (i tu się kłania moje proste myślenie -powiedział,że mam robić co chcę, to zrobiłam-nie chciał jechać ze mną to jadę bez niego ), ale na szczęście jadę w fajnym towarzystwie.
Dobrze,że Madziczka już po i że wszystko w porządku

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 09:45   #4033
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Kciuki zbiorowe za Madziczkę pomogły chyba, cieszę się bardzo.

Fenris mam nadzieję że i dla Ciebie ten dzień będzie lepszy.
Wszystkim życzę dobrego dnia

Nadal nie mam internetu w domu. Oj niech administrator sieci ma się na baczności, bo dziś wybieram się do niego osobiście
Muszę kawę pić w łóżku, a tak lubiłam ten codzienny rytuał picia kawy przy forum, Allegro.
Zabieram się za nadrabianie zaległości.

Vesenko mam tak samo z tym spaniem. Od 19 chodzę już ledwo, ledwo. Od 20 przysypiam już w ubraniu.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 11:24   #4034
_Adelajda_
Rozeznanie

cudnie ze u Madziczka wszystko Ok

Dominikaha - dla mnie to dziwne postepowanie, ale o ile wyjazd jestem w stanie zrozumiec od biedy, to brak kontaktu jest dla mnie niewybaczlny, nie w zwiazku w którym jestem 3 lata

przeciez mogło sie cos stac, mogłas Ty z jakiegos powodu potrzebowac z nim porozmaiwac, niekoniecznie o tym wyjeździe
nie, tego nie potrafie zrozumiec i to byłby dla mnie serio olbrzymi problem...
_Adelajda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 12:25   #4035
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Wygląda na to,że się dostałam.Na UWr na wszystko oprócz chemii biologicznej(na której mi nie zależało).Ale jestem szczęśliwa zaraz się poryczę
Na biologii jestem na liście 30 na 170 miejsc
Stary 2008-07-08, 12:29   #4036
_Adelajda_
Rozeznanie

hurra
gratulacje Burn
_Adelajda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 12:29   #4037
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Wygląda na to,że się dostałam.Na UWr na wszystko oprócz chemii biologicznej(na której mi nie zależało).Ale jestem szczęśliwa zaraz się poryczę
to super gratulacje

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 12:36   #4038
Contax
Zakorzenienie

Cytat:

Burn, świetnie wieści gratuluję
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 12:43   #4039
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
hurra
gratulacje Burn
Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
to super gratulacje
Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Burn, świetnie wieści gratuluję

Okazuje sie,ze na chemię też sie dostałam jednak ale i tak interesuje mnie tylkov BIOLOGIA

Wreszcie mogę wypić super porządnego szampana,którego dostałam na 18-stkę (obiecałam sobie,ze wypiję jak się dostanę na studia)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-08, 12:43   #4040
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Burn, gratulacje!
Stary 2008-07-08, 12:51   #4041
mskladaczek
Zakorzenienie

Maju, gratuluje!
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 12:57   #4042
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Gratuluję.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 12:59   #4043
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
burn super. gratuluje studentko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-08, 13:07   #4044
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:

Maju gratulacje

Witaj studentko biologii

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 13:15   #4045
sasia73
Zakorzenienie

Burn, gratulacje!!!

sasia73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 13:21   #4046
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje !!!

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 13:24   #4047
paolla
Zadomowienie

Burn, świetna wiadomość!!!!

radość z dostania się na wymarzony kierunek była jedną z najprzyjemniejszych emocji w moim życiu - do dziś pamiętam to mrowienie w okolicy łokci w podekscytowania, szczęścia i zarazem ulgi (bo wcześniej zaliczyłam kilka porażek rekrutacyjnych).

gratuluję!
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-08, 14:11   #4048
dominikaha
Zadomowienie

Cytat:
Dominikoho, ja przepraszam, że pytam, ale w świetle tego, co piszesz - na czym, wedle Twojego mężczyzny, polega związek?
Dobre pytanie Zadam mu przy okazji dzisiejszej rozmowy.

Cytat:
Też mam taką nadzieję Dzięki

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Męskie myślenie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Kurde współczuje naprawdę, ze on unika poważnych rozmów, jeśli planujecie razem przyszłość to, będzie więcej sytuacji, w których będzie trzeba jednak rozwiązywać problemy właśnie przez poważną rozmowę a nie unik.
Oby rozmowa przyniosła skutek
On by chciał, żeby wszystko było takie łatwe i beztroskie, a niestety nie zawsze się tak da. Próbuję mu to uzmysłowić, ale lekko nie jest

Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
Dominikaha - dla mnie to dziwne postepowanie, ale o ile wyjazd jestem w stanie zrozumiec od biedy, to brak kontaktu jest dla mnie niewybaczlny, nie w zwiazku w którym jestem 3 lata

przeciez mogło sie cos stac, mogłas Ty z jakiegos powodu potrzebowac z nim porozmaiwac, niekoniecznie o tym wyjeździe
nie, tego nie potrafie zrozumiec i to byłby dla mnie serio olbrzymi problem...
Dokładnie. Według mnie takie zachowanie jest niedojrzałe, bo przecież komunikacja międzyludzka to podstawa. Ciężko dać to do zrozumienia komuś, kto chyba wcale nie chce tego zrozumieć

Cytat:
Burn, gratuluję Rozumiem Twoją radość, przeżywałam to rok temu, i w tym roku również będę (mam taką nadzieję )
dominikaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 14:27   #4049
your Angel
czyli Endżi

Majeczko, OGROMNE gratulacje! Strasznie się cieszę i aż mi się ciepło na sercu zrobiło

Ja kiedy dowiedziałam się, że dostałam się na wymarzony kierunek na świetnej uczelni (i to z pierwszej listy ) tak się ucieszyłam, że myślałam, że umrę z radości Wydzwaniałam do wszystkich przyjaciół i rodziny i prawie im ryczałam w słuchawkę

Odkorkuj szampana i to już! Zaczyna się nowy rozdział w Twoim życiu
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 14:30   #4050
vesenka
Zakorzenienie

Maju, gratulacje

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości