|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
|
|
#212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Pamiętam tylko te 2,5 roku temu jak do używałam dość długo to bardzo mi włosy odżyły po nim i urosły. Już wszystkiego próbowałam przez ostatnie miesiące i prócz seboradinu lotionu to nic nie pomogło na wzrost. A mi się tak obsesyjnie marzą długie włosy, że już zaczęłam myśleć o przedłużaniu (wiem, to głupie ).A co do projektu Kasandra to ja się wcale nie dziwię, że mu takie statystki wyszły skoro poruszał się w grupach "ekstra laseczki" czy "wielbicielki minówek". Ja takie zaproszenia od razu wywalam, bo zawsze byłam zdania, że Nasza Klasa jak sama nazwa wskazuje, jest do znajomych, ze szkół, z miasta, z klasy a już się parodia robi na tym portalu. Począwszy od sms "super żona", poprzez podglądania kto wchodzi na profile, a teraz opisy jeszcze wymyślili. Na początku to było fajne, teraz się robi druga fotka z tego :/. |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, że szybko uporasz się z nimi i wrócisz do nas na pełen etat
|
|
#214 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Atsenko
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie przez pudła idzie mi to bardzo powoli, ale jak się odpudłuję, to się zapudłuję w pudłach decu
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Wynik jego testu nie jest żadnym zaskoczeniem biorąc pod uwagę fakt, na jakiej grupie został przeprowadzony
![]() Nie mniej jednak i tak jest to po prostu żałosne... Cytat:
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie facet nie odkrył nic specjalnego, bo nie od dzis wiadomo co sie wyprawia na takich portalach I wydaje mi się że świata tym nie zmieni A to że są takie osoby o których on pisze to cóż...wolno im Cytat:
masz wymówkę![]() Mirelka historia z lalką wymiata |
|||
|
|
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast przedłużanie wydaje mi się bez sensu. Długie włosy, tak od razu, bez czekania, wysiłku, odżywiania i wcierek? Może dziwna jestem.. Ale wolę zapuszczać i mieć satysfakcję z długich włosów niż mieć je "od razu" mogłabym też zagęścić - ale to też byłyby włosy sztucznie doklejone, bez czekania na nowe włosy, picia pokrzywy i wcierek.
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak narazie nei zapuszcam tylko co miesiąc ścinam do ramion by pozbyc sie do konca zniszczonych włosów i chodowac juz tylko te zdrowe ![]() karla ja mam duzo takich historii
|
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ja dzis tylko na chwilke. NIe ma problemu. Na dodatek do Polski jade za 1-2 tyg Tylko misnelam gdzies miedzy wierszami o jaka dokladnie odzywke (o ile dobrze kojarze) chodzi. Musialabys napisac jeszcze raz.MIlej nocki
|
|
#224 |
|
|
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też wolę swoje długie. Szkoda mi moich wlosów (też się niszczą naturalne, zaczynają wypadać) i pieniędzy. Zapuszczam wytrwale, dalej . |
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Co tak mało napisane?![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Coś mi multicytowanie nie działa- udało mi się dopiero przy Oli.
Co do relacji- no cóż- sexy było- ze 200 motocykli w tym co drugi harley cała masa panów z długimi batami i w skórze do tego rzeczka, słoneczko i muzyka- czego chcieć więcej Cytat:
edit: jeszcze chciałam sobie popsioczyć na naszą klasę. Zgadzam się w 100%- kiedyś było tam inaczej. Zaraz będzie druga fotka. Ja rozumiem, że wiele dziewczyn jest "zakompleksionych" i potrzebuje się pokazać półnago- ale są pewne granice. Zero smaku bleee
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę niesamowicie
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, gdybym nie była mężatką też bym tak napisała, a teraz mi już nie wypada
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#231 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem co w tej odżywce jest. To dla mnie tajemnica, bo śmierdzi też chemią a naprawdę uratowała mi kiedyś włosy i porost był super. Zupełnie o niej zapomniałam, aż do zobaczenia zdjęć z liceum .Mam wenę na przemeblowanie pokoju. Chyba wcielę ją w życie
