|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
ja niestety nie tego maczka mam Aga, to Ty taka maleńka jesteś?
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze...jeszcze nie umiem jakos w poprzednim poscie wstawic zdjecia..szaleje mi ten internet dzisiaj i ciagle przerywa..a chcialam wam pokazac moje kociatko....wiec wstawie tu
spi sobie dobra..ide sie dalej uczyc bo juz mysle po lacinie..wrr.
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
agabil też mam sukienkę na plażę z HM dziecięcego
![]() Daria ja mam i chcę się pozbyć go na mojej skórze jest dość ciepły, mocno rozświetla, trochę brązuje, ale to taki ni bronzer, ni róż, więc wolę pozostałe, a on popadł w niełaskę
|
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki nosek i ta łapka świetny
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Gayenko - uroczy kicia. Proszę o pogłaskanie od cioci Asi.
|
|
|
|
#4326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Iii, tam, nie ma się czego wstydać. W końcu co za różnica czy się przed obcą babą czy obcym chłopem rozbierzesz.
Cytat:
Cytat:
Fajnie będziecie wyglądać, jak się spotkacie obie w tych samych kreacjach |
||
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie, Hosenko gratuluję tabliczki
Pamiętam jaka byłam podekscytowana swoją, a jak dostałam pieczątkę, to już w ogóle, ciągle ją odbijałam na wszystkich kartkach dookoła |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
nu ja tez mam swoja tabliczke
jak mnie dopisali to siedzialam taka dumna na krzesle i sie szczerzylam do wszystkich wchadzacych smarku smark ale zglosze dyspozycje, to moze dostane po urlopie
|
#4329 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na truskawie za 105zl jest i myślę... ale nie, jutro jadę do Wawy, wezmę ze sobą pędzel i jak znajdę, to wypróbuję ![]() Cytat:
Cytat:
i nie chcę żeby jakiś inny facet mi tam majstrował
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny robila sobie ktoras samodzielnie w domu henne rzes?
bo jutro bede eksperymentowac i sie troche boje planuje nie brac ze soba na wakacje tuszu wiec henna konieczna [wtedy moje rzesy wygladaja fenomenalnie, bo niestety takie bez farbki sa jasne ]nad frydmanem oberwanie chmury ![]() jesli chodzi o ginekologa - wole kobiety mojej pani ginekolog nie zmaienilabym na zadna inna. raz zapisalam sie do faceta ale jak go zobaczylam to sie zawstydzilam i wyszlam z przychodni Daria dzis list poszedl P=paczula, L=lotos
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję
|
|
#4332 | |||||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Kilka tygodni temu, bo ja niestety nie jestem na bieżąco z kosmetykami.![]() Cytat:
Pożeram to jutro na obiad, czeka mnie tylko wycieczka do Tesco po łososia.![]() Cytat:
Od lat nie miałam takiego spóźnienia i dobrze, że nie było powodów do obaw.![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale też w życiu nie miałam tyle pianki na głowie.![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak go pierwszy raz zobaczyłam, to aż mi było głupio.
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--------- i w ogóle po pięknie zdanej sesji znów się wracam na łono N-K owej rodziny.... (if I may...) gayenko, łączę się z tobą w łacińskim bólu.... w sumie 3 sem tego badziewia miałam... kosmos to był, ludzie się więcej łaciny uczyli niż na przedmioty kierunkowe (i sporo osób ma warunki) I piękna kicia ode mnie teżco do gina, to mam podobne zanie jak magja, przed obcymi gołym tyłkiem świećić nie lubię, obojętnie jakiej płci, sama chodzę do faceta i już się do niego przyzwyczaiłam (kiedyś metodą prób i błędów, o zgrozo, szukałam gina idealnego i trafiłam do takiego jakiegoś araba-czy-coś-w-tym-stylu, dr.med żeby nie było, co sobie kolorowe rysunki robił, uśmiałam się jak nie wiem)
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie moglam, normalnie nie moglam czy 16 saszetek maseczki nawilzajacej spakowanych do walizki to przesada? kupilam dzis znowu cztery, bo znalazlam mojego eriska za 2,50 w drogerii najwyzej zuzyje do stop, bo te zapewne beda mi wariowac na wyjezdzie. robie porzadki w iPodzie, masakra i kupa roboty.Daria dzieki za odpowiedz poprosze przyjaciolke zeby mi nalozyla. a zmywa sie to to czysta woda czy z dodatkiem zelu?
|
|
#4335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze, nie wiem co to z ChybaTZ będzie, chyba jednak nic
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
zizou ja tusz biorę i pewnie i tak się nie będę malowała. Jak się opalę, to zawsze czuję się piękniejsza
Dziś podczas porannej podróży tramwajem zastanawiałam się, czy w ogóle brać róż Ty wyjeżdzasz w czwartek? Ja już jutro, I'm so excited! Ale ciągle mam wrażenie, że zapomnę czegoś spakowac, nie znoszę takiego uczucia ![]() Hosenko reakcja w normie Czemu?
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Może jeszcze nie wszystko stracone; to dopiero początki, więc jeszcze się może ułożyć Ja swojej pieczątki nigdy nie miałam, ale byłam happy jak dostałam swój nowy piękny datownik na poczcie 2 nowe asystentki jak się wtedy też przyjmowały na pocztę dostały datowniki po kimś a ja dostałam wtedy nówkę BTW. W nowej Angorze jest bardzo ciekawy artykuł o naszej Poczcie Polskiej, no mogłabym się podpisać obiema rękami pod nim ![]() gayenko kociaczek prześliczny ![]() ------------------------- Podjęłam trudną decyzję....zaczynam od dziś dietę i to rygorystycznie, czyli po zjedzeniu śniadania będę cały czas popijać tylko wodę mineralną(odstawiam pepsi itp.) i następne posiłki będą w mniejszych ilościach niż zawsze jem. Mam nadzieję, że trochę oczyszczę organizm
|
#4339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zamówiłam ostatnio LU 06 i zastanawiam się, czy może nie jest mi potrzebna dwójeczka tak na powakacyjną twarz ![]() Cytat:
zwłaszcza latem
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stosuję go pod puder brązujący, to jest ok, ale samego tego pudru nie mogę używać, bo mam wtedy bledszą twarz od reszty ciała (poza wiecznie bladymi łydkami ). Myślałam nad zakupem innego koloru, ale doszłam do wniosku, że i tak pewnie będę teraz cały czas stosowała bronzer, więc to zbędny zakup, a ten jako "baza" się sprawdza ![]() Ja też latem piję wodę, non stop, w pracy piję rano kawkę, a potem min. 1,5 l wody. W domu też woda i herbatka, ostatnio najczęściej zielona ![]() Dzisiaj już 0,5l Nałęczowianki wlane w organizm
|
|
|
|
|
#4341 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie sie wtedy denerwuje i zaslania sie lapka![]() Musze go wyglaskac od cioc wizazanek a od cioci Asi szczegolnie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [/quote] Cytat:
** Kliknelam wczoraj Nail Tek zestaw za 35 zl i u tego samego sprzedawcy krem do rak i odzywke sally hansen + blyszczyk gratis.Mam nadzieje ze szybko do mnei doleca ** Od rana sie tak stresuje ze nie moge jesc ..powtarzam i wszystko mi sie miesza...buu..Jade z kolezanka ktora juz raz nie zaliczyla..dla mnei to pierwszy termin zaliczenia..chociaz tyle..oj. Bojam sie
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
gayenko dziękuję, ja też mam taką nadzieję i jestem pewna, że tak będzie
Co do zdjęć.. może pokażę, zobaczymy ![]() Trzymam kciuki za łacinę |
|
|
|
#4343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ on wydajny )i nie wiem czy zostawić 06 na czas kiedy znów zblednę czy lepiej od razu ciemniejszy jako bazę stosowałam raz i rzeczywiście to było dobre rozwiązanie niby też będę używać brązerów.. sama już nie wiem ja kiedyś nie lubiłam samej wody, a teraz nie mogę bez niej żyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki bardzo mocno Wczoraj kliknęłam zestaw Solar Sublime mam nadzieję, że szybko dotrze
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pijam głównie Nałęczowiankę, ale wczoraj musiałam kupić Kroplę Beskidu, bo N. nie było
Zobaczym jaka ta w smaku, bo jeszcze nie piłam nigdy a ja potrafię w wodach mineralnych wyczuć różnicę np. Kryniczanka wg. mnie smakuje słono a jeszcze inna(nie pamiętam nazwy już) kiedyś mi pachniała pleśnią i grzybami U mnie z piciem wody jest nie prosta sprawa, bo ja nawet po kilku łyczkach gonię co chwilę do WC Taki mam mały pęcherz niestety gayenko
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
gayenko
mocno! ![]() snow ja jade w piatek [cala zime zylam przekonamiem, ze 10 lipca a tu jednak TZ mnie uswiadomil wczoraj, ze 11 wyjezdzamy, o swicie ] i normalnie juz drobie nozkami, juz nie moge sie doczekac, siedze jak na szpilkach mam tylko problem z torba podreczna do autobusu, nie wiem jaka wziac
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
zizou no ładnie
Ja też już jedną noga w samolocie ![]() Ja też mam ten sam problem z bagażem podręcznym - mam dwie torby, które by się nadawały do tego celu... Jedną taką bardziej fashion - duża, do trzymania w ręku, a druga to ta sportowa Roxy, z która chodzę na siłownię i chyba bardziej się ku niej skłaniam, bo moge ją zawiesić na ramię, a biorąc tamtą będę miała obie ręce bagażem potem zajęte (walizka i torba). Teraz się stresuję, że samolot będzie miał duże opóźnienie albo odleci za wcześnie, a mnie nikt nie uprzedzi Ja to zawsze mam jakieś katastroficzne myśli |
|
|
|
#4347 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hosenko, może się jeszcze ułoży wszystko z chyba TŻ i uda się zrobić z niego całkiem TŻ.