|
|
|
|
|
|
#232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
można ewentualnie uznać, że Lawsonia Inermis to ekstrakt z henny + oczyszczone białko henny. Można też uznać, że jest tam ta woda demineralizowana- ale reszta hmmmm chyba nie
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
![]() Polecaci jakas komedie fajna ? Taka na ktorej sie poplacze ze smiechu ? Bo jakos humoru nie mam moze to ta pogoda
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Właśnie dotarłam do koleżanki - btw super pogoda - i pomyślałam, że się przywitam
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
I jak maja zjazdy to zbiera sie tysiace mezczyzn na motocyklach Czasem sa pokazy najstarszych zachowanych samochodow No i oczywiscie akrobacje wyczyniane na motorach typu jazda na 1 kole, obroty itp Te pokazy nie raz w tv lecialy Raz patrzylam czy czasem mnie nie widac hihi![]() A tak w ogole to jutro mi sie szykuje wyprawa do muzeum Moja kochana siostra mnie ze soba wziela zebym sie w domu nie nudzila bo jutro mam offa w pracy![]() Sory za emotki ale ja je uwielbiam
|
|
|
#237 |
|
|
atsenko cudo do włosów o jakim mowa nazywa sie:
CHARLES WORHTINGTON STAY SMOOTH RELAX AND UNWIND BLOWDRY STRAIGHTENING BALM Gdybys znalazła jakąkolwiek odżywke CHARLES WORHTINGTON do suchych włosów (ale nie do kreconych) to i tak jestem chetna |
|
|
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś, przed wyjściem na działkę jak zwykle potrzebowałam zabezpieczyć włosy przed ewentualnym zniszczeniem ![]() Zaczesałam włosy do tyłu, ciasno spięłam w kucyk. Wzięłam odżywkę nivea do włosów brązowych (do spłukiwania, bo tej bez nie znalazłam) i "rozsmarowałam" po wierzchu włosów, także kitę. Zawinęłam w kok i nic więcej z włosami nie robiłam - do teraz. Po rozpuszczeniu włosów układają się w fale, są ładne, gładkie i nie wyglądają na przetłuszczone - mimo użycia odżywki ze spłukiwaniem w dużej ilości.. Nawet sama nie wiem czy to teraz spłukiwać, czy zostawić Efektem się "pochwalę" poniżej (tylko na moją minę nie patrzeć).Nawisem, po działkach kręci się młoda czarna kotka. Przytulasek straszny, nie wiem czy komuś nie uciekła - chociaż szukałam ogłoszeń i nic pasującego nie znalazłam. Podkarmiam czasem, także próbowała dziś zabrać się ze mną do domu... ale nie wezmę jej, nie bardzo mam możliwość.
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kotki, strasznie mi jej szkoda . Ja mam pod blokiem działki i też często widzę te biedne kotki, które nie mają własnego domu... ale jakoś sobie chyba radzą, zresztą to "kumple" moich czworonogów. A kotka jest zadbana, wygląda na domowego kociaka? Jeśli tak, to może chodzi na całodniowe/całonocne spacery po działkach jak moja, a potem wraca do właściciela. Albo się zgubiła biedna.U nas dzisiaj przeszły dwie czane chmurzyska z fajną, 10minutową ulewą, aż lżej się oddycha, bo taka duchota była, że... .
|
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo uciekła, albo jest po prostu dzikim kotem, nie bojącym się ludzi. U mnie ładna pogoda, cały dzień właściwie ![]() Wiecie co? Zamówiłam sobie książkę o fryzjerstwie Zrobiłam to w ten weekend, a dziś już ją mam w domu i zaczytuję się w sposoby działania kosmetyków do włosów, czytam o budowie włosa i procesach w nim zachodzących, o trwałej ondulacji, rozjaśnianiu, przyrządach fryzjerskich, sposobach cięcia, o doborze fryzur.. Ach, to co włosomaniaczka (albo tylko ja) lubi najbardziej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

W sumie facet nie odkrył nic specjalnego, bo nie od dzis wiadomo co sie wyprawia na takich portalach

cała masa panów z długimi batami i w skórze 

- i pomyślałam, że się przywitam
. Ja mam pod blokiem działki i też często widzę te biedne kotki, które nie mają własnego domu... ale jakoś sobie chyba radzą, zresztą to "kumple" moich czworonogów. A kotka jest zadbana, wygląda na domowego kociaka? Jeśli tak, to może chodzi na całodniowe/całonocne spacery po działkach jak moja, a potem wraca do właściciela. Albo się zgubiła biedna.