![]() Gayenko, trzymam kciuki za łacinę. ![]() Snow, Ziz, jak ja wam zazdroszczę tych wakacji.
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
ziz, snow podpisuję się pod słowa ice - też zazdroszczę wyjazdów na wakacje
Wiecie co, moja mama chce mi przytargać od sąsiadki kota(podobno ma szarą sierść i wielkie uszy jak nietoperz ), ale się boję, że pożyje kociak rok, może dwa i zginie pod kołami samochodów jak prawie wszystkie moje koty(tylko jeden umarł ze starości, reszta albo gdzieś zaginęła albo właśnie zginęła na drodze ). A nie utrzymam kota siłą w domu, złwaszcza mieszkając na wsi, gdzie koty sobie wszędzie swobodnie chodzą.
|
#4349 |
|
Wtajemniczenie
|
Przygotowania do wyjazdów pełną parą?
Ja w pracy jeszcze tylko 7 dni ![]() Usiłuję się wziąć za siebie, ujędrnić, mniej żreć, więcej wody pić... Ale przyznam bez bicia że mi nie idzie, co zrzucam w tygodniu nadrabiam grillami i, niestety, alkoholem. Dziewczyny, uważajcie na Nail Teka - przesuszone paznokcie po dłuższym stosowaniu gwarantowane
|
|
|
|
#4350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ciekawe czy to aby nie ten sam Tylko nie wiem, czy mój ma żonę-gin Ale przyjmował w przychodni na Prądniku Czerwonym.Ja też na wodzie jadę, jak jest ciepło. Herbatę wypiję góra jedną, i to też nie zawsze. Z kolei zimą nałogowo piję herbatki, a wodę mniej. Wtedy taka flaszka 1,5l schodzi mi w 2-3dni, a teraz bywa, że w 2 godziny obalam. Rekordowo szybko idzie mi picie wody na stepie. Wtedy w godzinę wypijam 1l i jak zostaję potem na kolejną godzinę na siłownię, to to 0,5l muszę sobie dawkować, co by jakoś wystarczyło. No bo przecież nie będę nosić ze sobą 2 flaszek, a dwulitrowych wód nie wymyślili chyba jeszcze... A szkoda ![]() Ja też. Kiedyś tylko pepsi i Tymbarki jabłko-mięta, czasem soki, a teraz sok mogę wypić po rozcieńczeniu z wodą, bo inaczej jego słodycz mnie zabija. Colę lubię czasem wypić, ale muszę mieć smaka. Najlepiej wchodzi mi z pizzą Napoje typu Tymbark wypiję z braku laku, ale specjalnie to one pragnienia nie gaszą Cytat:
Teraz głównie na Kropli Beskidu jadę, polubiłam ją jakoś. W zastępstwie może być Nałęczowianka, Tymbark czy Arctic, od biedy Żywiec. Ta ostatnia chociaż mi smakuje, to jednak z tego co już nie raz słyszałam, jest kiepska pod względem składowym, w sensie takim, że czasem to już kranówka zdrowsza, dlatego staram się jej unikać.I też po wodzie latam do kibelka. Czasem się śmieję, że powinnam sobie wykupić abonament miesięczny w kibelkach na mieście Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2008-07-08 o 14:32 Powód: zjadło mi cytata :/ |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

spi sobie
na mojej skórze jest dość ciepły, mocno rozświetla, trochę brązuje, ale to taki ni bronzer, ni róż, więc wolę pozostałe, a on popadł w niełaskę

ale zglosze dyspozycje, to moze dostane po urlopie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Smacznego
Pożeram to jutro na obiad, czeka mnie tylko wycieczka do Tesco po łososia.
Od lat nie miałam takiego spóźnienia i dobrze, że nie było powodów do obaw.
oczywiście w ryk po wyjściu no ale co było robić
ode mnie też
Stosuję go pod puder brązujący, to jest ok, ale samego tego pudru nie mogę używać, bo mam wtedy bledszą twarz od reszty ciała (poza wiecznie bladymi łydkami